Pokaż pełną wersje : Antyvirus- Jaki najlepszy ?
DratrisDxx
31-01-2007, 20:07
Mam pytanie jaki anty virus wybrać. Miałem Anty Vir ale musze zmienic ponieważ na forum panują keyloogery, exploity , trojany etc. więc prosze o podanie "skutecznego". Z góry thx ;)
Capality
31-01-2007, 20:11
Jak chcę ściągnąc potencjalnego Wirusa to mój Avast Home Edition 4.7 bardzo dobrze go wykrywa, polecam
P.S.
FIRST!!!!!:cup:
Nytalith
31-01-2007, 20:15
avast dziala na odwrot:P wykrywa viry tam ggdzie ich niema a nie wykrywa tam gdzie sa:P (ale to tylko moja opinia...)
Ja preferuje kasperskyego, internet security. Ale zaden antyvir nie zastapi zdrowego rozsadku i ostroznosci.
DratrisDxx
31-01-2007, 20:17
Tak.. Słyszałem ze bardzo dobry jest Avast właśnie ale czekam na wasze opinie ;)
Nod albo Kasper, do tego jakis firewall + myslaca glowa.
suchyxxx
31-01-2007, 21:01
kaspersky internet security 6.0-nie zamula specjalnie systemu i masz antywira+firewalla.Naprawdę polecam-jak dotąd obronił mnie przed tymi exploitami na forum i nigdy nie miałem haka.
Ja uzywam Nod32 <oryginalnego ;)> oraz ZoneAlarm i jestem zadowolony :D
Rowniez polecam Kasperskiego internet security/anti virus, wykrywa praktycznie wszystko i nie zamula kompa jak np Norton
suchyxxx
31-01-2007, 21:08
nortonowi mówimy nie bo nie dość że wersja 2007 zamula kompa to jeszcze przepuszcza trojany jak lecą-po zainstalowaniu kasperskiego wykrył i usunął mi kilkadziesiąt trojanów jakie norton przepuścił.
Osobiście korzystam z Avasta (wersja płatna) + Kerio Personall Firewall. I jak dotej pory każda próba ataku exploitu z forum kończyła się fiaskiem.
Wiceps_Jamery
31-01-2007, 21:32
NOD
<10 znakow>
Ja mam pecha do antywirów :P
Nie wiem czy dobrze pamietam ale panda usuneła mi neostrade, avast windowsa i miałem jeszcze takiego który w swoim folderze cos znalazł
TaifunIII
01-02-2007, 08:59
avast. Odrazy mi wykrył exploita na forum i zablokował zdjęcie :) Nie kupuj żądnych antyvitektów(czy coś takiego) bo strasznie zamulają kompa :)
NOD i Sygate.
Poszukaj dobrze w internecie (najlepiej na stronie z dwoma rr w adresie) a napewno znajdziesz darmowa-profesjonalna wersje;)
Kaspersky i NOD32.tylko ze narazie tylko kaspersky wykryl exploity
Knight Simon Dark lord
01-02-2007, 09:50
avast+sygate firewall+spybot
mi przynajmniej te 3 rzeczy bardzo dobrze chronią przed virusami i innym shitem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.