Pokaż pełną wersje : Senior tutor
siniestro
02-02-2007, 15:39
Mam takie pytanie :) Czy senior tutor może sprawdzic jakie postacie są na koncie nawet, gdy sa one ukryte? A może moglby ktoś podać uprawnienia Tutorów, Senior Tutorów, Customer Supporter(nie wiem czy dobrze napisane) i GMów :)
a po co Ci to? o tutora sie starasz??
@up
Domyśl sie, chce używać MC i nie jest pewien czy ktoś tego przypadkiem nie wykryje ;)
@up
Domyśl sie, chce używać MC i nie jest pewien czy ktoś tego przypadkiem nie wykryje ;)
żeś palnął. Nie da się zalogować na dwie postacie na jednym koncie jednocześnie.
Tutorzy i Senior Tutorzy:
http://www.tibia.com/support/?subtopic=tutorguide
Gamamasterzy:
http://www.tibia.com/support/?subtopic=gamemasterlist
www.tibia.com
No i legalne to to nie jest ...
Arnoldzik
04-02-2007, 00:03
żeś palnął. Nie da się zalogować na dwie postacie na jednym koncie jednocześnie.
lol? jemu hodzi o to że np. na tibii com dajesz hide i nie widac Ci postaci to jemu chodzi o to czy Senior tutorzy moga zobaczyc postaci kture sa hidden :PP
@up
A Ty przeczytaj post naszego moderatora ze zrozumieniem i wywnioskuj, do kogos kierowal swoja wypowiedz.
kture
Nawiasem mowiac, do tej pory myslalem, ze wtorny analfabetyzm nie idzie w parze z nieumiejetnoscia czytania tekstu ze zrozumieniem.
Pomylilem sie.
siniestro
04-02-2007, 00:37
no tak, 7 odpowiedzi, w tym 2 w miarę sensowne(i kto jest trollem?). Jeżeli tak wam to potrzebne, to chciałem się tego dowiedzieć, gdyż założyłem PK chara na tym samym koncie co main (z pacc lepiej idzie) i zwinąłem niezły loot z noob chara high levela. Tamten twierdzi, że jego kolega jako S tutor moze mu powiedzieć kto jest na koncie, nawet pomimo tego, że postacie są Hidden. Starczy?
@ XII
nie doczytałem się tego w tych linkach, więc chyba nie jest prawdą wątek ujęty w temacie ;P Jednak wolę się upewnić więc pytam o to samo 2. raz:
Czy Senior Tutor może zobaczyć jakei postacie są na koncie pomimo tego, że są one ukryte?
Nie może ale GM może
Jak GM czy tutor odkryją że używasz bota to banik
siniestro
04-02-2007, 01:00
Dziękuje, <wychodzi> temat do zamknięcia
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.