Pokaż pełną wersje : Minotaur Leather
kamilszczep
31-01-2007, 18:26
Chciałbym dowiedzieć się raz na ile minotaurów można wyciąć z nich skórki (obsidian knife'em oczywiście). Najlepiej niech wypowiedzą się ludzie, którzy ekspią na minosach i wiedzą cokolwiek na ten temat.
Proszę nie pisać postów w stylu "Szukaj. Było." Otóż oświadczam wszem i wobec, że po wpisaniu w wyszukiwarce "minotaur leather" wyskakują trzy tematy w którym nie ma ospowiedzi na moje pytanie.
Jest to wszystko losowe, nikt z osób grających w Tibie nie wiedzą. To tak samo z lootem.
Gilu
kamilszczep
31-01-2007, 18:38
Ale mnie chodzi głównie o to żeby chociaż w duuużym przybliżeniu określić częstotliwość chociażby tak jak z lootem: rzadko, często, bardzo rzadko etc.
@down
Więc z waszych wypowiedzi wynika że kupienie obsidian knife'a to tylko strata kasy ... Zmartwiliście mnie troszkę. Ale poczekam na inne wypowiedzi.
@Bartek153
Hmm, już trochę lepiej 15 skór na godzinę. Bardziej optymistyczna opinia.
Dobra już mniej więcej wiem o co się rozchodzi. Dzięki za pomoc. Będę próbował.
mhm, zgadzam się z poprzednikiem. Kiedy jeszcze grałem w tibie, najczęściej bawiłem się na minosach, a wciąłem ze 3, 4 skróry :/
EDIT: Bardzo rzadko.
Bartek153
31-01-2007, 18:40
ja regularnie expie na mino i powiem tak : bardzo zadko mozesz miec farta i wyciac 2 skory pod rzad albo mozesz miec pecha i na 2-3 h expienia wytniesz 3-4 skory ;]ja srednio po 1h przynosze 15~ skorek.
No tak z z 4-6 zabitych mino zapewne zdobędziesz na pewno z 1 mino leather. Ale może ci się poszczęści i 3 razy z rzędy zdobędziesz, lub np. na 20 zabitych mino ani jednego nie zdobędziesz.
Gilu
Lukas Hiper
31-01-2007, 19:48
Hmm...
Wypada około 1skór na 5-7minosów
a ja chcialbym sie dowiedziec po ile chodza przedmioty questowe;p Pewnie to zalezy od swiata ale tak przecietnie po ile moze chodzic m.in. :Wolf Paw , Minotaur leather , Iron Ore , Honeycomb , Brown Piece Of Cloth , Bear paw oraz Bat Wing. Gram na Pandorii ale potrzebuje przecietncyh cen ;p
Ja sobie poszłem palikiem na minoski i z drugiego archera wylootował sie mino leather :) , farta miałem :p
Ale mnie chodzi głównie o to żeby chociaż w duuużym przybliżeniu określić częstotliwość chociażby tak jak z lootem: rzadko, często, bardzo rzadko etc.
@down
Więc z waszych wypowiedzi wynika że kupienie obsidian knife'a to tylko strata kasy ... Zmartwiliście mnie troszkę. Ale poczekam na inne wypowiedzi.
@Bartek153
Hmm, już trochę lepiej 15 skór na godzinę. Bardziej optymistyczna opinia.
Dobra już mniej więcej wiem o co się rozchodzi. Dzięki za pomoc. Będę próbował.
Nic bardziej mylnego. Zakupienie obsidian knife to bardzo dobra inwestycja. Płacisz 8-10k w zależności od servera. Szansa na wypadniecie skóry to 5% (czyli na 100 minosów masz 5 skór). Jeżeli expisz w mieście minosów to inwestycja jest bardzo dobra. Za 3h expienia powinieneś mieć 30-50 skór (zależy od szybkości expienia) które sprzedaż za 100gp lub 150gp za sztukę. Po 1-2 dniach expienia z samych skór zwróci ci się to co zainwestowałeś w obsidiana i później zaczniesz na nim zarabiać. pzd
ja jak expilem najtem na minosach w kazz za pomaca o knife + drop zdobylem 64 mino leather wbilem przy tym cale 100% lvl z 26 na 27:baby:
Likierki
02-02-2007, 17:59
Ja jak byłem na mino i każdego skalpowałem knife'yem to miałem 30+ skór + 8,5k z loota w 2h (był to wypad od razu po zakupieniu obs~ knifa , a 10 minut wcześniej robionym postman qestem) . Byłem na darashi na mino tam na północ i było fajnie i się zwróciło podwójnie razem z lootem .
kamilszczep
02-02-2007, 18:21
Poniekąd cieszą mnie wasze wypowiedzi, gdyż można z nich wywnioskować że zakup obsidian knife'a dość szybko powinien się zwrócić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.