Pokaż pełną wersje : Na czym mozna expic w liberty bay i ank??
Witam chciałbym się dowiedzieć na czym można expić w liberty bay oraz ank?
Prosiłbym o podanie jakiejś mapki jak dojść na exp oraz na jakim lvl mozna expic na danym respie i co mozna spotkac niedaleko.Mam nadzieje że temat pomoze nie tylko mi.
Z góry THX;)
w ank głownie expi się na : dragach,dl'ach,larvach,scarabach,vampach,necro,ale sa tu tez :ghoule,raty ;),skeletony,cobry,mummie,stone golemy,djinny,behe,wrle,beho,stalkery itp.
w lib bay :roty,żółwie,piraci,culty, jest kilka tarantul i malo dajacych exp'a potworkow w stylu , poison spidery czy waspy, z lib bay da sie tez plynac na BB island, GS island, wieży ferumbrasa (demony,ferumbras,dle,wrle,beh,banshe)
A mozesz dodac jakas mapke??np jak dojsc do scarabow i zolwi??I jakas z fajnym respem tych potworkow?:)
Można tam expić na tym, co tam jest >.<
>up
'Se poszukaj se.'
A mozesz dodac jakas mapke??np jak dojsc do scarabow i zolwi??I jakas z fajnym respem tych potworkow?:)
Jest poradnik o tym i taka opcja, chyba nazywa się "szukaj".
kkrzysiek
31-01-2007, 18:50
Mapa respawnu? Szukanie? Było sporo tematów o żółwiach i o scarabach nie sądzisz?
Niestety nie widzialem takich tematow na temat scarabow i zolwi.A mapa respawnu na tibi.pl mi nie dziala pisze mi 404-not found
w liberty bay mozesz expic na rotach, natomiast w ank na tombach, dragach
Tylko ze ja nie wiem jak tam dojść!!!!Czy mozecie dać jakąś mapke??Z zaznaczona droga?
Sunblade Fun
31-01-2007, 20:14
mapka z tombami : http://forum.tibia.pl/printthread.php?t=35423&page=3&pp=10
P.S w tym miejscu należy użyć shovela na piasku
kkrzysiek
31-01-2007, 21:40
Żółwie znajdują się na Laguna Island przy liberty bay. Możesz ją bez problemu znaleźć na mapie Tibi. Jak tam dojsć? Hmmmm trzeba wykonać Eleonore questa więcej raczej nie moge powiedzieć.
Niestety nie widzialem takich tematow na temat scarabow i zolwi.A mapa respawnu na tibi.pl mi nie dziala pisze mi 404-not found
Omg...niektórzy tu lekko mówiąc nie wiedzą co to pan google i jak wielki jest internet.
7 sek szukania w google:
http://i94.photobucket.com/albums/l90/Stju/respawn.gif
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.