Pokaż pełną wersje : ~Team speak z battle askara~
Tak jak mowi temat , team speak z battle na askarze miedzy paroma czlonkami DW.
http://rapidshare.com/files/14405616/battle_askara_ts.mp3
EDIT
Normalnie nie udzielam sie na tym forum, ale jak zobaczlem ten temat to musialem sie zarejestrowac.
Po pierwsze to nie bylo na Askarze, ale na moim serwerze, gdzie aktualnie trwa wojna.
Bylem sam na tym TSie, ale nie mam mikrofonu to tylko sluchalem.
I ci co pisza, ze moj kumpel z gildii to jakis 8 latek, to niech sie odczepia i posluchaja lepiej swojego glosu.
Do autora tematu: kto pozwolil ci to wlozyc na forum? I podaj nick na aldorze ..
Enjoy.
Ahh no wlasnie to aldorka nie askara. Pomylilem serwy xD
Prowo'kator
01-02-2007, 17:27
hahah co to ma byc ten dzieciak ma moze z 8 lat jak nie mniej omg zal i jakie glupoty oni gadaja :D :D :D :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o
N/c
Ktoś chce ściągnąć niech ściąga , mi coś tu śmierdzi
@up
To idź się umyj jak coś Ci śmierdzi :P
Plik czysty :
http://img363.imageshack.us/img363/5061/czystywk1.jpg (http://imageshack.us)
adrian_gangster
01-02-2007, 19:18
hehehe jakie noobki koles z 8 lat ma
ale mój ulubiony tekst to : "nie wchodzi mi UE
Bo Ue moga tylko sorce
a palki tez mogą " zal.pl
a jak ktos moze wie to Ci malolaci są w posiadaniu jakich leveli? bo ten najbardziej sie udzielający chyba jeszcze mutacji nie przeszedł i chyba jeszcze dlugo nie przejdzie.
..::QRAS::..
01-02-2007, 19:44
-rob magic walle
*jestem pallem
-ja tez , ale sprobuj zrobic
*ok
/\ ostra rozmowa
;/ co te dzieci maja do roboty jak nie grac w tibie ...
hahahaha ladna pompa dajcie mi nick tego szczawika ktory sie najbardziej udziela
Kamil1000
01-02-2007, 20:16
a ja oczywiście nigdy nic nie mogę ściągnąć :
http://img464.imageshack.us/img464/8265/snap12nr7.th.jpg (http://img464.imageshack.us/img464/8265/snap12nr7.jpg)
Tubba_21
01-02-2007, 20:35
"ale extauszed wielkie"
"kliknij na mape wtedy szybciej chodzisz"
haha zero beki
co za typy
mysle ze iloraz inteligencji owego ekhm osobnika wynosi ...
zreszta niebede sie wypowiadal na ten temat gdyz u dzieci w tym wieku niemozna go obliczyc
jeden typ mial glos jakby mial homoseksualne skolonnosci a drugi seplenil jagby zaczol sie wyslawiac 2 dni temu
to byl ots jakby co
a i jescze ten tekst "A kto ty wlasciwie jestes" w 7min!
"ALE LAGI, JAPIELDOLE"
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Maciek008
01-02-2007, 22:38
wrzuccie na speedyshare albo cos takiego rapid sux..
Draggy_Slayer
01-02-2007, 22:56
umarlem :D:P
"zdupcamy"
"nie moge puscic ue-bo nie jestes sorcem-a mowilez ze palki moga"
"spadamy na gule"
"zdupcamy zaraz padniemy"
"plawie padlem"
"ale duze exa usted (taka wymowa tego dziecka)"
"ile tu manas daje many?"
"do guly i w plawo"
"szame ueki"
"nie masz tlapa"
"jeden hp mialem! padlem"
umarlem poporsty:D
HahAhAHhaHAhhaHA
Jak ktoś ma zły humor, to polecam to :D
"Ueka dostałem.. ale żyję..."
"lejemy Dziada.."
"tolka trzeba udupczyć"
" widze cię... no ja też cię widzę"
:D
hmm to na bank z battle??
cos mi sie wydaje ze to jest z jakiegos ots..typu aldora war
Jednak chyba ots^^
"skad Eli Stormstriker ma taki lvl?"
"fak jakis nemtol mnie goni ue za 900+"(Nemtor)
"wal ewe..." (Ewa Mag)
Jucha Furora
01-02-2007, 23:54
"KLiknij na mapke wtedy szybciej chodzisz":D"lejcie solców!"
Omg to chyba jest Aldora bo noveris mayer lub nemtor są z Aldory a nie z Askary.
Przypomina mi to Rodzine zastępczą jak rozmawia fifi-ten mlodszy a romek to ten pedal.
wilderwein
02-02-2007, 00:01
Nie chcę nic mówić ale grupa docelowa tej gry to 10-15 lat więc w czym macie problem?
ostra rozmowa 0.0 hahahahahahahahaha!
z ueka dostalem... ALE ZYJE! ; d
Nie chcę nic mówić ale grupa docelowa tej gry to 10-15 lat więc w czym macie problem?
A skad Ty masz informacji dla jakiej grupy wiekowej przygotowuja Tibie? W Cipsofcie masz wtyki?
Wyborowy
02-02-2007, 12:16
Moze sa to goscie z askary, ale zapewne oni grali na jakims ots.
to chyba byl jakis ots bo ten dzieciak mowi w 3 minucie
"ale exhausted wielkie"
"zaraz padne bo trapa mi robiom"
omfg won do depo botted children of neo ahuahua
"ej skad ten ellom striker ma taki level?"
buahaha
"makro by sie tu przydalo"
teraz to kazdy na hotach strzela kiedys trzeba bylo sie nameczyc ,cwiczylo sie pvp
zalowe nagranie do szkoly a nie przed kompem bocisze >.<
Normalnie nie udzielam sie na tym forum, ale jak zobaczlem ten temat to musialem sie zarejestrowac.
Po pierwsze to nie bylo na Askarze, ale na moim serwerze, gdzie aktualnie trwa wojna.
I ci co pisza, ze moj kumpel z gildii to jakis 8 latek, to niech sie odczepia i posluchaja lepiej swojego glosu.
Do autora tematu: kto pozwolil ci to wlozyc na forum? I podaj nick na aldorze ..
Enjoy.
-O widze cie.
-Ja tez!
xDDD
Elmo'Kath
02-02-2007, 17:14
Enjoy.
To fajną macie wojne ... mianowicie to jest wojna jakich lvli ? skoro ziomek zdziwiony że nie moze UE używac i Magic Walli swoim pallem. No chyba, że Aldora to jakis git server gdzie można używać UE palkiem ;) no to zwracam honor :D
Van DAl : Normalnie nie udzielam sie na tym forum, ale jak zobaczlem ten temat to musialem sie zarejestrowac.
Enjoy.
To fajną macie wojne ... mianowicie to jest wojna jakich lvli ? skoro ziomek zdziwiony że nie moze UE używac i Magic Walli swoim pallem. No chyba, że Aldora to jakis git server gdzie można używać UE palkiem ;) no to zwracam honor :D
po 1. nie umiesz cytowac, a jak umiesz to zacznij uzywac tej opcji.
po2. van dal napisal"moj serwer" mial na myśli z pewnoscią swoj ots
po3. autor tematu to elo ziom, szybko przesluchał nagranie, uslyszal"eli striker" (AHAHA) i z blyskiem w oku napisał askara, chociaż to aldora. Ale co za różnica Askara, czy Aldora. Szybko chciał umieścić te smieszne nagranie i wyszło takie coś; ]]
@up
Piszac "moj serwer" chodzilo mi o Aldore. Nie gram na OTSach.
Jezeli chodzi o te MWalle, to moj kolega ma tego chara dopiero od niedawna, nigdy nie gral palkiem i nie wiedzial. Chara ma od kumpla.
Maciek008
02-02-2007, 18:21
@up
Piszac "moj serwer" chodzilo mi o Aldore. Nie gram na OTSach.
Jezeli chodzi o te MWalle, to moj kolega ma tego chara dopiero od niedawna, nigdy nie gral palkiem i nie wiedzial. Chara ma od kumpla.
to po co biezecie takiego newbie na wojne, ktory mysli ze ue jest dla palka? hahaha
Elmo'Kath
02-02-2007, 18:24
to po co biezecie takiego newbie na wojne, ktory mysli ze ue jest dla palka? hahaha
Popieram , ale dobrze że przynajmiej wiedział że palek ciula z kuszy ;)
Elmo'Kath
02-02-2007, 18:30
to po co biezecie takiego newbie na wojne, ktory mysli ze ue jest dla palka? hahahap
Popieram:) ale dobrze ,że chociaż wiedział że palkiem się ciula z kuszy ;)
Bo mial wystarczajaco wysoki level i choc troche umiejetnosci PvP, a to wystarczy.
Jednakm wolałem, aby tego nikt nigdzie nie wkladal ....
Elmo'Kath
02-02-2007, 18:42
Bo mial wystarczajaco wysoki level i choc troche umiejetnosci PvP, a to wystarczy.
To ja czegoś tutaj nie rozumie ... skoro miał wysoki lvl i troche umiejętności to jak można nie wiedzieć , że palek nie może używać UE i M.Walli ?? no chyba że dla ciebie wysoki lvl to gdzieś 25 lvl (ale pewnie i on by wiedzial że pall nie może używać UE ) takie jest moje zdanie .
Elmo'Kath
02-02-2007, 18:44
To ja czegoś tutaj nie rozumie ... skoro miał wysoki lvl i troche umiejętności to jak można nie wiedzieć , że palek nie może używać UE i że moze używać M .Walli no chyba że dla ciebie wysoki lvl to gdzieś 25 lvl (ale pewnie i on by wiedzial że pall nie może używać UE ) takie jest moje zdanie .
zrozumcie Kurwa Ze To Ots
Elmo'Kath
02-02-2007, 18:54
Jak sam powiedzial nie chodzilo mu o OTS tylko o prawdziwy server i prawdziwa wojne ...chociaz mi tez sie wydaje ze to wszystko sie dzialo na otsie
NO KURWA WLASNIE
Elmo'Kath
02-02-2007, 19:10
TO BYL OTS ZGADZAM SIE
Dobra posmialismy sie mozna zamknac temat :P
NIe piszcie jak nie wiecie.
Nie znacie sytuacji policytcznej na Aldorze.
TO NIE JEST OTS, ALE BATTLE Z ALDORY ...
-=DanieL=-
02-02-2007, 23:26
Ktoś chce ściągnąć niech ściąga , mi coś tu śmierdzi
Nom, mi też z twoich rąk. Najlepiej idź je umyj i przestań ich używać w celu pisania durnych postów na tym forum.
@topic
Boże, takiej durnej rozmowy to ze świecą szukać. Naprawde osoby grające w tym teamie reprezentują b. niski poziom inteligencji (ale zbrechać to się z nich zbrechałem). xd
NIe piszcie jak nie wiecie.
Nie znacie sytuacji policytcznej na Aldorze.
TO NIE JEST OTS, ALE BATTLE Z ALDORY ...
haahhai osoby biorące udzial w walce(paladyn z gildi DW nie wie, że nie ma UE?)ahahah jajaj siur, przesluchaj te nagranie to pogadamy.
@down
haha rozumiem machnąć się np. ze druid ma mort hura ale zeby pal mial ue:D hahah to jest ots(;
Elmo'Kath
02-02-2007, 23:45
haahhai osoby biorące udzial w walce(paladyn z gildi DW nie wie, że nie ma UE?)ahahah jajaj siur, przesluchaj te nagranie to pogadamy.
tez sie troszke nad tym zastanawialem ze skoro mowi ze to doswiadczony gracz.Moze on jest doswiadczony w kupowaniu charow na allegro ? a nie w tibie ;p bo skoro mial wysoki lvl i nie wie ze pall nie moze uzywac UE to jest troche osmieszajace :D . wedlug mnie zal.pl ;)
Przecież Van pisał, że tamten paladin to nie jest jego char, tylko kumpla.
@topic
Nie wiem co o tym myśleć, ale jest śmieszne ; d
Yunichisss
03-02-2007, 00:18
Przecież Van pisał, że tamten paladin to nie jest jego char, tylko kumpla.
@topic
Nie wiem co o tym myśleć, ale jest śmieszne ; d
i chuj z tym ze ten char nie byl jego ? boze ja gram Knightem i jak gram palkiem od Kumpla to raczej wiem ze Palek nie posiada takiego czaru jak UE .. no chyba ze ty tez sie teraz dowiedziales ;) no to sorki.
PS:Zastanow sie jak cos napiszesz ;)
Odrazu widac ze to ots koles powiedzial "sdkiem nie moge trafic w niego" to kurwa chyba proste ze to tibia 7.6 gdzie nie bylo?
Jorg Bruce
03-02-2007, 14:29
Hehe fajny gnilec polecam ten filmik kiedy ktos sie zdenerwuje xDD
"Ale duży exhauszted"
żal.ru
omg... niezła rozmowa "telaz padne bo mi tlapa lobią" ^^ szczególnie ten jeden ma dobry głos
"fak, dostałem za 900!"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.