zaloguj się

Pokaż pełną wersje : [?Pierwszy?]300 Poziom xD

DrahMasterOfRoyal
30-01-2007, 19:38
Jak myślicie ,kto wbije ten długo oczekiwany poziom jakim jest 300
Już nie biore pod uwage nawet Seromontisa,Eternala Obliviona..:]
Tylko :

Taifun Devilry
a
Mateusz Dragon Wielki

Założe się ,że Mateusz o ile mu starczy Staminy przegoni z pewnością Taifuna ,ponieważ Taifun nie może expić spokojnie bo ma na karku całe Vision :evul: ..Ech moim zdaniem Mateusz Dragon Wielki będzie first z 300 xP

Cloy
30-01-2007, 19:53
Taifun dawno mialby juz 300 lvl ale wojna...

XIII
30-01-2007, 20:11
Hm, a jak go nie przegoni? Co wtedy ?
:(

Bastash
30-01-2007, 20:13
>up
Połowa Tibijczyków powiesi się na kablach komputerowych.

DratrisDxx
30-01-2007, 20:14
Ja Myśle ze będzie to Mateusz Dragon Wielki.

Dlaczego ?

1. Chce aby Polak miał first 300 lvl(+)

2. Stawiam że Mateusz Dragon Wielki bo bardzo szybko wbił lvl(jak na druida).

Marian Moczymorda
30-01-2007, 20:19
Moim zdaniem Mateusz~ ma największe szanse... gra na non-pvp, więc wojna odpada... nie jest retired jak widać, tylko expi... niedługo taifuna przegoni ;]

- Prodigy -
30-01-2007, 20:33

Dla tego samego argumentu można tu podać Taifuna =| Osobiście wisi mi kto tam zostanie pierwszym 300 lvlem, ale jeśli MDW zachowa tempo expienia, pewnie pierwszy doczeka się czeh stuwek. Ciekawie by było, gdyby nie zdążył złapać screena - kiedyś pewien knight przy wbijaniu 100 na parchmencie nie złapał zdjęcia, więc... zabił się i od nowa wbił 100, żeby tym razem złapać =|.

http://www.pskonejott.com/otc_display.php

Widzę, że 7-8h to u niego norma.

Capality
30-01-2007, 20:38
Jak juz dajesz taki Temat to byś zrobił sondę.
Gdyby nie wojna to by pewnie Taifun pierwszy wbił ale w tej sytuacji 1st będzie MDW

Helth
30-01-2007, 20:43
A taifun to nie polak? -.-

Ja stawiam na "Matiego" ;) m.in. nie ma on wojny etc. :) a taifun ma wojne i na dodatek rs'a...

Spatek
30-01-2007, 20:47
Heh.. Znam dobrze sprawę, gadałem z MDW o tym expieniu, gdzie, jak, kiedy expi. Wiem że to właśnie on będzie pierwszym 300 lvl i z tego powodu się cieszę.. Gram na Harmonii i wiem że ona Jest RoX. W dodatku, że MDW na jeden lvl traci 1,3kk kasy, wbija od 3 do okolo 5 mln expa na dzień. Co tu się dziwić?? :P On wbija 1 lvl na 1-2 dni więc pozostały niecałe 3 tygodnie ;)
Powiem tylko:
Mati, Wbijaj szybko 300 lvlik i nie przejmuj się tym, że masz z tyłu Taifuna !! :evul:

Dkull
30-01-2007, 20:50
A taifun to nie polak? -.-
To Polacy :) Chociaz slyszalem od kogos ze juz zostal jeden.

Jeszcze nie wiadomo jak to bedzie, bo do wbicia 300lvla przez MDW jeszcze co najmniej 3tyg. Moze EO powroci i z nim wygra, bo taifun to sie raczej z miejsca nie ruszy.

Spatek
30-01-2007, 20:55
Heh, chce jeszcze dodać, że pomimo to, iż Taifunek jest senior tutorem i "zna" zasady tibii, wiem od kolegi rl (tutora) że do niego nie wiadomo co pisać, bo nie wiadomo, kto odpisze:P :P, nie rozumiem tego (Account Sharing) czy jakoś tak. Powinien być zato ukarany ;P. To jest moje zdanie ale nie musiscie mi wierzyć. Wystarczy, że ja to wiem...

Rykun
30-01-2007, 20:57
ja tez chce zeby to byl MDW. ale jesli to bedzie taifun to tez sie nie obraze bo i tak polak bedzie najlepszy :] :]

Spatek
30-01-2007, 21:00
ja tez chce zeby to byl MDW. ale jesli to bedzie taifun to tez sie nie obraze bo i tak polak bedzie najlepszy :] :]

Heh to nie będzie "polak" tylko grupa polaków;) Tak jak wspomniałem Tafifun to nie jeden człowiek, lecz grupka ludzi ;P

Sligar
30-01-2007, 21:02
tak Mateusz wymiata :) choc ostatnio eo wbil pare k expa :P czyzby powrot legendy ? :D

Helth
30-01-2007, 21:02
Heh to nie będzie "polak" tylko grupa polaków;) Tak jak wspomniałem Tafifun to nie jeden człowiek, lecz grupka ludzi ;P

Tym nie rozjebałeś xD ja słyszałem że taifun ma tylko 2 ovnerów... może jego cała familia i pies grają taifunem? o.O

BaxCrow
30-01-2007, 21:04
Ja Myśle ze będzie to Mateusz Dragon Wielki.

Dlaczego ?

2. Stawiam że Mateusz Dragon Wielki bo bardzo szybko wbił lvl(jak na druida).

1. Taifun Devilry to też Polak....

2. Taifun nie expi bo ma przerypane u Vision...

Spatek
Tym nie rozjebałeś xD ja słyszałem że taifun ma tylko 2 ovnerów... może jego cała familia i pies grają taifunem? o.O

Zdziwiłbyś się, lecz troche z tą familią racji jest :] :p

Rykun
w takim razie MDW niech wbija szybko lvl a Taifunowi bana za dzielenie acc :p :p

Helth
Heh, chce jeszcze dodać, że pomimo to, iż Taifunek jest senior tutorem i "zna" zasady tibii, wiem od kolegi rl (tutora) że do niego nie wiadomo co pisać, bo nie wiadomo, kto odpisze:P :P, nie rozumiem tego (Account Sharing) czy jakoś tak. Powinien być zato ukarany ;P. To jest moje zdanie ale nie musiscie mi wierzyć. Wystarczy, że ja to wiem...

A mi się obiło o uszy że gm'i wiedzą o tym że taifun dzieli konto o.O... może to jedynie plotki :)

@Spatek
Się ma się gra ;D

@down:
Ale i tak by go nie zbanowali bo szkoda im senior tutora ;D

Bastash
30-01-2007, 21:05
>up
2...taa...Rofl

Rykun
30-01-2007, 21:06
A mi się obiło o uszy że gm'i wiedzą o tym że taifun dzieli konto o.O... może to jedynie plotki :)

wiedza i nie daja bana?? innych scigaja a taifunowi odpuszczaja ? z jakiej racji ????

niemozliwe

Khalak
30-01-2007, 21:07
Mateusz~ wbił w bardzo krotkim czasie 20 lvli... według mnie to on będzie pierwszym 300 lvlem w Tibii.

Helth
30-01-2007, 21:08
wiedza i nie daja bana?? innych scigaja a taifunowi odpuszczaja ? z jakiej racji ????

niemozliwe

Bo szkoda im hlvl xD

@Khalak
A taifun sory.... ludzie taifuna mogą się w*****ć i wbić 11 lvl w ileś tam dni... tygodni... miesięcy... ;D

Spatek
30-01-2007, 21:09
Podobno Taifun to pupilek Gm'ow lecz coz nic nie wiadomo. Ja wiem tylko ze takie cos powinno byc karane kasacja acc'a i nic wiecej. taifun donosi na innych, a sam nie gra sam na acc.. To jest "tibijska sprawiedlisowsc":p :p Widac tu nie chodzi o sprawiedliwosc tylko o strate Seniora i Hlvl...
My mozemy tylko siedziec cicho bo dostaniemy bana ;p

Times
30-01-2007, 21:10
EO gdyby zaczął grać za chiny nie dobije 300lvl przed MDW. Czemu? Knightem w 1 dzień nie wbijesz 3kk expa chyba że byś grał 20h. Stamina nie pozwoli na utrzymanie takiego tępa expienia. jak MDW utrzyma formę to uda mu się. Chyba że też przestanie grac przed 300 tak jak EO, Taifun.

BtW. Eo też ma RSa.

Jestem za MDW.

Rykun
30-01-2007, 21:11
takiego czegos wlasnie nie lubie. nie wiem czy to prawda ale jeli tak to nieh go na tej wojnie zrookuja ( troche to potrwa :p :p :p :p :p )

Spatek
30-01-2007, 21:14
takiego czegos wlasnie nie lubie. nie wiem czy to prawda ale jeli tak to nieh go na tej wojnie zrookuja ( troche to potrwa :p :p :p :p :p )

"Troche" no wlasnie ;p Dla mnie Taifun to najgorszy frajer, co z tego że ma lvl. Powinien dostać dożywotniego bana. Gm'owie źle robią w dodatku że wiedzą, heh, skoro tak too po co tacy są Gm'ami?

Helth
30-01-2007, 21:15
BtW. Eo też ma RSa.

Niewiedziałem o.O... może on dlatego nie gra :) albo poprostu się mylę ale pomyśl jaki trzeba mieć respekt aby nabić 300lvl... więc MI się tak zdaję że zacznie expic...

tak btw. apropo EO z początku myślałem że chce poczekać na taifuna żeby miał trochę adrenalinki związku z szybkim biciem expa.. :]

Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 17, gości: 12)

Hlvl wymiatają ;D

Ain'aer
30-01-2007, 21:25
2. Taifun nie expi bo ma przerypane u Vision...

Pfffff. Skończ... Taifun nie expi, bo mu się nie chce- Vision może mu naskoczyć. Zauważ jak expią inni z dusk~ a jak expi Vision :.P Raz go ubili, kiedy sam się wystawił szukając Imargama i go w trapa złapali

Spatek
30-01-2007, 21:27
Co do Eternala... Wydaję mi się że red'skull nic nie ma do tego, iż nie expi....
Zresztą może chłopakowi znudziła się tibia.. Wkońcu jest w naszym wieku (14 latek) ;) Pewnie znalazl se jakas laske i nie ma zamiaru grac w tibia jak dawniej ;p. Takie jest moje zdanie ;d

Helth
30-01-2007, 21:28
@2up:
może i racja widze że gracz z furory i ek więc możesz wiedzieć to i owo... ;)

@up:
Co do wieku EO... Zgadujesz?... Kłamiesz... bo sam masz 14 lat?... Lub Prawda ;D i btw. w naszym wieku?... przecież każdy tu 14 lat nie ma...

@down:
Dokładnie od jakiego tutorka? na amerze czy gdzie on tam gra... czy na forum?...

@Yurza:
Co do reset charów ucieszył bym się... serio :D może ja by był the best ;D

Spatek
30-01-2007, 21:32
@up
Posługuję się informacjami od tutorka.. Więc to chyba raczej prawda. Z tego co słyszałem to EO ma 14 lat ;)

Yurza
30-01-2007, 21:34
Taifun nie ma szans z MDW.
No chyba, że MDW znudzi się expienie. Bo tak jak powiedział - jak mu się znudzi to przestanie grać :P Kto wie kiedy to nastąpi??

Za max. miesiąc będziemy wszystko wiedzieć, ale teraz zostaje nam tylko kibicowanie. Go, go Power... MDW !!!

Ciekawe tylko, czy kiedyś w tibi taki 300lv będzie przezywany newbie, a h-lv będzie latać z prędkością światła na 9999lv... 8o Może wtedy będzie reset charów? Kto wie....

sallceson
30-01-2007, 22:18
@Topic
Oczywiscie ze Mateusz dragon Wielki pierwszy wbije 300 lvl
bo Taifun Devilry nie odwali PG podczas wojny no chyba ze caly czas pare osob go bedzie chronic :) Bo na masslog Vision to sam Taifun wiele nie zrobi
Eternal Oblivion nawet jakby chciał to nie da rady 1 wbic 300lvl jesli MDW utrzyma tempo expienia (sadzac po jednym wywiadzie z nim raczej nie ma zamiaru przestac expic zanim ten lvl wbije) bo jak juz ktos wspomnial knight nie moze przez klkanascie dni z rzedu wbijac 3-4kk expa dziennie.

Co do deda Taifuna nie do konca dal sie strapowac szukajac imargama. jesli ktos nie ogladal filmu to powiem tylko ze Vision po zabiciu kogos z Duskiness (nie pamietam kogo) niezle sie 'zabunkrowalo' tak, ze tylko jedna osoba mogla ich atakowac (czyli Taifun) a ze czlonkowie jego gildii popelnili blad i pozwolili Imargamowi dostac sie za Taifuna ten bez problemu go przesunał tak, ze nie mial juz szans na przezycie. Fakt ze ten frag przejdzie do historii :D

Swoja droga MDW ma przewage non-pvp w tym, ze nie musi obawiac sie ze ktos przyjdzie i go zabije a Taifun przez dlugi czas bedzie mial problemy z Vision ktorzy skutecznie mu przeszkadzaja w expieniu.

a i co do wieku - to wie sam gracz i jego przyjaciele a plotki to moga mowic ze ma 90 lat ;) a i jakie znaczenie ma to ze to jes 'info od tutora' ? Tutor nie ma wladzy zeby sprawdzac danych personalnych graczy (np po paccu)

To tyle :) Zastanawiam sie tylko co bedzie robil taki MDW jak wbije 300lvl. Siły nie pokaze na wojnie, expienie juz ma wyjatkowo łatwe... Questy chyba juzwszystkie zrobil.. zostaja mu tylko bossowie ;) i mlvl :)
pozdro

DR.UTi
30-01-2007, 23:01
Pierwszym 300 lvl, bedzie ten kto go pierwszy zdobędzie, proste? A tak btw. mogliby zrobić wipe-out...

Pacek
30-01-2007, 23:13
czy pierwszy będzie MDW to sie okaże kiedy zobaczy screna że wbił 300lvl do tego czasu to jedynie spekulacjie, ale tez stawiam na mateusza smoka większego.
Co do kogoś tam kto twierdzi że GM nie banują wysokich lvl, bzdura! żeby daleko nie szukajć Wurzel (pamiętacie tego pana który ponoc był polakiem bo miał "rz" w nicku?). Z tego co pamiętał w chwili bana miał ponad 210lvl potem postać została skasowana, ale żeby takie rzeczy pamiętać trzeba w tibie grać dłużej niż 2 miesiące i wiedzieć conieco o historii. Co do Tajfuna i sharingu to może to być kumoterstwo (w co powątpiewam ale widziałem już za wiele żeby definitywnie wykluczyc) ale prędzej tajfun sharuje mądrze i nie można mu tego udowodnić. Pamiętacie historie o bubble i mężu co był GM'em czy o cachero co złym człowiekiem był ale miał kontakty w cipsofcie? Ale żeby pamiętać takie rzeczy trzeba jak już wspominałem grać troszke w tibie. wszystko to bzdury wyssane z palca, wymyślane na podwórku przez dzieciaki przedział od 11-15 lat czasem starszych, zwykłe plotki zasłyszane na trzepaku przekazane dalej z upiękrzeniem i dodtakiem od siebie, komuś coś sie wydaje ktoś chce zaszpanować i potem takie historyjki. TAjfun nie expuje bo sie na niego zasadzili poza tym jak patrze na ilość expa jaką ostatnio kosi MDW (23mln w tydizeń) to zaczynam powątpiewać czy nawet jeśli by tajfun teraz rozpoczoł normalną gre obronił by tytuł 2 expera. Zobaczymy co będzie ale tak myśle że 300 lvl w tibi zmieni tyle samo co 200 czyli nic oprócz tego ze reszta świata zacznie gonić hegemona oraz rozpoczną sie dywagacjie ile zajmie wbicie 400lvl bo to też w końcu nastąpi jeśli tibia pożyje doś długo i cip nie wprowadza jakiś zmian blokujących to.
ps.załóżcie odrazu temat "jak myślicie co MDW otrzymał od cipów za wbicie 300lvl" oszczędzimy sobie czasu

sallceson
30-01-2007, 23:29
Wurzel o ile pamietam dostal bana za uzywanie 'niedozwolonych programow'
Sadze ze MDW za 300 lvl moze dostac Winged Helmet ale to tylko moje 'widzimisie' :)
btw wciaz slysze ze Bubble za 200lvl ostala magic longsworda.. czy ktos wie cos o tym wiecej?

Dkull
30-01-2007, 23:55
Taifun raczej bana nie dostanie, bo ma/mial kilku ownerow (dokladniej dwoch), ale oni graja na tym samym kompie, sa bracmi, wiec to samo ip i nie trudno udowodnic ze sharuje.

@up
Wurzel dostal podobno bana za uzywanie niedozwolonych programow, ale bylo na tibia com forum o tym temat, w ktorym wurzel mowil o tym ze to nieprawda itp. Mozna mu wierzyc. Nie wierze zeby 200+ lvl kusil sie na jakiegos bota, to ryzyko... Chociaz kto wie?
Co do MDW - mi sie zdaje, ze jakis rarek wpadnie mu w raczki ;>

Axe'Taifun
30-01-2007, 23:57
<UP>
Bubble jest RL żoną Gamemastera (o tym wiedzą chyba wszyscy gracze :confused: ), więc nie wiemy jakie mają układy.
Jeśli chodzi o sharowanie Taifuna. Wiele osób mówi, że gbyby sharował, dostałby bana. Wszyscy uważają, że te podejrzenia są z zazdrości. To powiedzcie mi, dlaczego na ostatnim spotkaniu Dusk we Wrocławiu jako Taifun przyjechało 2 graczy? Odpowiedź nie jest przekonująca, domyślam się. Ale większość graczy z furory wie, że nasz wielki Polak dzieli konto.
Ps. Jeśli chcesz się ze mną kłócić, podaj argumenty.
Topic:
Przez wojne na Furorze Taifun nie może expić, a MDW z dnia na dzień zbiera coraz większą ilość doświadczenia. EO jest knightem, nie ma szans wbić przed MDW 300lvl (zakładam, że Mateusz ma zamiar dalej expić tak jak robi to teraz)
Ave

Shutis
31-01-2007, 00:40
osz kurwa'

Obydwoje maja 279 lvl bedize niezla jazda

Draggy_Slayer
31-01-2007, 00:55
mateusz dragon wielki

z prostego powodu
tajfunek sie boi ruszyc dupy z pz zeby go nie trapneli, zostao mu 15 ludzi w gildi bez zadnego planu na wojne to co on moze? no co? nic:)

Lordkas
31-01-2007, 01:51
powiedzmy ze moze bo

1. Nikt go niedogoni jak strong haste wlaczy
2. Jego sila ue w czlowieka to okolo 1500hp
3. Jego sila sd w czlowieka to okolo 700hp

masz combo ponad 2k hp na ture malo osob jest to w stanie przezyc...

Wiec ucieka i wali sd i ue gorzej jak go znowu trapna

A co do 300lvl to na 99% MDW wbje go pierwszy

Prostyy
31-01-2007, 07:14
powiedzmy ze moze bo

2. Jego sila ue w czlowieka to okolo 1500hp
3. Jego sila sd w czlowieka to okolo 700hp

masz combo ponad 2k hp na ture malo osob jest to w stanie przezyc...

exhousted -.- btw, Mati wygra ;) i chyba każdy wie czemu on codziennie jebie 2-3 mln expa

De'sH
31-01-2007, 08:19
Co do Eternala... Wydaję mi się że red'skull nic nie ma do tego, iż nie expi....
Zresztą może chłopakowi znudziła się tibia.. Wkońcu jest w naszym wieku (14 latek) ;) Pewnie znalazl se jakas laske i nie ma zamiaru grac w tibia jak dawniej ;p. Takie jest moje zdanie ;d

i wlasnie tacy ludzie graja w tibie... i nie mowie tu o EO ofc, tylko o tobie - .-. Pieprzysz glupoty poslugujesz sie niesprawdzonymi informacjami i udajesz "mastaha"... kompleksy? ; s

ja tam jestem za taifunem... w koncu gra na pvp a to jest duza roznica

Cvonio
31-01-2007, 08:59
ja tam mysle ze to bedie mateusz dragon wielki poniewaz jak sie juz tam ktos wypowiedzial wbija dziennie od 2-3 mlv expa i gra na non-pvp wiec jak powie jakiemus typowi leave to on juz ucieka
PS:ciekawe na czym on expi solo pod POI,demki,wrl,czy pod woda ??

Thero
31-01-2007, 09:19
i wlasnie tacy ludzie graja w tibie... i nie mowie tu o EO ofc, tylko o tobie - .-. Pieprzysz glupoty poslugujesz sie niesprawdzonymi informacjami i udajesz "mastaha"... kompleksy? ; s

ja tam jestem za taifunem... w koncu gra na pvp a to jest duza roznica

O, wreszcie ktoś się pokusił o opieprzenie tego kretyna.

@Topic
Jestem za Mateuszem Dragonem Wielkim.

ripper
31-01-2007, 09:28
Mfg. Dyskusja bez sensu. Skoro EO nie gra, Taifun nie expi, a MDW expi, to naprawdę logiczne jest, że to MDW pierwszy wbije 300.

Btw - chyba, że dyskusja toczy się o to, komu "kibicujecie", wtedy zmieniam zdanie na: "czy wy nie macie nic lepszego do robienia?"

Siggurdius
31-01-2007, 09:49
W/g mnie bedzie to Mateusz, oczywiscie ze wzgledu na to co juz tu bylo powiedziane, a mianowicie ze Taifun ma wojne i ciezko mu jest expic na luzie.

Eternal juz nie expi (nie wiemy dlaczego, dlatego wypowiedz pana kilka postow wyzej jest bezsensowna).

Tak wiec nie pozostaje nam nic innego jak zyczyc któremus z naszych rodaków 300 :)

Dolor
31-01-2007, 09:56
Wydaje mi się że Taifun będzie szybszy ale trzymam kciuki za naszego :)

domin3x
31-01-2007, 10:33
Jestem pewien na 90 %, że MDW zdobędzie pierwszy 300lvl. Taifun ostatnio naprawde bardzo mało gra, a MDW dużo więcej niz Taifun

Miszczu
31-01-2007, 11:16
Mfg. Dyskusja bez sensu. Skoro EO nie gra, Taifun nie expi, a MDW expi, to naprawdę logiczne jest, że to MDW pierwszy wbije 300.

Btw - chyba, że dyskusja toczy się o to, komu "kibicujecie", wtedy zmieniam zdanie na: "czy wy nie macie nic lepszego do robienia?"

Zgadzam sie w 100%...logika sie kłania ;).

Xerenon
31-01-2007, 15:34
2 Mateusz Dragon Wielki (*) Harmonia Elder Druid 279 355,002,779 1 +20,129,851
3 Taifun Devilry (*) Furora Master Sorcerer 279 354,940,088 1 +600,347
nauczcie sie z eriga kozystac to co tu jest napisane swiadczy o tym ze taifun nie ma szans z mdw nawet gdyby sie posral... mdw bendzie 1szy :D

Veltaxio
01-02-2007, 20:21
Nom , ja tam jestem za Taifunem bo on ma dobre pvp i tak fajnie expi. Od czasu startu wojny ma problemy na rl wiec nie miejcie mu tego za zle !

Taifun gogo 300 lvl , moge byc na scrinie plz xd ?

Siekierka
01-02-2007, 22:24
Nom , ja tam jestem za Taifunem bo on ma dobre pvp i tak fajnie expi. Od czasu startu wojny ma problemy na rl wiec nie miejcie mu tego za zle !

W koncu sie wypowiedzial ktos kto zna Taifuna :D

Mysle jednak ze mimo calej sympatii jaka darze Taifunka to MDW bedzie pierwszy :P

A tak poza tym - Spatek = Nóp :P nie gadaj jak nie wiesz :P

cOlocOla
01-02-2007, 23:07
Sadze ze MDW za 300 lvl moze dostac Winged Helmet ale to tylko moje 'widzimisie' :)
btw wciaz slysze ze Bubble za 200lvl ostala magic longsworda.. czy ktos wie cos o tym wiecej?

Wurzel dostał deleta -.-' ktoś kiedyś wspominał, że za mage-bomb ale wątpie.
@topic jakby obydwaj byli na pvp pierwszy był by taifun a tak to mati ;d

Kamcio Pogromca
02-02-2007, 03:18
jasne jest że mdw pierwszy wbije 300lvl...
powód jest prosty wojna na furorze
jak by taifun grał też na non pvp to mogło by być ciekawie ;] a tak to wiadomo że MDW pierwszy zrobi 300lvl

ja słyszałem że taifun sharuje z bratem na 1 kompie więdz gm nie jest mu w stanie udowodnić acc sharingu (ile w tym prawdy to niewiem ale to mi sie wydaje najbardziej możliwe) :)

@EDIT

1. Taifun Devilry Furora online O.o czyżbym jednak sie pomylił co do taifuna że nie expi?

@EDIT 2

jeszcze przed chwilą tibia.com działała a teraz już nie ;p ciekawe co zmieniają

Frapper
02-02-2007, 04:32
Wurzel dostal delte za to, ze napisal na froum tibia.com, ze wybotowal 60 lvl sorca i cipy go nie zaplapaly. Chodzilo o to, ze boty maja potezne mozliwosci a cipy na to nic nie poradza i za to dostal delete bo mial juz wczesniej ban(y).

Ja wbije pierwszy 300 lvl! Juz mam 38 na druidzie! Odwale PG z mama i bedziemy popularni.
Czy jesli nie bedzie nas online wiecej niz 3 godziny jakies dziecko sie powiesi?

Ravent
02-02-2007, 14:06
Wurzel dostał deleta -.-' ktoś kiedyś wspominał, że za mage-bomb ale wątpie. (...)

Nie zgadłeś. Wurzel dostał delate za cheat'y, to było długo przed mage bomb'em.

Topic:

Mateusz Dragon Wielki, gra na No-PvP więc nic mu nie przeszkodzi ;).

MoRhUsS
02-02-2007, 21:01
Taifun sobie spokojnie nie wbije 300 hyba ze w templu ;D
Moim zdaniem mateusz drago~~ ofc jesli do gry niepowruci Eo

Rykun
02-02-2007, 23:08
@ pare UP

1. Taifun Devilry Furora online O.o czyżbym jednak sie pomylił co do taifuna że nie expi?
zmieniają

to ze jest online wcale nie oznacza ze expi :P

alz'q
02-02-2007, 23:20

A ty i twoj stary macie dałna.
Tak Tak char taifa przechodzi z dziada na pradziada
nob plx gdzie kupiles tego 50ek na alegro ;x? A nie to harmonia to sie nie dziwie

BeNcHaKeR
02-02-2007, 23:28

Omg i kto życzy taifunowi 300 lvla?xDD

Milten Magician
02-02-2007, 23:42
Jak na teraz to Tajfun nie ma szans na wygranie...

Rohas
03-02-2007, 09:23
Hm, a jak go nie przegoni?
Już go Mateusz~ przegonił:)

Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 280

Name: Taifun Devilry
Profession: Master Sorcerer
Level: 279

Mati gogo 300 :D

Vader_08
03-02-2007, 09:36
Myślę ,że Mateusz Dragon Wielki zrobi szybciej lvl 300 :cup: ale też mogło by być ,że mu się nie chce równie dobrze może zrobić szybciej Taifun Devilry .

Tadik
03-02-2007, 10:02
Stawiam na MDV ponieważ to polak :) :) :)

Tadik
03-02-2007, 10:10
Mateusz życze wygranej:)

salatka
03-02-2007, 13:26
Stawiam na MDV ponieważ to polak :) :) :)

a taifun to z rosji, nie?

Ojciecjohnawayen'a
03-02-2007, 14:51
mateusz bedzie first 300lvl, bo taifun ma na mordzie całą vision a eo od dawna niegra i szybko chyba do gry niewróci

TaifunIII
03-02-2007, 14:54
Jak myślicie ,kto wbije ten długo oczekiwany poziom jakim jest 300
Już nie biore pod uwage nawet Seromontisa,Eternala Obliviona..:]
Tylko :

Taifun Devilry
a
Mateusz Dragon Wielki

Założe się ,że Mateusz o ile mu starczy Staminy przegoni z pewnością Taifuna ,ponieważ Taifun nie może expić spokojnie bo ma na karku całe Vision :evul: ..Ech moim zdaniem Mateusz Dragon Wielki będzie first z 300 xP

Mateusz już go pzegonił :)

Krum
03-02-2007, 15:00
chyba kazdy wie ze Mateuszek bedzie 1szy bo najlepiej expi ... pozyjemy zobaczymy ;] Mateusz Dragon Wielki

Piotrek-Securian
03-02-2007, 19:17
To zależy od nich kto pierwszy wbije lvl.
Ale według mnie MDW :P

damtob
03-02-2007, 19:34
Omfg a co to za różnica kto wbije 1? jak bedzie nim ten drut ze zrytym nickiem (hahahaha) to sie poniecisz?

PS.
niech wbije ten lvl na PvP

nock keciron
03-02-2007, 21:40
@up
To Ty wbij ten level na PvP...

BaaDeeN
06-02-2007, 20:48
Omfg a co to za różnica kto wbije 1? jak bedzie nim ten drut ze zrytym nickiem (hahahaha) to sie poniecisz?

PS.
niech wbije ten lvl na PvP

Moze to jest jego pierwsza postac ktora zostala tak nazwana ... liczy sie stan postaci nie nick >.> :glupek:

Krakers
06-02-2007, 20:50
Ja obstawiam Matiego, Taifun ma Vision na karku i na 90% nie wbije pierwszy.

Na non pvp wbić 300 lvl jest latwiej niz na pvp

Diego'Odin
06-02-2007, 20:57
Stawaim na eternala. Z tego co mi wiadomo (JPDP:)) on tyki czeka na kogos z 290lev zeby pokazac zwoj pg:p.

Guivain
06-02-2007, 21:03
A ja stawiam na Jakoba Wendrowycza.

Taki PG z niego ze pojedzie wszystkich!

5 mln codziennie robi.

\Sharuje ze swoim starym, taki cfel z niego : (

Feivar
06-02-2007, 21:21
To będzie Jakob Wendrowycz oczywiście... Pnie się do góry z prędkością światła. Z racji, że nie ma kolan, nie chodzi do szkoły i zacina całymi dniami.

Miszczu
06-02-2007, 21:22
Ja obstawiam Matiego, Taifun ma Vision na karku i na 90% nie wbije pierwszy.

Na non pvp wbić 300 lvl jest latwiej niz na pvp

Mylisz się.Jeśli jest się nie ma wojny i jest w gildi która rządzi serwerem..to szybko wbijesz lvl (patrz Taifun).NAtomiast Mateuszowi byle noob może wbić się na exp i nic nie może zrobić. Ludzie po co ta dyskusja??EO ma wojnę...Taifun ma wojnę....a Mateusz wbija od 1 do 3 milionów expa dziennie...Nawet skończony debil widzi kto szybciej wbije 300 lvl.A Seromontis nie jest żadnym zagrożeniem bo i tak już wogule nie gra.

Theand
06-02-2007, 21:24
Eternal Oblivion - zbuntował się , bo inne profesje mogą więcej niż jego knajcik ; ] no i odkąd rodzice podarowali mu nowy pokój tym razem z klamkami i oknami to chłopak zaczął korzystać z życia ; )

Taifun Devilry - prosta gadka gra nim dwóch braci i skończcie pytać , dlaczego bana nie dostanie . Wiadome jest , że trudno udowodnić sharing , jeżeli graja na jednym komputerze i mają jedno ip . Można się domyślać , że bracia załamali się po dedzie i powstała kłótnia , a jeden nie zrobi nic bez drugiego ; ) ( to prawie jak bracia Kaczyńscy )

Mateusz Dragon Wielki - fajny nick , non-pvp , i co stoi na przeszkodzie do wbicia 300 lev ? Jeśli dobrze pamiętam ( z wywiadu z nim ) ten osobnik ma 20 lat albo więcej , widać po nicku i ostro pocina 24H , pewnie w przyszłości będzie zarabiał jako ekspert od Tibi ; )

Guivain
06-02-2007, 21:24
Eeee!!!

Jakob wendrowycz ze starym zdobedzie pierwszy 300lvl moim zdaniem : o

Aversin
06-02-2007, 22:40
Pierwszy byłby EO, ale tak jak mówi jego opis na tibia.com (nie mogę zacytować ponieważ nie działa dział z informacjami na temat postaci) skoro olali knightów, o palladynach nie wspominając, to nie ma sensu grać. Gdyby nie ten fakt, to dwójka panów, o których tu mowa dawno by przegrała ten wyścig.

Veko
11-02-2007, 19:27
Mylisz się.Jeśli jest się nie ma wojny i jest w gildi która rządzi serwerem..to szybko wbijesz lvl (patrz Taifun).NAtomiast Mateuszowi byle noob może wbić się na exp i nic nie może zrobić. Ludzie po co ta dyskusja??EO ma wojnę...Taifun ma wojnę....a Mateusz wbija od 1 do 3 milionów expa dziennie...Nawet skończony debil widzi kto szybciej wbije 300 lvl.A Seromontis nie jest żadnym zagrożeniem bo i tak już wogule nie gra.

Weż sie zastanów od razu mu sie jakis noob wbije z 8 lvl na demony czy wrl i Mateusz nie będzie mogł expic. Chyba jak ktoś przychodzi na respa i widzie ze expi to już nawet z tego szacunku zeby wbil ten lvl nie bedzie mu przeszkadzał ... chyba jasne. nawet br ;)

Kyoshiro
11-02-2007, 20:44
Taifun już niema szans by wbić pierwszy ten lvl, mimo to wolałbym jak by to właśnie on (oni?) był by pierwszy.

Cashtan
11-02-2007, 20:53
EO pewnie zacznie grac w wakacje jak wyrownaja profesje.
Niedawno wyslal maila do CIPów ze nie gra dopoki profesje sa nierowne.
Tyle :P

@Ktos tam up
Tak, tak EO ma wojne i w bil rsa ahsushaushaush

Sadze ze MDW za 300 lvl moze dostac Winged Helmet ale to tylko moje 'widzimisie'
Tak, moze dostac winged tylko ze EO ma horned -.-

Pan Goner
11-02-2007, 21:11
A ty i twoj stary macie dałna.
Tak Tak char taifa przechodzi z dziada na pradziada
nob plx gdzie kupiles tego 50ek na alegro ;x? A nie to harmonia to sie nie dziwie

heheh,niezle sie przy tym ubrechtalem,po prostu ROTFL

topic:
omg,czy ja dobrze widze ? Imargam zyczy taifunowi 300 lvla :S huh... ^^ a tak apropos,mysle ze 1 wbije ja 300 lvl,mam juz 7 SORCERERERA !!1one!niedlugo wyvhodze z rooka :)

xd

nock keciron
11-02-2007, 21:24
Weż sie zastanów od razu mu sie jakis noob wbije z 8 lvl na demony czy wrl i Mateusz nie będzie mogł expic. Chyba jak ktoś przychodzi na respa i widzie ze expi to już nawet z tego szacunku zeby wbil ten lvl nie bedzie mu przeszkadzał ... chyba jasne. nawet br ;)

Niby powinien być ten szacunek... i niby żaden gracz, który sam wbije ten ~150 poziom żeby pójść na wrl/demony powinien w czasie swej gry tego szacunku się nauczyć... Ale to mało jest aukcji, choćby na Allegro, na których można kupić "haj leweli"? I potem taki 10 latek wejdzie na swego "super mega iwul knajta z łandem" i pójdzie na warlocki... zwłaszcza że Mateusz~ gra na Non-Pvp,to żadnego szacunku ani respektu nie ma... :( taka jest dzisiejsza tibia

smikki
11-02-2007, 21:43
Gram na Securze ( non-pvp ) i tu wszyscy mają do siebie 0 szacunku a Harmonia nie jest inna pod tym względem . Myśle że to jednak nasz MDW wbije pierwszy 300 lvl ponieważ Taifun i EO nie mogą grać ( czyli expić ) .

DodoZ
12-02-2007, 01:50
Eternal Oblivion - zbuntował się , bo inne profesje mogą więcej niż jego knajcik ; ] no i odkąd rodzice podarowali mu nowy pokój tym razem z klamkami i oknami to chłopak zaczął korzystać z życia ; )

Taifun Devilry - prosta gadka gra nim dwóch braci i skończcie pytać , dlaczego bana nie dostanie . Wiadome jest , że trudno udowodnić sharing , jeżeli graja na jednym komputerze i mają jedno ip . Można się domyślać , że bracia załamali się po dedzie i powstała kłótnia , a jeden nie zrobi nic bez drugiego ; ) ( to prawie jak bracia Kaczyńscy )

Mateusz Dragon Wielki - fajny nick , non-pvp , i co stoi na przeszkodzie do wbicia 300 lev ? Jeśli dobrze pamiętam ( z wywiadu z nim ) ten osobnik ma 20 lat albo więcej , widać po nicku i ostro pocina 24H , pewnie w przyszłości będzie zarabiał jako ekspert od Tibi ; )

On przecietnie nie gra wiecej niz 10 godzin dziennie, po prostu jak juz gra to przez caly czas expi...

Kasztaniaczek
12-02-2007, 07:37
heheh,niezle sie przy tym ubrechtalem,po prostu ROTFL

topic:
omg,czy ja dobrze widze ? Imargam zyczy taifunowi 300 lvla :S huh... ^^ a tak apropos,mysle ze 1 wbije ja 300 lvl,mam juz 7 SORCERERERA !!1one!niedlugo wyvhodze z rooka :)

xd

Jak mozesz miec sorca jak jestes na rooku ;d
8o 8o 8o 8o 8o 8o

nock keciron
12-02-2007, 10:13
@up
on jest lepszy niż "Czak Noris"

Aversin
12-02-2007, 10:38
Gram na Securze ( non-pvp ) i tu wszyscy mają do siebie 0 szacunku a Harmonia nie jest inna pod tym względem . Myśle że to jednak nasz MDW wbije pierwszy 300 lvl ponieważ Taifun i EO nie mogą grać ( czyli expić ) .

Widocznie grasz na innej Securze niż ja ;)

Kasztaniaczek
12-02-2007, 16:24
Widocznie grasz na innej Securze niż ja ;)

Bo ty masz widac jakis lvl i czuja wiekszy "rispekt" do ciebie ;d

Segalczuk
12-02-2007, 17:04
Eo by wygral ale czeka asz wyrownaja profesje .Sam napisal ze dlaniego 300 lv to nie problem jakies 500 bp gfb i leci na tomb nie pamietam nazwy zhodzi na hyba 6 poziom i wali z gfb w same shity loot 30% zwrucony a exp 140-150k/h 10h to 1,5 ml ale moze zrobil by pg i 200 k/h.Zaraz poszukam filmu jak jakis kolo tam expi na 120 lv i ciagle wali z gfb i wbija 140k/h.

Phalanx
12-02-2007, 17:19
Eo by wygral ale czeka asz wyrownaja profesje .Sam napisal ze dlaniego 300 lv to nie problem jakies 500 bp gfb i leci na tomb nie pamietam nazwy zhodzi na hyba 6 poziom i wali z gfb w same shity loot 30% zwrucony a exp 140-150k/h 10h to 1,5 ml ale moze zrobil by pg i 200 k/h.Zaraz poszukam filmu jak jakis kolo tam expi na 120 lv i ciagle wali z gfb i wbija 140k/h.

O tak. To "hyba" to se wsadź w... Gdzieś, dyslektyku jeden... Ciekaw jestem, który to tomb ma aż tyle poziomów? ^^. Aha, i on nie expi tam, tylko na dragonach... Nie bądź żałosny.

A tamten film to film Dolula z Lunary - Był tutaj niedawno.

Kiwix
12-02-2007, 17:23

Nom, EO tez by wykosil Twoja ortografie z GFB, ale tutaj juz z 2k Bp potrzeba :/

@Phalanx:
Imargam ironizował ;x

@Topic:
I tak wiadomo ze to MDW zpwntz0ruje ;d

Phalanx
12-02-2007, 17:31
Nom, EO tez by wykosil Twoja ortografie z GFB, ale tutaj juz z 2k Bp potrzeba :/

@Phalanx:
Imargam ironizował ;x

@Topic:
I tak wiadomo ze to MDW zpwntz0ruje ;d

Uups... Dopiero teraz zauważyłem, patrząc na jego postać... Sorry! Edytuję posta i kasuję :P.

goburu
12-02-2007, 17:32
Ja tam jednak duzo bardziej podziwiam eternal obliviona i to on dla mnie zostanie najwiekszym w historii tibii. Co to za problem drutem ktory ma hity po 1k z sd wbic 300 lvl? Wbić knightem ktory sieka z broni slabiutko srednio po 100 to jest dopiero sztuka. Gdyby EO mial tą sama profesje co mati to by na pewno go juz dawno wykosił w lvlu, ale że ma słabszą profesje niz mati to sie teraz macie okazje troche popodniecać wyczynami polaka. :p

naab
12-02-2007, 17:46
@topic
Moje osobiste zdanie jest takie że:
-Taifun to kawał c**y ;p (no że niby taki cieniaś, i na rl nie za ciekawie xD no i że ma kilka ovnerów) xD
-a Mefju Dragon Wielki jest spoko (z tego co wiem) studencik xD
i to on zdobędzie 300lvl xD i tego mu życzę :cup:

Aversin
12-02-2007, 18:44
Knight na lvlu 200+ jest w stanie zrobić koło 230-250k expa na godzinę. Co prawda ogromny waste będzie, ale jest to wykonalne.

.. [edit]
A ten tomb, o którym była wcześniej mowa jest to tomb Omruca pewnie. Poziom -2 za coinem. Można tam niezłego expa walić siekając vampy z gfb. Skoro ja moim druidem (mając blokera) byłem w stanie wyciągnąć tam ~80k expa/h, to jestem pewien, że knight na jego poziomie jest w stanie zrobić 140-150k. Wg. kalkulatora na tibia.pl EO ma siłę czarów porównywalną z magiem na 190 levelu z 76 mlvlem .. więc jego gfb są ostre .. nie wspominając o explo :P

goburu
12-02-2007, 22:31
Knightem nie mozna expic szybciej niz drutem. Drut max osiaga 2-3 razy wiekszy niz knight, a przecietnie expi 1,5-2 razy szybciej. Osiagnac 200+ knightem to jest duza sztuka, a drutem/sorcem normalka tylko wystarczy miec czas na grę.

Kaowiec
17-02-2007, 11:36
co do taifuna to taifun teraz lezy w oddziale zamknietym i sie leczy po tym jak padl a teraz gra nim 14-latek . tak w sumie slyszalem ;p a co do mateusza to niezle wymiata :) tylko ze to non pvp

Mozo
17-02-2007, 20:25
Pebe,
gdzie mówisz, że może tyle wyciagnąc? Na behe, dlach czy gdzie?

Aversin
17-02-2007, 20:37
Pebe,
gdzie mówisz, że może tyle wyciagnąc? Na behe, dlach czy gdzie?

DL hell na PoI, luruje kilka i wali z explo. Na lvlu kolo 200 przeważnie 1 runka wystarczy aby je zjechać na red a potem dobić z hmm.

Rebeh
17-02-2007, 20:47
Knightem nie mozna expic szybciej niz drutem. Drut max osiaga 2-3 razy wiekszy niz knight, a przecietnie expi 1,5-2 razy szybciej. Osiagnac 200+ knightem to jest duza sztuka, a drutem/sorcem normalka tylko wystarczy miec czas na grę.

Tak? To jak mi wytłumaczysz to?
EK 28
MS 22
ED 10
RP 8
Tyle ludzi z danych profesji ma poziom 200 lub wyzszy.

Elite Knight (216)..... Knight (7)
Master Sorcerer (145).... Sorcerer (3)
Royal Paladin (87).... Paladin (3)
Elder Druid (38) .... Druid (1)

A tyle jest w top500 :)

ripper
17-02-2007, 21:30
Bo są to statystyki prowadzone od czasów, gdy sorc nie był lepszy? Mfg...

bont
17-02-2007, 21:33
Character Information
Level: 290
World: Harmonia
Residence: Venore
House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007
Guild membership: God of the Ruthless
Last login: Feb 17 2007, 18:11:03 CET
Account Status: Premium Account

Już dogonił EO xD

Pan Goner
17-02-2007, 21:35
@up
on jest lepszy niż "Czak Noris"

dzieki,iurz nie raz tajfun delivery mnje blagal o 2 ciala rotuf na rookó,wiec dalem mó...takie biedne dziecko :) ja jestem bossem i wogoel juz mam 299 lvl zabije jeszcze 50000000000000000000000000k milionow ratuf i juz mam 300 lefel i bede bosem i beda mi lizac stopy :) a tak serio to MDW ma juz 289 lvl... :| Gz Dla tego pana

DeR
17-02-2007, 21:36
Ja tam życze Obu.. Ale.. Licze bardziej na Matuesza Dragona Wielkiego.. :P

Go Go 300LvL xD

Pancho_1991
17-02-2007, 22:40
hmmm MDW wymiata to fakt B) ale ja osobiscie popieram EO bo 1 ma slapszą profesje 2 nie wyjebie z ue w potworka 1000+ 3 to jego sprawa ze nie gra moze
jego laska narescie sie obudzila po letnim ruchaniu ???? kto wie :D

kilka tekstuw z menery

Knight straznik almixa: cze
czarny kot: dziendobry
Knight straznik almixa;co ty taka zmeczona ? ? ? ?:
Czarny kot: a bo tata mnie orał
Knight staznik almixa:omg wspulczucie
Czarny kot:heh..... duzy penis w małą dziure
Knight straznik almixa: o kurwa ja sie zrywam stary cie rucha omg ja sie zwijam cze

Kalkulator
17-02-2007, 22:58
Wygra lepszy , i to tyle .

Rykun
20-02-2007, 00:15
No i Mateusz Dragon Wielki jest najlepszy :D

Level: 291
World: Harmonia
Residence: Venore
House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007
Guild membership: God of the Ruthless
Last login: Feb 19 2007, 18:13:25 CET

Name: Eternal Oblivion
Profession: Elite Knight
Level: 290
World: Amera
Residence: Edron
House: Central Circle 7 (Shop) (Edron) is paid until Feb 23 2007
Last login: Feb 19 2007, 18:36:31 CET

a tu jeszcze fragment top 500 experiance ze strony www.tibiabr.com B)

1 Mateusz Dragon Wielki Harmonia Elder Druid 291
2 Eternal Oblivion Amera Elite Knight 290
3 Taifun Devilry Furora Master Sorcerer 279
4 Tripida Astera Master Sorcerer 260
5 Seromontis Hiberna Elite Knight 260

Voltfest
20-02-2007, 00:39
Niezapominajcie, że bez powodu EO nie ma 290 lvl, kto wie może zarzucić PG i być dalej najlepszy, no ale...

Według mnie pierwszy wbije MDW, powód?
A sam nie wiem, w końcu musi być solidarność :D
Co do niektórych to sie nie wypowiem, piep*** bez sensu, aaa MDW gra na non-pvp, też bym tak dał rade, jakby przeszedł do mnie na serwa to by już 100 lvl miał, wbijcie chociaż połowe albo 1/4 jego levelu, i się wypowiedzcie, po prostu zazdrość was zżera, że on doszedł do czegoś bo się starał, a wy nie!!!

Go go MDW! :cup:
300 lvl!!!

Rykun
20-02-2007, 01:32
w koncu polak najlepszy :D

Zalgadis
20-02-2007, 19:35
Rykun
a jak polacy roxuja ale nie tylko w expie ale tez w duzo innych rzeczach