Pokaż pełną wersje : szardy
czemu tibia nie ma szardow????? albo pryw. serwow na ktore cie moga wpuscic ale nie muszą????????? ulitma ma takie szardy
Externus
10-09-2004, 20:19
to graj w ultime
Avager Niebieski
10-09-2004, 20:30
Externus :
No i dobrze mu odpowiedziałeś ! Nic dodać nic ująć :P dał bym ci plusika (żart)
Topic:
Tibia ma niemieć (niemusi) shardów ...wystarczy że ma ponad 15 serwerów !!!
Jeśli ci to zamało to idź graj na Otswerwie i se udwaj że ktoś tam jest i takie tam... poćwicz se wyobraźnie krótko mówiąc .
nie podoba mi sie Tibia tylko chciabym aby tez takie miała. Może jakby napisac co cipsoftu ze chce sie załorzyc polski serwer wszystko po polsku zapiat buy to kup itd. I tylko o to chodzi moze by sie zgodzili ale jaki to by musiał być serwer ze 1 terabajt (1 terabajt = 1024 gb)
$corcerer
10-09-2004, 23:22
pisze sie razem: Terabajt.
co oznacza ze zerwe ma byc 1 TB ? (nie czaje tego)
A o wlasnym serwerze Tibii możesz sobie pomażyć...
UŻYWAJ SŁOWNIKA I ZNAKÓW PRZESTANKOWYCH
czemu tak uważasz że można by sobie pomażyć może jakby kazdy zrzucil sie po 20 zł z forum tibia to mielibyscie kase i mogli założyc taki server(za zgoda cipsoftu). przykładem może być brazylia . oni maja test server a my bysmy mieli prywatny??????????????? nie jest to dobra mysli. i ci co by sie złorzyli mieli by dostęp. :) :P
Majtasek
11-09-2004, 09:10
To chyba marzenia! :p
To chyba marzenia! :p
Ale przyznaj ze chcialbys. zreszta tak jak każdy. Może tibia.pl spróbuje
Ithelios
11-09-2004, 10:33
Ale przyznaj ze chcialbys. zreszta tak jak każdy. Może tibia.pl spróbuje
Ja bym nie chciał :D Polski serwer byłby jednym wielkim syfem i napewno nie opóściłbym ukochanej Inferny dla niego :P A co do spolszczenia-jak nie znasz angielskiego to najlepiej przestan grać w Tibię,bo tylko utrudniasz życie innym nie umiejąc się komunikować nawet w podstawowym zakresie.Ja dzięki Tibii cały czas szlifuję swojego angola-przede wszystkim słownictwo.Brazyle nie mają własnego serwera-CIP soft tylko testuje nowy serwer STOJĄCY w Brazylii i raczej nigdy nie powstanie prywatny shard językowy jakiegokolwiek kraju.
angola to ja znam bo mam FCE i ADVANCE. i co podskoczysz ja bym tylko chcał mieć polski serw i nawet jak nie masz pacca to i tak po 20 sie dostaniesz ale to tylko mazenia
zreszta czlowiek sie stara, próbuje. a wy że jest debil i nie ma szns a zapytam czy któryś zwas drodzy formowicze próbował wysłał e-maila z prop. no właśnie nikt wiec jaka macie pewnosc moze sie zgodza ????????????
no i co zatkało?????? a może warto spr. czasami to popłaca. znacie przyslowie jak cos nie wychodzi 1000 razy to spróbuj 1001 ?????????? to na tej samej zasadzie działa
"ADVENCE"...
Niewiem czemu, ale jakoś ci nie wierze. Anyway: Przydało by się powtórzyc pisownie POLSKĄ.
Ludzie, ja zaraz coś na krzeslo zrobię... "Zatkało was" Tak zatkało nas!
PS. Używaj Znaków przystankowych i czytaj napisany tekst...
Czemu tibia nie ma szardów? odpowiedź jest bardzo prosta. Bo CIPSoft jest właścicielem Tibii, nie sprzedaje klientów więc zarabia na paccach. Jeżeli się chce zarabiać na grach online z szardami trzeba sprzedawać klienta ... chodzi o kase i tyle
$corcerer
11-09-2004, 16:55
Słuchaj.
SKĄD CHCESZ WZIĄŚĆ OPROGRAMOWANIE NA SERWER?
Wyzywasz nas że nie spróbujemy: to sam rusz tyłek i wyślij maila jak jesteś taki mądry. Myślisz że CIPy dadzą ci z miejsca oprogramowanie na serwa? W tym kodzie jest wszystko, a ty chcesz to dostac ot tak? <pff>
Nikt tego nie próbował, bo każdy wie jak jest, zresztą, myślisz że czemu służy projekt OTServ ?
Pozatym:
za 3 posty pod rząd otrzymujesz upomnienie.
Za umiejętność posługiwania się poprawną polszczyzną zostajesz wyśmiany.
Za rzucanie się do każdego i głupoty dostajesz status dziecka, które nie wie co mówi.
Wnioski:
Wykożystaj profity przecinków i kropek.
Nie bulwersuj się tak.
Naucz się podstawowych praw rynku.
Heh... $corcerer zgadzam się z tobą w 100%. Fixiha, a ty uważasz, że znasz angielski? Ciężko uwierzyć, jeżeli nie umiesz dobrze się posługiwać ojczystym językiem - polskim. I mała rada: używaj opcji "Podgląd posta".
A tak na marginesie:
Wykożystaj profity przecinków i kropek.
Może literówka, może było to pisane z pośpiechu, a może zwykła pomyłka... ale pisze się wykoRZystaj ;).
Ithelios
11-09-2004, 17:28
Może jest ze związku dwujęzycznego :D Gramatyka angola w porównaniu do polskiej to banał ;p
Po 1 spolszczenie Tibi ciężkie do wykonania , polski ma skomplikowaną składnie , przykładem może być diablo 2 , często polska wersja bardzo niegramatyczna , jako przykład dam liczbe mnoga battle shield , liczba mnoga to w angielskim battle shields a w polskim : 1 tarcza , 2 tarcze .... 10 tarcz ... wiążałoby sie to z całkowita przebudową oprogramowania serwera
Polski PRYWATNY serwer Tibi wogóle nie wchodzi w rachoobe , oprogramowanie serwera ma do wglądu jedynie Cip Soft , a prywatny serwer wiązałby się z udostępnieniem oprogramowania . a potem na pewno były by przecieki oprogramowania i każdy by miał prywatny serwer ta opcja CAŁKOWICIE odpada Cipowie chcą jeszcze na Tibi zarobić .
kolejna sprawa nie wiem kto by na takim serwie grał , masa nie mówiąc że wszyscy Polacy to noobki , ciągle prosza o kase i itemki ... bo Polak , nie dzięki ja zastaje na mojej Harmoni
jak cos jeszcze wymyśle to dopisze
No lemar wam to prosto wytłumaczył(przemas)A jeszcze prostsze jest to że polska jest za blisko niemiec:S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.