zaloguj się

Pokaż pełną wersje : GTA San Andreas-pytanie...

<<<DeMoNeK>>>
30-01-2007, 18:42
A wiec w grze GTA San Andreas jest taka misja pt. STOWAWAY i znajduje sie na pustyni na starym lotnisku,ktore trzebabylo wykupic i jest to 2 misja na tym lotnisku.W niej trzeba dogonic samolot motorem na,ktorym juz siedzimy i wjechac po rampie do srodka,ale jak wiadomo startujacy samolot jest duzo szybszy od zwyklego motora,a ta misje napewno trzeba jakos przejsc,bo co to by byla za gra jak,by sie nie dalo jednej misji przejsc,tylko ze ja nie wiem jak wjechac do tego samolotu i prosilbym o szybka odpowiedz.

Z gory thx.

De'sH
30-01-2007, 18:48
sadza cie na najszybszym motorze w grze wciskasz gaz i jedziesz... ot cala filozofi

Tompior
30-01-2007, 18:54
musisz wychylic sie do przodu na motorze i nie skrecac gwaltownie a dogonisz boeinga :D

<<<DeMoNeK>>>
30-01-2007, 18:57
sadza cie na najszybszym motorze w grze wciskasz gaz i jedziesz... ot cala filozofi

jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj,sadza na jakim posadza,100 razy wciskalem gaz,ze malo przycisk z klawiatury nie wyskoczyl i du*a

@up
ale jak ja mam sie wychylic??

Idk
30-01-2007, 19:01
Ja tez mialem z tym problemy ale w deperacji uzylem kodu na spowolnienie czasu , z tym owiele latwiej przejsc ta misje

<<<DeMoNeK>>>
30-01-2007, 19:03
to podaj ten kod :evul:

@edit
albo dobra nie bede takim leniem,poszukam sobie :P

@edit2
thx Idk

Idk
30-01-2007, 19:05
Slowitdown

Bastash
30-01-2007, 19:14
Pardon..
Cd Action forum plx

Karl0ss
30-01-2007, 19:56
Jeżeli nie możesz go dogonić zwyczajnie to polecam taki sposób (osobiście udało i się tą misje zrobić normalnie): jedziesz i naciskasz strzałke do góry (nie gaz) wtedy jedziesz i CJ się tak "dziwnie" podnosić tracisz troche na sterowności ale zato ożna się nieźle rozpędzić. (NRG 500 + ten spsób = niezłe stunt'y). Akurat w GTA SA jestem dobry... mam nakręciłem nawet filma (xD) ale to już na PW.
Jeszcze do OFFtopicu dołoże to, że motor ten nie jest najszybszy w grze (to jest PCJ XXX a najszybszy to NRG 500 czy jakoś tak :P), zapraszam również na SA-MP (San Adreas Multiplayer) oraz dodam jeszcze:

Pozdrowienia