zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy pacc

Mysseya
01-02-2007, 18:49
Siema dzis mi sie przydazylo takie cos ... kumpel mowi zebym zamowil pacca i mowi zebym zamowil od kolesia z allegro xp system. on mial jego nr. konta i reszte tez poszlismy do banku wyslalismy kase ja przychodze do domu a tu na allegro nie ma kolesia xp system ;(
moze od niego zamawialiscie lub co jak co to dajcie mi jago nr. telefonu bym zadzwonil do niego i zapytal sie czy jeszcze sprzedaje a jak nie to czy by mi zwrocil pieniodze prosze o pomoc !!

Szkut
01-02-2007, 18:52
Siema dzis mi sie przydazylo takie cos ... kumpel mowi zebym zamowil pacca i mowi zebym zamowil od kolesia z allegro xp system. on mial jego nr. konta i reszte tez poszlismy do banku wyslalismy kase ja przychodze do domu a tu na allegro nie ma kolesia xp system ;(
moze od niego zamawialiscie lub co jak co to dajcie mi jago nr. telefonu bym zadzwonil do niego i zapytal sie czy jeszcze sprzedaje a jak nie to czy by mi zwrocil pieniodze prosze o pomoc !!

Skontaktuj sie z nim

Bastash
01-02-2007, 18:54
>2up
Rofl
>up
Rofl'n'lol
>topic
Wiesz, że to nielegalne? Pewnie nie. No i masz za swoje.

Oltun
01-02-2007, 19:24
a wlasnie ze legalne hehe :+)

Vanhelsen
01-02-2007, 19:36
>2up
Rofl
>up
Rofl'n'lol
>topic
Wiesz, że to nielegalne? Pewnie nie. No i masz za swoje.E, kupowanie pacca przez allegro nie jest nielegalne... ale za to niebezpieczne, czego jesteś chodzącym dowodem ;)
Jak kupujesz przez allegro, to tylko od 250% zaufanych osób...

YyyeeyIsBack
01-02-2007, 19:40
<lol2>Przed przelaniem pieniędzy chyba powinieneś tego PACC'a zamówić na allegro <KUP TERAZ> pewnie, a z twej wypowiedzi zrozumiałem tyle, że poszliście do banku i dokonaliście wpłaty na jego konto, bez inicjatywy załatwienia sprawy w Allegro. Przepraszam bardzo, ale wy pojeb**i jesteście? Od tak sobie wysłać komuś pieniądze? Przecież w razie kradzierzy nie możesz tego zgłosić ani do allegro, ani nigdzie indziej, say "Baba" do swoich pieniążków.

Krum
01-02-2007, 19:47
@up
chyba ze koles jest spoko i sie z nim dogadasz, ale rownie dobrze koles moze ci powiedziec ze najpierw trzeba bylo zamowic... jezeli tak to zbieraj nastepne ~85zl na PACCa ;] Sproboj sie z nim skontaktowac

Mysseya
01-02-2007, 19:51
<lol2>Przed przelaniem pieniędzy chyba powinieneś tego PACC'a zamówić na allegro <KUP TERAZ> pewnie, a z twej wypowiedzi zrozumiałem tyle, że poszliście do banku i dokonaliście wpłaty na jego konto, bez inicjatywy załatwienia sprawy w Allegro. Przepraszam bardzo, ale wy pojeb**i jesteście? Od tak sobie wysłać komuś pieniądze? Przecież w razie kradzierzy nie możesz tego zgłosić ani do allegro, ani nigdzie indziej, say "Baba" do swoich pieniążków.

ten kolo jest zaufany juz od niego kupywalem i tez nie kupywalem na allegro kup teraz tylko wyslalem bo mowil ze wystarczy wplata tylko ze nie sprawdzilem na allegro czy jest jego aukcja ale nie ma :/ i wlasnie dlatego chcem jakis kontakt z nim

Krum
01-02-2007, 19:54
a wypisales na karteczce name postaci etc.. ??

Raul
01-02-2007, 20:13
To skoro Twój kolega, z którym poszedłeś do banku miał na karteczce wszystkie jego dane to czemu się pytasz nas o kontakt z nim? Chyba mając jego dane sam możesz się z nim skontaktować.

Mysseya
01-02-2007, 20:31
To skoro Twój kolega, z którym poszedłeś do banku miał na karteczce wszystkie jego dane to czemu się pytasz nas o kontakt z nim? Chyba mając jego dane sam możesz się z nim skontaktować.

chodzi o to ze mam jego adres a nie mam jego np gg albo nr telefonu

Pomocny Murzyn
01-02-2007, 20:42
Mogłeś zamówić przez Drom...

Bartek153
01-02-2007, 21:43
lol przeciez kto by sie nie polasil na free 85 zl ;D

~pacca nie dostaniesz na 99%

Kajulec
01-02-2007, 22:39
Najlepsze jest to, ze w ogole nie rozumiem osob, ktore kupuja PACCe na Allegro za ~85-90zl.. wolalbym dac te 5-10zl wiecej i miec 100% pewnosc, ze PACCa dostane. No coz, byc moze jedenastolatki oszczedzaja gdzie sie da..

Vanhelsen
01-02-2007, 22:50
lol przeciez kto by sie nie polasil na free 85 zl ;D

~pacca nie dostaniesz na 99%Typowa polska mentalność... kantować wszędzie i wszystkich... >.<"

@down-p.l.: kolejna, typowa polska mentalność :P

Siekierka
01-02-2007, 23:02
Mysseya a Dr.Om to od czego tutaj jest? -_-'

p.l
01-02-2007, 23:03
Skoro masz jego adres to zbierz starszych kolegów z podwórka i osobiście z nim porozmawiajcie.

partykus
01-02-2007, 23:50
@up
dość ciekawy pomysł :P
@topic
już bym wolał wydać te 10 zł więcej i mieć 100% pewności że będę miał PACCa a tak możesz saj gód baj twoim pieniędzom

Bastash
01-02-2007, 23:56
>Oltun&Wieszok
Zrozumiałem, że kupił postać z PACC'em na allegro..Oj jaki ja głupiutki :<

Pardeou

Dagins
02-02-2007, 00:16

Może spróbujesz wysłać mu list? Przecież wiesz gdzie mieszka?
Teraz są SMSy, GG i e-maile ale o listach i kartkach nikt nie pamięta...

Raul
02-02-2007, 00:28
Sprawdź w książce telefonicznej tudzież zadzwoń na informację.

Aevin
02-02-2007, 01:13
ten kolo jest zaufany juz od niego kupywalem i tez nie kupywalem na allegro kup teraz tylko wyslalem bo mowil ze wystarczy wplata tylko ze nie sprawdzilem na allegro czy jest jego aukcja ale nie ma :/

Nie no padnę:

http://www.allegro.pl/show_user.php?search=xpsystem

Czy to ten koleś? Widzisz ten czerwony napis po nicku: KONTO ZAWIESZONE

Mam rozumieć że wysłałeś kolesiowi kasę, bez wcześniejszego kontaktu? Nawet nie sprawdziłeś czy ma jeszcze aktywne konto? Naprawdę spadam z krzesła! Przecież facet mógł np. wyjechać z kraju, albo dawno odłączyli go od neta, albo...może nawet siedzi w pierdlu (np. za oszustwa na allegro ;) )

Należy Ci się tytuł Frajera Roku

Jak będziesz miał farta i jakoś się z nim skontaktujesz to może Ci odeśle kasę, jeżeli jest uczciwy.

@EDIT

Skoro masz jego adres to zbierz starszych kolegów z podwórka i osobiście z nim porozmawiajcie.

Za co mają go bić? Bo koleś mu "podarował" pieniądze? Jak wujek da Ci kasę na gwiazdkę, to później nie wpada po odbiór z kolegami od windykacji. Jeśli ktoś jest taką gapą jak Mysseya, to takie doświadczenie go czegoś nauczy. Jak ktoś słusznie napisał wyżej, to lepiej niech zaczyna zbierać następne 85zł.

// A czy ja mówię, że bić? niech do niego pojadą, pokaże mu kwitek że wpłacił na poczcie i jeśli tamten jest uczciwy i rozsądny to obędzie się bez przemocy. Jednak autorytet kilku napakowanych kolegów zawsze mocniej przemawia, niż jednego chłopczyny.