Pokaż pełną wersje : Mana fluid
Witam.
Mam pytanie dotyczace mana fluid a mianowicie :
mam 12 lv paladyn i chcialbym przywolac monka ale na to potrzeba 500 many a moge miec max 155 to jezeli kupilbym mana fluid to czy one by mogly dodac mi max 155 many czy 500many?
Master Of Dragon
10-09-2004, 16:46
Moze tylko do max many w tym wypadq 155
Btw tylko sorc idrut moze przywolywac:)
Jak wyżej : Czar przeznaczony tylko dla druidów i magów
A jeżeli chodzi o mane to musisz mieć określoną ilość JEDNORAZOWO i dopiero wtedy możesz przyzywać...
Notomiast jak chcesz monk'a to poproś jakiegoś druida lub sorc'a ( znajomego ) albo zapłać jeżeli go nie znasz - za przywołanie 1go to koszt około 1k ( 1000 GP ) - oczywiście mag może zarzyczyć sobie więcej ale jeżeli jest przy zdrowych zmysłach to nie weźmie więcej niż 2k ( 2000 GP ) - te ceny napisałem poniewarz widze że jesteś newbie ( nowy ) w tym biznesie :D.
Powodzenia w tibii :D
A ja tylko dodam ze ilosc many zwieksza sie co lvl a nie dzieki mana fluida.
Pall moze uzywac Conwite creature i ma swojego summonka :D Mysle ze o to mu chodzilo...
A czy knajt moze convince'ować stwory? Nigdy nie jestem pewien. Run wymaga 5mglv a dobry potwor kolo 500many. Takie warunki spelnia się na 100 poziomie.
Khan no i sam odpowiedziales sobie na pytanie :) Knight moze przejmowac potworki o ile ma odpowiednia ilosc many i 5 maglvl :)
Fakt.. Chodzilo mi o to ze plotki gloszą ze np paralizu moze uzywac tylko driud mimo iz sorc tez moze spelnic warunki.
Trzeba wiec zdementowac pogloski:
KAZDY KTO MA ODPOWIEDNI MLVL I EW. ODPOWIEDNIA ILOSC MANY (JEZELI POTRZEBA) MOZE UZYC KAZDEGO RUNA!!!
Mysle ze to nie wystarczy, ale zawsze warto sprobowac ;]
Hehe.. wiesz ja tylko pisze co od ludzi slyszalem :D
Runa paraliżująca osobe/potwora, do jej użycia potrzebujesz 900 many i używać jej może tylko Druid. Totalnie nie potrzebne, ewentualnie może się ładnie kurzyć w domku lub można sprzedawać kolekcjonerom. Paraliż trwa przez 10 sekund
Vormencik
14-10-2004, 11:21
Re: Khan
wiesz wydaje mi sie ze chodzilo o ROBIENIE runy :P robic moze ja tylko druid tak jak uhy czy SDsorc ale uzywac kazdy. Pwnie zwykly bladna stronie (chociz nie moge byc na 100% pewien nigdy nie uzywalem tej runy)
A ja mowie z pewnoscia ze kazdej runy moze uzywac kazda profesja, pod warunkiem ze ma odpowiedni lvl/mlvl. Wywod swoj popieram przykladem mojego brata uzywajacego uh czy convice rune (knight).
Re: Khan
wiesz wydaje mi sie ze chodzilo o ROBIENIE runy :P robic moze ja tylko druid tak jak uhy czy SDsorc ale uzywac kazdy. Pwnie zwykly bladna stronie (chociz nie moge byc na 100% pewien nigdy nie uzywalem tej runy)
Nie, ponoć(bo sam tego niegy nierobiłem) runa paralize jest tylko dla druidów,
Tekst z www.tibia.com
It is so complicated that even the runes can only be used by druids.
natomiast ja bym sie nie pogniewal gdyby co 1mlev wskakiwalo cosik many extra... dajmy na to 5many...teraz by mial juz 585 many zamiast 425... bylo by ciekawie :)
co do summonowania u paldka to by sie przydalo, ale wiekszosc hi levelowych paldkow by sonie w miedzy czasie summonowalo monka i by trenilo...
Ja jestem prawie pewien ze sorc moze uzyc paraliz rune a palek napewno moze uzyc convince .
Andolus skills 48/46 pacera.
Pozdro dla Airesa i Rugona :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.