Pokaż pełną wersje : Kupno pacc
Pustelnik
31-01-2007, 23:19
Witam....
Nie wiem czy to jest akurat dobry dzial zeby tworzyc taki temat ale zaryzykuje....
Mam wiec pytanie ....
Czy jezeli usunieto mi prawdopodobnie mail'a to czy moge kupic pacc ? czy nic sie nie stanie ?
Bo jestem zainteresowany kupnem pacc a moj mail sie "skasowal" ( oczywiscie nie ja go skasowalem tylko administratorzy portalu na ktorym byl mail ).
Dziekuje za odpowiedzi ....
Pozdro
Zawsze przeciez mozesz zmienic maila tylko, ze to potrwa 30 dni.
@down
Zostanie Ci jeszcze 2.5 miesiaca pacca, ktorego ja bym wykorzystal na nauke : ] ( z gory zakladam, ze kupujesz pacca na 3 miechy)
@edit
Wydae mi sie, ze mozesz bo pacc przychodzi na twoje konto a na maila przychodzi tylko potwierdzenie kupna.
Pustelnik
31-01-2007, 23:24
@up
Wiem ze mozna zmienic mail'a ale mi zalezy na czasie .... wiesz ida ferie czas wolny i chce go wykorzystac.... :P
No dobra ale mi chodzi konkretnie czy moge tak zakupic pacc ..... nie chodzi mi jak poswiece ten czas :P ....
TaifunIII
01-02-2007, 09:01
Możesz na maila przychodzi tylko potwierdzenie :)
Progmaniak
01-02-2007, 10:59
@up
to jak potwierdzi jak nie mozse sie wlogowac na maila?
Logujesz się na swoje konto na www.tibia.com. W "Payments" pojawia Ci się, że masz nieaktywowanego PACCa. Aktywujesz i masz. Mail nie jest do niczego potrzebny :)
@down
Tak jak ja :D
Likierki
01-02-2007, 12:04
Ja kupowałem pacc to nawet na maila nie wchodziłem :D .
Pustelnik
01-02-2007, 15:38
Logujesz się na swoje konto na www.tibia.com. W "Payments" pojawia Ci się, że masz nieaktywowanego PACCa. Aktywujesz i masz. Mail nie jest do niczego potrzebny :)
@down
Tak jak ja :D
No dobra ale nie moga sie naprzyklad "pluc" Ci z Cipsoftu ? Kiedys czytalem ze jezeli e-mail zostal usuniety to postac tez zostanie .... ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.