Pokaż pełną wersje : Mateusz Dragon Wielki dogonił Taifuna
Michael91
30-01-2007, 17:13
Nareszcie Mateusz Dragon Wielki zrównał się lvl z Taifunem Devilry. Mam nadzieję, że szybko Mateusz przegoni Taifuna i pierwszy wbije 300 lvl.
Mateusz gogogo 300 lvl!!! :)
@edit jeżeli temat Ci się nie podoba to nie pisz nic!
@edit2
Stanoł ci?
Tak stanął mi, nie mam tych problemów co wy. <<<do tych co wyskoczyli z tym tekstem
@edit3 Nie wale konia na widok gównianych figurek ;]
O super extra boba hiper elo cool źą wypas
po ch**j temat?
@Edity:
Co do szybkosci expa na n pvp to bym sie kłocil >.< Na pvp przynajmniej nikt Ci sie na respa nie wjebie na takim lvlu, a MDW moga sie np wjebac, bo chca huncic czy cos i nic nie zrobi, btw czy na N pvp jest exp x5? czy wiecej , ze niby lepiej expi? Jedyny minus w expie na PVP to wojny/PA i taka prawda.
Bedzie Godny Wyruznienia ...
Oj, tak. Ty sie napewno wyrozniasz =)
ps.a teraz cos odemnie wypier,dalac dzieci neo!
No to te dzieci NEO wodza potrzebują. Wydaje mi sie ze bedziesz w sam raz : ) . Prowadz je dobrą drogą. GL & Hf.
MagField
30-01-2007, 18:10
@autor teamtu
Stanoł ci?Po za tym nie ma co sie dziwić że dogonił mateuszek gra na świecie no-pvp i nie zapomniaj że na furorze jest wojna i nie ma jak taifun expić.
A niech sobie Mateuszek wyprzedza wszystkich pokolei....Jak zrobi takiego chara na servie PvP to mu pogratuluje.
Prawda taka ze zaden normalnym człowiek nie zwraca na servy NoN PvP i ludzi tam grających uwagi....
I teraz osoby,które grają na NoN pVp na mnie naskoczą ale srednio sie tym przejmuje gdyz wiadomo jaka prawda jest :)
Agree with Nirt
CLose Topicc plax!
Kazdy Kto Gra Na Non Pvp To Nooob Niech Idzie Na Pvp Zagrac Niech Tam Wbije Lvl I Bedzie Godny Wyruznienia ... B)
rendevar
30-01-2007, 18:59
@autor teamtu
Stanoł ci?Po za tym nie ma co sie dziwić że dogonił mateuszek gra na świecie no-pvp i nie zapomniaj że na furorze jest wojna i nie ma jak taifun expić.
jak nie umiesz nic madrego napisac to wyjdzi..., koles chce temat napisac w wy po nim jezdzicie, widac na jakim jestescie poziomie (6klasa sp),,,
Kazdy Kto Gra Na Non Pvp To Nooob Niech Idzie Na Pvp Zagrac Niech Tam Wbije Lvl I Bedzie Godny Wyruznienia ... B)
zal.pl
@topic : Close topic
Czyli z góry zakładasz, że jestem noobem?
Widać, że wypowiadają się tutaj same noobki, które pewnie wbiły 40lvl, dostały orgazmu (o ile nie na to za wcześnie) i zaraz myślą, że są h-lvl.
Owszem wbicie takiego wysokiego lvla jest nieznacznie łatwiejsze na światach non, ale skoro tacy z was pr0 gamerzy to zróbcie chara na Honerze, Securze czy na innym nonku i wbijcie taki lvl jaki ma MDW.
Założę się, że wam się nie uda, gdyż jesteście tylko mocni w otworze gębowym a nie w PG.
Widać, że wypowiadają się tutaj same noobki, które pewnie wbiły 40lvl, dostały orgazmu (o ile nie za to za wcześnie) i zaraz myślą, że są h-lvl.
Owszem wbicie takiego wysokiego lvla jest nieznacznie łatwiejsze na światach non, ale skoro tacy z was pr0 gamerzy to zróbcie chara na Honerze, Securze czy na innym nonku i wbijcie taki lvl jaki ma MDW.
Założę się, że wam się nie uda, gdyż jesteście tylko mocni w otworze gębowym a nie w PG.
Dodam jeszcze, zeby ten co jest taki pr0 na pvp poszedl na no-pvp i wbil lvl wyzszy niz 100. Graniczy to z cudem bo nooby pchaja sie na kazde expowisko a ty nic nie mozesz im zrobic.
@topic
Gz i gogo lvl 300
waritakoro
30-01-2007, 19:25
Wow cieszymy się razem z tobą juz mi stanął:baby:
Nareszcie Mateusz Dragon Wielki zrównał się lvl z Taifunem Devilry. Mam nadzieję, że szybko Mateusz przegoni Taifuna i pierwszy wbije 300 lvl.
@down bo zmienia się największy polski hlvl.
No i kur** idz se zwal konia ze go przegonil nie ludzi z n-pvp malo kto zwraca uwage jak juz pare osob wyzej napisalo i niezapomnij ze taifun ma wojne i rs'a -.- wiec jest mala roznica gdyby nie wojna juz by dawno wbil 300 lvl
Idz NOBIE
@up
wyobraz sobie , że Mat~ gra troszke krócej od Taifuna wiec jest to jakis wyczyn jeżeli go dogonił a to , iż Taifun gra na pvp to nic nie znaczy raz go zabili odkad sledze stan jego postaci na tibia.com wiec różnicy te 2 lvle nie zrobią
Firstly, ja gram na pvp, ten post dotyczy chara 100+
IMHO, podkreślam IMHO gra na non-pvp jest trudniejsza niż na pvp, może ktoś z was spróbuje kiedykolwiek wybrać się na serwer non-pvp i poexpić? hmm? a na serverze pvp nic prostszego idziemy, nikogo nie ma, więc macie szanse poexpić nie bojąc się (zależy od levelu) że ktoś wam wbije na exp place, loot ukradnie, bo zawsze możecie ubić :) .
Jedynymi plusami tego jest to że nie możesz zadać ran komukolwiek (przydane np dla blokera ;) ) ale pomyślcie racjonalnie co zrobicie jeśli ktoś was wkurza? hmm? B) jest jedna metoda zablokować go, sry ale true na non-pvp też można walczyć, choć w inny sposób.
A co do postów up, uważam iż nie macie/mieliście chara z takim levelem który pozwalał na expienie bez obawy że ktoś Cię ubije, albo wywali z expowiska :)
MagField
30-01-2007, 19:42
jak nie umiesz nic madrego napisac to wyjdzi..., koles chce temat napisac w wy po nim jezdzicie, widac na jakim jestescie poziomie (6klasa sp),,,
No no pokazałeś swoją mądrość ;) ciebie to oceniam na kl.5-4 sp.Widać że masz kompleksy.Przykro mi naprawde.
Gratulje MDW dogonienia taifuna ale moim zdaniem duzooo latwiej expic na swiecie non pvp i duzo szybciej zrobicie tam lvl.Gralem kiedys na non pvp i robilem duzo szybciej lvl niz na pvp.(Gralem na refugia)
do wszystkich tych ktorzy uwazaja ze na non pvp graja nooby:
po 1 zastanowcie sie co mowicie. jezeli sa tam nooby to dlaczewgo na takiej harmoni jest juz chyba 6-7 200lvli+ ? powiem ci tyle ze expienie jest trudniejsze niz na pvp! gralem na aldorze teraz gram na harmoni.
aldora - roty, 0 osob, a jak juz ktos przyjdzie pogadasz z nim to grzecznie wyjdzie, a jak to nie wystarczy to trzeba siegnac po drastyczne metody...
harmonia - roty, na wejscie 2-3 osoby... po chwili przychdza nastepne, walka o kazdego rota. chcesz poskillowac? odrazu jakis 8 sorc przyjdzie i zabije ci slima ktory ma 5 hp zeby dostac to 5expa.
oczywiscie jak wbijesz wiekszy lvl to juz masz luzy i wtedy to na pvp jest trudniej.
topic:
sie ciesze ze mdw goni taifuna bo gram na tym samym serwie co on(mdw).
co to bycia online to prawda jest dlugo ale znam osoby ktore graja duzej niz on i nie maja takich wynikow. przyklad:
dodalem sobie mdw do vip i porownywalem ile jest online w caiagu ok 13 godzin (skillowalem ;p) a ile jest online moj kolega, wynik, mdw byl oklo 6h a moj qmpel caly czas.
na koniec
GOGO 300 MDW xD
no wbil lvl i co z tego jak niemoze nikogo zabic? sam narzeka ze ceny spadaja i sie obawia nastempnego update wiedz.... ma to swoje non pvp , :evul:
wiekszosc osob na non pvp to nooobyyy i zlodzieje inic wiecej:]!!!
Nie mowie ze ktos kto gra na non pvp to noob thief czy cos takiego nic podobnego , ale zrozum ze na swiecie pvp mozesz wbic 80lvl dostac hunted i pozamiatane mozesz pasc od pk pa i trafic na wojne gdzie losy chara moga zostac przesądzone.A na non pvp moze cie zabic tylko potwor na lagu i nic wiecej wiec nie mowcie ze gra sie latwiej na pvp.
Firstly, ja gram na pvp, ten post dotyczy chara 100+
IMHO, podkreślam IMHO gra na non-pvp jest trudniejsza niż na pvp, może ktoś z was spróbuje kiedykolwiek wybrać się na serwer non-pvp i poexpić? hmm? a na serverze pvp nic prostszego idziemy, nikogo nie ma, więc macie szanse poexpić nie bojąc się (zależy od levelu) że ktoś wam wbije na exp place, loot ukradnie, bo zawsze możecie ubić :) .
Jedynymi plusami tego jest to że nie możesz zadać ran komukolwiek (przydane np dla blokera ;) ) ale pomyślcie racjonalnie co zrobicie jeśli ktoś was wkurza? hmm? B) jest jedna metoda zablokować go, sry ale true na non-pvp też można walczyć, choć w inny sposób.
A co do postów up, uważam iż nie macie/mieliście chara z takim levelem który pozwalał na expienie bez obawy że ktoś Cię ubije, albo wywali z expowiska :)
HAIL YOU! _/
Wkoncu ktos , kto wie, ze na n pvp jak Ci sie ktos wjebie na resp to , to co sie robi, expem nazywa sie tylko z nazwy. Niech Cie dobry bóg błogosławi. xd
NIECH IDZIE NA PVP NA WOJNE I NIECH SIE WYKARZE!!:baby:
osobiscie wolalbym aby pierwszy 300 lvl zaliczony byl przez osobe grajaca na swiecie pvp :-)
A niech sobie Mateuszek wyprzedza wszystkich pokolei....Jak zrobi takiego chara na servie PvP to mu pogratuluje.
Prawda taka ze zaden normalnym człowiek nie zwraca na servy NoN PvP i ludzi tam grających uwagi....
I teraz osoby,które grają na NoN pVp na mnie naskoczą ale srednio sie tym przejmuje gdyz wiadomo jaka prawda jest :)
człowieczku że masz jakieś kompleksy.. to nie nasza wina =(( jak jesteś taki master to zrób se chara na non-pvp i do roobty jak to taka łatwizna to czemu nie ma obecnie już 100 x 280 lvl??? bo to chyba nie takie proste.. jak ci sie wydaje prostaczku =(... pewnie nie miałeś nigdy 30 lvl i wiesz tyle o świecie non-pvp że nie można sie zabijać =( i wszyscy mogą każdemu włazić na głowe =(( to powiem ci że guwno wiesz =(
hmmm chciałbym wspomnieć że Taifun sam dołączył do wojny bo była wojna Vision vs. Abb~ a to że Taif dołączył to tylko jego 'wina' więc nei mówcie że wojna i on nie może expić mógł sobie spokojnie grać ale wolał się do wojny dołączyć proste :]
Always hunted
30-01-2007, 20:30
Temat zupełnie niepotrzebny, coś w stylu "OMG OMG OMG MATEURZ WYPŻEDZIŁ TAJFUNA! OMG OMG OMG!!!!111111jeden jeden jeden"
Czy autor tematu już pościerał mopem podłogę pod sobą? Nie? To radzę szybko to zrobić.
Chociaż muszę przyznać, fajnie by było gdyby pierwszy 300 lvl to był druid. Ale co mnie to obchodzi, inny serv, inna osoba, jej sprawa.
edit@
Są już 4 tego typu tematy... to jakiś masowy orgazm? Zaraz mnie szlag trafi...
Shardzik
30-01-2007, 21:10
Hmm mateusz, pamietam jak biegal z 80 lvlem, jak skonczylem grac to zaczal ostro expic. Ja tam bym chcial zeby Kiryh troche wyrownal do niego, bo to kolega RL, ale widocznie studia i nauka
Niewiemjak
30-01-2007, 21:43
hm....... Gz Go Go 300... Non pvp sux.... Na wyzszym lvl latwiej wbic taki lvl ale najpierw trzeba wbic ten wysoki lvl...
Zgadzam się z tobą. Grałem na Non pvp teraz gram na pvp i jest o wiele lepiej. skoro MDW taki masta to niech zrobi 100lvl na pvp szczególnie zapraszam na aurea czy azura dostanie hunta na 60lvlu i game over. A do tych co mówią że wcale nie jest łatwiej na non pvp to niech idą sobie gdzieś na hunta i wala z gfb przed siebie, najwyżej bloker padnie ale co to ich obchodzi nauczyli się przecież na non pvp ze nawet jak się wali po blokerze to on i tak nie obrywa
A ja tam bardzo Mateuszowi~gratuluję. Wszyscy tu mówią że na non-pvp to żaden wyczyn wbic taki lv, więc powiedzcie mi tylko jedno: Czemu jest tylko nie ma więcej takich lvli chociaż servy non-pvp do tej pory pękały w szwach???
PS: jeżeli ma zaczynać grę na jakims PvP to ja proponuję Lucere. Wystarczy że powie skąd pochodzi o wbije któregoś dnia 250K+ expa i zaraz okaże się ze na 8lv zabil chłopaka kuzynki sąsiada jakiegos h-lv Br'a ;)
Novacainee
30-01-2007, 22:00
OMfg przez 1 strone jest wyzywanie np "stanoł ci". Sprubujcie sami wbić 279 lvl chocby i na non-pvp i zobaczymy czy dotrwacie chociaż do 40 żal.pl
EO się wqr**, zacznie expić pierwszy wbije 300 puźniej TD zapłaci bp crystali i 2 wbije 3~ puźniej Seromontis a MTW przejdzie się wkocu do szkoły żeby semestr zaliczyć, dostanie wpier*** od "kolegów" z zawodówki, straci pamieć i zapomni passy na swój acc ;p
Play for fun :evul:
EO się wqr**, zacznie expić pierwszy wbije 300 puźniej TD zapłaci bp crystali i 2 wbije 3~ puźniej Seromontis a MTW przejdzie się wkocu do szkoły żeby semestr zaliczyć, dostanie wpier*** od "kolegów" z zawodówki, straci pamieć i zapomni passy na swój acc ;p
Play for fun :evul:
Own3d.
HAHAHAHA
Całe Vision życzy mu szybko 300 lvl :D
@Edion
zamknij pyszczek :)
Zgadzam się z tobą. Grałem na Non pvp teraz gram na pvp i jest o wiele lepiej. skoro MDW taki masta to niech zrobi 100lvl na pvp szczególnie zapraszam na aurea czy azura dostanie hunta na 60lvlu i game over. A do tych co mówią że wcale nie jest łatwiej na non pvp to niech idą sobie gdzieś na hunta i wala z gfb przed siebie, najwyżej bloker padnie ale co to ich obchodzi nauczyli się przecież na non pvp ze nawet jak się wali po blokerze to on i tak nie obrywa
No ale wkońcu bedzie pierwszy z tym 300tnym --..--
Jak grasz i gdzie grasz zalezy od wlasnego wyboru, pvp czy non pvp to jest twoj wlasny wybor.
Ja wole pvp mozna zabijac itd :D
Tylko teraz mnie zastanawia ile MDW ma ownerow bo Taifun do 200tnego lecial na 4 :o
Na początku chciałbym nawiązać do odpowiedzi niektórych ułomków. Naprawdę nie jesteście trendy ani cool kiedy jedziecie po autorze tematu, ani wtedy kiedy mówicie "zamknąć ten topic" bo tak naprawdę nie macie w tej kwestii nic do powiedzenia. Pamiętajcie też, że to co o kimś mówicie nie świadczy o tej osobie ale o was samych. Ja osobiście uważam, że jest to wydarzenie warte choćby jednego tematu, jeśli ktoś uważa odwrotnie to nie musi go czytać, ani tym bardziej się w nim wypowiadać. A odnośnie samego tematu to ja wolałbym, żeby to Taifun był na pierwszym miejscu spośród polaków, ale to nie znaczy, że nie doceniam osiągnięcia MDW. A co do kwestii pvp i n-pvp w szybkości expienia to wydaję mi się, że mogła mieć ona znaczenie do jakiegoś 150 lvla. Bo sorc czy drut na takim poziomie jest już praktycznie nie do sksowania. Inna sprawa to wojny, które na n-pvp siłą rzeczy są niemożliwe. A jest to moim zdaniem kwesta istotna, gdyż zajmują one conajmniej 1/4 całego okresu gry.
jak komuś wylizałeś dobrze tyłek..to dobrze, ale nie wiem czy to jest powód do chwały =( Btw: jak jesteś taki MASTA to czemu nie masz 300 lvl na świecie non-pvp?
jak komuś wylizałeś dobrze tyłek..to dobrze, ale nie wiem czy to jest powód do chwały =( Btw: jak jesteś taki MASTA to czemu nie masz 300 lvl na świecie non-pvp?
Bo niema kilku ownerów :evul:
albo nie jest idiota zeby grac na non-pvp... really exp na non pvp jest 1000 razy latwiejszy... nie zadajesz dmg blockerowi z zadnego czaru, nie masz wojen itp... chodzisz f1 (exorivis/mort) f2 (manafluid) f3 (exura gran) cala filozofia jego expa
albo nie jest idiota zeby grac na non-pvp... really exp na non pvp jest 1000 razy latwiejszy... nie zadajesz dmg blockerowi z zadnego czaru, nie masz wojen itp... chodzisz f1 (exorivis/mort) f2 (manafluid) f3 (exura gran) cala filozofia jego expa
Hahaha! W ile zrobiles ten swoj 117 lvl? pol roku? Na no-pvp nie wbijesz szybciej niz w rok. Przemysl co piszesz...
Zazdrość was zjada jak ktoś jest lepszy od was?
LoL nooby z was (z tych ktorzy kaza zamknac temat i tych ktorzy go zjezdzaja...):baby:
Otorz to ze zalozyciel tematu np. zrobil ten temat dla ludzi ktorzy nie wiedzieli o tym a to ma jakies znaczenie...
Po drugie jak cos nie graja nooby na non pvp tylko gracze ktorzy nie lubia padac od playerow i miec PA -.-...:baby:
Zal.pl
Hahaha! W ile zrobiles ten swoj 117 lvl? pol roku? Na no-pvp nie wbijesz szybciej niz w rok. Przemysl co piszesz...
nie wiem w ile, rok ? moze cos ponad... same wojny zjadly rok gry wiec?
Sosna123
31-01-2007, 14:16
A ja się cieszę, że polakowi się powodzi (i to drutem, co daje mi nadzieje, że wybrałem dobrą klasę :p )
A no nie mam bo non pvp jest beee, wbija ci się ktoś na expa i co najwyżej możesz sobie go zaraportować na blackliste której i tak 80% graczy nie przestrzega. Poza tym mam szkole, RL-life i wiele innych rzeczy pomijając fakt ze na aurea ciągle trwa wojna (gdzieś od 3-4 miesiąca serwera), sam biorę w niej udział gdzieś od 107 lvla.
pragne zauwazyc ze na npvp ceny spadaja z 10x wolniej co nie znaczy wcale ze te servery sa latwiejsze. jesli mowicie ze na npvp gra sie latwiej to czemu na tych serverach nie gracie?
a no bo na npvp każdy noobek może ci zabić potworka podkraść lootbaga, a na pvp dostanie z lapy albo exori i go nie ma.
pamientajcie ze zawsze zajdzie sie ktos silniejszy od was [czasem cala gildia] i moze was udupic bez powodu.
Nie zawsze.
chyba ze liczycie na 300lvl którego nikt z was i tak nigdy nie bedzie miec.
Nie bądź taki pewny siebie
druid - przez lata profesja uwazana tylko za uhoroba na pewno jest warte podkreslenia
A potem na teście wyjdzie i przywali tego swojego Poison Storma za 50 :P
Mastro-Shady
31-01-2007, 15:56
Osobicie to zazdroszcze mu takiego lv, ale jak by to byl swiat pvp to watpie zeby wbijal tak szybko expo :)
dinrakit
31-01-2007, 16:05
Druid bedzie najlepsza profesja do konca 2007 roku i w koncu sie noobki zamkna ze "knight de best bo eo ma najwyzszy lvl!!!111oneonerazraz" Teraz bedzie druid na czele, ot co. Gogo 300 lvl.
nie wiem w ile, rok ? moze cos ponad... same wojny zjadly rok gry wiec?
Albo expiłeś w trakcie wojny albo jesteś elo elo pro master że wbileś 117 lvl w jak to ty określiłeś "troche ponad rok + rok wojny". Czyli wnioskuję że wbileś obecny lvl w troche ponad rok odjąć rok.
arcania istnieje od grudnia 2004 i od tego czasu tam gram, napisalem to dobrze ¬¬
Elder Nagan
31-01-2007, 17:33
Arcania smeirdzi best gildia wojen przegrala (male pa bynajmenij bylo) chodzi mi o Era Zero a teraz gdy ta banda "nubow" przejela serwer arcania jest serwerem straconym..zreszta tak jak furora...i inne swiaty ktorymi rzadza polacy
:cup: :cup: Hail Brasil !!!!!!:cup: :cup:
Sam zamknij pyszczek noobku:)
TAKA PRAWDA POLACY TO NOOBY PRZYCHODZI WOJNA TO SZWEDZI NAS TNA JAK CHCA I MOJE ZDANIE JEST TAKIE KAZDY KTO GRA NA NON PVP TO NOOB!!:)
Widać, że wypowiadają się tutaj same noobki, które pewnie wbiły 40lvl, dostały orgazmu (o ile nie na to za wcześnie) i zaraz myślą, że są h-lvl.
Popieram. Ja już co prawda nie gram na NON-PvP, ale uważam, że nie ma różnicy gdzie się wbija lvl... na moim świecie (PvP) jest jeden z 200EK i on nie ma Gildii i z nikim nie zadziera i jakoś nie pada, więc gra jakby był na NON-PvP a do tego powie "leave" to ludzie wychodzą, więc ma łatwiej... a na NON każdy może wejść na Resp...
A co do Polaków, na servie Danubia są sami polacy kiedyś było pełno Szwedów i BR'ów i jakoś ich nie ma bo Polacy zrobili Szwedzi vs. Polacy i Szwedzi popadali jak muchy...
19:00 Mateusz Dragon Wielki [279]: sell mpa(400k), golden legs(110k), mms(110k), 100 red dragon leather(100k), dsm(70k), demon shield(35k),bp stealth ring(30k), bp platinum amulet(60k), bp gold ring(40k), bp fire mushrooms(50k)
Hail Harmonia. _/
Ciekawe jaki waste na tych demcach...
Mastro-Shady
31-01-2007, 20:38
Druid bedzie najlepsza profesja do konca 2007 roku i w koncu sie noobki zamkna ze "knight de best bo eo ma najwyzszy lvl!!!111oneonerazraz" Teraz bedzie druid na czele, ot co. Gogo 300 lvl.
Masz racje ja mam 30 druida i 15 knighta ;)
Ładnie mi sie gralo drutkiem, ale odkat zrobilem od nowa swojego Mastro Shady (bo mi shakowali i usuneli) to mam teraz dylemacik ;) kim tu grac, dlatego gram knightem, a druidem tylko jak beda uhy potrzebne albo healer na wojenke :)
U nas na novie mamy bardzo dobrego Drutka zwie sie Maniootek
ehh zal.pl niektorych postow....Fakt moze troche latwiej jest na npvp ale co z tego ? Ja mu tam zycze dobrze ;) obojetne jest mi to kto wbije 300 lvl czy Taif czy MDW czy EO ;) Wazne zeby w ogole ktos wbil ;)
Sam zamknij pyszczek noobku:)
TAKA PRAWDA POLACY TO NOOBY PRZYCHODZI WOJNA TO SZWEDZI NAS TNA JAK CHCA I MOJE ZDANIE JEST TAKIE KAZDY KTO GRA NA NON PVP TO NOOB!!:)
Czyili z góry zakładasz, że jestem noobem bo gram na non-pvp nawet mnie nie znając ? Wiesz co w ogóle znaczy słowo "noob" ?
Prawda jest taka ze na npvp szybciej sie expi (npvp) z drugiej strony tam jest od cholery ludzi, nobow. Mateuszek popiepsza na demcach wiec raczej nikt mu nie przeszkodzi expic.
Arcania smeirdzi best gildia wojen przegrala (male pa bynajmenij bylo) chodzi mi o Era Zero a teraz gdy ta banda "nubow" przejela serwer arcania jest serwerem straconym..zreszta tak jak furora...i inne swiaty ktorymi rzadza polacy
Hail Brasil !!!!!!
wyjdz i nie wracaj... zostan przy swojej kyrze i zamknij pyszczek jak nie grasz na Arcani.
BeNcHaKeR
01-02-2007, 15:22
@down bo zmienia się największy polski hlvl.
bravo jasiu sam osobiście też wole matiego niż taifa ale po co ten cholerny temat trzeba było założyć jak będzie miał 300 wtedy to będzie światowy hit
Czyili z góry zakładasz, że jestem noobem bo gram na non-pvp nawet mnie nie znając ? Wiesz co w ogóle znaczy słowo "noob" ?
JAK JESTES TAKI BOOSKI TO CHOC NA PVP I POMUZ W WOJNIE B)
Sorcia bardzo, ale w ktorym miejscu on napisal, ze jest boski? Piszac na caps locku sam udowadniasz, ze jestes noobem. A te piekne "pomuz"...
Sir Radzio Angelus
01-02-2007, 19:00
Wyjdź dzieciaku, przynajmniej nie rób błędów jak piszesz, z ciebie taki pvp? ta? sam pewnie masz ten 15 lvl i ostro w dupe dostajesz od pk, no ale coż, jesteś zajefajny, bo grasz na pvp, a to, że nigdy nie osiągniesz porządnego lvl, to szczegół.
Ajron 88
01-02-2007, 19:08
Jest takie powiedzenie "Before critisizing me , try do better than me"
Osobiście uważam że expienie na non- pvp jest znacznie trudniejsze (otwarte spawny wszędzie).
Żeby odnieśc sukces na non pvp , trzeba miec nerwy ze stali , ja takowych nie posiadam , dlatego też gram na pvp.
Gratuluje Mateuszowi jego ośiągnięcia , a co do gatki Taifun gdyby nie to i tamto miałby 500 lv , takie gadanie nie ma racji bytu , Taifun z własnej woli przekreslił swoje expienie i tyle.
Kasztaniaczek
01-02-2007, 19:12
Jesli chodzi o MDW... to hmm... raeczej tam gdzie expi nikt mu sie nie wjebie..
btw. nie expi on na wrl...
Nie pieprzcie że na nopvp jest trudniej -.- ,na pvp tez sie zdarzą takie naby które zajebią ci moba, ty wbijesz sqla i padasz od pro lub kogoś innego ;S
Buheheheheh jak przeczytalem polowe postow to smiac mi sie chcialo...
Niektorzy mysla ze jak graja na pvp to sa najlepsi ale wcale tak nie jest...
Na pvp tylko kolesia zabijasz i po wszystkim a na n pvp nie jest tak latwo (trapnac kogos rzadko sie zdaza) + jeszcze niektore nooby co blokuja ci resp
BeNcHaKeR
03-02-2007, 19:00
Taifun gdyby nie to i tamto miałby 500 lv , takie gadanie nie ma racji bytu , Taifun z własnej woli przekreslił swoje expienie i tyle.
LooooL 500 lvl??!! buhahahah żal
@up
Przeczytaj jeszcze raz powoli co napisał Ajron88, a może zrozumiesz o co mu chodziło.
bravo jasiu sam osobiście też wole matiego niż taifa ale po co ten cholerny temat trzeba było założyć jak będzie miał 300 wtedy to będzie światowy hit
Tak napewno będzie to światowy hit, dlatego że ktoś w Tibii wbije 300 lvl !? i co z tego , ale jeśli Ty uważasz to co się dzieje w Tibii za światowy hit to Ci współczuję
Cachero ??
Ajron 88
03-02-2007, 22:02
LooooL 500 lvl??!! buhahahah żal
"żal" może jedynie odnosic się co do twojej umiejętności rozumienia tego co czytasz.
wiecie co... jak tak czytam te 8 stron tematu... to widze ze wasze argumenty i wiedza w temacie wyczerpala sie max na 2 stronie potem sie powtarzacie ile wlezie...
mozecie sie ze mna nie zgadzac ale spojrzcie prawdzie w oczy...
gra na non pvp nie wymaga tych umiejetnosci co na normalnym swiecie. nie istnieja tam sposoby na bicie potworkow tylko jest jazda na chama tak jak pisal Cromak kilkadziesiat postow wczesniej, ogladalem film jak robili Pits of inferno coz... gdyy to bylo pvp polowa tej ekipy padla by sama od swoich run, spamy gfb, e wave gdzie popadnie itp...
nie znam ani tajfuna ani mateusza nigdy nie bede gral na ich serwerach ale wbicie 300 na pvp to dla mnie cos wiecej niz to samo na non-pvp
no i zapraszamy mdw na auree ciekawe ile godzin, tak godzin pogra bez skladaki od ktorejs ze stron wojny... zabijanie na non pvp to mozesz najwyzej potworka zlurowac... ciekawe ile wrl byscie musieli zlurowac zeby mu sie mana skonczyla... zanim je zabije ;<
nie robcie takich tematow bo to jeden wielki syf, podobny do tematu "sword vs. axe" gdzie 15 letni pro sie wypowiadaja co jest lepsze co gorsze w rzeczywistosci powtarzajac sie co 3 posty. administracja tego forum powinna wyrzucac kazdego kto tego typu temat zalorzy. bo watpie czy 'moderatorzy' czytaja wszystkie wpisy :]
<lol2> Wy mowicie ze sie nie zadaje dmg blockerowi na non pvp- wy myslicie ze Td albo MDW expia z blockerem?? <smiech> Wedlug mnie nie ma roznicy z expem na pvp i na non pvp. Na non pvp jest ten minus ze sie noobki wpier*** na respa...:baby:
Greg'Ant
07-02-2007, 11:20
wystarczy popatrzec jak wykonuje sie "anni" na non pvp (4 magow)
dla mnie non pvp to jeden wielki rookgaard
Pandorian technomancer
07-02-2007, 11:59
podam ci przykład Makaveli of Chaos z Pandori wbill lvl na Pandori, po czym stwierdzil ze pvp to strata czasu dla kogos kto chce grac zamiast ciagle stac w PZ lub ogladac sie za siebie czy czasem przeciwnicy nie daja mass loga. Po czym zalozyl [postac na non pvp i w krótkim czasie wbil level o wiele wiekszy niz kiedykolwiek mógłby wbic na swiecie pvp w tym czasie.
dam Ci dobra rade wbij najpierw lewel 40 na jakim kolwiek swiecie i dopiero zacznij sie tu udzielac.
Pvp swiaty sa dla ludzików którzy w realu nie potrafia sobie radzic z własnymi problemami i musza je odreagowywac w swiecie gry ;P <zart> A ludzie którzy umieja bez użycia przemocy rozwiazywac konflikty graja na swiatach non pvp.
Co do tematu... To wielkie gratzzz nie łatwo przegonic samemu 4 osoby ;P.
Co do expienia na non pvp to postac druida niema za duzej przewagi nad druidem z non pvp. zalete non pvp widac przy expieniu postacia Sorcera, mozliwość uzywania czarów obszarowych bijac "przez blokera".
Gabriell15
07-02-2007, 12:07
Popatrzcie troche na to z innej strony na swiecie no-pvp expi sie trudniej bo na swiatach no- pvp gra najwiecej ludzi i latwo im wbic duzy lvl. A Taifunowi bylo latwiej wbic wysoki lvl bo kazdy go sie tam boi a wojny nie maja do tego nic
Murderer
07-02-2007, 12:22
Hmmm mowicie, ze na swiatach graja sami idioci i nooby, ktore nie potrafia robic nic innego niz wciskac hot key z "exori vis". Podam prosty przyklad test serwera: loguje sie ekipa, np. z Secury i co robia "pro" z pvp? Siedza w pz albo wychodza i dostaja tp do temple.
Mozecie po mnie bluzgac ale jestem doswiadczonym graczem, gralem zarowno na pvp jak i non-pvp, i moge wam powiedziec ze expienie na non-pvp nie jest o wiele prostsze. Jesli chcecie obrazac graczy z non-pvp, mowicie ze jestescie "pro" i macie zajebiste pvp to chetnie spotkam sie na tescie.
Ciao~
zastanawiam sie gdzie byliscie, gdy mozgi dawali( do tych co twierdza ze jak ktos gra na non PvP, to jest noobem)
sam gram na PvP, ale wiem ze jak ktos gra na non PvP, nie musi byc wcale noobem...
P.S.:musze jednak przyznac, ze brak strachu przed zemsta, sprzyja rozwojowi
n00bow na non PvP.
Pandorian technomancer
07-02-2007, 12:35
Hmmm mowicie, ze na swiatach graja sami idioci i nooby, ktore nie potrafia robic nic innego niz wciskac hot key z "exori vis". Podam prosty przyklad test serwera: loguje sie ekipa, np. z Secury i co robia "pro" z pvp? Siedza w pz albo wychodza i dostaja tp do temple.
Mozecie po mnie bluzgac ale jestem doswiadczonym graczem, gralem zarowno na pvp jak i non-pvp, i moge wam powiedziec ze expienie na non-pvp nie jest o wiele prostsze. Jesli chcecie obrazac graczy z non-pvp, mowicie ze jestescie "pro" i macie zajebiste pvp to chetnie spotkam sie na tescie.
Ciao~
HAIL Taj :P o ile to ty bo tak jak i w Tibi tak i tu masz kilku ownerów ;P.
gratzz akcji z Exefs'em.
Do zobaczenia na next testserwerze szykujemy juz ekipke z naszego non pvp . mam nadzieje ze wejdziesz taj'em z checia zmierzyl bym sie z Toba w pojedynku ponownie, jesli jeszcze pamietasz confussion vs demonius i twojego deda na POH ;P to wiesz kim jestem
@ Murderer
Nie chodzi o umiejętność PvP. Bo może i taka niewyżyta ekipa z non-pvp sieje spustoszenie, ale PvP to nie jest umiejętność expienia przy dostawaniu combo'sów z SD. Gracz na PvP stara się za wszelką cenę przeżyć, a nie expi, expi, odwraca się i żyga do miski, dalej expi i expi.
@ Gabriell15
Właśnie na non-pvp gra więcej ludzi, więc łatwiej się expi przy zwiększonym respie.
A co do Taifuna, to nie powiem żeby się go specjalnie bali. Bardziej pewnie się go z RL boją niż gry. Nie widziałeś pewnie, jak Taifun niszczyciel wszedł w trapa i został zabity. Na nic się zdał spam UE i gildia w pobliżu.
I co bardziej przeszkadza w expie?
Noobek, którego nie zabijesz, tylko lurniesz mu draga i sobie pójdzie/zginie.
Czy noobek, którego zabijasz, a potem ktoś korzysta z Twojego PZ locka i wbija całą gildią?
@ Pandorian technomancer
ludzie którzy umieja bez użycia przemocy rozwiazywac konflikty graja na swiatach non pvp.
Tu też dopisz JOKE, bo wszechobecne okradanie, kpienie i wyzwiska, to nie jest sposób rozwiązywania konflików, tylko ich tworzenia. To jest gra i w grze sprawy rozwiązuje się głównie przez wpierdol. A na non-pvp biegają thiefki i noobki, i nie powiesz mi że oni grają, bo są spokojni. To są ludzie, którzy nie przekroczą 20 lvla, grają by uprzykrzać życie innym, a no-pvp traktują jako istny azyl.
dla mnie non pvp to jeden wielki rookgaard
Zgadzam się. Taki przedsmak prawdziwej gry (pvp). Taki test server, beta test gry. Żeby ludzie wiedzieli, jak wygląda mapa i jak fajnie mieć duży lvl.
Etan Marth
07-02-2007, 13:01
@wszyscy, ktorzy powiedzieli, ze trudniej sie expi na non-pvp
Tak wiec, MDW napisal w wywiadzie, ze expie na demonach na Goromie. Tak wiec sadzicie, ze wjebie sie tam jakis noobek i zabierze mu loota? Jak juz przyjdzie tam pewnie jakis wyzszy lvl, ale wtedy on juz noobem nie jest i bedzie umial uszanowac to, ze ktos expi.
Dodatkowo na wielu swiatach pvp jest malo ludzi (czyt. wolny resp). Na kazdym non-pvp zawsze w godzinach szczytu sa kolejki, wiec jest super szybki resp
A co do tego, ze na pvp zawsze sobie mozesz zabic kogos wkurzajacego, to co z tego, jesli zabijesz, a pozniej przyjdzie ekipa kilka 100lvl+ i powie, ze zabiles im runemakera. Inaczej, jesli sie jest w tej gildii rzadzacej swiatem. Oczywiscie na non-pvp mozna tylko cos lurnac, ale na wyzszych lvl'ach na lepszych expowiskach raczej noobow nie ma.
A z wlasnego doswiadczenia wiem, jak to jest na non-pvp. Expilem sobie na minoskach na darashii 11lvl'em, nagle z dolu wybiegl 66ms i zaczal mi wszystko rozwalac. Tak sie zlozylo, ze mial lootbaga 15k~oz., wywalilem mu do wody, a on jedyne co mogl zrobic to na mnie powyklinac.
@MDW
Ciesze sie, ze pierwszym 300lvl bedzie Polak (jezeli bedzie).
Bądź co bądź na Non - Pvp expi sie zdecydowanie lepiej .... skąd wiemy gdyby Mateusz grał na pvp czy nie został by wcześniej kilka razy zabity tak sie stało w wypadku Taifuna (z 280 na 279:( ).... gdyby Taifun grał na Non - Pvp może on byłby najlepszy.
On czyli kto?
1 ,2 ,3 ,4 owner?
Poczekamy na test :D
Postaram sie by Moonblades + Ruthless sie zebraly ktoregos dnia.
Matrix09
12-02-2007, 10:58
omg all wiedzą ze on dogonil taifuna xD ja to wiedzialem od dawna on ma 280lvl+ a taifun 279-280 xD B) B) B) B) B)
ten post zostal napisany zeby sie podlizac i tyle :P
Popatrzcie troche na to z innej strony na swiecie no-pvp expi sie trudniej bo na swiatach no- pvp gra najwiecej ludzi i latwo im wbic duzy lvl. A Taifunowi bylo latwiej wbic wysoki lvl bo kazdy go sie tam boi a wojny nie maja do tego nic
Idz dziecko do szkoly....ile ty masz lat tak naprawde bo sadzac po twojej wypowiedziz 12.:baby:
hmmm Taifun wbil 280 na pvp i wszyscy i tak od nooba go wyzywaja ;)
Mateusz gra na non-pvp i tez jezdzicie jaki to on noob jest
czyzby to zazdrosc ?
Ola_Petrov
12-02-2007, 19:03
@wszyscy, ktorzy powiedzieli, ze trudniej sie expi na non-pvp
Tak wiec, MDW napisal w wywiadzie, ze expie na demonach na Goromie. Tak wiec sadzicie, ze wjebie sie tam jakis noobek i zabierze mu loota? Jak juz przyjdzie tam pewnie jakis wyzszy lvl, ale wtedy on juz noobem nie jest i bedzie umial uszanowac to, ze ktos expi.
Dodatkowo na wielu swiatach pvp jest malo ludzi (czyt. wolny resp). Na kazdym non-pvp zawsze w godzinach szczytu sa kolejki, wiec jest super szybki resp
A co do tego, ze na pvp zawsze sobie mozesz zabic kogos wkurzajacego, to co z tego, jesli zabijesz, a pozniej przyjdzie ekipa kilka 100lvl+ i powie, ze zabiles im runemakera. Inaczej, jesli sie jest w tej gildii rzadzacej swiatem. Oczywiscie na non-pvp mozna tylko cos lurnac, ale na wyzszych lvl'ach na lepszych expowiskach raczej noobow nie ma.
A z wlasnego doswiadczenia wiem, jak to jest na non-pvp. Expilem sobie na minoskach na darashii 11lvl'em, nagle z dolu wybiegl 66ms i zaczal mi wszystko rozwalac. Tak sie zlozylo, ze mial lootbaga 15k~oz., wywalilem mu do wody, a on jedyne co mogl zrobic to na mnie powyklinac.
@MDW
Ciesze sie, ze pierwszym 300lvl bedzie Polak (jezeli bedzie).
Heh swoim skromnym zdaniem 100 lvl na no-pvp to jest 30% tego co w tibi mozna, aczkolwiek na pvp poznasz smak wojny, a na non-pvp? HAHA gra dla ludzi o slabych nerwach...
Myślę, że niektórzy tu poprostu MDW zazdroszczą takiego wysokiego lvl'a, nawet na świecie non-pvp. Poprostu słowa poparcia dla tego gracza !! W końcu ma najwyższy lvl jako druid i Polak.. :) Jeżeli ktoś z Was chce go pobić z lvl.. proszę bardzo. Myślę, że nawet na tym non-pvp Wam by się to nie udało. Każdy sobie wybiera świat na którym chce grać i to jego sprawa... W końcu taifun mógł założyć sobie chara na nonku. Tylko nie mówcie znów, że na non grają same nooby i że to jeden wielki rook! :p
Ola_Petrov
12-02-2007, 22:21
Myślę, że niektórzy tu poprostu MDW zazdroszczą takiego wysokiego lvl'a, nawet na świecie non-pvp. Poprostu słowa poparcia dla tego gracza !! W końcu ma najwyższy lvl jako druid i Polak.. :) Jeżeli ktoś z Was chce go pobić z lvl.. proszę bardzo. Myślę, że nawet na tym non-pvp Wam by się to nie udało. Każdy sobie wybiera świat na którym chce grać i to jego sprawa... W końcu taifun mógł założyć sobie chara na nonku. Tylko nie mówcie znów, że na non grają same nooby i że to jeden wielki rook! :p
Ehh masz troche racji i nie masz... Wdg mnie tajfun by mial juz dawno 300, ale reszta ludzi z serva zazdrosci i nie chce do tego dopuscic wiec wypowiedziala wojne...Pkowanie to najlepsza zabawa w tej grze ktorej niestety "Mateusz Dragon Wielki" nigdy nie dosiądzie, a poza tym bądzmy szczerzy taki nick to raczej zenada jak na gracza z takim doswiadczeniem...
Jak sie ma 10 ownerow to nie jest to samo jezeli sam od poczatku expisz i wbijesz nawet ten 50 lvl to masz frajde ze to jest Twoje tylko Twojei wylacznie Twoje wlasne i w dodadku czujesz sie świadomy i mozesz byc z siebie dumny a nie zazdroscic komus 280~ lvla ktory sharuje i to jest moje zdanie, a w tym kraju wolnosc slowa to rzecz codznienna
___
Pozdrawiam
Gratz dla niego, ale dla mnie servy non pvp to jak wersja single player dla Tibii.
No cóż kazdy woli cos innego dla siebie.
Tak.. lecz chciałbym najbardziej podkreślić, że niektóre osoby doprowadzają do tego, że nasza dyskusja zaczyna się zmieniać w wyzywanie innych, którzy grają na non-pvp. Wyluzujcie trochę ! W końcu to tylko gra. 8o
No cóż kazdy woli cos innego dla siebie.
Święte słowa!!!
Ehh masz troche racji i nie masz... Wdg mnie tajfun by mial juz dawno 300, ale reszta ludzi z serva zazdrosci i nie chce do tego dopuscic wiec wypowiedziala wojne...Pkowanie to najlepsza zabawa w tej grze ktorej niestety "Mateusz Dragon Wielki" nigdy nie dosiądzie, a poza tym bądzmy szczerzy taki nick to raczej zenada jak na gracza z takim doswiadczeniem...
Jak sie ma 10 ownerow to nie jest to samo jezeli sam od poczatku expisz i wbijesz nawet ten 50 lvl to masz frajde ze to jest Twoje tylko Twojei wylacznie Twoje wlasne i w dodadku czujesz sie świadomy i mozesz byc z siebie dumny a nie zazdroscic komus 280~ lvla ktory sharuje i to jest moje zdanie, a w tym kraju wolnosc slowa to rzecz codznienna
___
Pozdrawiam
No ok tylko tyle, że Taifun dołączył do wojny z własnej woli.
@down
Chodzi mi o to, że on wcale nie musiał dołączyć do wojny która nie powstała z powodu jego lvla tak jak to napisałeś.
A co do pytania czy bym postąpił inaczej to nie mam pojęcia. Może i bym się nie mieszał i starałbym się wbić 300 lvl, a być może i pomyślałbym, że takim lvlem mogę wszystko i żaden przeciwnik niema ze mną szans. Trudno mi powiedzieć ; d
Ola_Petrov
13-02-2007, 15:02
No ok tylko tyle, że Taifun dołączył do wojny z własnej woli.
A ty bys postąpił inaczej? :)
Zyzoobir
13-02-2007, 21:50
Eternal Oblivion 290 level
Mateusz Dragon Wielki 287 level
Taifun Devilry 279 level
patrzyłem na te levele 13.02.2007
MDW - chyba przebije wszystkich (jescze serwer NON-PVP) jako pierwszy Polak z 300 levelem w TIBI!!!
Eternal Oblivion 290 level
Mateusz Dragon Wielki 287 level
Taifun Devilry 279 level
patrzyłem na te levele 13.02.2007
MDW - chyba przebije wszystkich (jescze serwer NON-PVP) jako pierwszy Polak z 300 levelem w TIBI!!!
Nie tylko jako Polak... jako pierwszy gracz na swiecie ;) i bedzie nim wlasnie Polak !
Pancho_1991
14-02-2007, 00:35
oj co wy sie uparliscie z tymi n00bami na non-pvp To MDW tez jest n00bem?
ze wbiles 50 lvl nie badz taki kolo bo przyjdzie taki ms wyjebie z Ue i Bedziesz gryzl GLEBE X(
Iomer Thunderblade
14-02-2007, 00:45
Mateurz Dragun Wjelqi To Jezd Druid Nie Sorc
I Taq Karzdy Nub Co Gra Na Non Pe FaŁ Pe To NÓb !
Lockhead
14-02-2007, 01:23
Ha I co !! Najwiekszy polski lvl i za pare dni najwiekszy swiatowy lvl bedzie DRUIDEM !! Nie knightem czy sorcem kazdy bez przerwy mowi ze sorc najlepszy albo knight ,a co sie okazuje ?? DRuID !! I dobrze ciekawe co dostanie za 300 lvl...:)
Ha I co !! Najwiekszy polski lvl i za pare dni najwiekszy swiatowy lvl bedzie DRUIDEM !! Nie knightem czy sorcem kazdy bez przerwy mowi ze sorc najlepszy albo knight ,a co sie okazuje ?? DRuID !! I dobrze ciekawe co dostanie za 300 lvl...:)
A co ma dostać? Nic? :o
A co ma dostać? Nic? :o
Ja wiem..?
Pewnie CipSoft żuci mu jakis rare item...
Ale na wiele bym nie liczyl..
Lockhead
14-02-2007, 01:54
Bubble ponoc za 200 lvl dostala Magic Longsworda !! To MTD tez napewno cos dostanie ... ktos niedawno powiedzial,ze byc moze to bedzie bedzie winged helmet ale to sa raczej plotki...
żal....
P R I S O N B R E A K!
Nje!!!!!! Ja wam muwje rze MTD dostanje grejt shilt. To muj kolega i mi powiedzjal.
Denerwujecie mnie spekulacjami co moze dostac. Watpie zeby cos dostal.
No i kur** idz se zwal konia ze go przegonil nie ludzi z n-pvp malo kto zwraca uwage jak juz pare osob wyzej napisalo i niezapomnij ze taifun ma wojne i rs'a -.- wiec jest mala roznica gdyby nie wojna juz by dawno wbil 300 lvl
Idz NOBIE
A co powiesz na to, ze na Calmerze jest 2x wiecej osob niz na furorze i kazdy moze sie dla MDW wjebac na expa, he? Jak jestes taki pr0 to wbij sobie 60lvl na nonpvp, jestem ciekawy ile ci to zajmie, rok, dwa?
@ up
Też możesz się wbijać na respa. Dodatkowo jest 2x szybszy resp skoro jest 2x tyle ludzi. Możesz podpadać 3409284x dziennie i nikt Cię nie tknie.
A na PvP też się wbijają i nie 8 lvle, ale jak jakiś 60+ ma Cię w dupie, to z nim nie będziesz walczył, prędzej to on Cię wygna z Twojego respa.
___
Pozdrawiam
Sharuje....chyba podłogi szczotką,ja nie wiem skąd wy bierzecie takie teksty że on sharuje?Pytaliscie sie go znacie go?nie?to won...
Ola_Petrov
14-02-2007, 15:14
Sharuje....chyba podłogi szczotką,ja nie wiem skąd wy bierzecie takie teksty że on sharuje?Pytaliscie sie go znacie go?nie?to won...
Nie "won" eh bym coś tu napisal co do tego tematu,ale nie bede rozprowadzac informacji o pewnych rzeczach nie masz pojęcia o temacie to milcz
Ola_Petrov
14-02-2007, 15:17
o bladź ... gz!! od kiedy lvl mówi o tym jaka profesja jest najlepsza żal wielki żal myslisz ze na duelu by wygral ten "Mateusz dragon wielki" czy Tajfun? bo ja mysle ze Tajfun Sorca powwah n/c 4 u
Magdaw92
14-02-2007, 15:23
ja bym wolala jednak zeby taifun nabil pierwszy 300 lvl
Xerionis_Family
14-02-2007, 16:21
Hmm... moim zdaniem MDW nie jest lepszy od Taifuna... poprostu gra na No-Pvp i dlatego mu łatwiej. Gdyby nie wojna na Furorze Taifun by zostawiał za sobą tylko ślad dymu który by wdychał mdw prubujac go dogonić.
Dlaczego jest wojna? No cuż nikt nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie lepiej niż Taifun / Imargam, którzy nic na ten temat nie mówią - chodzą tylko ploty. Ja myśle, że na światach pvp wiara sie poprostu boi sorcow/drutów na h lvlach bo są za silni i taki taifun niedługo mógł by zaciukać każdego sam... no ale w pore mu Vision przerwało (na szczęście dla nich).
Taifun nie może expic i mówi się Life is Brutal... ale tylko life na no-pvp bo takiemu MDW nic nie przeszkodzi. Tak więc MDW poprostu na no-pvp nic specjalnego nie pokazuje.
Najlepszy był by ten, kto na pvp osiągnął by największy lvl w grze bez zabicia nikogo... musiał by nie tylko szybko expic, ale takrze umieć się z każdym dogadać... a niestety naszym powergamerom brakuje charyzmy.
Pall_Mall
14-02-2007, 17:06
@up
Wez sie nie wypowiadaj na tematy o których nie masz pojęcia bo zal
Deqrofil
14-02-2007, 17:08
Na serverze Furora troche czasu już gram, i mniej wiecej wiem co sie dzieje.
A więc tak : Taifun nie może expic gdyż jest Guild War pomiedzy Duskiness ( gildią Taifuna) a Vision (gildią Katrili), z tego właśnie powodu Taifun rzadko kiedy sie nawet loguje, a co już mówić o jakim kolwiek expieniu. Mateusz ~ ma tą wygode że gra na świecie N-PvP i nie ma problemów z żadnymi Guild Warami itd. I właśnie dlatego Mateusz ~ prześcigną Taifuna z expem, ale moim zdaniem choć nie wiem kto komu wypowiedział wojne, Taifun na własne życzenie narobił sobie problemów na serverze ( to moje skromne zdanie ).
Mimo-vader
14-02-2007, 18:02
Na no pvp dużo łatwiej sie expi, przynajmniej na początkowych lv, np. stawianie 2x fe na hydry, necro, vampy. Przypomiam że rekord expa został pobity właśnie na no pvp ;).
Nie "won" eh bym coś tu napisal co do tego tematu,ale nie bede rozprowadzac informacji o pewnych rzeczach nie masz pojęcia o temacie to milcz
Ja nie mam pojęcia?Hum?a wogóle wiesz do kogo mówisz?...Go sleep.
(podpowiem)-rozwiązałem moonblade na harmoni,załozyłem Altair of wishes(gdzie był mdw),dalej przeze mnie gildia sie rozpadła i powstało Ruthless(w szczegóły nie wnikać)i tak się składa ze w kazdej w tych gildi był Mdw..więc nie pierd....ole
że nie mam pojęcia...A co do samego Mdw-Expi bo lubi,bo ma czas,bo wywalił na was wszystkich,bo lubi placki....bo bedzie miał 300lv i ?posikajcie sie wszyscy ze smiechu i mówcie co chcecie a on i tak was nie słucha(i ma racje)
Mateusz_Dlugi
18-02-2007, 01:22
Bardzo sie ciesze, ze MDW tak szybko bije LVL. Oby tak dalej !!! A co do Tajfuna; mam nadzieje, ze wojna szybko sie skonczy, powroci do gry i zacznie EXPic. Pozdro
Pyro Aris
18-02-2007, 02:28
niewazne kto pierwszy wbije 300 ,wazne ze bedzie to polak .a calkiem mozliwe ,ze dwie pierwsze osoby ,ktore osiogna 300 lvl to beda polacy
KAzdy mial prawo do wyboru serva Mateusz~ wybral harmonie Tajfun Furore
i nie macie prawa obrazac nikogo z nich za to ze jeden gra na pvp a drugi na non pvp ;S h*j was to obchodzi zal wam Du*e sciska czy co ?
Wazne ze oboje sie licza na swiecie podwzgledem lvl mam nadzieje ze pierwsza 2 ktora bedzie miala 300 to wlasnie bede oni
MDW najlepszy na świeci 291 lvl, lepszy od Eternal Oblivion :]
Ola_Petrov
20-02-2007, 16:45
MDW najlepszy na świeci 291 lvl, lepszy od Eternal Oblivion :]
i co? Zwaliłes juz?
i co? Zwaliłes juz?
Zazdrosny polaczek :)
Ola_Petrov
20-02-2007, 17:58
Zazdrosny polaczek :)
pf czego mam niby zazdroscic? :> bo jakos dla mnie gra druidem to 0 przyjemnosci
Pierw stary wytlumacz im co to jest PG. xD
A po drugie jak niebeda PG-owac ? Stary wiesz co to PG 2 godziny dziennie ? Jak tatus pojdzie do pracy a mamusia do sklepu ?
Pierw stary wytlumacz im co to jest PG. xD
A po drugie jak niebeda PG-owac ? Stary wiesz co to PG 2 godziny dziennie ? Jak tatus pojdzie do pracy a mamusia do sklepu ?
TY KURWA DURNIU PO CO ODSWIEZALES TEN TEMAT???????? ZANIM ZACZNIESZ PISAC MOZE ZOBACZ NA DATE OSTATNIEGO POSTA CO KURWA?:|||||||||||||
:o skoro tak sadzisz to pewnie jestes bossem na swoim serwie co? -.-
Nie obrazaj ludzi grajacych na serwerach Non-Pvp ni kazdy z nich to nóp. ;> Fakt faktem ze na pvp przewaznie jest jakas wojna i h lvle nie maja jak expic. Ale nie mowcie o mateuszku ze jest ciota bo na ono pv wbil 300... A czy Wy wbilibyście 300 lvl na non? ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.