Pokaż pełną wersje : Gwiazdy Furory.mp3 prosto od Raile ~Hail Vision~
Witam własnie dokończylem jedno dniowe "dzieło" o Duskach, może nie najlepsze lecz moje pierwsze Comment please :) B) narazie 1 wersja ale moze cos sie ulepszy to editne ;)
LINK ~~> http://www.rogepost.com/n/7588749421
~~Hail Vision~~
MagField
02-02-2007, 16:05
Szczerze?Takie sobie ;]
"Van liden ten to jest dopiero ****" lol?...
Nom ale jak na 1 raz to chyba az tak zle nie jest..... patrzcie tez na to ze zawodowcem nie jestem :)
Szczeże? DNO... Żal.pl... Ośmieszasz Vision... dno... Jak byś był upośledzony umysłowo...
Nie tak zle ;] zawsze lubie piosenki o tibi ;d
joł ziom elo bauns joł joł znaleść rym byle jakis był zioom ahahaha to rap czy hip hop?
ŻAL!
nagraj cos w 5 minut i przeslij czekamy :) żal...
Zrobione dla śmiechu wiec jak dla mnie fajne :)
Dudek098
02-02-2007, 17:00
Ludzie to jest rzalosne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(
ale syf dawno takiego badziewia niesluchalem i niewazne czy jest robione w 5 minut czy w pare godzin
Ursynowski
02-02-2007, 17:01
"Rzalosny" to jest Ty!
@Topic
Fajny beat, spoko c**lowski tekst. Podoba mi się. xD
HAHAHHAHAH ZAJE%#^% xDD
Musimy nagrac cos razem xD
Dracenius
02-02-2007, 17:43
Ludzie to jest rzalosne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(
jak w tytule. jak to jest żałosne to zrób lepsze je*any frajerze a nie krytykuj wszystkiego X(
topic: nawet niezłe popracuj jeszcze troche i będzie lepiej ;)
Mi sie podoba , fajny kawalek :D
a co do ludzi ktorzy uwazaja ze to jest dno , to niech sami najpierw cos zrobia . Nienawidze wlasnie takich PI&*^# krytykantow co sami nic nieumieja a krytykuja innych X(
Mi sie podoba , fajny kawalek :D
a co do ludzi ktorzy uwazaja ze to jest dno , to niech sami najpierw cos zrobia . Nienawidze wlasnie takich PI&*^# krytykantow co sami nic nieumieja a krytykuja innych X(
jol ziom pozdro pozdro, dla mnie hip hop to dno, nie oznacza to, że nie umiem nagrac jakiegos kawalku rockowego czy cos. A i btw. Krytyka to też rodzaj opinii, wystawiasz film tutaj wiec sie nie spodziewaj samych 'elo' opinii. Kazdy ma inny gust
Nie łatwiej napisac "nie lubie hh wiec sie nie wypowiem"?? żal...
Elisabett
02-02-2007, 18:14
Fajne, ostatnio coś duzo tych piosenek o Furorze:P Szkoda ze glos smieniony moejscami nie rozumiem tekstu:) czekam na wiecej
Fajne, ostatnio coś duzo tych piosenek o Furorze:P Szkoda ze glos smieniony moejscami nie rozumiem tekstu:) czekam na wiecej
Powiedz gdzie?:> Ja tam wszystko rozumiem,
Always hunted
02-02-2007, 18:44
Żałosna propaganda ciąg dalszy...
Czy Vision i ich fani niepotrafią wymyśleć nic lepszego niż kopiowanie kawałków z hip hopu, albo czegoś takiego jak to?
To jeden z powodów dla których wolę Dusków od Vision...
Diablord
02-02-2007, 18:52
Coraz wieksza konkurecja na Tibijskim rynku muzycznym :D "Vision Powrót" bardziej mi się podobało, najwiekszym minusem tej piosenki jest jak już ktoś wcześniej powiedział: czasami niezrozumiały tekst. Ogólnie nie lubie HH ale tego slucham 4fun only.
Żałosna propaganda ciąg dalszy...
Czy Vision i ich fani niepotrafią wymyśleć nic lepszego niż kopiowanie kawałków z hip hopu, albo czegoś takiego jak to?
To jeden z powodów dla których wolę Dusków od Vision...
Podaj mi chociaz 2 słowa z tej piosenki które są z kopiowane z jakiegos kawałku. Lub znajdz mi taki podkład na necie ;) powodzenia
Wyjdz stad i nie wracaj!
Yokomashaki
02-02-2007, 18:58
Ja nic prawie nie zrozumialem :S co wiem ze cos bylo "Hahahaha!""Sdekiem dobije""wszystkich powybijam"X( X( :/:/:/
Ja nic prawie nie zrozumialem :S co wiem ze cos bylo "Hahahaha!""Sdekiem dobije""wszystkich powybijam"X( X( :/:/:/
nie ma co sie bluwersowac ;] wsluchaj sie
Tovob Lard
02-02-2007, 19:58
Ogólnie pisanie dissów o tibii, tibijczykach to pomysł poroniony, ale...
Plusy
-Bit naprawde jest kozacki jeden z lepszych jakie słyszałem w 'produkcjach nielegalnych' ; ]
-Skrecze fajnie dopasowane
Minusy
-Głos zmixowany poprzez syntezator (wstydzisz sie swojego głosu?, może nie przeszedłeś jeszcze mutacji?:) )
-W niektórych momentach rymy są na bardzo żałosnym poziomie ("Taifun zwany też Petrem, który mierzy sobie hu*a centymetrem". Ile nad tym siedziałeś? Bądź "...swego brata, jeba*a, pi*da *ku*wa szmata..." Boże litości co to jest!? niewątpliwie w tym momencie pokazałeś na co cie stać)
P.S Pamiętajcie, jeżeli ktoś daje swoje 'dzieło' na forum to liczy na opinie innych użytkowników, które nie zawsze muszą być pozytywne, bo przecież to jest zdanie konkretnej osoby prawda? :)
P.S2 Dla wiadomości innych osób, nie twierdze, że napisałbym lepszy tekst, nie mam nawet zamiaru z powodu napisanego na wstępie, może robiłeś ten kawałek 4fun ale pamietaj nie każdemu musi sie to podobąć i w pełni rozumiem osoby zniesmaczone poziomem twojego tekstu, nawet nie moge napisać ze mam do Ciebie szacunek, za odwage umeszczenia tego 'emo rapu' na tym forum, bo jest przepuszczony przez syntezator, czyli sam sie go wstydzisz? Na to wychodzi.
Pzdr ;)
@Down
Tej perełki nie przebije każdy kawałek wchodzący w te 80% =]
Always hunted
02-02-2007, 20:40
Podaj mi chociaz 2 słowa z tej piosenki które są z kopiowane z jakiegos kawałku. Lub znajdz mi taki podkład na necie ;) powodzenia
Wyjdz stad i nie wracaj!
Ten nawet jeszcze nie przesłuchałem, nie chcę zwalniać transferu siostrze, bo mamy w jednej sieci... no, wiesz o co mi chodzi. Ale przy pierwszej okazji ściągnę sobie. OK?
PS: JESZCZE nie wiem jak w tej, ale w poprzedniej... były testy zerżnięte żywcem, no, tylko są słowa zamienione na "Tibijskie"
PS2: Teksty w stylu "Taifun zwany też Petrem, który mierzy sobie hu*a centymetrem" są naprawdę kiepskie. NAPRAWDĘ. Jeśli wiesz co mam na myśli.
down@
Odwal się, ok? Zrobiłem ci coś? Nie? To wyjdź. Typowy dresio, słucha HH, i się "udziela". Bez bluzgów nie dało mi się powiedzieć tego co powiedziałeś? Nie? To spieprzaj posłuchać sobie jak koleś się jąka i co drugie słowo to "kurwa" jak w 80% polskiego HH.
Ten nawet jeszcze nie przesłuchałem, nie chcę zwalniać transferu siostrze, bo mamy w jednej sieci... no, wiesz o co mi chodzi. Ale przy pierwszej okazji ściągnę sobie. OK?
PS: JESZCZE nie wiem jak w tej, ale w poprzedniej... były testy zerżnięte żywcem, no, tylko są słowa zamienione na "Tibijskie"
K%rwa daj spokój.... nie przesluchales a sie wypiowiadasz pierdol%ij sie w golowe czlowieku.... żal naprawde żal Co posta sobie nabiles? oo gratuluje... wyjdz stad i nie wracaj tak jak powiedzialem
ten kawalek jest na pewno lepszy niz vision powrot (ktore bylo hujowe) ale nie jest czyms nadzwyczajnym... tworca trzyma rytm, niezle mu ten wokal wyszedl, tylko w jakim celu glos autora zostal zmiksowany? lepiej nagraj cos z uzyciem swojego naturalnego (byc moze piskliwego?) glosu... drugi mankament to tekst, ktory miejscami jest zbyt prymitywny, a rymy nieprzemyslane i bezsensowne... ale mimo wszystkich potkniec jest lepiej niz moglem przypuszczac, widzac kolejny kawalek hip hopowy traktujacy o tematyce tibii. przynajmniej jest dobry i mam nadzieje wlasny bit, ktorego "powrot" vision moze jedynie pozazdroscic, bo byl w calosci sciagniety od molesty.
Wyzywanie na poziomie 12 latkow...
grzesciu
03-02-2007, 10:26
"Dusków wyniki są osmieszające, jak mozna wbic fraga w 2 miesiące" xD
Hyhy. Dobre :))
PZdr.
"Kiedy zobaczy armie z tego świata, stwierdzi , ze to Vision wymiata" :)
Lubie amatorszczyzne :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.