Pokaż pełną wersje : Co chcecie w nowym update?
W tym update chciałbym jedynie tylko wyrównania profesji (zwłaszcza Knight)
Knight ma dużo kasy, ale musi wydawać wszystko na Uhy, bo taką "Exurą"
to wiele nie zdziała. Niektórzy w dzisiejszych czasach mówią jeszcze, że knightem gra sie łatwo i dlatego wybrali sorca, druta lub palla, ale oni pamiętają jeszcze czasy gdy nie było wandów ani rodów. Teraz knight spadł z najlepszej na najgorszą profesje. Do indywiduum, którzy nadal sądzą, że gra Knightem jest dziecinnie prosta zaliczają się na przykład paru moich kumpli ze szkoły. :p
Siergiey
23-05-2007, 22:56
Może pod paskiem życia był by pasek many (taki niebieski)
mam nadzieje ze chodzi ci o pasek nad postacia.. +P warto bylo to dodac w swojej wypowiedzi.
No to moich pomysłow sympatycznych ciąg dalszy...:p
Może teraz za bardzo polecę, ale...
W Tibię gra wiele osób różnych narodowości i nie każdy daje sobie radę z językiem angielskim. Nie dość tego jest on tu bardzo specyficzny.
Co myślicie o tym: gdyby Cip Soft wypuścił dodatek, który po załadowaniu do klienta Tibii działałby w ten sposób, ze gracz widziałby np. to co mówi NPC po polsku;) Wiem, ze z technicznego punktu widzenia jest to wykonalne.
W Tibię gra wiele osób różnych narodowości i nie każdy daje sobie radę z językiem angielskim. Nie dość tego jest on tu bardzo specyficzny.
Co myślicie o tym: gdyby Cip Soft wypuścił dodatek, który po załadowaniu do klienta Tibii działałby w ten sposób, ze gracz widziałby np. to co mówi NPC po polsku;) Wiem, ze z technicznego punktu widzenia jest to wykonalne.
Jak ktoś nie umie angielskiego niech sie nie zabiera za tibie...
wrogonastawiony
24-05-2007, 10:32
Imho przydal by sie knightowi taki czar, po wrzuceniu ktorego nasz ryc uderza bronią 2x szybciej przez X czasu.
Mysle ze moze urozmaicic expienie =]
Piotrek Marycha
24-05-2007, 15:08
Jak ktos nie umie sie porozumiec po angielsku to niech najpierw dorosnie a potem sie zabiera za internet
Salarigoth
24-05-2007, 15:32
Specjalne blessy dla knighta ,ktore daja np 10+ skilla okreslonego na dzien .
Albo zeby druid Furie rzucal na knightow i by mieli o 10 + skille przez 1 h .(wtedy druidzi by mogli zarabiac tak)
Salarigoth
24-05-2007, 15:32
Specjalne blessy dla knighta ,ktore daja np 10+ skilla okreslonego na dzien .
Albo zeby druid Furie rzucal na knightow i by mieli o 10 + skille przez 1 h .(wtedy druidzi by mogli zarabiac tak)
@UP
Grasz druidem? Pewnie tak bo chcesz faworyzować swoją profesję :P
Moim zdaniem Druid (oczywiście Pacc) powinien posiadać zdolność Wskrzeszania albo rzucenia czaru, który leczy np. 10 HP na 1 sec. (oczywiście trwałby np. 10 sekund)
Moje propozycje:
Dla Knighta:
-Nowy czar, zwiększał by podwójnie uderzenie z broni, działał by tylko jedną turę a mane liczyło się 3*lvl czyli 50lvl zużywał by 150 many.
- Zwiększenie częstotliwości ataku z broni (dla knighta) . Teraz sorc walnie z WoI i Visa w 1 turze a knight musi się męczyć.
-Zużywanie się broni. Każda broń może być używana przez np 6h potem trzeba ją naprawić na kowadle. Kowadło znajdowało by się na każdym większym expowisku, w mieście. Mógł by to tylko robić knight. Psucie się broni tyczy się tylko swordów, clubów, axeów. Nie było to zbyt uciążliwe a na pewno zmniejszyło by liczbę afkujących, trenujących knightów.
Dla Palla:
-Nie tak częste łamanie się sperów
-Lżejsza i miej kosztowna amunicja.
-Czar na szczały, bełty, szczały był by bardziej opłacalny. Czyli zamiast 10 arrowsów dawał by na przykład 30. To samo z boltami.
Dla Sorca:
-Nic, teraz jest najlepszą profesją.
Dla Druida:
-Nowy czar, tworzył by pole z energy/pioson/fire fieldów wielkości UE.
Inne:
-Nowe expowiska dla low-lvl na facc arena, dla średnich lvl (40,50) też na facc arena.
-Na non-pvp fire, energy, piosn field trwał by dłużej.
-Nowe miasto dla facców, takie z dp itp.
-Nowe questy (dla wszystkich). Nie typu PoI, banuta tylko coś dla normalnych ludzi.
Grałeś kiedykolwiek rycerzem o poziomie powyżej 80?
"-Nowy czar, zwiększał by podwójnie uderzenie z broni, działał by tylko jedną turę a mane liczyło się 3*lvl czyli 50lvl zużywał by 150 many.
- Zwiększenie częstotliwości ataku z broni (dla knighta) . Teraz sorc walnie z WoI i Visa w 1 turze a knight musi się męczyć.
-Zużywanie się broni. Każda broń może być używana przez np 6h potem trzeba ją naprawić na kowadle. Kowadło znajdowało by się na każdym większym expowisku, w mieście. Mógł by to tylko robić knight. Psucie się broni tyczy się tylko swordów, clubów, axeów. Nie było to zbyt uciążliwe a na pewno zmniejszyło by liczbę afkujących, trenujących knightów."
Moim zdaniem jest to kompletnie nie przydatne. Jest to powód do śmiechu, a przynajmniej będzie.
Czar, który trwa jedną rundę i zwiękrza obrażenia dwukrotnie ma kosztowac 3* lvl? Jest to ZUPEŁNIE nie przydatne. Mam wydać 276 many by zamiast 10 uderzyć 20? Z avengera srednia hitów wynosi 150~~ lecz i zdarzają sie przypadki że nie trafię w smoka, bądz lekko go zranię.
Co do zwiękrzenia częstotliwości ataku mogę się zgodzić, lecz musialaby to być wielka róznica. Sorc\druid udeża z wanda\roda z taką samą prędkościa co rycerz, lecz z visa trochę szybciej.
Co do naprawiania broni, sorc\druid\pall są silnymi profesjami. Mogą używać magii\ atrybutów związanych z profesją, a rycerz? Żeby pójść na smoki i żeby mu się to w miarę zwróciło, musi mieć przynajmniej duży poziom i dobre skille, wiec dodanie mu naprawiania broni co 6h jest nie do zaakceptowania.
Możliwe że rycerz może skillować daleko od PC na bocie, ale łatwo go zabić, GMowie mogą go zbanować. Ograniczmy też łamalnosć spearów itd. żeby po 1 strzale się niszczyły, pallek też moze trenować na bocie z kamykami a sorc\druid może robić runy nielegalnie. Prawda jest taka, że knight i palladyn są najwolniej expiącymi profesjami, z czego palkowi lepiej sie bije potwory, używając magii i dystansu, a knightowi ciężej.
Co do propozycji:
+Knight:
-Zamieniłbym tryb walki, rycerz mogłby dostawać furii i co jakiś czas walić mocniej.
-Dodałbym mu parę czarów offensywnych jak i defensywnych.
LUB
-Zmniejszyłbym opłacalność gry sorcem\druidem (choć jest to mało prawdopodobne)
kamil_palek
25-05-2007, 09:52
Według mnie cas na 2h to za mało. Mogłoby wystarczyc dla 30lv, ale wbijać na of-a tylko na 2h to nie jest dobry pomysl. Trzeba posiedziec jakieś 3,5 - 4h zeby wbic jakies 90k expa(znaczy jak na mój level). W końcu im masz więksy lv tym potrzebujesz expa, a w 2h to bys na 120lv+ sobie nie poexpił. :D
Coś o kickach/utracie połączenia z internetem:
Wg. mnie powinni zrobić coś takiego, że jak ktoś nagle utraci połączenie z internetem to go teleportuje od razu do świątyni w zameldowanym mieście. Wiem, że jest to raczej nierealne, a szkoda.
LookamZzaRogu
25-05-2007, 14:03
Wg mnie powinni zmniejszyć częstotliwość łamania się spearów, bo teraz skillowanie paladynem jest co najmniej ciężkie. Powinni dodać też coś dla palka (Ostatnio pełno osób prosi mnie, żebym poszedł z nimi na deserta i oferują mi nawet do 2k za pomoc! - tak mało jest paladynów...) i knighta, bo teraz postacie te są trochę 'upośledzone'... Nie będę dawał więcej propozycji, bo i tak CIPy tych pomysłów nie zrealizują. Mam tylko nadzieję, że wymyślą coś, dzięki czemu gra rycerzem i łucznikiem stanie się przyjemniejsza.
PS: Knightem jako tako da się jeszcze normalnie grać, ale paladynem prawie zawsze jest waste i mówiąc szczerze - na chwilę obecną nie opłaca się nim grać.
Pal to b. ciekawa profesja, jednak ma sporo wad...
Lord Evad
27-05-2007, 19:11
Najlepiej by było zmienić Palladyna , żeby nie łamały się speary oraz miał jakiś czar ofensywny.
Co do knighta:
Najlepszym rozwiązaniem byłoby zwiększenie obrażeń...np:pierścień działający 10 minut i zwiększający skilla o 15/20.
Wypadał by z dragów ;p
Robert Lublin
27-05-2007, 20:30
A ja bym chciał free itemz!!! ;o
Btw. po co wy sie tak wysilacie nad wymyślaniem nowych dodatków dla profesji jak i tak one nie będa wprowadzone, dam wam rade jak chcecie zmian w tibi to zaglądajcie na tibie.com i głosujcie w różnych ankitach, narazie nic o profesjach tam nie ma ale zagądać można moze kiedyś będzie, narazie CIPy są zdania ze wszystkie profesje są równe co jest śmieszne... ;)
Draggy_Slayer
27-05-2007, 23:14
-Zużywanie się broni. Każda broń może być używana przez np 6h potem trzeba ją naprawić na kowadle. Kowadło znajdowało by się na każdym większym expowisku, w mieście. Mógł by to tylko robić knight. Psucie się broni tyczy się tylko swordów, clubów, axeów. Nie było to zbyt uciążliwe a na pewno zmniejszyło by liczbę afkujących, trenujących knightów."
taa a ja porostu posedzialbym 30min na jakims tombie, zbieralbym knify z ghouli i po uzbieraniu bp knifow poszeldbym skilowac, jeden sie zuzyje to wkladam w lape nastepny
:)
imho pomysl idiotyczny
to sorcom/druidom powinny sie zuzywac rozgi , przeciez tez z nich bija (wylatuje z nich energia czyli tez jakos powinny sie zuzywac)
owntibia.exe
28-05-2007, 01:12
Ja to bym trochę ulepszył rycerzyka i jego ciosy =)
I parę pomysłów z innej beczki:
-test na IQ w języku angielskim przy rejestracji (przygotować wcześniej jakieś 300-500 testów ^^, żeby za chwilę nie było gotowych odpowiedzi, jeżeli miałby być tylko jeden test),
-IP MC Breaker (z jednego IP może łączyć się z serwerem tylko jedna postać: walić tych z osiedlówek, niech kupią sobie Neo =)),
-nie można wysłać parceli do chara, który jest jeszcze na rooku (koniec z hackami ^^),
-zmiany w protokole co kilka godzin (koniec z botami : ] ),
-powiększenie tych terenów dla PACC zwłaszcza: płacisz kupę hajsu za granie, a masz problemy ze znalezieniem miejsca na exp,
-wywalić z klienta opcje zapisywania passów (owntibia owned ^^).
Salarigoth
28-05-2007, 02:13
Ja to bym trochę ulepszył rycerzyka i jego ciosy =)
I parę pomysłów z innej beczki:
-test na IQ w języku angielskim przy rejestracji (przygotować wcześniej jakieś 300-500 testów ^^, żeby za chwilę nie było gotowych odpowiedzi, jeżeli miałby być tylko jeden test),
-IP MC Breaker (z jednego IP może łączyć się z serwerem tylko jedna postać: walić tych z osiedlówek, niech kupią sobie Neo =)),
-nie można wysłać parceli do chara, który jest jeszcze na rooku (koniec z hackami ^^),
-zmiany w protokole co kilka godzin (koniec z botami : ] ),
-powiększenie tych terenów dla PACC zwłaszcza: płacisz kupę hajsu za granie, a masz problemy ze znalezieniem miejsca na exp,
-wywalić z klienta opcje zapisywania passów (owntibia owned ^^).
Test IQ to byl moj pomysl i nikt nigdy nie opwiedzal go przedemna wiec nie gadaj ze ty to wymysliles.
EDIT: na tym forum*
owntibia.exe
28-05-2007, 02:22
Tak, a mi się chciało przeszukiwać 27 stron w temacie, bo może ktoś poza mną na to wpadł.
Pomyśl chwilę.
Test IQ to byl moj pomysl i nikt nigdy nie opwiedzal go przedemna
idea testu na IQ siega czasow gdy nawet nie planowales jeszcze zakladac konta na forum.
Wg mnie powinni zmniejszyć częstotliwość łamania się spearów
wg mnie powinni zwiekszyc szybkosc wzrostku skillow palka i jednoczesnie zwiekszyc czestotliwosc lamania sie spirow.
tak mało jest paladynów...
Po update z wandami nagle przybylo sorcow/ druidow - wniosek: jesli cos nie wymaga inteligencji to zaraz legiony dzieci neostrady to lykaja, jesli wymaga ( a start palkiem jednak myslenia wymaga ) - zaraz przesiadaja sie na latwiejszy wariant.
Palkiem da sie latwo grac, dalo sie latwo grac w czasach gdy bronie miotane wytrzymywaly 10 rzutow i to wcale nie byla apokalipsa.
Moim zdaniem Druid (oczywiście Pacc) powinien posiadać zdolność Wskrzeszania albo rzucenia czaru, który leczy np. 10 HP na 1 sec. (oczywiście trwałby np. 10 sekund)
Po co, skoro kazda profesja ma leczenie natychmiastowe ? Tak, wiem, w innych grach takie czary sa, ale z zupelnie innych powodow.
Goldscorpion
30-05-2007, 15:13
Przydałaby się coś jakby pauza w grze. Troche denerwujące jest np. kiedy sobie expie a tu ktos puka albo dzwoni telefon...
@DOWn omg chyba aż tak głupi nie jestem żebym nie widział że nie mozna mieć pauzy w grach online... Chodziło mi o jakąś hibernację coś aby twoja postać mogła na chwilke byc bezpieczna. Albo blokadę wylogowania zmniejszyc z minuty do kilkunastu seknud...
I na przyszłość nie pisze się wogóle tylko w ogóle...
nilipiuk1143
30-05-2007, 16:39
Przydałaby się pauza w grze. Troche denerwujące jest np. kiedy sobie expie a tu ktos puka albo dzwoni telefon...
hahahah!! uśmielem sie! w grze online pauze? lolu co ty wogle gadasz?
Andrealfus
30-05-2007, 16:55
wieksza czestotliwosc uderzania przez knighta i palka blood hitow.
@do gostka co chce pauze :
fajnie... goni cie pk a ty mu cyk pauze albo jak to nazwyales hibernacje i czekasz az se pojdzie... hahha :D dawno takeigo czegos nie czytalem heheheheh
Goldscorpion
30-05-2007, 16:59
NIe chodziło mi własciwie oto, faktycznie troche głupi pomysł, co do pauzy ale zmniejszenie blokady wylogowania o kilkadziesiąt sekund byłoby zdecydowanym ułatwieniem.
nilipiuk1143
30-05-2007, 19:52
@up
Hehe.. to mów od razu zeby zmniejszyli limit 'krzyżyków', bo jak tamten post zobaczylem to malo co z krzesla nie spadlem 8o8o
A ja chciałbym jednego, a mianowicie tego, żeby było widać przedmioty jakie nosimy (choć wtedy by były problemy z outfitami nowymi). Choć i z tym nie widze problemu, bo rzeczy, które aktualnie byśmy nosili byłby jako dodatkowy addon (jak komuś by się nie podobało to zmienia). Myślę również, że powinni coś zrobić w kierunku knighta (nie wiem poprawić skuteczność, jakiś czar robiący food) poprostu go urozmaicić. Palka może bym nie poprawiał, ale bym poprawił częstotliwość wypada broni miotanych (i ich ilość) z potworów, oczywiście o trochę. Sorca i druta zostawiłbym takich jacy są.
dawid000
01-06-2007, 18:07
a ja chce zeby 2/3 razy wieksze lvle nie mogly ciebie zabijac
bo patrzcie ledwo wyszedles z maina a odrazu jakis 20-30lvl cie zabija
@offtopic
kto tu #@%#% dal te kreski czerwone?;]
1.Powinni wprowadzić funkcje Exiva "Npc
2. Wprowadzić p bolty/kamienie do sklepów
3. Zrobić tak xd
Punkty ataku broni + 2x skill = Maxymalne obrażenia zadawane przez knight/pall
Minimalne = Skille - 20
4. (teraz fantazja)
Mozliwość kupowania psów/papug w sklepach. <Nie summony>
Nie dało by rade sie ich zabić ani atakowac nimi. Mogłyby np strzec domku x]
4. (teraz fantazja)
Mozliwość kupowania psów/papug w sklepach. <Nie summony>
Nie dało by rade sie ich zabić ani atakowac nimi. Mogłyby np strzec domku x]
W jakim sensie strzec domków o.0 ? Przecież nikt ci nie może wejść do domku jak nie ma invita.
Salarigoth
02-06-2007, 05:42
W jakim sensie strzec domków o.0 ? Przecież nikt ci nie może wejść do domku jak nie ma invita.
Chodzi mu o urozmaicenie gry a nie o to ze ktos ci sie wlamie.
Andrealfus
02-06-2007, 10:45
A ja chciałbym jednego, a mianowicie tego, żeby było widać przedmioty jakie nosimy (choć wtedy by były problemy z outfitami nowymi). Choć i z tym nie widze problemu, bo rzeczy, które aktualnie byśmy nosili byłby jako dodatkowy addon (jak komuś by się nie podobało to zmienia). Myślę również, że powinni coś zrobić w kierunku knighta (nie wiem poprawić skuteczność, jakiś czar robiący food) poprostu go urozmaicić. Palka może bym nie poprawiał, ale bym poprawił częstotliwość wypada broni miotanych (i ich ilość) z potworów, oczywiście o trochę. Sorca i druta zostawiłbym takich jacy są.
tak szczere to jak by bylo widac to co nosimy to bylby to niezly kasek dla pk. Wiedzial by kogo zabijac np na 30 lvl cieszysz sie z c-arma podchodzi 2x wyzszy zabija cie bo wie co moze mu wypasc. BYlby wielki war moim skromnym zdaniem
ja chcialbym tylko jednego ... balance profesji
Gold_Kelvin
02-06-2007, 17:15
a ja chce podróże statkami dla facc, może być drożej niż dla pacc który nie wykonał postmana:D
Sir szofer
02-06-2007, 18:22
Zmniejszyć Maksymalny limit osób online na serwie czyli np z 950 na 800.Zmniejszyło by to lagi , w małym stopniu ale jednak.
Siwy_Sdz
02-06-2007, 19:32
Mam nadzieje że w nowym update zostaną wyrównane profesje bo mam dosyć ogromnej przewagi sorca/druta nad knightem/pallem X( Wierze w Cipsoft i mam nadzieje że coś z tym zrobią :p
Ja chcę żeby nad potworami pisało ile mają hp
Według mnie Cipsoft powinien zrobić kilka nowych światów non-pvp , bo te które już istnieją są bardzo zapchaneX(
Wyrównajcie profesje i styka... :p
Patrykusss
05-06-2007, 15:22
Miej noobow szybsze skille knighta, więcej czarów dla knighta, więcej i szybciej ładująca się mana knightom:D
Zmniejszyć Maksymalny limit osób online na serwie czyli np z 950 na 800.Zmniejszyło by to lagi , w małym stopniu ale jednak.
W ogóle by nie zmniejszyło. To zależy tylko od tego jakie masz łącze...
Sir-Rafalo-91
05-06-2007, 19:57
zgadzam sie z toba zeby zmniejszyc ale tylko po to zeby nie bylo tak duzo ludzi na jednym servie online
alkoOholik
05-06-2007, 19:59
PS: Knightem jako tako da się jeszcze normalnie grać, ale paladynem prawie zawsze jest waste i mówiąc szczerze - na chwilę obecną nie opłaca się nim grać.
Pal to b. ciekawa profesja, jednak ma sporo wad...
Pierdolisz głupoty... jak sie umie grać to waste nie ma (wiec ty chyba nie umiesz)... i opłaca się nim grać... ;)
Myśle że rozwiazaniem problem "wyrówniania profesji" jest lekki fast attack dla knighta, więc tego bym chciał.
Down:Napisałem lekki nie umiesz czytac?
Salarigoth
05-06-2007, 22:00
Myśle że rozwiazaniem problem "wyrówniania profesji" jest lekki fast attack dla knighta, więc tego bym chciał.
No najlepiej zeby 20 uderzen na sekunde strzelal albo inaczej wogole w otsa niech zmienia tibie to inna idea exp 2x dla knighta !!!!
crystal12
07-06-2007, 11:13
1. Piąta profesja - Shaman. Coś jak sork, lub druid tylko że różdżki jeszcze z inną nazwą np.
Obsidian Staff (łatwa do zdobycia)
Air Staff (łatwa do zdobycia)
Essence Staff (łatwa do zdobycia)
Staff of Fire (dość łatwa do zdobycia)
Staff of Lemon Energy (średnia do zdobycia)
Staff of Slime (średnia do zdobycia)
STaff of Nature (średnia do zdobycia)
Mud STaff (Średnia do zdobycia)
Staff of Water (średnia do zdobycia)
Ice Staff (średnia do zdobycia)
Lava Staff (średnia do zdobycia)
Zatragil Staff (trudna do zdobycia)
Staff of Zathroth (prawie niemożliwa do zdobycia)
Staff of Ozyrys (legenda)
2. Nowe rodzaje węży na przykład:
Desert Snake (exp 10) Opis: Żmija zygzakowata
Poison Cobra (exp 80) Opis: Zielona Kobra
Boa (exp 110) Opis: Boa Dusiciel
Red Cobra (exp 150) Opis: Czerwona Kobra
Blue Cobra (exp 210) Opis: Niebieska Kobra
Werecobra (exp 220) Opis: Kobrołak
Golden Cobra (exp 810) Opis: Złota Kobra.
3. Nowe sety np.
Manga set (odzwierciedlenie crown (lub amazon) seta)
Paladin set (coś jak knight set)
Set of Marret (jeden z najsliniejszych setów... Z tego setu niedostępny jest tylko Armor of Marret, który wygląda jak złote blue robe.
Ozyrys Set (set bogów... Można dostać po jednym elemencie (kolejność: Armor, Legsy, Staff, Shield, Helmet) za knight armor, paladin armor, crown legs, wszystkie wandy, rody i staffy).
To moje propozycje.
Ja jeszcze raz napisze. Chciałbym coś dać do urozmaicenia profesji (w małym stopniu) i bradziej rozwinąć grę w sensie ustrajania domków, zabezpiecz do tibii itp. Dokładniej:
- exiva aby można było użyć w trochę więcej miejscach niż teraz (mało takich miejsc :()
- jakieś zwierzątka dla graczy (tu wiele pola do popisu) np. chodziłby z tobą wszędzie i byłby niezniszczalny lub tylko był w domku (po twojej śmierci by odnawiał się razem z tobą). Urozmaicenie zwierzątek (dla facc np. 4 rodzaje dla pacc więcej np. 6-7).
- zwiększyć celność hitów (może trochę siłę) knighta
- zrobić outfit, który by przedstawiał dane eq jakie nosimy w danej chwili (oczywiście byłby to outfit, który można zmienić na inny jak nam się podoba) tu raczej byłbym przechylny aby tylko dla pacc.
- zwiększyć troszkę ilość i częstotliwość wypada z potworów broni miotanych i amunicji lub dodać jakąś broń typu spear może słabsze, które by było prawie takiej samej ciężkości lecz byłoby łatwiejsze do zdobycia.
Myślę, że to nie są jakieś ful w kosmos marzenia i są raczej bardzo realne do zrealizowania. Chciałbym podkreślić, aby nie było nic dla druta i sorka. Poza tym rzadnych czarów i innych pomocy ułatwiających gre knightom i palkom (oprócz tych co podołem).
Ja jeszcze raz napisze. Chciałbym coś dać do urozmaicenia profesji (w małym stopniu) i bradziej rozwinąć grę w sensie ustrajania domków, zabezpiecz do tibii itp. Dokładniej:
- exiva aby można było użyć w trochę więcej miejscach niż teraz (mało takich miejsc :()
- jakieś zwierzątka dla graczy (tu wiele pola do popisu) np. chodziłby z tobą wszędzie i byłby niezniszczalny lub tylko był w domku (po twojej śmierci by odnawiał się razem z tobą). Urozmaicenie zwierzątek (dla facc np. 4 rodzaje dla pacc więcej np. 6-7).
- zwiększyć celność hitów (może trochę siłę) knighta
- zrobić outfit, który by przedstawiał dane eq jakie nosimy w danej chwili (oczywiście byłby to outfit, który można zmienić na inny jak nam się podoba) tu raczej byłbym przechylny aby tylko dla pacc.
- zwiększyć troszkę ilość i częstotliwość wypada z potworów broni miotanych i amunicji lub dodać jakąś broń typu spear może słabsze, które by było prawie takiej samej ciężkości lecz byłoby łatwiejsze do zdobycia.
Myślę, że to nie są jakieś ful w kosmos marzenia i są raczej bardzo realne do zrealizowania. Chciałbym podkreślić, aby nie było nic dla druta i sorka. Poza tym rzadnych czarów i innych pomocy ułatwiających gre knightom i palkom (oprócz tych co podołem).
Hmm...Ja bym chciał, aby troszkę szybciej leciały skille u Knighta lub żeby Knighci i Palle mieli mały fast attack.
Pablo134
08-06-2007, 01:19
Ja bym chciał żeby wprowadzili w głównym oknie gry jak jest ilość życia i many np. 125/500. żeby było wiadomo ile się ma.
A drugi pomysł to zrobienie takiego bestiariusza tak jak jest zakładka Quests to można zrobić zakładkę Monsters i tam były umieszczane symbole pokonanych potworków i ich liczba, zarówno tych bardzo silnych jak też zwierząt.
Wiem że to tylko kosmetyczne zmiany ale wg mnie wyglądało by to wtedy lepiej
fachowiec
13-06-2007, 11:11
chcialbym na zminimalizowanym eq dokladac bolty i klasc ringi , bo niektorzy gracze i ja mamy maly monitor i nie moge otworzyc wszystkich bp, a na fullscreen tez nie da rady ;(
Marionus
13-06-2007, 12:15
chcialbym na zminimalizowanym eq dokladac bolty i klasc ringi , bo niektorzy gracze i ja mamy maly monitor i nie moge otworzyc wszystkich bp, a na fullscreen tez nie da rady ;(
I co jeszcze? może bolty które się nigdy nie kończą?:o:D
Salarigoth
13-06-2007, 12:56
To kup se lepszy a nie placzesz na forum
To kup se lepszy a nie placzesz na forum
A może zasponsorujesz? :D
@up: Proszę cię, najpierw noobki płaczą że ich na pacc nie stać a teraz stęki, że nie stać na monitor? To nie graj w Tibię, jak ci nie odpowiada -,-
Salarigoth
13-06-2007, 22:00
@up: Proszę cię, najpierw noobki płaczą że ich na pacc nie stać a teraz stęki, że nie stać na monitor? To nie graj w Tibię, jak ci nie odpowiada -,-
Jak sie umie grac to pacc to czysty profit... ;]
u Sora więcej Capacity a u Knighta by sie przydało wiemcej many i Może jakies exura gran bo exura"guwno daje i tak sie nie przydaje.
szymon287
16-06-2007, 11:39
Mogli by wprowadzic 'nowe dziny' np. od 100lv, wtedy gospodarka na kazdym swiecie sie znacznie poprawila _/
Karol-Sorc
17-06-2007, 23:15
Mój pomysł to depo na hasło.Takie depo otwierało by sie tylko po wpisaniu swojego unikatowego hasła,takie hasło mielibysmy w głowie wiec nikt by nam jego nie wykradł.Ten mysl musi byc jeszcze dopracowana,ale sam pomysł jest chyba dobry:)
Salarigoth
18-06-2007, 13:16
Mój pomysł to depo na hasło.Takie depo otwierało by sie tylko po wpisaniu swojego unikatowego hasła,takie hasło mielibysmy w głowie wiec nikt by nam jego nie wykradł.Ten mysl musi byc jeszcze dopracowana,ale sam pomysł jest chyba dobry:)
Pomysl sciagniety z runescape ale to jest bardzo dobre rozwiazenie na hackowanie.
Hunter Of Mystery
18-06-2007, 22:36
-Criticale
-Szybkosc atakowania zalezna od wagi broni
-Wycofac aimbota
-Udostostepnic jakis czar offensywny kinia dla facc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.