Pokaż pełną wersje : MoLS czy MotLS?
dinrakit
30-01-2007, 13:10
Jaka jest poprawna nazwa tego miejsca?
Mols.
<12345678910>
@off
Twoj podpis jest beznadziejnie glupi.
@down
chyba Ty sie mylisz:
http://tibia.erig.net/MOLS
@Up
Nah, prawidłowa jest MotLS, czyli Maze of the Lost Souls.
Edit
@Up
http://tibia.erig.net/The_Maze_of_the_Lost_Souls_%28book%29
"The maze of the lost souls
Centuries ago, our ancients build this maze to protect our city Demona from bandits and warriors.
With the help of our loyal trolls they finished this giant maze within 1 month!
This maze has been protecting us for centuries and we hope that it will be the same for many following centuries too."
Ksiażka umieszczona w grze, jest chyba wiarygodniejszym źródłem niż erig, z ktorego nawiasem mówiąc wziąłem jej treść.
dinrakit
30-01-2007, 13:56
@off
Twoj podpis jest beznadziejnie glupi.
A rycerz w Tibii beznadziejnie słaby...
Ja sobie spróbuje wykonać ten quest moim rycerzykiem 40lv. Jak mi się uda to zamieszczę filmik:D
dinrakit
30-01-2007, 14:16
Ja sobie spróbuje wykonać ten quest moim rycerzykiem 40lv. Jak mi się uda to zamieszczę filmik:D
Uda się, bo ten quest jest prosty. Ale druidem byś miał mniejsze waste...
Prawidłowa nazwa tego miejsca brzmi:
http://i47.photobucket.com/albums/f151/everanor/mazeoflostsouls.jpg
Więc raczej się powinno je nazywac MotLS, nie MoLS, chociaż moim zdaniem to nie ma znaczenia.
Piotrek-Securian
30-01-2007, 20:07
-.-
Nie ma leprzej i gorszej profesji.
@topic
Poprawna nazwa to Motls.
kkrzysiek
30-01-2007, 23:55
@Topic: Maze of THE lost souls
@Offtopic: Każda profesja ma swoje mocne i słabe strony
@Up: Słownik nie gryzie. Jeżeli masz jakieś dyscośtam to zanim coś napiszesz powinieneś sprawdzić jak się to poprawnie pisze... jak widze takie rzeczy to mi sie płakać chce.
styl_nad_style
31-01-2007, 10:48
-.-
Nie ma leprzej i gorszej profesji.
A mikolaj istnieje!
@dinrakit
Czemu obrażasz knightow ? To ze grasz druidem to nie znaczy ze wszystkie inne profesje sa gorsze i uwierz mi za ja na moim 35 lvl (knighcie)skopal bym ci tak dupe ze juz bys nie podniosł. I cos do ciebie druidami podcieram sobie dupe (spox inni druidzi mowie o jego postaci) tyle...X( X( X( X(
dinrakit
31-01-2007, 19:06
@up
Hahahahahaha, ja nosze vampire shield wiec moglbys sobie tym swoim mieczykiem co najwyzej pomachac... Hity by wchodzily, poof, spark, 20, spark, poof :)
@up
Jak nie uciekniesz do pz to padniesz.
Knight ma 3x więcej bp uhów niż ty sd/mf, więc na równym lvl, 1 na 1 możesz mu tylko podskoczyć.
debil
@up
Hahahahahaha, ja nosze vampire shield wiec moglbys sobie tym swoim mieczykiem co najwyzej pomachac... Hity by wchodzily, poof, spark, 20, spark, poof :)
Ten twoj vampire shield to on przelamalby na skillu 50 wiec nie pierdziel.
dinrakit
31-01-2007, 19:57
Ten twoj vampire shield to on przelamalby na skillu 50 wiec nie pierdziel.
Przełamałby raz na kilka lat...
Chomiczak
31-01-2007, 20:02
Ale wy ku**a jestescie tempaki.
Kłutnie która profesja lepsza sa bezcelowe bo każdy stwierdzi że jego jest najlepsza. A pozatym to nie temat "Druid czy knight kto lepszy?"
Takie jest moje zdanie.
Technick
31-01-2007, 20:41
Niech jakiś mod zamknie ten debilny temat...
Niedługo ja stworze temat jak się powinno pisać: POH czy może PoH, a może pOH albo Poh. No brak słów...
MotLS
najsmieszniejsze jest to, ze sugerujecie sie erigami i screenshotami, a nie regulami jezyka angielskiego :+)
@up
Hahahahahaha, ja nosze vampire shield
Pochwaliles sie juz mamie?
Ja uwazam ,ze knight moze wolniej, gorzej, nudniej, drozej expi ale 1 na 1 z sorcem/druidem to przez to, ze ma wiecej capa powinien wygrac ja np. jak mnie bije knight na podobnym lvlu 40-45 to uciekam xD chociaz hity ma słabiutkie (nie uciekam, poniewaz sie boje tylko jak zabijesz nooba to zaraz jego XXX Hlvl friend podchodzi i sie sra:p )
Pomocny Murzyn
31-01-2007, 23:40
znamy odpowiedź motls, więc proszę zamknąć temat...
dinrakit
01-02-2007, 00:06
@Niwe92
Sorc/drut maja tez cos takiego jak "utani gran hur" wiec zawsze jak beda chcieli to uciekna. Knight nie ma nawet 1% szans na ich zabicie...
to juz jest kurwa paranoja, nawet w debilnym temacie, w ktorym ktos sie pyta o przedimek osobowy znajda sie kretyni, ktorzy na lewo i na prawo trabia o tym jaki to knight jest uposledzony, jaki to on jest do dupy i jak strasznie smierdzi
@dinrakit
Lmao, fakt, utani gran hur to as w rekawie, moze od 20 do 30 levela
Bartek153
01-02-2007, 16:24
to juz jest kurwa paranoja, nawet w debilnym temacie, w ktorym ktos sie pyta o przedimek osobowy znajda sie kretyni, ktorzy na lewo i na prawo trabia o tym jaki to knight jest uposledzony, jaki to on jest do dupy i jak strasznie smierdzi
@dinrakit
Lmao, fakt, utani gran hur to as w rekawie, moze od 20 do 30 levela
as w rekawie ale na otwartej przestrzeni bo w korytarzach napewno nie
Michnik of Celesta
01-02-2007, 17:34
Poprawna nazwa to : MotLS , czyli Maze of the Lost Souls .
Proszę o zamknięcie tematu, bo tu niektórzy nabijają se tylko posty na głupim temacie.
Gilu
Słaby to jesteś ty... Ornament shielda to ja 50 EK robiłem solo....
Grzybicostopy
01-02-2007, 19:48
Pełna nazwa brzmi Maze of the Lost Souls, ale skrót od niej to Mols. Spróbujcie sobie wymówić Motls, to zrozumiecie dlaczego. Ot, cała historyja.
Co do kontrowersji na temat knighta... Tak, knight to obecnie najgorsza profesja w Tibii. Wystarczy spojrzeć na listę PG na Erig.net. I nie ma w mych słowach żadnej złośliwości, gdyż sam grałem (gram) knightem. Ale to nie jest temat dotyczący profesji więc z góry uprzedzam, że na żadne uwagi co do mojej opinii nie odpowiem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.