Pokaż pełną wersje : DANUBIA-Nazgul vs Bad Boyss & Crips
Machator
01-02-2007, 20:07
Coś ostatnio dużo sie porobiło na Danubi.
Dość dawno wojen nie było a tu nagle bach i.... zobaczcie sami.
Dixtra - Jan 29 2007, 20:02:28 CET Killed at Level 182 by Raistlin Mejere II
and by Vetebcio
Sputnik Wizard - Jan 29 2007, 19:08:05 CET Killed at Level 105 by Vetebcio
Ka Chimba - Jan 30 2007, 21:51:01 CET Killed at Level 85 by Dixtra
Tafonix - Jan 31 2007, 16:32:20 CET Killed at Level 107 by Thorisson
and by Dixtra
Paladinka - Jan 31 2007, 17:11:12 CET Killed at Level 170 by Dixtra and by Lo'ko
& Banished: until Mar 02 2007, 18:11:02 CET because of account sharing.
Nerlin - Feb 01 2007, 14:07:15 CET Killed at Level 81 by Klotharek Dracenfelst
and by Daarkcooper
Czy BB wywinie sie z tego to sie jeszcze okaże.
Hail Top Gun 4ever :p
Ciekawe ile ta wojna bedzie trwala.
Ale cos czuje ze dlugo bo Pala i Vete
zalapali bana wiec teraz dla BB bedzie bardzo ciezko
a wrecz i moze stac sie to co sie nikt nie spodziewal
czyli BB-retired ;(
Aeglos Tribunal
02-02-2007, 14:43
Heh na Danubii jak zwykle sie tluka dojdzie do tego , ze znowu BB wygra bo ostatnio zauważyłem dobrą organizacją u nich ... ale dziwię się , że Dixtra jest w Nazgul :O
Paladinka
04-02-2007, 14:49
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
Aeglos Tribunal
04-02-2007, 15:26
Pala@:
Nie wiem jednak są jakieś filmiki z wojny ?? :>
Paladinka
04-02-2007, 15:35
;(;(;(;(;(;(Pala@:
Nie wiem jednak są jakieś filmiki z wojny ?? :>;(;(;(;(;(;(;(
Pala to zmień przegladarke
Aeglos Tribunal
05-02-2007, 02:08
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
to masz zdjęcia , albo coś ?? jak masz to wżuć , na danubia thread , albo coś ;).
Paladinka
05-02-2007, 09:53
Jak moge miec zdjecia skoro odrazu po pierwszym Zgonie - kilku ST poslalo do GM Raport ze niby sharuje konto - dowod to podobno jeden z tematow na tibia.pl(wtedy jak ktos sie podemnie podszywal pod innym nickiem Paladinka-Danubia), do tego pewnie cos powsciskali GM i oto nie moge grac do 02 03 07 ;). Bynajmniej za ten czas rozbije ekipe na Galanie :D.
Wiecie co to za wojna wsumie. Padlem tylko ja z BB a ile juz padlo Nazguli ;P 3-4 ?? :D A to nawet nie poczatek.
Nazgule juz mi wczoraj pisaly ze moge im okup zaplacic sam za siebie - chyba juz zapomniali dlaczego tak dlugo tu nie grali. BB nigdy nie placi co wiecej zawsze grabi.
Machator
05-02-2007, 12:26
Poprostu Nazgul wyczuło moment ciezki
dla BB i wykorzystali to przeciwko BB.
Pala jeśli nie zapłacicie wojna bedzie dalej trwała?
Czemu Loko Jaslo od was odszedl?
a Paładinka jak zawsze pewny siebie ;o
Aeglos Tribunal
05-02-2007, 13:31
a Paładinka jak zawsze pewny siebie ;o
Masz rację ta pewność siebie niedługo go zgubi. Lecz jak widać BB się czubi hehe.
alahakbar
05-02-2007, 14:11
Ja na miejscu paladinki taki pewny siebie bym nie byl. Zauwazcie ze ludzie z gildi nazgul expia. Dixtra odrobil juz 1 lvl, sputnik jest na plus (po 2 dedach), a bb?
Zalapali 2 bany (wliczajac vetebcia).
Czemu Loko Jaslo od was odszedl?
Trailor ;) .
@up
O.O To Vetebcio ma bana? Widze że wiesz więcej odemnie.
Aeglos Tribunal
05-02-2007, 15:13
Ja na miejscu paladinki taki pewny siebie bym nie byl. Zauwazcie ze ludzie z gildi nazgul expia. Dixtra odrobil juz 1 lvl, sputnik jest na plus (po 2 dedach), a bb?
Zalapali 2 bany (wliczajac vetebcia).
a nie przypadkiem Vetebine ?? Ter Ty pewnie wiesz lepiej co i jak z tą wojną. Jak możesz to wyjaśnij o co poszło dokładnie , bo ja dawno nie grałem tzn. miałem rok przerwy ponad ;) i gram na nowo.
Heh Nazgulom chyba cosik odbija
Name: Homeini
Guild membership: Ringwraith of the Nazgul
Feb 05 2007, 15:20:09 CET Killed at Level 150 by Sputnik Wizard
and by Theoric
@Up
PWS Team. Czyżby Eternia ? :>
Aeglos Tribunal
05-02-2007, 16:52
Heh Nazgulom chyba cosik odbija
Name: Homeini
Guild membership: Ringwraith of the Nazgul
Feb 05 2007, 15:20:09 CET Killed at Level 150 by Sputnik Wizard
and by Theoric
@Up
PWS Team. Czyżby Eternia ? :>
niee poprostu spodobało mi się rozwinięcie tego skrótu (a pozatym znam ich ;))
SuperKnight
05-02-2007, 19:02
Mam Nadzieję ,że Nazgul wygra wojnę ;] Życze wam jak najlepiej..
Paladinka
05-02-2007, 19:44
Heheh to nie jeste nowa wojna. Ta wojna toczy sie juz od ho ho ho i wiecej czasu. Z takim skutkiem ze jak nrazie BB prowadzi bo to ze teraz od tygodnia sobie nazgule expia to juz inna sprawa, np. Ban. Ale ile czeu nic nie dzialali ?? BB dziala ciagle z podstawowa jedna stala ekipa a ile ekip mieli juz Nazgule ?? BB w ostatnim czasie zaszedl wam za skore ?? Poczekamy zobaczymy co bedziecie sadzic o Nazgulach. BB nigdy sie nie poddaje pamietajcie i wypatrywac prosze "NOWEJ GWIAZDKI NA NIEBIE", teraz to bedzie juz ostateczne starcie BB&Nazgule.
Cinkowski
05-02-2007, 20:06
No niby ile mieli skladow ze zmienial nazwe gildi? Tez maja stala ekipe Finger,Gladi,Makrox,Homeini,Thorii,Dexty,Nexa(kied ys) Dark Trova itp to nie jest stala ekipa hmm? Kupiles chara i jestes kozak tak byles od poczatku w sqladzie bb nabiles 170 lvl i kozak wooooooo Mowisz ze bb ma stala ekipe? Nie raz zabijalisce sie nawzajem i bralisce jakis noobow do gildi. A moze tz wtedz nie wiedziales co to Tiba? aa sory pewnie ciezko pracowales zeby kupic Pale^^:D
Teraz nagle zaczeli expic? Od 2 michow jak loguja sie tylko Finger i Thori to bb do pz uciekali odrazu
Aeglos Tribunal
05-02-2007, 22:49
No niby ile mieli skladow ze zmienial nazwe gildi? Tez maja stala ekipe Finger,Gladi,Makrox,Homeini,Thorii,Dexty,Nexa(kied ys) Dark Trova itp to nie jest stala ekipa hmm? Kupiles chara i jestes kozak tak byles od poczatku w sqladzie bb nabiles 170 lvl i kozak wooooooo Mowisz ze bb ma stala ekipe? Nie raz zabijalisce sie nawzajem i bralisce jakis noobow do gildi. A moze tz wtedz nie wiedziales co to Tiba? aa sory pewnie ciezko pracowales zeby kupic Pale^^:D
Teraz nagle zaczeli expic? Od 2 michow jak loguja sie tylko Finger i Thori to bb do pz uciekali odrazu
1. z tego co mi wiadomo (nie jestem pewny) to Palą gra ten sam owner zresztą dowiem się.
2. Nexagonem gra ten sam owner bo znam go bardzo dobrze.
Pala@:
Jeśli możesz to powiedz dlaczego Dixtra itp. doszli do Nazgul bo tej sytuacji też nie znam ;). I dzięki za wyjaśnienie tego o wojnie.
Machator
05-02-2007, 23:04
Pala masz racje że wojna trwa uhuhu :P Od początku gram na dance i pamiętam jeszcze gildie Mythos
Jak narazie dawaliscie rade ale od was dużo ludzi retired,free aco i zadko
kto sie wbija lub deletion jak np:Lord Silent Vandal czy Karva ale z tym to nie pamietam czy byl u was .
Czy bedzie ekipa jak skoncza sie bany dla Pali i Vete?
P.S Ja swoja wojne przezyłem Top Gun & Infected vs All Stars
Hail Top Gun 4ever
Dobrą mam polewe z tych waszych rozkminek :D
alahakbar
06-02-2007, 00:23
@up
To korzystaj i sie smiej;p
@paladinka
Pisales cos ze ban jest na podstawie postow z forum jakiegos namefuckera, a ja slyszalem ze passy do paladinki mial tez ktos z zagranicy i wystarczylo sprawdzic IP hmm...?
Wojna zaczela sie kiedy bb zabilo sputnika. Raz a pozniej drugi. Na szczescie ekipa z b-stoku trzyma sie razem, maja tez dobre kontakty z nazgulem wiec teraz to oni beda dyktowac warunki(malo sorcow w bb, pg ze strony nazguli, ban dla paladinki i tego kolesia co ma passy do dranita). tak wiec sytuacja na danubi sie zmieni;]
Paladinka
06-02-2007, 09:56
@up
To korzystaj i sie smiej;p
@paladinka
Pisales cos ze ban jest na podstawie postow z forum jakiegos namefuckera, a ja slyszalem ze passy do paladinki mial tez ktos z zagranicy i wystarczylo sprawdzic IP hmm...?
Wojna zaczela sie kiedy bb zabilo sputnika. Raz a pozniej drugi. Na szczescie ekipa z b-stoku trzyma sie razem, maja tez dobre kontakty z nazgulem wiec teraz to oni beda dyktowac warunki(malo sorcow w bb, pg ze strony nazguli, ban dla paladinki i tego kolesia co ma passy do dranita). tak wiec sytuacja na danubi sie zmieni;]
Sputnika zabil vete i RMII za drugim razem(a juz nie byli w BB owczac odeszli by nie robic zamieszania), za pierwszym razem ja i Musicmaster. Wiec na dobra sprawe zabil go tylko jeden BB i 3 ex BB. Ale ex to prawie jak aktualny BB :D A czy sie zmieni sytuacja hmmm napewno ale na jaka czas pokaze.
Jak juz pisalem wojna trwa juz kawal czasu. A ze czasem jest spokojniej to co innego. A reaktywacja wojny zaczela sie po "Zdradzie" Dixtry - za co poniosl kare. Sputnik padal za swe grzechy, zreszta co on moze teraz zdzialac na wlasna reke ?? Musial gdzies sie zaczepic. Pytacie czy bedzie wojna. zapytajcie raczej kiedy sie skonczy :P. Wojna to nigdy nic dobrego ale satysfakcja z wygranej jest przeogromna. Piszecie ze kurwa mac sprzedalem chara... Ja pierdole naprawde was pojebalo :D :D :D. Ja juz slyszalem z 10 hisotri na temat sell Paladinki - w tym ze koles z Nazguli ja kupil :D :D. Jak Nexa sprzedali to nikt nie pipczy. Jak Nazgule uzywali Team Makro nikt nie pipczy. Jak BB zalapia Bana to ludzie sie gotuja :D. Poczekamy i sie przekonamy co bedzie. Narazie sa Bany - jak to toturki a raczej senior toturki moge sciemniac z Nazguli to zobaczymy co sie stanie jak my poraportujemy. A no wlasnie a wiecie ze Dixtra ma 2 ownerow stale na nim grajacych ?? Wiecie ze trzon Nazguli ma kazdy od kazdego pass i acc ?? A wiecie ze BB ma z 10 acc numerow od Nazguli :D ?? Zgandijcie jak to mozna uzyc?? Np. Blokowanie IP na 15 minut tak jak robia i robili to Nazgule czaly czas.
Wojna to wojna a ze wy sie na jej temat wypowiadacie nei uczestniczac w niej to juz inna sprawa :).
Wojne zawsze ktos wygrywa, a czy bedzie to tym razem BB czy Nazgule a moze Gandalf i Hobbici :D to okaze sie kurwa mac z czasem i nie spekulowac mi tu na cos o czy m nei macie pojecia bladego
Nie mam fotek nie mam Filmow. :) I to chyba byl moj osttani post w tym temacie bi bi :)
@Paladinka
Zgadzam się z tobą. Każdy was postrzega za PA, a nikt tu chyba nie brał udziału w wojnie i myślą, że to coś dziwnego robić PA, jak się wygrało wojnę. Napewno bez powodu nikt by tego nie robił. Wiadomo, że nie chodzi wam o to, żeby wywalić z serva jak najwięcej ludzi, bo to wam nie na ręke. Ale nikt nie pomyśli o tym, dlaczego, tylko stwierdząją fakty w ciemno. Co w tym dziwnego, że ci co wygrywają WAR robią PA ? - Albo, że jedną osobę podczas wojny bije więcej niz 2 osoby. Spotkałem się z przypadkami, że ludzie się śmiali, z tego że po jedną osobe wpadło pół gildii, a wcześniej zrobili to samo i zgrywali kozaków.
AD. Nie wiem po co to napisałem, ale chyba musiałem się wyżalić :baby:
PS. Mam nadzieje Pala, że wygracie ten war.
Wojna zaczeła się dlatego, że super BB a raczej Olecko dba tylko o własną dupe, gdy odszedlem z bb ponieważ powiedziałem ze nie bede walczyc za ludzi ktorzy maja innych gdzies zabili mnie, tak więc postanowiłem pomoc dla nazgul wraz z osobami które myśla tak samo jak i ja, czyli wiekszość hlvl z old BB.
@Paladinka
Wiadomo jest, że dostałeś bana po sprawdzeniu IP ponieważ gral z tobą koleś z Irlandii. Kilka osob ma nawet rozmowe z GM'em. :) więc sie nie wykrecaj chociaż i nie zachowuj się jak dziecko "co złego to nie ja". Heheh
Malitian
06-02-2007, 14:06
A ty czasem nie jestes z bialego??:o
@up
a ty kurwa z czego? nie spamuj czlowieku
Pozatym co do wojny... Mam nadzieje ze BB wygra!
Hail OLD SCHOOL!
Cinkowski
06-02-2007, 15:49
A ty czasem nie jestes z bialego??:o
Z okolic;p
Nie chce się tu kłucić... Ale trudno powiedzieć aby ktokolwiek był idealny...
@up
a ty kurwa z czego? nie spamuj czlowieku
Pozatym co do wojny... Mam nadzieje ze BB wygra!
Hail OLD SCHOOL!
Scorp ja Cie lubie, wiec mysle ze jednak powinienes kibicowac dla nazguli(b-stoku).;]
Pozdrawiam.
no wiec jednak... MAQ, z tego co slyszalem to jako wlasciciel Dixtry niepozwolisz na zadna wojne ale jednak:P (mowil mi to twoj rl ziomek, z warszawy). zreszta to nieistotne. gdyby film w formacie .rec mogl byc podstawa do bana, mialbys go, gadalem z bialym i mowil ze ma film na ktorym wyraznie widac ze masz 2 ownerow.
A dla ludzi nieuswiadomionych,
uzytkownik forum "dixtra" to rl owner dixtry ktory mieszka w warszawie. (ksywka - MAQ)
uzytkownik forum "cinkowski" to subowner z bialegostoku (ksywka - cinek)
pozdro 600 od flory:]
Flo'ra huhu dobrze wiedzieć z kim rozmawiam :D
Jak narazie to "biały" buehehe super gość ma bana do 2 marca za acc sharing... więc o czym my wogole rozmawiamy :D :D :D :D
Scorp ja Cie lubie, wiec mysle ze jednak powinienes kibicowac dla nazguli(b-stoku).;]
Pozdrawiam.
:D ty jestes xen~~ z aldorki? ;-) pozatym w nazgulach jest duzo osob z zagranicy, nie lubie fingerouta i innych ktorzy tam sa :-0 pewnie tylko z 2 osobki sa z bialego, a przecie olecko lezy tudziez obok bialegostoku xDDDD
Cinkowski
08-02-2007, 14:21
Po pierwsze nie jestem z bialego ....
Cinkowski
09-02-2007, 15:38
Ze wiem gdzie mieszkam
Paladinka
09-02-2007, 22:30
Nie chodzi skad, a chodzi o to ze Dixtra gra 2 ownerow :)
Cinkowski
10-02-2007, 00:23
Dranit,Rm2 , Joxabet,Ruumcajs i wielu innych z bb tez maja kilku ownerow
i co z tego?
Paladinka
10-02-2007, 00:29
Jak dla mnie nic ... Ale chodzilo o to ze zaczelismy temat o wojnie potem zeszlo na ownerow potem na adres ... no to ja wrocilem znow do ownerow bo Dixtra - ktorys z was tak glosno o tym protestowal w jakims z tematow ;p
Anoniemk
11-02-2007, 13:03
Dlaczego tacy prioretywi zawodnicy, którzy przez dłuższy czas stanowili o sile BB, przeszli do drużynu przeciwnej? Mowa tu o Shtahet,Zalachow, Undead de'vrie, Loko Jaslo jak wielu innych?
Koper-owski
11-02-2007, 13:58
Dla mnie to niech BB rozpierdoli Nazguli i bedziesz spokoj...
@down
Dla mnie bylo by lepiej gdyba wojna byla obfita w looty :)
Dla mnie to niech BB rozpierdoli Nazguli i bedziesz spokoj...
Dobrze ze twoje zdanie nie decyduje o wyniku wojny:) Nie lepiej zeby wojna trwala dlugo i byla obfita w ciekawe bitwy??:)
Cinkowski
11-02-2007, 23:19
Dlaczego tacy prioretywi zawodnicy, którzy przez dłuższy czas stanowili o sile BB, przeszli do drużynu przeciwnej? Mowa tu o Shtahet,Zalachow, Undead de'vrie, Loko Jaslo jak wielu innych?
W koncu zrozumieli po ktorej stronie walczyc;p
Paladinka
12-02-2007, 09:46
Do pana UP. Zrozumieli moze i tak ale na jak dlugo. Zreszta NVM bo z tego co wiem Dranit wczoraj zalatwil pokoj - nie znam szczegolow bo pilem ale jest Rozejm. Dziekuje za uwage bi bi
Koper-owski
12-02-2007, 16:20
Buuu a myslalem ze bedzie koniec tych kozakow z Nazguli ;( I liczylem na rozmaite looty ^^
Kiroy Wind
12-02-2007, 16:56
kozaków z Nazguli? ehheheeh stary kto tu wielce kozaka zgrywał :). Teraz jak widzą, że w dupe dostaną to już obsrali się ;).
Cinkowski
13-02-2007, 08:14
Up
Prawda ,mowisz pala ze zatakowali bb jak wasza gildia byla w rosypce? Jakiej? Chyba Nemtor nie moze wam pomoc to trzeba podpisac pokju :)
Paladinka
13-02-2007, 09:52
Up hmm a ty taki madry to moze 1&1 i popatrzymy soie wtedy kto kogo by dal rade ... ??
Poki co M I L C Z ... bo robisz z siebie poprawnego gracza, a w rzeczywosctosci wcale tak nie jest.
alahakbar
13-02-2007, 17:00
Up hmm a ty taki madry to moze 1&1 i popatrzymy soie wtedy kto kogo by dal rade ... ??
Poki co M I L C Z ... bo robisz z siebie poprawnego gracza, a w rzeczywosctosci wcale tak nie jest.
Jezeli (podkreslam "jezeli") cinkowski jest ownerem dixtry z B-stoku to juz raz Cie zsolowal.
Cinkowski
13-02-2007, 21:02
A po drugie chara to ja tez moge se kupic i wyjechac z toba an solo^^ i nie zaprzeczaj ze nie kupiles pali bo wiem z pewnych zrodel ze kupiles wiec ne zgrywaj kozaka btw.wiesz jak dojsc na edron^^?
Paladinka
13-02-2007, 22:25
Chlopczyku ty chyba nie wiesz z kim teraz tak naprawde piszesz. To moj char :D a ze ktos nim pykal to inna sprawa. Po drugie mozna latwo wyjsc na 1&1 jesli Dixtra to nie twoj char ...
Ale oki po co sie sprzeczac. Chcesz to 03 03 07 mozemy gdzies sobie pyknac :P 1&1.
No i najwazniejsze, ze kulka osobek nie tylko z nazguli ale i spoza spotka kiedys pewnie jakas kara-dead z reki paladinki :P Ale coz ... Ilu graczy juz odeszlo i ilu nowych sie pojawilo. To tylko gra.
Wiec piszcie co chcecie ja na wszystko podpowiem jednym slowem TAK - ile to wam ulatwi no nie ??? Po co sie tlumaczyc skoro wy wiecie lepiej.
Ale bynajmnie nie ma wyzwisk (chyba) poki co wiec mozemy pisac na poziomie :D
Bede pierwszy Cinkowski ty Zwiedla Stokrotko :D :D :D
@Dixtra(Cinkowski)
Raczej nic do ciebie nie mam , ale wypominasz Paladince kupno chara a Dixtra sam zmienil wlasciciela juz 2-3 razy...
Cinkowski
14-02-2007, 22:37
Boze powiedzcie mi gdzie ja napisalem ze jestem Dixtra? Mysliscie ze jest 1 cinek w polsce na danubi co gra w tibie mam chara na danubie lvl 60 ed i sie nie wstydze tego nie kupuje charow wole solo nabic 60 lvl niz kupic tak jak ty pala sry niby pala^^ i nie wkrecaj ze jestes rl pala.
Boze powiedzcie mi gdzie ja napisalem ze jestem Dixtra? Mysliscie ze jest 1 cinek w polsce na danubi co gra w tibie mam chara na danubie lvl 60 ed i sie nie wstydze tego nie kupuje charow wole solo nabic 60 lvl niz kupic tak jak ty pala sry niby pala^^ i nie wkrecaj ze jestes rl pala.
z tego co mi mowil kumpel: ) ktory gral i z pala i z fingerem i gladiahtorem.. i byl od poczatku tego siwata tutaj.. to kazdy HLvl smigal chociaz raz charem swojego kumpla.. wiec nie ch pala nie mowi tutaj ze nazgul kazdy od kazdego ma passy.. bo w sumie to normalne ^^ przeciez to rodzina jest: )
Paladinka
15-02-2007, 20:30
Up. A czy ja mowie ze to nie normalne :). Dla mnie to loozik kto kim i w ilu gra :P Jak chca niech graja i w 1000 jednym charem i juz :)
Anoniemk
17-02-2007, 19:41
Pandel
Feb 15 2007, 12:24:41 CET Killed at Level 124 by Dixtra
and by Sowiz
Up. A czy ja mowie ze to nie normalne :). Dla mnie to loozik kto kim i w ilu gra :P Jak chca niech graja i w 1000 jednym charem i juz :)
ale nie chodzi o to ze oni graja caly czas.. po prostu kazdy ma do kazdego passy .. to sie zwie zaufanie: ) i nie ma nic wspolnego z sharerstwem: )
btw. wreszcie przegraliscie ehh cieakwe co bedzie teraz ^^
Slonik90
27-08-2008, 02:00
Naszczescie zydow (nazguli/everlasting) niema i raczej juz nie beda wojowac hail bb !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.