zaloguj się

Pokaż pełną wersje : keylogger w ssach

bartii10
31-01-2007, 16:14
wczoraj wszedlem na ssy z astery i kliknalem jakis tam link. zaladowala sie jakas strona z rozszerzeniem '.interia.pl'. pomyslalem ze zdjecie zostalo skasowane czy cos w tym stylu. za chwile znowu wbijam na ssy z astery i patrze jakis typ pisze z to jest keylogger. patrze na date zalozenia konta i okazuje sie ze wczorajsza. po krotkim skojarzeniu faktoe mysle sobie keylogger!
tylko nie wiem czy mi sie sam zainstalowal? czy sie uruchomil razem ze skryptem??
doradzcie bo narazie sie na tibie nie loguje. kolega mi mowil ze sie zainstalowal sam jak tylko link kliknalem. czy to prawda??

Bakuo
31-01-2007, 16:18
Jezeli antyvir sie odezwal to nie masz sie czego bac, a jezeli sam do tego doszedles no to masz problem.

Elwer Balus
31-01-2007, 16:22
Zrób skan systemu razem z archiwami(znaczy dogłębny). Jeżeli nic nie wykryje to jeszcze raz, ale skanerem internetowym. Jak niczego nie będzie to heyah banana:P

XIII
31-01-2007, 16:46
a masz linka do tego exploita? : ]
podaj, to moze Ci powiem, jak to usunac.

bartii10
31-01-2007, 17:28
nie mam ;/. bylo na ssach astery wczoraj ale modkowie skasowali temat. ale chyba to juz byl link przedawniony bo podobno na interii przedawniaja po 5 min.

a powiedzcie mi czy to prawda ze keylogger zapisuje w pliku tekstowym tylko to co sie wpisuje na klawiaturze?? czyli jak sie loguje metoda kopiuj/wklej keyloger nie zapisze hasla ?
prawda/falsz ??