zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Domki dla facc

Falcoln
01-02-2007, 15:14
Co o tym myślicie?
Gdyby udostępnili domki dla facc podniosły by się wtedy ceny zakupu domków.
Osoby posiadające pacc, nie byłyby pokrzywdzone ponieważ największa zaletą jest możliwość podróżowania na inne wyspy, inne czary itp.

Czy chcielibyście aby udostępnili domki dla facc?

Emok
01-02-2007, 15:16
Bezsens. Po to jest PACC, żeby dostać dużo nowych możliwości >.< I to zawsze kilka % kasy mniej dla Cipów. Impossible.

Xerenon
01-02-2007, 15:18
gdyby udostępnili domki dla facc....
.... to by paccom domkow nie zostalo
beznadziejny pomysl..nie byloby zadnego wolnego domku

Falcoln
01-02-2007, 15:20
Były by wolne domki, na wyspach dostępnych dla pacc.
Przecież dla facc można by zwiększyć kilkakrotni czynsz i wtedy nie każdy chciałby mieć domek ponieważ by mu się to nie opłacało.

Technick
01-02-2007, 15:23
Przecież dla facc można by zwiększyć kilkakrotni czynsz i wtedy nie każdy chciałby mieć domek ponieważ by mu się to nie opłacało.
To niby po co te domki?

-Mixawik-
01-02-2007, 15:24

Totalny bezsens -.-

Falcoln
To niby po co te domki?

Jeżeli "po co te domki" to czemu osoby z pacc kupują domki?

Master Rincewind
Co to, problem uzbierać dla 8 lvla na jeden dzień 1k? Żeby to było możliwe dla FACC czynsz musiałby wynosić kilkaset k. I po co 8 lvlowi domek? Nonsens

Technick
01-02-2007, 15:27
Jeżeli "po co te domki" to czemu osoby z pacc kupują domki?
Np. po to żeby wzbudzić respekt układając tam np pełno g armów...
Chyba przeciętny facc z 30 lvlem nie zapłaci czynszu 50k miesięcznie nie?

Lordkas
01-02-2007, 15:27
Niepoto ktos placi Cipom kase zeby inni mieli to samo... Beznadziejny pomysl z tymi domkami dla facc. Jak ktos chce miec domek to niech sobie pacc kupi.

Falcoln
01-02-2007, 15:29
I dlatego były by wolne domki dla pacc, po nie każdego facc było by na niego stać.

Jeżeli tylko chce domek to muszę kupować pacc po to tylko żeby mieć domek?

Mroku
01-02-2007, 15:32
@up
tak......

I dlatego były by wolne domki dla pacc, po nie każdego facc było by na niego stać.

Beznadziejny pomysl!...po to kupuje pacc ,zeby miec mozliwosc kupna domku miedzy innymi....tak samo mogliby z czarami zrobic....na facc by je sie kupowalo kilkakrotnie drozej....
Co to za problem uzbierac 30k w dzien....

Falcoln
01-02-2007, 15:34
Jak kupuje pacc to najważniejsze dla mnie jest możliwość podróżowania na wyspy niedostępne dla facc i nowe czary (a domek przy okazji).

Mroku
01-02-2007, 15:37

Tak!
"Jezeli chce czary dla pacc i tylko je,to musze kupowac pacc?"

bont
01-02-2007, 15:40
Jak kupuje pacc to najważniejsze dla mnie jest możliwość podróżowania na wyspy niedostępne dla facc i nowe czary (a domek przy okazji).

Dla ciebie najważniejsze jest to...a może ktoś inny kupuje pacca TYLKO ze względu na domek...głupi pomysł:/

Always hunted
01-02-2007, 15:47
Cóż, domki dla FACC to nieco głupi pomysł... ale bardzo często widzę puste domki, jest takie mieszkanko w Thais, nigdy go jeszcze nie widziałem żeby było zajęte, a chętnie bym je zajął.

Poza tym, jedyne co mnie w PACCu pociąga, to czary Exori Vis, Exura Sio, Mass Heal, i Exori Mort... i tyle, reszta usprawnień jest dla mnie zupełnie obojętna.

Ale, jestem wciąż na NIE w przypadku domków dla FACC

Krum
01-02-2007, 19:44
Hm , jak byłem jescze newbie to myslalem ze fajnie by było miec domek, ale jezeli popatrze teraz to nonses.. Spojrz jezeli mowisz, ze domki moglyby byc drozsze dla FACC to po co to robic jak mzoesz uzbierac kase, sprzedac na allegro i masz hajs na PACCa, i jeszcze mozesz sobie podrozuwac na wyspy, exori vis, utani hur etc... Zreszta napisz to na tibia.com na supports to Cie .. WYSMIEJA!.

Raul
01-02-2007, 20:17
Dla niektórych osób w posiadaniu płatnego konta najważniejsze są czary, dla innych nowe tereny a dla jeszcze innych posiadanie domków. Więc przy wymyślaniu super pomysłów nie kieruj się tylko i wyłącznie swoimi gustami.

BaaDeeN
02-02-2007, 08:24
Na facc jest tyle noobow, to bedzie tak jak na otsach ... 8 lvl "JA CHCE DOMEK" i bedzie kupowac 8 lvl domek _._ i bedzie trzymal tam plate armor etc... czynsz ? to nie problem ... i co za 7 sqm bedzie 2k ? na miesiac tyle zarobic to nie jest problem a nawet jak by 20k ... to przesada. CO wam po glowach chodzi omfG !