zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pytanie o summon creature

urbakk
02-02-2007, 14:49
:baby: Czemu większość osób nie używa czaru summon creature? Moim zdaniem to bardzo pożyteczny i przydatny czar. :confused: Trochę mnie to dziwi... Inny gracz może sobie zabic zasummonowanego potworka? Jak rozkazac potworkowi żeby zaatakował? Ile można mieć naraz zasummonowanych potworków? Proszę o nie usuwanie tego tematu i o odpowiedż na niego. :( :( :(

Elwer Balus
02-02-2007, 15:18
Magiczny pzycisk szukaj nie gryzie.

btw. wszyscy uzywaja summon creature. nie w miastach, bo niby po co? tylko na huntach...

@down: wszyscy idą na łatwiznę. Może by się wysilił i poszukał, a tak ma wszystko podane na srebrnej tacy.

X-Zero
02-02-2007, 15:58
Inny gracz może sobie zabic zasummonowanego potworka?
Tak, ale tylko na światach pvp
Jak rozkazac potworkowi żeby zaatakował?
Normalnie, tak jak atakujesz Ty czyli kliknięciem na battle list
Ile można mieć naraz zasummonowanych potworków?
2
Proszę o nie usuwanie tego tematu i o odpowiedż na niego.
Odpowiedź masz, teraz można usunąć :P

@Do ludzi którzy mówią: ,,szukaj nie gryzie", ,,było już to" itd.:
Po jakiego grzyba nabijacie posty! Nie lepiej pomóc i dopiero powiedzieć ,,szukaj nie gryzie" X(

urbakk
02-02-2007, 16:16
Dzięki za odpowiedź. Teraz już będe wiedział co do summon. :cup: Jeszcze jedno pytanko tylko: Czy summonowany potwór znika po jakims czasie? Jeszcze raz dzieki :) :cup:

seksowna_druidka
02-02-2007, 16:23
Zsummonowany potwor nie zniknie po pewnym czasie. Zniknie za to kiedy sie zbytnio od niego oddalisz(chyba ok 50sqm), lub wejdziesz 2 poziomy wyzej lub nizej. Potwor znika rowniez gdy sie wylogujesz.

Withord
02-02-2007, 16:23
Znika dopiero jak się wylogujesz.

Capality
02-02-2007, 16:26
Znika kiedy ty się wylogujesz, mozesz go ropnac maksymalnie 3 razy

P.S.
Do tych co go nazwą noob, troll itp:
To nie troll tylko newbie, takiemu mozna pomoc

Edit:
Up&2xUP:
Kiedy pisałem post waszych nie było

Fred Druid of Pacera
02-02-2007, 16:27
Nie znika po jakimś czasie(chyba że podczas save server) tylko jak za daleko od niego odejdziesz albo sie wylogujesz. A co do zabijania summonów przez graczy to tylko na światach pvp.

X-Zero
02-02-2007, 17:18
Aha pomyliłem się zaraz edytuje :P

O znikaniu nic nie wiedziałem, ponieważ jeszcze nie mam summonów, ale kilka leveli i będzie cool

urbakk
02-02-2007, 22:07
Dzięki za szybkie odpowiedzi:] Nie chce mi się zakładać nowego tematu, więc zapytam w tym: Jakie miejsca waszym zdaniem są najlepsze do expienia a jakie dobre do zarabiania kasy? Najlepiej w pobliżu Thais ale inne lokacje też mogą być ciekawe :D Mam nadzieję że doświadczeni gracze dobrze mi doradzą B) Jeszcze raz THX :]

P.S.
Jakie runy waszym zdaniem najlepiej robić? ( dla druida ) Thx :cup:

X-Zero
03-02-2007, 00:52
Jesteś tak jak ja druid ~20 level :)

Rób Ihy i sprzedawaj, i możesz brać kilka i iść do kopalni w kazz(na guardy) albo cyklopy(szybko zrezygnowałem :/).......

Jak ktoś zna jakieś inne miejsca dla drutów level 20-25 to niech pisze ja też skorzystam :)

Tera mam problem z maną i nie wiem co robić :(
Trzeba będzie kupować manasy :/

Z pozdrowieniami
X-zero

myszek
03-02-2007, 16:28
Dla kasy Roty (+ loot bagi z nich) dla expa raczej cyklopy(na południe od thais [bardzo blisko] są) na pohu również, tylko trzeba uważac i nie zapędzać sie za bardzo na południe bo tam gs'y szaleją. Runy oczywiście Uhy (od 24lvla).