Pokaż pełną wersje : exp dla pacc
Gdzie byście proponowali zaczynać grę na mainie osobom mających pacc?
bez wzgledu na to czy ma pacc`a czy nie ma to i tak proponuje venore
Ja proponuje Darashie dla PACC-manów.
Chodziło mi bardziej o miejsca, gdzie mają dostęp tylko pacc i są tam średniej klasy potworki. Coś podobnego jak strefa na rocku, gdzie mają dostęp tylko pacc.
A gdzie jest ta strefa jeśli można wiedzieć???
No to pisze - Darashia. Tam jest od cholery rotów i mało ludzi bo tylko dla PACC.
Strefa dla pacc jest to lewa cześć miasta za mostem.
Mi już leci przelew więc niedługo Pacc ale mam nadzieje że tylko se domek wynajmę i szybko będe dobre rzeczy zdobywał i wogole a na dzisiaj kończe bo jestem bardzo zmęczony graniem w tibie bo musiałem sprzedać 1000 strzał do jutra :D
na sam poczatek polecam edron ;] jest tam fajna jama z goblinami :] to takie mocniejsze troliczki 25 expa za sztuke od groma ich sie tam szweda :] wiec exp leci w miare szybko i sianko tez jakies sie znajdzie ;] pozniej polecam sie przenieszc na roty albo nadal na edron albo na darashie ;] chodzi na darashi ostatnimi czasy bywa tlok dlatego wole siedziec na edron :>
Polecam Edron.
3/4 ludzi tam (Danubia) to levele od 40-50 w gore. Nikt tam nie PKuje. Chyba tylko 1 raz w ciagu 2 miesiecy trupa widzialem na ulicy. Przenioslem tam z polowanka juz chyba z 20 lootbagow i nikt nigdy sie nie doczepil. Pelna kultura. Czasami mysle ze wybralbym tylko edron niz cala reszte mainland.
Pozatym spotkasz tam mase potworkow w duzych ilosciach. Trole->gobliny->roty->orci->cyclopy->Hero->demon.
W Venore jak szedlem 3 razy z lootbagiem (moim drugim charem) to 2x goscie chcieli mi go zwinac (1x im sie udalo :( )
hmm.... więc... jak jesteś pally to na darashii na północny wschód na końcu wyspy są takie jakby ruiny, i tam jest od zapierdzenia minotaurów.... raj dla palli, a jak jesteś ryckiem i masz slabe skile to najlepiej nie schodź pod ziemię, a jak sobie radzisz z guardziszami, no to możesz zejść piętro niżej i cie zaczną na raz ****ić ok. 2 guardy 3 minosy zwykłe, a jak zejdziesz JESZCZE JEDEN poziom niżej, to się pojawiają archery, a JESZCZE NIŻEJ to juz są magi, a niżej nie byłem...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.