PDA

Pokaż pełną wersje : Tiquanda

Zima'Druid
30-01-2007, 16:02
Witam na polnocny wschodz od port hope (Tiquanda) Sa tam konga i inne potworki czy dam rade? skille 55/51 i knight armor bs guardian shield crocodile boots plate legs(niedlugo zmieniam na knight legs) i bp Ihów

Prosze o pomoc bo wlasnie sie wybieram ^^

Elwer Balus
30-01-2007, 16:09
lvl? Jeżeli w granicach tego który masz pod avatarem to nie dasz rady...

Zima'Druid
30-01-2007, 16:16
lvl? Jeżeli w granicach tego który masz pod avatarem to nie dasz rady...

22 zara 23 ale skille dobre sa?

Jak spotkałem Sibanga to mi sie odechcialo tam chodzic s*******a przedemna ;/ i go nie moge dogonic a moze kupic bp hmm ? zwroci sie ?

Elwer Balus
30-01-2007, 16:19
Jeżeli juz koniecznie chcesz iść na małpy to +25 lvl skille ~60/60(no chyba że masz dobrą broń) sporo ih i hmm. Nie zwróci się, ale 4fun możesz iść.

@edit: Jeśli chcesz wbić lvl i zarobić to proponuję:roty na daramie, a najlepiej larvy w ankh.

Lasooch
30-01-2007, 16:21
Idź lepiej poskilluj na slimkach, przy odrobnie farta znajdziesz jakieś zwłoki z bohami i medusa shieldem w środku i się zwróci.

To znaczy - NIE zwróci się. Choć w sumie... ja takie zwłoki wczoraj znalazłem.

Bourne
30-01-2007, 16:28
Nie oplacalne jest expic na powiechrzni na malpach w duzych ilosciach.

Polecam ci podskillowac i na Tomby leciec :)

Zima'Druid
30-01-2007, 16:38
Nie oplacalne jest expic na powiechrzni na malpach w duzych ilosciach.

Polecam ci podskillowac i na Tomby leciec :)

Nie chce mi sie skillowac bo pacc leci ;) po kazdym lvl bede skillowac 30-40 %

Powiem ci ze na tombach to ja tera expie na tym co sa ghoule beholder i scrypt ; )) a nizej sa Mummie itd exp i loot dobry : )

a do których skilli miałbym tak skillowac zeby pozniej miec spokoj ?

Lasooch
30-01-2007, 17:03
Zrób 95/95, będzie spokój praktycznie na zawsze. A 60/60 to już minimum ;>

~~AnpeR~~
30-01-2007, 20:34
Korzystajac z tego, ze jest temat o Tiq~~ chcialbym pytnac czy dam rade expic na lizardach? Mam 36 ed. Jaka obrac taktyke? Zwroci sie? Slyszalem,ze troche ludu chodzi z 2 monkami.

@down
wielkie thx :)

Princes
30-01-2007, 20:55
Na Lizardach jest 2 expowiska

1. Expowisko przed skalami od Tiquandy.

Duzo tam Lizard Sentinel i Lizard Templar, czasem jakas larva, scrab i inne drobniejsze potworki. Najpierw zabijamy Lizard Sentinel ktore walcza z dystansu. Potem zajmujemy sie Templarami. Mysle ze Lizardy mozna porownac do Dwarfow Guardow. Dosc niebezpieczne sa Setinel poniewaz w kilku moga zadawac naprawde silne ciosy.

2. Przechodzisz przez 1 expowisko i potem przez skaly i trafiasz do wioski Lizardow. Lizard Snakecharmer, Lizard Sentinel i Lizard Templar

Wioska lizardow jest ich hordy, czesto wolne expowisko raczej od 60+levela. Lizard Snakecharmer dosc szybko sie lecza i zadaja znaczne obrazenia (najsilniejszy lizard - walczy magicznie, trudny do zabicia).

@Taktyka z monkami - dla nisko levelowego sorca jedyna taktyka.

Princes
30-01-2007, 21:00
Expowisko raczej dla 2 profesji.
Knighta i Palladyna. Knight to od skili 70 moze juz sie tam zaglebiac. Potrzebne Uhy. Palladyn z dystansem 80 i uhy. Warto zabrac GFB.
Ciekawostka jest to ze Ape Fur leci srednio co 30 min :)