zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 62 ms pk na Antice

kris82
02-02-2007, 19:14
62 ms pkuje na Antice.Bardzo dobry loot,duzo fragow i akcji,polecam.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18014

Ravent
02-02-2007, 19:18
Mały offtopic:

Taki z Ciebie boss serwera jak z koziej dupy trąba.

Co do filmu, spasiony! :D

To nie było PK. To się nazywa masakra. 8o

Etan Marth
02-02-2007, 19:32
Wspanialy film.
10/10
Jak napisales, nie oplaca sie zadzierac z 62 ms. :D

Dabeko
02-02-2007, 19:47
8o 8o 8o 8o Film jest BOSKI. Jeden z najlepszych filmików jakie widziałem, szkoda ze loota niezbieraleś ^^ ale i tak wielkie Gz:)

Glonsher
02-02-2007, 19:50
Film pokazuje jakim kozakiem mozna byc majac bp sd i 62lvl :).

Widac rowniez jaka boska profesja jest knight :).

Torn Saximercus
02-02-2007, 19:51
Fajny loot z tego pierwszego kolesia :evul:
i dużo fragów :p

18:48 Ghost Cashaul [62]: Zycie
18:48 Ghost Cashaul [62]: niemozna zadzieraz z 62 ms
18:48 Ghost Cashaul [62]: :<

Gunzo
02-02-2007, 20:04
No jestem pod wrazeniem czy wypadlo cos jeszcze cennego procz ......... bo ogladalem na pelnej szybkosci i nie patrzylem zbytnio

Baku'
02-02-2007, 20:10
stary pokazales klate zawodnika! najlepsze pk jakie widzialem
hehe fajny tekst: Nie chce rs'a
no i nie miales, a 7 fragow! gz

Black Bloody Bear
02-02-2007, 20:12
Hehehe dobre !! Super filmik :D Wielkie gzzz dla ciebie ;) Hehe wiecej takich rox filmikow :P

MagField
02-02-2007, 20:25
Naprawde to było dobre hehe niezłe pk rzeź max :D

Mac Artur
02-02-2007, 20:29
SUPER PK

polecam wszystkim

Mozo
02-02-2007, 20:29
More blz. Acha i Noś na pk Parcele !!

Yokomashaki
02-02-2007, 20:36
dawaj wiencej!!!!!! kocham to :p ktos pszysedl ficka ty walniesz i koles znika :p:) :) :) chce wiencej

Predator6
02-02-2007, 20:52
I pokazałes ze nawet bez many MS jest niebezpieczny :D :D
10!/10

Always hunted
02-02-2007, 21:21
Po prostu piękne PK :) zarąbiste! Zwykle nie trzymam 8.rec`ów komputerze, ale dla tego zrobię (pierwszy) wyjątek.

Film zasługuje na maksymalną ocenę, 10/10 jak nic. Z niecierpliwością czekam na następne :)

Azux the Sorcerer
02-02-2007, 21:33
Omg.. to ja jestem tym sorkiem a nie on, jak czekacie na nastempne to jutro raczej bedzie moze zamieszcze tu B)

Gunzo
02-02-2007, 21:49
dawaj wiencej!!!!!! kocham to :p ktos pszysedl ficka ty walniesz i koles znika :p:) :) :) chce wiencej

Ja bym postaral sie przyjsc na twoim miejscu po slownik

heh zejabiste pk!! Daj tego sorca plx.. :dTwoje texty bylyl dobre.. Ten knight cie bije z exori a ty: btw. fajowe exori! XD jestes moim idolem od dzisiaj XD

xD ,xD,xD wlasnie tylko nie prysnij w monitor

viper555
02-02-2007, 21:55
to jest właśnie umiejętność uhania się i exurowania... wystarczy że już ktoś ją posiada i jest dla innych niezniszczalny ;p co chwile nowy kozak przylatywal z poczatku zaszpanowal sd za 200 ale pozniej ew rozdzka i go niema xD OWNED
a te exori knajta fakt śmieszne ten se biegał i nawet niepatrzył na to że go ktoś bije

Thel Heroes
02-02-2007, 22:01
Poprostu GZ dla ciebie, extra filmik, ciekawe PK.
Btw śmieszył mnie ten knight, lał go przez pół filmu tymi hitami magicznymi ;p

Krakers
02-02-2007, 22:05
Niezly film, szkoda ze ten knight nie padl

Dawaj wiecej !

TomX
02-02-2007, 22:14
Spoko film jestem pozytywnie zaskoczony co można zrobić z bp sd mając 62 lvl ;)

morisek
02-02-2007, 22:22
Extra film, super loot, to było piękne jak kosiłeś tych kolesi z e-wave'ów.
A co się stało, jak się skończył filmik, wywaliło Cie bo był ss?

Ombre
02-02-2007, 22:44
Najlepszy film jaki dane było mi widzieć! MASAKRA!

P0nury
02-02-2007, 22:56
Tyle akcji w 26 minutach filmu...

Mistrzostwo. Big gratz :]

Guest 1900
02-02-2007, 23:02
Hehehe BIG GRATKI for u ;) zadko sie zdarzaja takie filmiki , ten 102 czy 107 ( nie pamietam lvl) moglby chodzic i zbierac bp z trupków by sie wzbogacil troszku :)

Bialas
02-02-2007, 23:25
Kurwa Konkret. moim zdaniem Pk Roku na tym forum

Mam podobnego sorca tylko ze 64 lvl i 61 m lvl, zastanawiam sie czy wybrac sie na podobne Pk a raczej masakre. Chyba Zaryzykuje !!:)

Nadigis
02-02-2007, 23:36
JESTEŚ ZAJEBISTY gz fragów, gz loota, gz all, more plx!!

xDD
Pozdro

Vacek
02-02-2007, 23:40
WHOA! Masakra ;D Ocena: 15\10 :) Naprawdę polecam ^^

Gunzo
02-02-2007, 23:51
No przyznaje ze dales popis ale ciekawo czy bylbys takim cwaniakiem bez cip bota,gdzies tak z 2 lata temu kiedy to zeby kogos niezle po dupce jechac trzeba bylo miec to cos w lapskach

Yunichisss
03-02-2007, 00:13
huahua rozjebal mnie ten film xD Kocham jak takie kozaki jak te 3 cioty padaja xD oprocz kozaczenia trza miec jeszcze jakies pvp jak ten 62 sorc ;p
wiecej takich wypasionych filmikow jak ten ;D.B)

Dwik
03-02-2007, 00:40
Obecnie pvp to wciskanie klawiszy F1-F4, gdzie mamy ustawione wczesniej runki, ataki oraz leczenie na autosendzie. Rzeczywiscie pk biorac pod uwage sama akcje bylo udane. Patrzac jednak bardziej ogolnie, to warto zauwazyc ze dla osob ktore zabil pojecie hotkeya z exura vita lub zwyklym uhem jest pojeciem na tyle abstrakcyjnym co nieznanym. Osoby ktore padly praktycznie nie leczyly sie. Ot cala filozofia. Znam kilku 30 lvli co we 2,3 takiego 65 msa rozkladaja zanim sie w ogole skapnie kiedy padl.

Klikaczz
03-02-2007, 00:54
wow jak by były mistrzostwa świata w pkowaniu zajął byś pierwsze miejsce moja ocena 9\10 bo zawsze moze być lepiej;]

Upierz
03-02-2007, 01:16
Dawno czegoś takiego nie widziałem... najlepszy film tego forum od kilku ładnych miesięcy.

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 01:59
No przyznaje ze dales popis ale ciekawo czy bylbys takim cwaniakiem bez cip bota,gdzies tak z 2 lata temu kiedy to zeby kogos niezle po dupce jechac trzeba bylo miec to cos w lapskach

lol, PVP to nie tylko strzelanie z run, a uzywa sie cip bota bo jak juz go dodali to niech po cos bedzie ;d.

@Dwik
lol 2-3x 30 lvl na 65 ms by niewiedzial kiedy polegl? wierz mi ze rozjebac 6 lvl na mainie 150 ek to tez nie problem ;> trzeba miec dobra taktyke i styka ;d

Lenrock
03-02-2007, 02:22
wy mu gratulujeci i gratulujecie a to nie jego film ;< nooooby!!!1

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 02:24
wy mu gratulujeci i gratulujecie a to nie jego film ;< nooooby!!!1

lol a czyj niby jak nie moj??..

XIII
03-02-2007, 02:44
Film trafia do mojej kolekcji ,,Najlepsze filmiki z forum".

Lenrock
03-02-2007, 02:51
lol a czyj niby jak nie moj??..

z filmu;

01:32 Kilia Zakor [1]: haha azux the sorcerer wlogowal
01:32 Kilia Zakor [1]: ujeb go

ta to napewno ty hehe ;)

ps; najlepszy był ten 47ms co pod koniec przybiegł, myslal ze pro i wszystkich rozjebie

Piomos
03-02-2007, 10:05
No niestety nie bedzie drugiej czesci filmu ;)

PS. Dzieki, ze udostepniles poprzedni filmik - teraz juz wiemy co robic z gildia "Infernal" :)

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 10:21
Co za ciec zjebales mi pk.. A na dodatek jestes takim kretynem ze nawet mnie nie potrafisz zabic z 100+ knightem

ShadowSSJ2
03-02-2007, 10:28
Wkoncu ciekawy filmik posrod tych wszystkich 'super druidow solo!'.

Mr.ToPleS
03-02-2007, 10:38
Filmik Za****sty duzo fragow poprostu masakra !!
daje 10/10

Viz
03-02-2007, 10:52
Teraz jako kontynuacje moglby nakrecic filmik ten 107 knight i by wszystkim w piekny sposob pokazal co sie robi na Antice z ludzmi tego pokroju.. no chyba, ze bedzie sie bal z dp wyjsc no to niech nie kreci nudnych filmow...

Piomos
03-02-2007, 11:18
Co za ciec zjebales mi pk.. A na dodatek jestes takim kretynem ze nawet mnie nie potrafisz zabic z 100+ knightem

Tylko tyle mozesz powiedziec? Gratuluje odwagi - w koncu pking i walka przed save serverem to wielki wyczyn :)

Stefan Wichura
03-02-2007, 11:46
no no naprawde dobre pk ;D ale widzialem juz lepsze ; ) ale pvp masz good nie powiem :P dawa next takie filmy

m33h
03-02-2007, 11:50
Gratz pekowania ,mam nadzieje ze bedziesz kontynuowal ;]
A ten knight jaki farciarz tylko lazil i loota po Tobie zbieral xD

Swietny film

Pickled
03-02-2007, 11:53
mhm, film ok

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 11:58
Tylko tyle mozesz powiedziec? Gratuluje odwagi - w koncu pking i walka przed save serverem to wielki wyczyn :)

Nakreć swoje pk zobaczymy jaki jestes dobry :D Niepotrafisz zabic 60 sorka bez pacca :D raz bylem czerowny czego knight nie walnol exori? zapomial?:p

Qarlog
03-02-2007, 12:04
Biig gzz :) 11/10. Wypasiony filmik. Szkoda, ze jak tyle tam biegales to nie wstapiles po parcela chociaz, ale niby nawet sie nie przydal... B)

ale czemu piszecie ze 62 ms?? przeciez to byl sorc :> no premmy :o

Uszaty
03-02-2007, 12:11
Zarabisty filmik !!!! 10/10 Dawaj wiecej takich filmikow :D :p

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 12:18
z filmu;

01:32 Kilia Zakor [1]: haha azux the sorcerer wlogowal
01:32 Kilia Zakor [1]: ujeb go

ta to napewno ty hehe ;)

ps; najlepszy był ten 47ms co pod koniec przybiegł, myslal ze pro i wszystkich rozjebie

Azux the Sorcerer byl sprzedany lol...

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 12:20
Teraz jako kontynuacje moglby nakrecic filmik ten 107 knight i by wszystkim w piekny sposob pokazal co sie robi na Antice z ludzmi tego pokroju.. no chyba, ze bedzie sie bal z dp wyjsc no to niech nie kreci nudnych filmow...

o.O wielki Viz przemowil ktory sie poplakal jak go Salve Knight zabil i pozniej z depo niewychodzil bo sie sral lol...

Viz
03-02-2007, 12:35
lol.. nawet mnie przeprosil i oddal co trzeba ale jak zawsze jakies plotki na moj temat sa.. hihi.. :)

Mazur199
03-02-2007, 12:38
11:35 Embrujo [47]: exura

zal.pl

kozak..

Anis
03-02-2007, 12:51
Super Ci to wyszlo gzzz 10/10

Jorg Bruce
03-02-2007, 12:56
Nono gzz piękne pk 10!/10 next part pls

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 13:02
lol.. nawet mnie przeprosil i oddal co trzeba ale jak zawsze jakies plotki na moj temat sa.. hihi.. :)
moze i przeprosil i oddal rzeczy bo go glos o to poprosil, ale to niezmienia faktu ze az sie poplakales i napoczatku srales sie wyjsc z depo lol...

Viz
03-02-2007, 13:20
powiem ci, ze glos gowno zrobilo bo gowno moglo / moze nadal..

to bedzie ost post jaki napisze bo jeszcze sobie cos zrobie gdy spadne z krzesla kiedy to zobacze kolejna wypowiedz boga pvp i idola xxx osob z tibia.pl ujawniajacego kolejny sekret z mojego tibijskiego zycia i nie tylko..

a moze napisze jeszcze cos na temat..

filmik fajny.. mam nadzieje, ze czujesz sie dowartosciowany iloscia fragow i westchnien zachwyconych fanow na forum

pozdro =P

HAIL NDRANGHETA

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 13:31
powiem ci, ze glos gowno zrobilo bo gowno moglo / moze nadal..

to bedzie ost post jaki napisze bo jeszcze sobie cos zrobie gdy spadne z krzesla kiedy to zobacze kolejna wypowiedz boga pvp i idola xxx osob z tibia.pl ujawniajacego kolejny sekret z mojego tibijskiego zycia i nie tylko..

a moze napisze jeszcze cos na temat..

filmik fajny.. mam nadzieje, ze czujesz sie dowartosciowany iloscia fragow i westchnien zachwyconych fanow na forum

pozdro =P

HAIL NDRANGHETA

zal.pl....

Mozo
03-02-2007, 13:35
Film trafia do mojej kolekcji ,,Najlepsze filmiki z forum".
u mnie też, razem z Pk Shortyx Shine ;]

Mateuszek10
03-02-2007, 13:40
Film pokazuje jakim kozakiem mozna byc majac bp sd i 62lvl :).

Widac rowniez jaka boska profesja jest knight :).
Hail Druid Powah ;d

Knight mathoff
03-02-2007, 13:56
Tiaa... Azux, nie przeginaj... z tego co wiem, też padłeś parę razy... i z tego co wiem, to TY siedziałeś w dp...
Ale może wiem za mało, tak jak ty, pisząc te rzeczy o Bloodzie.
No i zniżasz się do poziomu... "itanz plax'ów".

~~Mathoff :)

Vepertoon
03-02-2007, 14:05
12:56 Ghost Cashaul [62]: wyslalem juz

ale wkret xD

filmik wyjebany ;D

Lenrock
03-02-2007, 14:13
ta azus to czemu sam nie wrzuciles tego filmu tutaj?

Piomos
03-02-2007, 14:53
Tiaa... Azux, nie przeginaj... z tego co wiem, też padłeś parę razy... i z tego co wiem, to TY siedziałeś w dp...
Ale może wiem za mało, tak jak ty, pisząc te rzeczy o Bloodzie.
No i zniżasz się do poziomu... "itanz plax'ów".

~~Mathoff :)

Nie wspomne co Sattor z nim zrobil na moich oczach. Padl szybciej niz te ofiary na filmiku...
Co do siedzenia w depot: Ghost~ w ostatnich miesiacach tylko tam przesiadywal. Jego brat tez... No coz, rodzinne.

Pain
03-02-2007, 15:39
Film genialny, chyba najlepszy jaki w życiu widziałem ;D Taki loot, debile te yellow wbijali nawet rs nie zrobiłeś:D

Maciek008
03-02-2007, 16:11
najz 9/10 loot tez dobry ale jak ktos powiedzial teraz pkowanie nei sztuka jak sa tibia- boty :PP

zly mag
03-02-2007, 16:40
Film wypasiony. Dawno takiego nie wiedziałem choć sporo ich ogladam. Gzz man ;]
A co do tego cip bota, 2 lata temu takie akcje nie miały by miejsca? Chwila zastanowienia... Wiekszość ludzi jechała na botach i ty tez musiałes bo inaczej szans bys nie miał. Nie jestem zwolennikiem cipbotta ale w sumie zwiekszyło to szanse pomiedzy graczami. A wracajac do filmu, czy ten gość nie dałby sobie rady bez cipbota? Wiekszać akcji jest z ew'em, do tego bot ci nie potrzebny.

Ps. A pamietacie stare czasy jak nie było pz na tratwach? Wtedy się robiło masskilling dopiero, a nie trzeba było do tego żadnego pvp. Wiec skończcie pier***. plx

Sattor
03-02-2007, 17:29
Już dobrze dobrze biedne dzieci przestańcie sie onanizować przy tym filmiku bo wam to źle na zdrowie podziała bo pamiętajcie co za dużo to nie zdrowo:)no popatrzmy na to racjonalnie od czasu jak Cipy wprowadziły swojego Bota nie można mówić o czynności która nazywa się Pk-owaniem.Nie można nazwać kogoś osobą która ma jakieś niesamowite umiejętności i itp.Teraz przy zabijaniu innych po prostu liczy się lvl i mlvl.Więc przestańcie nazywac to "msitrzostwem" bo ten filmik nie zasługuje na to miano.Obecnie aby kogoś zabic wystarczy naciskac na przemian np.F1-SD i F2-leczenie + ewentualnie Wave.Na tym polega cały wysiłek no i prawde mówiąc nie jest on zbyt wielki.Każda osoba która choć jakis czas grała w Tibie można w łatwy sposób tak oto Pk-ować.
Hehe Piomos jak zobaczyłem jeden z Twoich postów to mi sie przypomniało:Djeszcze na dawnej Tibi jak nie było "Cip Bota" dałem mu małą szkołę zabijania:Dw sumie ile on wtedy wytrzymał?Z 2-3 min?Wiem że szybko się złożył prawde mówiąc.Liczyłem że będziesz musiał mi pomoć a tu bęc i nawet dla Ciebie nie było roboty:)więc patrząc na ten filmik i przypominając sobie tamte wydarzenia widze jak dużo zmienił ten update który wprowadzil "Cip bota".Dzięki niemu każdy "przysłowiowy" leszcz może zostać "kozakiem" i podniecać sie jak 14 letnie dzieci "onanizują" się oglądając jego filmik.No naprawde bravo Cip Soft ale w tym momęcie idea tej gry i idea rywalizacji upadła.Również doświadczenie i skille które zdobywałem przez tyle lat gry są obcnie bezwartościowe więc dlatego w tą gre nie gram xD
Ale Piomos jakbyś potrzebował pomocy z tą gildia daj mi znać zawsze moge pomóc xD

Ametystowec
03-02-2007, 17:35
Już dobrze dobrze biedne dzieci przestańcie sie onanizować przy tym filmiku bo wam to źle na zdrowie podziała bo pamiętajcie co za dużo to nie zdrowo:)no popatrzmy na to racjonalnie od czasu jak Cipy wprowadziły swojego Bota nie można mówić o czynności która nazywa się Pk-owaniem.Nie można nazwać kogoś osobą która ma jakieś niesamowite umiejętności i itp.Teraz przy zabijaniu innych po prostu liczy się lvl i mlvl.Więc przestańcie nazywac to "msitrzostwem" bo ten filmik nie zasługuje na to miano.Obecnie aby kogoś zabic wystarczy naciskac na przemian np.F1-SD i F2-leczenie + ewentualnie Wave.Na tym polega cały wysiłek no i prawde mówiąc nie jest on zbyt wielki.Każda osoba która choć jakis czas grała w Tibie można w łatwy sposób tak oto Pk-ować.

No tak wystarczy tylko to robić...bo przecież tibia to strzelanka a nie mmoRPG (myle się?)

filmik...troche taki farciarski, że takich noobow spotykałeś ^^ ale cuż podobał mi się bardzo

Dwik
03-02-2007, 18:32
Dla tych co uwazaja ten film za jeden z lepszych pk, polecam obejrzec akcje Brilliana Bhaldinga (czy jakos tak) z kolegami z Danubii (pod Tibia 7.3~). Mysle ze Paladinka mimo ze nie padl do dzis dnia to pamieta :)

Attarix
03-02-2007, 19:55
Po prostu wypas !! Czegos takiego jescze nie widzialem

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 23:21
Hehe Piomos jak zobaczyłem jeden z Twoich postów to mi sie przypomniało:Djeszcze na dawnej Tibi jak nie było "Cip Bota" dałem mu małą szkołę zabijania:Dw sumie ile on wtedy wytrzymał?Z 2-3 min?Wiem że szybko się złożył prawde mówiąc.Liczyłem że będziesz musiał mi pomoć a tu bęc i nawet dla Ciebie nie było roboty:)więc patrząc na ten filmik i przypominając sobie tamte wydarzenia widze jak dużo zmienił ten update który wprowadzil "Cip bota".Dzięki niemu każdy "przysłowiowy" leszcz może zostać "kozakiem" i podniecać sie jak 14 letnie dzieci "onanizują" się oglądając jego filmik.

Rotfl padlem nie od ciebie tylko byl z toba jeszcze jakis mag i padlem na combo.. mialem jakies szanse? mialem 50 lvl ty 70 i byl z toba jeszce ten drugi i piomos.. A o padaniu to ty chyba wiesz najwiecej :D Piomos tez :)

No naprawde bravo Cip Soft ale w tym momęcie idea tej gry i idea rywalizacji upadła.Również doświadczenie i skille które zdobywałem przez tyle lat gry są obcnie bezwartościowe więc dlatego w tą gre nie gram xD

Może lepiej jakbyś powiedzal niegram bo mnie zabijali?xD Miales kiedys 70 lvl :)

Azux the Sorcerer
03-02-2007, 23:22
Jak ty jestes takim "kozakiem" to chodz na 1 na 1, zawsze przychodziles pomnie w paru, zobaczymy moze co potrafisz sam :)

31337
03-02-2007, 23:31
Chciałem wyłączyć jak żeś 3 raz biegał po tym możcie -.-
Pozatym chujowe pvp. Ok, mogłeś nie mieć pota na geto 66 msa, ale czar 'utevo res "Demon skeleton' chyba miałes? Wiesz co by zrobił ten knajcik z 2-ręczną bronią jakby go siepały 2 dsy +ty z rozdzki+sd?? Padłby albo uciekł. (ja na lvlu 29 zjechałem 40+ knighta do black hp 2 samymi dsami - poddał się^^). A jak zabijesz jakiegoś sorca to bierz za wszelką cene któryś bp - a noż sd sie trafi.

Jak dla mnie to było polowanie na nooby - coz to za problem za**bac 62 msem 40 msa. Bez problemu byś padł na jecząc się exura gran gdyby oni mieli 2 fe - bo oczywiście z mort hura byś ich nie zdją w pore.

Sattor
04-02-2007, 00:32
Tak Tibia teraz to zwykła strzelanka ,pokaż mi kolego gdzie tu teraz potrzbene jest PvP?bo ja jakoś nie moge tego dostrzec.Obecnie w Tibi liczy się lvl i mlvl i ewentualnie troche refleks ale to tez nie jest konieczne i taka jest prawda i osoby które znają sie choć troche na tej grz eprzyznają mi racje.
Hmmh Azux z kolegą 70 lvl?ciekawe z kim bo ja jakoś nie pamiętam:)był ze mna Piomos ale nie zdążył mi pomóc bo cyłeś zbyt słaby:)no widzisz ty sie mnie pytasz czy osiągnąłem 70 lvl to odpowiem że nie nie udało mi się.A ja się ciebie zapytam czy kiedykowielk osiągnołeś choc połowe tego co ja.A wiesz co mam na myśli?Nie lvl czy mlvl ale mam na myśli przyjaciół ,szczunek wsród ludzi i zaufanie.Usiądź teraz i na spokojnie przemyśl to.Bo wiesz nie zawsze liczy sie tylko lvl liczy się to w jaki sposób ludzie ciebie postrzegają i czy cie szanują a ja na brak tego nie narzekałem.A jesli mi nie wierzysz to możesz sie zapytać ludzi oni to potwierdzą.A jak ciebie lduzie postrzegali?Spotkałem się z określeniem złodziej ,oszust ,Pk-er obecnie.Więc teraz porównaj który z nas więcej osiągnął.
A co do tego czemu nie gram to odpowiedź jest prosta po prostu wyrosłem z tej gry.Ja ne przejmowałem się moimi śmierciami nie interesowały mnie one a tak naprawde grać skończyłem już 2 lata temu a tka na dobre rok temu po to żeby cieszyc się zyciem i w pełni z niego korzystać a nie być uzależnionym od tej gry jak 75% osób które "onanizowały" sie przy twoim filmiku w tym ty.Ja się oragnołem 2 lata temu ciekawe kiedy ty to zrobisz bo jak narazie nie dorosłeś żeby stac się normalną częścią naszego i tka już corego społeczeństwa polskiego.Bo jak narazie oceniasz ludzie na podstawie wartości z Tibi a to jest błąd.
A co do duela 1 vs 1 to jest to bez sensu w chwili obecnej ponieważ moje PvP w tym przypadku wogóle się nie przyda a o wygranej zadecycuje twoj wiekszy lvl i mlvl wiec nasza walka to byłaby przysłowiowa walka z wiatrakami w moim wypadku.

31337
04-02-2007, 01:41
A co do duela 1 vs 1 to jest to bez sensu w chwili obecnej ponieważ moje PvP w tym przypadku wogóle się nie przyda
Pvp jak najbardziej się przyda. Summony, ms, dobór run... 20 lvli to nie aż taka przewaga. Np. on zacznie się leczyć na zołtym hp. Zjeżdżasz mu do zoltego z rozdzki. Wali z sd i ty po nim (ty prawie red - on mid. yellow) + zakładasz ssa. On ma exhausta i chce cie dobic (przeciez ma zolte hp) i ty dobijasz ;)

Glonsher
04-02-2007, 01:51
Pvp to nie tylko strzelanie z run panowie, to tez uciekanie, mwalle, odpowiednie korzystanie z ringow/amuletow.

:b

Azux the Sorcerer
04-02-2007, 10:18
A co do duela 1 vs 1 to jest to bez sensu w chwili obecnej ponieważ moje PvP w tym przypadku wogóle się nie przyda a o wygranej zadecycuje twoj wiekszy lvl i mlvl wiec nasza walka to byłaby przysłowiowa walka z wiatrakami w moim wypadku.

Po pierwsze to masz wzyszy mag niz ja i wychodzi na to samo, a pvp to nie tylko wciskanie klawiszy .. Powiedzales ze ja jestem leszczem ty jestes niczym w porownaniu domnie :) A ten sork ro byl Infetus jakos tak..

Vepertoon
04-02-2007, 10:29
Tak Tibia teraz to zwykła strzelanka ,pokaż mi kolego gdzie tu teraz potrzbene jest PvP?bo ja jakoś nie moge tego dostrzec.Obecnie w Tibi liczy się lvl i mlvl i ewentualnie troche refleks ale to tez nie jest konieczne i taka jest prawda i osoby które znają sie choć troche na tej grz eprzyznają mi racje.
Hmmh Azux z kolegą 70 lvl?ciekawe z kim bo ja jakoś nie pamiętam:)był ze mna Piomos ale nie zdążył mi pomóc bo cyłeś zbyt słaby:)no widzisz ty sie mnie pytasz czy osiągnąłem 70 lvl to odpowiem że nie nie udało mi się.A ja się ciebie zapytam czy kiedykowielk osiągnołeś choc połowe tego co ja.A wiesz co mam na myśli?Nie lvl czy mlvl ale mam na myśli przyjaciół ,szczunek wsród ludzi i zaufanie.Usiądź teraz i na spokojnie przemyśl to.Bo wiesz nie zawsze liczy sie tylko lvl liczy się to w jaki sposób ludzie ciebie postrzegają i czy cie szanują a ja na brak tego nie narzekałem.A jesli mi nie wierzysz to możesz sie zapytać ludzi oni to potwierdzą.A jak ciebie lduzie postrzegali?Spotkałem się z określeniem złodziej ,oszust ,Pk-er obecnie.Więc teraz porównaj który z nas więcej osiągnął.
A co do tego czemu nie gram to odpowiedź jest prosta po prostu wyrosłem z tej gry.Ja ne przejmowałem się moimi śmierciami nie interesowały mnie one a tak naprawde grać skończyłem już 2 lata temu a tka na dobre rok temu po to żeby cieszyc się zyciem i w pełni z niego korzystać a nie być uzależnionym od tej gry jak 75% osób które "onanizowały" sie przy twoim filmiku w tym ty.Ja się oragnołem 2 lata temu ciekawe kiedy ty to zrobisz bo jak narazie nie dorosłeś żeby stac się normalną częścią naszego i tka już corego społeczeństwa polskiego.Bo jak narazie oceniasz ludzie na podstawie wartości z Tibi a to jest błąd.

Powiem Krótko - Smieci pierdol*** to jes tylko gra internetowa co mnie obchodzi co pomysli o mnie koles z kambodzy? albo czy bede miall szacunek u ludzi z Meksyku? facet wlaczam gre - expie, skiluje - wylaczam i to nie oznacza ze jestem uzalezniony - gram 2h-3h dziennie i ide na dwor, a jesli myslisz ze ty wlaczajac gre na 10h nie expisz tylko rozmawiasz z kolegami to nie tlumacz sobi ze uzywasz tibii jakos gg bo jestes uzalezniony -.^. Co do pvp od czasu cip bota nie liczy sie pvp? chlopcze widzialem 100+ lvle ktore z UE nie moga trafic w cel -.^, zreszta zeby uzyc cip bota to nie wszystko, trzeba go uzywac rozsadnie zeby nie uhac sie majac 1500 hp zamiast jebac sd w typa co ma 130hp~-.- Wiec kur** pomysl co za smieci piszesz bo wiekszosc twoich "przyjaciol" z tibii jakby dostala passy do twojego chara to by Cie zruc*** w du** i ukradla all items [moze by Cie nie zrookowal za te wszystkie lata spedzone razem] Mysl Facet Mysl .

Azux bes kitu jestes z Lubina ? tak pisze w location tego chara co nim pekowales:p No No widac ze nasz rejon wymiata xD ja jestem z Legnicy :p Good Luck czekam na next filmik :D

Knight mathoff
04-02-2007, 10:45
@=Vapertoon

Zacznijmy od tego, że trafianie z ue i leczenie sie kiedy trzeba to nie jest DOBRE PVP a jedynie PODSTAWOWE umiejętności... o prawdziwym pvp można było mówić, kiedy na otsach (tibia 7.1-7.6) ćwiczyłeś je godzinami, a te ćwiczenia nie polegały na wciskaniu na zmianę hotkeya, tylko poprawnym skoordynowaniu ruchów... i refleksie (nie wspominając o podstawowej strategii).

Poza tym samo "expienie i skillowanie" nie daje nic... dla niektórych to 0 przyjemności (patrz: ja). I, wierz mi, niektórym wcale nie zależy na "wbiciu tshegho fuckin lvla bde najleposzym! <itanz palx>", a raczej na poznaniu ciekawych ludzi, z którymi potem możnaby się umówić na spotkanie, zagrać w billarda, zaprzyjaźnić... zdobyć szacunek wśród społeczności Twojego świata... nie chodzi o zwykłe "mi hih lbl killa ya naab!" "hi m hl lvl wi scared!" a raczej o bycie znanym, wpływy, szacunek wynikający z tego, jakim ludzie postrzegają CIEBIE a nie Twoją postać...

Możesz mi wierzyć, ludzie, których NAPRAWDĘ sobie cenię w tej grze nigdy nie tknęliby moich rzeczy, nawet znając moje hasła.

Niektórzy właśnie w tym widzą istotę tej gry...

PS: nawiasem mówiąc... poziom Twojej wypowiedzi pokazuje, jakim Ty jesteś dobrym i szanowanym graczem...

nic_nie_wiem
04-02-2007, 11:17
heh smieszny filmik, wcale nie uwazam ze ma dobre pvp... 62 zabijac 40-ste.

jakbys ich zabil z exori visa to by było dobre pvp, a co to za problem trafic z mort hura w czlowieka ??

Vepertoon
04-02-2007, 11:19
@=Vapertoon

Zacznijmy od tego, że trafianie z ue i leczenie sie kiedy trzeba to nie jest DOBRE PVP a jedynie PODSTAWOWE umiejętności... o prawdziwym pvp można było mówić, kiedy na otsach (tibia 7.1-7.6) ćwiczyłeś je godzinami, a te ćwiczenia nie polegały na wciskaniu na zmianę hotkeya, tylko poprawnym skoordynowaniu ruchów... i refleksie (nie wspominając o podstawowej strategii).

Poza tym samo "expienie i skillowanie" nie daje nic... dla niektórych to 0 przyjemności (patrz: ja). I, wierz mi, niektórym wcale nie zależy na "wbiciu tshegho fuckin lvla bde najleposzym! <itanz palx>", a raczej na poznaniu ciekawych ludzi, z którymi potem możnaby się umówić na spotkanie, zagrać w billarda, zaprzyjaźnić... zdobyć szacunek wśród społeczności Twojego świata... nie chodzi o zwykłe "mi hih lbl killa ya naab!" "hi m hl lvl wi scared!" a raczej o bycie znanym, wpływy, szacunek wynikający z tego, jakim ludzie postrzegają CIEBIE a nie Twoją postać...

Możesz mi wierzyć, ludzie, których NAPRAWDĘ sobie cenię w tej grze nigdy nie tknęliby moich rzeczy, nawet znając moje hasła.

PS: nawiasem mówiąc... poziom Twojej wypowiedzi pokazuje, jakim Ty jesteś dobrym i szanowanym graczem...

Chlopcze w tej grze poznalem tylko 3 osoby warte przyjazni ale zaufalem im dopiero po latach znajomosci... poznalem takze mnostwo innych osob i tak na przyklad poznalem typa - spotkalem sie z nim rl wydawal sie spoko ziomek [spotkalismy sie na neutralnym gruncie] ale widzialem gdzie mieszka on wiedzial gdzie ja mieszkam - znalismy sie 1,5 roku zaczelismy grac razem na jednym koncie na nowym swiecie i jak wyszedl up date ze zrobieniem nowego recovery keya to on zrobil nowego i nie dal mi co wiecej zmienil passy zablokowal mnie na gg i co mam kur** szukac przyjaciol w pojebanej grze ineternetowej gdzie 90% uzytkownikow to posrancy ktorzy nie maja przyjaciol na rl bo 10 h spedzaja przed kompem robiac swojego evul 300 master sorca z 80 mlvlem, lub dzieci [to jest gorsze] ktore maja po 13 lat i dla nich tibia powinna byc zabroniona bo zrobia max 20 lvl w 3 lata [miedzy 10 a 13 rokiem zycia] biegaja i dra sie "plix items i łos haket i lost majn brass set" a jak ich wyganiasz z respa to szlyszysz "majn frend ist eternal obliwjon" [hu* ze grasz na arcani] a potem zaczyna Ci wyzywac matke .... i co mam sie przyjaznic z takimi debilami ? nie watpie sa tez gracze fajni i z takimi mozesz wierzyc mam poprawne stosunki choc tez mam ograniczone zaufanie [zawsze mam dopoki kogos nie poznam na rl lepiej] Sam tez nigdy bym nie hacnol osoby znanej przez tibie ktora lubie [w zyciu hacknolem 2 osoby czego bardzo zaluje -.^ i na pewno juz nigdy bym tego nie zrobil] tylko ze ja jestem z tych osob ktore sie potrafi przynac do bledu "powiem : hacknolem jest mi przykro" a nie dalej jada w zaparte "to nie ja" .... tak wiec pomysl.... czy aby na pewno warto tak ufac wszystkim?

Knight mathoff
04-02-2007, 11:53
Oj, nie ufam wszystkim. Ty poznałeś 3 osoby... a chodzi o to, by poznać ich jak najwięcej, i wtedy nawet "znajomy z gry" by cię nie "hacknoł" (jak to ładnie ująłeś).

Jeśli graliście na jednym koncie... no cóż. Jest to tak samo nielegalne w tej grze jak kradzieże konta... więc co za różnica.

Poza tym trudno znaleźć dobrych, wiernych znajomych (trudno mówić o przyjaźni z osobą, z którą nie rozmawiało się w rl) wśród osób, które nie potrafią sklecić jednek spójnej wypowiedzi bez używania takich słów jak:
"hu* <nawiasem mówiąc: z błędem" Krw*a, popier* itp. itd.

A pisząc mojego posta (tego kilka linijek wyżej) chciałem wykazać jedynie różnicę w sposobie gry, jaki wybrali poszczególni gracze... różnice w sposobie ich zachowania... i celu, do jakiego w grze dążą.

~~Mathoff...

Vepertoon
04-02-2007, 11:57
Ja sie postanowilem juz nie angazowac w przyjaznie w jakiejs grze. Mam juz przyjaciol i wystarczy mi ich na rl wiec nie potrzebuje ich w grze [wiele kolegow rl gra w tibie wiec spoko] nie mam takiej potrzeby by budowac nowa znajomsc od poczatku, zreszta nowi znajomi potrafia byc bardzo nachalni ;/ a to mnie brzydko mowiac strasznie wkuu*** kiedy expie pisze do mnie koles i gada takie glupoty ze szlag by trafil nawet najbardziej cierpliwa osobe [moja cierpliwosc niestety jest bardzo malutka :(]

Sattor
04-02-2007, 16:28
Azux Infestus nie gra już z dobre 2 lata jak nie dłużej a ja zabiłem ciebie z 1.5 roku temu więc raczje to byłoby niemożliwe aby mi pomagał.A teraz wracając do mojego mlvlu to obecnie jest on niższy bo chyba mam 58 jeśli się nie myle więc nie miałbym żadnej przewagi.
Wracając do Tibi z tego co nam wiadomo jest to gra RPG.A ideą gier RPG nie jest skillowanie i expowanie tylko odkrywanie nowych terenów ,robienie questów i właśnie poznawanie ludzi z którymi możnaby było tworzyć "historię".Ale obecnie większość graczy zapomniała o tych jakże ważnych wartościach i w grze tej widzi tylko jeden cel wbijanie jak największych lvli i skilli a to jest błąd.
Vepertoon wracając do tego co powiedziłeś.Po pierwsze ja w Tibi nie szukam przyjaciół z którymi mógłbym spotkać się na Rl bo tu mam wystarczająco dużo znajomych.Tez nie szukam ludzi z którymi mógłbym dzielić konto.Po prostu moimi znajomymi są te osoby które tak samo postrzegają to grę jak ja i moge ci powiedzieć że ufam każdemu z nich i każdemu bezwyjątku mógłbym dać moje pasy i nic bym nie stracił.Po drugie nie gram po 10h na dzie i nie spędzam ich na rozmowie bo obecnie wogóle nie gram a jak grałem predzej to rozmowy zajmowały mi maxymalnie 2 godziny w ciagu 2-3 dni.Ale prawde mówiąc jakbym miał wybierac to wolałbym spędzić 10h na rozmowie ze znajomymi i robieniu z nimi questów lub odkrywaniu map niż na bezsensownym expieniu.Po prostu mamy rózne zdanie co do sensu tej gry.Po trzecie obecnie nie istnieje takie pojęcie jak PvP.Trafienie z Wave bądź z UE nie należy do trudnych rzeczy ,tak samo jak uderzanie z run badz różdzki no i leczenie się.Obenie używanie SS mijasie z celen bo łatwo je zdjąć z burstów.Might ring ma 20 charge więc też nie trzeba go często zmieniać.Co do ucieczki to Utani Gran Hur+time ring+Bohy i hejah banana jak masz większy lvl to uciekniesz a jak nie to trudno.No chyba że prędzje uprawiałeś "RPG" to będziesz wiedział gdzie uciekać (popatrz na Pkowanie Wintance lub Magiusa osób które Tibie traktowały jako RPG i wiedziały gdzie sie chować.Tak samo było z Claxtonem i Zampem.)Zabicie postaci która ma 22 lvle mniej również nie jest trudne taka prawda niestety.Kiedys szanse mogłyby być wyrównane jesli ten 62 lvl miałby słabe PvP ale obecnie to nie ma znaczenia.To jest moja opinia i mojego zdania nie zmienie bo idea Tibi pbecnie upadła.To nie jest ta sama gra co 3 lata temu(pamiętam mojego pierwszego liczacego sie fraga gdy zabilem 107 Elite z Black Dragons jego nick to chyba Dolly i wtedy było sie czym pochwalić.Zabiłem go razem z Rismą i naprawde nie było łatwo go trafić na pełnej szybkości.)a obecnie wystarczylo by wcisnąć np.F1 i po zabawie.I rownież popatrz na styl swojej wypowiedzi jest to forum publiczne z którego mogą korzystać bardzo młodzi ludzie więc ogranicz ilość wulgaryzmów.

Panicz
04-02-2007, 19:42
Filmik niezly,gratz farta i noobow.
Przypomnial mi filmy z Stalkerem Headsmasherem z inferny......
to byla chyba tibia 7.6

po.apropos Pkowania przed save serva to chyba kiedys byly bany za to......

XIII
04-02-2007, 20:32
Wracając do Tibi z tego co nam wiadomo jest to gra RPG.A ideą gier RPG nie jest skillowanie i expowanie tylko odkrywanie nowych terenów ,robienie questów i właśnie poznawanie ludzi z którymi możnaby było tworzyć "historię".Ale obecnie większość graczy zapomniała o tych jakże ważnych wartościach i w grze tej widzi tylko jeden cel wbijanie jak największych lvli i skilli a to jest błąd.
Zgadzam sie w calej rozciaglosci...Niestety.
21:20 You see a grave.You read: Here lies the RPG-part of this game. We will miss you!

Vepertoon
04-02-2007, 21:48
Sattor nie kwestionuje tego ze Tibia to juz nie to co kiedys kiedy to po miesiacu gry na nowym servie najwikszy lvl to byl 50 lvl i wszyscy patrzyli na niego jak na pro mena... pvp sie liczylo bardziej oraz koncetracja, kiedys byl po prostu lepszy klimat i kiedys tibie mozna bylo nazwac gra rpg a teraz to jest bardziej jakis shooter czy zrecznosciowka ale kazdy up date robi z tibia to co robi wiec albo sie dostosowujesz albo nie grasz proste prawda? co do wypowiedzi zawsze uwazalem ze tego typu gry i fora powinny byc przeznaczone dla osob powyzej 15 roku zycia bo malo ktora osoba ponizej tego rocznika jest na tyle inteligenta by sie wypowiadac jak dorsola osoba czyli mądrze [nie mowie ze wszyscy bo sa 10 latkowie co maja wiecej rozumu niz 20 latkowie ale zostawmy], pozatym jakbys wyszedl na podworko to co uszlysz nawet w piaskownicy czest gesto? chlopca ktory ma 6 lat i i mowi do kolegi "daj mi kur** ta łopatke", wiem ze sa osoby ktore nie lubia wylgaryzmow wiec szczerze przepraszam i obiecuje je ograniczyc lub nawet zlikwydowac w swoich wypowiedziach.

Pozdrawiam

Lenrock
04-02-2007, 21:56
@=Vapertoon

kolejny karmel, ktory mysli ze pvp to strzelanie z runek. mylisz sie kolego

Sattor
04-02-2007, 22:51
Ano Vepertoon masz racje to Cipy na własne życzenie zniszczyły idee Tibi jako gry RPG i przekształciły ją w zwykłego shootera.No tak jak powiedziałeś kto cche ten się dostusuje a mi ta idea się nie podoba więc już nie gram.A co do wulgaryzmów masz również racje to sie rosprzestrzenia bardzo szybko i wszędzie.A ograniczenia wiekowe na forum to super pomysł ale nie da się tego wprowadzic niestety rzecz fizycznie nierealna.
A ty Lenrock powiedz mi czym jest w twojej opini PvP?tym co pokazał Azux?O "sukcesach" Azuxa zadecydował większy lvl i noobostwo jego przeciwników bo trafienie z UE czy Wave to nie jest mistrzostwo świata wierz mi.Sądze że dłużej grma w tą grę niż ty i więcej w niej osiągnołem więc w tym wypadku raczje mam racje.

Lenrock
04-02-2007, 23:06
Ano Vepertoon masz racje to Cipy na własne życzenie zniszczyły idee Tibi jako gry RPG i przekształciły ją w zwykłego shootera.No tak jak powiedziałeś kto cche ten się dostusuje a mi ta idea się nie podoba więc już nie gram.A co do wulgaryzmów masz również racje to sie rosprzestrzenia bardzo szybko i wszędzie.A ograniczenia wiekowe na forum to super pomysł ale nie da się tego wprowadzic niestety rzecz fizycznie nierealna.
A ty Lenrock powiedz mi czym jest w twojej opini PvP?tym co pokazał Azux?O "sukcesach" Azuxa zadecydował większy lvl i noobostwo jego przeciwników bo trafienie z UE czy Wave to nie jest mistrzostwo świata wierz mi.Sądze że dłużej grma w tą grę niż ty i więcej w niej osiągnołem więc w tym wypadku raczje mam racje.

moim zdaniem pvp znaczy player vs player, nie wiem jak u ciebie. grasz dluzej odemnie? być może, nie znam cie, ale gram juz w tą gre 6 lat jak pamietam i miałem już kilka wysoko poziomowych postaci. jezeli dla ciebie pvp to KTO TRAFI RUNKĄ vs KTO TRAFI RUNKĄ, to ja koncze dyskusje. usiądź wygodnie i pomysl.. player vs player.. ah tak! toz to znaczy gracz przeciwko graczowi, czyli nie tylko strzelanie z runek, ale takze uciekcza, trapy, open battle, porozumienie się z ekipą i moglbym wymieniac w nieskonczonosc

Gunzo
04-02-2007, 23:28
moim zdaniem pvp znaczy player vs player, nie wiem jak u ciebie. grasz dluzej odemnie? być może, nie znam cie, ale gram juz w tą gre 6 lat jak pamietam i miałem już kilka wysoko poziomowych postaci. jezeli dla ciebie pvp to KTO TRAFI RUNKĄ vs KTO TRAFI RUNKĄ, to ja koncze dyskusje. usiądź wygodnie i pomysl.. player vs player.. ah tak! toz to znaczy gracz przeciwko graczowi, czyli nie tylko strzelanie z runek, ale takze uciekcza, trapy, open battle, porozumienie się z ekipą i moglbym wymieniac w nieskonczonosc

Miales tyle wysokopoziomowych postaci grasz juz 6 lat w tibie a zapisales sie w jakis pozatywny sposob w histori tej gry? czy moze byles tylko thiefem i dlatego miales tak duzo wysokopoziomowych postaci?

Always hunted
04-02-2007, 23:32
Lenrock, ale musisz przyznać, że CIPSoft znacznie uprościł PvP. Kiedyś to trzeba było UMIEĆ trafiać z runek, dzięki czemu nisko-levelowe postacie zabijały 70+. A teraz? F1-F2-F3 przy czym F1 to sd, F2 to uh, F3 to e-wave, co wybitnie widać na filmie. Koleś na chama wciskał hotkey. Z tego widać, że wystarczy mieć dobrą postać, i już wymiatasz. (nie da się nie umieć wciskać hotkeyów, no nie?)

Ale wymiatał i tak pięknie :)

down@
Możesz łaskawie napisać mój nick poprawnie? -.-

Lenrock
04-02-2007, 23:34
Miales tyle wysokopoziomowych postaci grasz juz 6 lat w tibie a zapisales sie w jakis pozatywny sposob w histori tej gry? czy moze byles tylko thiefem i dlatego miales tak duzo wysokopoziomowych postaci?

a znasz kogos takiego? bo ja nie. nie mozesz uwierzyc?haha

@always hantet

ta uproscili, ale ono nadal istnieje. nie nawidze ludzi ktorzy kurwa mowia ze pvp juz nie ma

Sattor
04-02-2007, 23:58
Lenrock od długiego czasu pod nazwą PvP przyjeła się umiejętność walki czyli umiejętność trafiania z run i leczenia się.Angielskiego mnie nie ucz bo znam go bardzo dobrze i nie mam z nim problemów.Co do ucieczki to napisałem na czym ona polega już prędzej.Porozumiewanie się z drużyną?przecież PvP to player vs player więc gdzie tu ci drużyna potrzebna?Widzisz sam zaprzeczyłeś wojemu tłumaczeniu czym jest PvP.Trapy to nie jest PvP tylko wykorzystywanie słabości gry a mianowicie to było wykorzystywanie słabości gry bo nie wiem gdzie ty wdiziałeś PvP jesli jeden koles wskoczył na drugiego i go walił a ten pierwszy nie mógł się uhać.Jesli to to nazywasz PvP to gratuluje.Samo PvP jest to forma pojedynku a wiadomo że w pojedynku najwazniejsza była umiejętność celowania a nie ucieczki.Bo przecież idea pojedynku tak wygląda ze wygra lepszy.Chyba ze ktoś nie ma honoru i ucieka z pola walki może tak robiłeś to gratuluje.A wracając do PvP brałeś kiedys udział w prawdziwym treningu PvP?Widziałeś co się na nim robi?Na takich treningach sie trnowało strzelanie a nie uciekanie albo robienie trapów.Podczas walki 1 vs 1 jedynym trapem jakim możesz zrobić jest to rzucenie MW w przejsciu jedno kratkowym i jeśli ty musisz to trenować to gratuluej ponownie.Bo robienie trapów na potrzbey zabijanie innych i wykorzystywanie przy nich słabości gry to ejst Pkowanie a nie PvP.Więc twoje argumenty co do tego czym ejst PvP wogóle mnie nie rpzkeonały bo nie są one wogóle trafne i nie mają nic wspólnego z PvP.Jeśli grałeś 6 i wiesz jak to keidys wyglądało to poprzez pojęcie PvP określało się umiejętność trafiania we wroga a nie rzeczy które wymieniłeś a obecnie trafić w przeciwnika to jest rzecz banalna.

Ghoo
05-02-2007, 04:06
hehe, fajnie tamci sorkowie padali :)

Bols
05-02-2007, 05:13
Kurwa mac. Czemu tu musza byc takie tumany, ktore uwazaja ze jak powiedza: "ojej po co oni dali aimbota" albo "o boshe cipsoft to nooby ale ja nie uzywam aimbota bo ja jestem pro eful mastah pvp", to wszyscy im sie rzuca na kolana przyznaja racj, lol. Cipsoft zrobil to co uwazal za sluszne, oni sa pazerni i maja swoja polityke- wiedza co zrobic dobrze a czego nie.... Przestancie pierdolic o tym ze jest aimbot i ze to nei wielka sztuka kogos zabic. Chcesz to mozesz tego uzywac lub nie. Co to za roznica czy kilkasz myszka do piksela w bpku czy klikasz F1, moze to sie roznic paroma sekundami albo i mniej. Bardzo Was prosze nei pierdolcie tyle, bo chce sobie czlowiek poczytac fajny temat a zaraz widzi spam ze knight jest chujowy albo ze aimbot to ciota.

Gunzo
05-02-2007, 08:55
a znasz kogos takiego? bo ja nie. nie mozesz uwierzyc?haha

@always hantet

ta uproscili, ale ono nadal istnieje. nie nawidze ludzi ktorzy kurwa mowia ze pvp juz nie ma

od zajebania jest takich ludzi tylko ze roznie sie zasluzyli

Poza tym nie lubie bajek

Knight mathoff
05-02-2007, 09:05
"Kolejny karmel, który myśli, że pvp to strzelanie z runek
By Lenrock

Chyba Sattor dosyć wyraźnie wyjaśnił ci, co to pvp... sorry, doniczką wroga nie ubijesz (wiem, próbowałem, spytaj kumpli z klanu).

Nawiasem mówiąc... uczę się w tym samym mieście, co ty mieszkasz... to ty pisałeś do mnie na gg bym odszedł z klanu ;) ?

@Vapertoon: wiesz... skoro to ma być forum dla "doroślejszych" i inteligentnych... to pokaż mi inteligentnego dorosłego (dajmy na to: studenta), który w jednym zdaniu pisałby tyle przekleństw... które do niczego nie prowadzą...

@Sattor, z mwalli też cza umieć strzelać... :p Wiem z autopsji.

Lenrock
05-02-2007, 09:21
Lenrock od długiego czasu pod nazwą PvP przyjeła się umiejętność walki czyli umiejętność trafiania z run i leczenia się.Angielskiego mnie nie ucz bo znam go bardzo dobrze i nie mam z nim problemów.Co do ucieczki to napisałem na czym ona polega już prędzej.Porozumiewanie się z drużyną?przecież PvP to player vs player więc gdzie tu ci drużyna potrzebna?Widzisz sam zaprzeczyłeś wojemu tłumaczeniu czym jest PvP.Trapy to nie jest PvP tylko wykorzystywanie słabości gry a mianowicie to było wykorzystywanie słabości gry bo nie wiem gdzie ty wdiziałeś PvP jesli jeden koles wskoczył na drugiego i go walił a ten pierwszy nie mógł się uhać.Jesli to to nazywasz PvP to gratuluje.Samo PvP jest to forma pojedynku a wiadomo że w pojedynku najwazniejsza była umiejętność celowania a nie ucieczki.Bo przecież idea pojedynku tak wygląda ze wygra lepszy.Chyba ze ktoś nie ma honoru i ucieka z pola walki może tak robiłeś to gratuluje.A wracając do PvP brałeś kiedys udział w prawdziwym treningu PvP?Widziałeś co się na nim robi?Na takich treningach sie trnowało strzelanie a nie uciekanie albo robienie trapów.Podczas walki 1 vs 1 jedynym trapem jakim możesz zrobić jest to rzucenie MW w przejsciu jedno kratkowym i jeśli ty musisz to trenować to gratuluej ponownie.Bo robienie trapów na potrzbey zabijanie innych i wykorzystywanie przy nich słabości gry to ejst Pkowanie a nie PvP.Więc twoje argumenty co do tego czym ejst PvP wogóle mnie nie rpzkeonały bo nie są one wogóle trafne i nie mają nic wspólnego z PvP.Jeśli grałeś 6 i wiesz jak to keidys wyglądało to poprzez pojęcie PvP określało się umiejętność trafiania we wroga a nie rzeczy które wymieniłeś a obecnie trafić w przeciwnika to jest rzecz banalna.

pierwszy raz slysze ze przyjelo sie, ze pvp to strzelanie z runek. bralem udzial w wojnie na kyrze i aldorze i kiklka razy mialem sytuacje ze bylem sam na sam z przeciwnikiem i kilkadziesat lvli odemnie wiekszym, po czym dalem rade mu zwiac przy tym mu skonczyly sie runy i mowiono o mnie ze mam pojecie o grze i dobre pvp, a wcale nie strzelalismy w siebie ciagle runkami (tibia 74-76). i pvp w duzej mierze zalezy od taktyki walki. mowisz co kurwa slyszales na forum.tibia.pl i pieprzysz mi tutaj glupoty

Vepertoon
05-02-2007, 09:21
Kurwa mac. Czemu tu musza byc takie tumany, ktore uwazaja ze jak powiedza: "ojej po co oni dali aimbota" albo "o boshe cipsoft to nooby ale ja nie uzywam aimbota bo ja jestem pro eful mastah pvp", to wszyscy im sie rzuca na kolana przyznaja racj, lol. Cipsoft zrobil to co uwazal za sluszne, oni sa pazerni i maja swoja polityke- wiedza co zrobic dobrze a czego nie.... Przestancie pierdolic o tym ze jest aimbot i ze to nei wielka sztuka kogos zabic. Chcesz to mozesz tego uzywac lub nie. Co to za roznica czy kilkasz myszka do piksela w bpku czy klikasz F1, moze to sie roznic paroma sekundami albo i mniej. Bardzo Was prosze nei pierdolcie tyle, bo chce sobie czlowiek poczytac fajny temat a zaraz widzi spam ze knight jest chujowy albo ze aimbot to ciota.

cos jeszcze chcesz powiedziec? nie? dziekujemy... wychodzisz? nie trzaskaj drzwiami... co do pvp zgadzam sie z Lenrockiem kiedys 20 Sorc mogl obiec 3 razy tibie uciekajac przed 50 sorcem [zakladajac ze ten nie uzywal UE(przypominam kiedys od 34 lvla)] nie tracac nawet 10hp... jesli tylko potrafil lawirowac i unikac sdkow a teraz? koles da na Ciebie attack, biegnie za toba i klika F1-F12... czy o to chodzi? ;< Jakis noob ktory kupil se chara z 50 lvlem zabija mniejsze lvle dzieki cip botowi... [biore pod uwage ograniczenia mniejszego lvla wynikajace z braku capa, slabych hitow z roznego rodzaji broni, mniejszej ilosci hp, a nie bra umiejetnosci mniejszego lvla]

Zami
05-02-2007, 09:53
@Lenrock
Grasz od 6 lat? To powinienem Cie znac. Pamietam wszystkie wazniejsze osoby, ktore startowaly w okolicach 2001. Jak sie nazywala Twoja postac?
Ale rozsmieszylo mnie, ze piszesz, ze Sattor mowi co slyszal na forum tibia.pl ;)
Przeciez on tu loguje tylko jak mu ktos da link do jakiegos zarabiscie zjebanego tematu jak ten ;D 62 ms wyzabijal kilka low lvli i to jeszcze zaraz przed server save. Pomijam fakt, ze jak ja swoim ~60lvl magiem stalem pod depo to zawsze siedzial w srodku i sral w gacie :P Ma szczescie, ze z reguly nie chce mi sie tak wczesnie wstawac, zeby mu sprac dupsko.

Stonek
05-02-2007, 10:16
Bardzo dobre PK.
Red Skull nie wbity, loot ładny ;)
10/10

Lenrock
05-02-2007, 14:03
@Lenrock
Grasz od 6 lat? To powinienem Cie znac. Pamietam wszystkie wazniejsze osoby, ktore startowaly w okolicach 2001. Jak sie nazywala Twoja postac?
Ale rozsmieszylo mnie, ze piszesz, ze Sattor mowi co slyszal na forum tibia.pl ;)
Przeciez on tu loguje tylko jak mu ktos da link do jakiegos zarabiscie zjebanego tematu jak ten ;D 62 ms wyzabijal kilka low lvli i to jeszcze zaraz przed server save. Pomijam fakt, ze jak ja swoim ~60lvl magiem stalem pod depo to zawsze siedzial w srodku i sral w gacie :P Ma szczescie, ze z reguly nie chce mi sie tak wczesnie wstawac, zeby mu sprac dupsko.

nie sądze zebym byl jakas wazna osoba w tej grze. moje pierwsze nicki do djj mix czy ice'soldier. znasz wszystkie WAZNIEJSZE ? znasz sesje? grał na antice

ps; dla tych co mysla ze pvp to tylko strzelanie z runek polecam ten poradnik;

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79311

Sattor
05-02-2007, 15:47
Na forum Tibia.pl pjawiłem się dopiero 2 raz najczęsciej korzystam z Tibia.com ale nie każdy może to uczynić ponieważ niektórzy mogą nie znać angielskiego.Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.I ty twierdzisz ze ja używam rzeczy podanych na Tibia.pl i na forum tutaj?A ty sugerujesz sie poradnikami więc udowodniłeś że masz 0 praktyki w tej grze i tak naprawde nic nie wiesz a swoją cała wiedze bazujesz na poradnikach.No ciesze się że grasz długo aż bym ci piątke przybił ale to nierealne.Nazwy które mi podałeś nic mi nie mówia pewnie dlatego że nie wnikam w 80% polskich noobów grających na antice.Ja mam swoje zdanie na temat PvP i obecnego wyglądu Tibi i go nie zmienie.Bot wprowadzony rpzez Cipów spowodował że skończyłem całkowicie grać ponieważ ta gra obecnie nie ma sensu upadły jej wszystkie wartości a obecnie liczy sie tylko lvl.Mas zna dorum pewne poparcie bo większość osób które cie popierają to gracze takiego samego pokroju jak ty czyli osoby które naprawde mają małe pojęcie o tej grze.Nie twierdze że PvP to wyłacznie trafianie z run ale po tym jak wprowadzony bota jestem pewny że idea PvP całkowicie upadła.Bo kiedyś podstawową rzeczą aby nie dać sie zabić były uniki i dobre "uciekanie i robienie zwodów" przy jednoczesnym trafianiu z run.A obecnie w jaki sposób możemy robić zwody i uniki jak i tak każdy cie trafi.A więc podsumowując osoby które bronią Cip Bota są to osoby których PvP = 0 i które dopiero teraz moga kogoś zabić i zaistnieć bo predzje było to nierealne.
A co do ciebie Bols to twoja wypowiedź jest bardzo ambitna i bym sugerował abyś powtórzył podstawówke może się tam coś nauczysz bo w chwili obecnej masz bardzo zauważalne braki w wykształceniu.

Lenrock
05-02-2007, 16:07
Na forum Tibia.pl pjawiłem się dopiero 2 raz najczęsciej korzystam z Tibia.com ale nie każdy może to uczynić ponieważ niektórzy mogą nie znać angielskiego.Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.I ty twierdzisz ze ja używam rzeczy podanych na Tibia.pl i na forum tutaj?A ty sugerujesz sie poradnikami więc udowodniłeś że masz 0 praktyki w tej grze i tak naprawde nic nie wiesz a swoją cała wiedze bazujesz na poradnikach.No ciesze się że grasz długo aż bym ci piątke przybił ale to nierealne.Nazwy które mi podałeś nic mi nie mówia pewnie dlatego że nie wnikam w 80% polskich noobów grających na antice.Ja mam swoje zdanie na temat PvP i obecnego wyglądu Tibi i go nie zmienie.Bot wprowadzony rpzez Cipów spowodował że skończyłem całkowicie grać ponieważ ta gra obecnie nie ma sensu upadły jej wszystkie wartości a obecnie liczy sie tylko lvl.Mas zna dorum pewne poparcie bo większość osób które cie popierają to gracze takiego samego pokroju jak ty czyli osoby które naprawde mają małe pojęcie o tej grze.Nie twierdze że PvP to wyłacznie trafianie z run ale po tym jak wprowadzony bota jestem pewny że idea PvP całkowicie upadła.Bo kiedyś podstawową rzeczą aby nie dać sie zabić były uniki i dobre "uciekanie i robienie zwodów" przy jednoczesnym trafianiu z run.A obecnie w jaki sposób możemy robić zwody i uniki jak i tak każdy cie trafi.A więc podsumowując osoby które bronią Cip Bota są to osoby których PvP = 0 i które dopiero teraz moga kogoś zabić i zaistnieć bo predzje było to nierealne.
A co do ciebie Bols to twoja wypowiedź jest bardzo ambitna i bym sugerował abyś powtórzył podstawówke może się tam coś nauczysz bo w chwili obecnej masz bardzo zauważalne braki w wykształceniu.

I gave examples of this guide therefore, because in it everything what he has in himself is pvp. I can see that you know about me everything! Where I played which reached the level but actually you are knowing nothing. This way I am 16 years old and I regard myself still as the child but you most probably are adult and at all. I have my sentence to this topic, you have one's and this way let stay. Only if I can see that somebody is writing about it automatically he is anxious. And please don't already tell me, that my greatest achieved level it 50 since you really are knowing nothing about it.

Peace,
Lenrock.

taki pro gamer jestes wiec powinienes zrozumiec moj 'popis' (pewnie tak to nazwiesz) angielskiego

@down

sesja byl jednym z pierwszych polakow ktorzy zaczeli grac w tibie. tak na niego mowili. stare czasy :)

Zami
05-02-2007, 16:12
nie sądze zebym byl jakas wazna osoba w tej grze. moje pierwsze nicki do djj mix czy ice'soldier. znasz wszystkie WAZNIEJSZE ? znasz sesje? grał na antice

ps; dla tych co mysla ze pvp to tylko strzelanie z runek polecam ten poradnik;

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79311

ice'soldier brzmi znajomo ale jakos nie kojarzy mi sie z czasami 6 lat temu kiedy to byl tylko 1 swiat. gracz sesja? pierwsze slysze.

Sattor
05-02-2007, 16:48
Kolego po co napsiałeś swoją odpowiedź po angielsku?Aby bardziej sie pogrążyć?No to ci się udało.Teraz pokaże kilka błedędów które popełniłeś a są one na poziomie klasy 5 podstawówki:
-"you are knowing nothing"-użycie czasu Present Simple się kłania
-"you really are knowing nothing about it"-błąd podobny
-"I gave examples of this guide therefore, because in it everything what he has in himself is pvp"-średnio czaje co chciałeś tu pwoiedzieć to brzmi coś ala "Kali kochać Kali lubić
-"you most probably are adult and at all"-po co uzyłeś słowa "most" i potem "and" skoro one nie są tu wogóle potrzebne?I are powinno byc odrazu po "you"
-"my sentence to this topic"-mależało użyc słowa "opinio" i nie "to" tylko "in" jak coś
Jest jeszcze więcej małych błędów ale nie chce mi się już ich zaznaczać.Kolejnym razem używaj lepszego tłumacz komputerowego albo podszkol się w niektórych konstrukcjach.
@Lenrock
"taki pro gamer jestes wiec powinienes zrozumiec moj 'popis' (pewnie tak to nazwiesz) angielskiego"-nie nazwe tego popisem tylko twoim pogronżeniem się ponieważ ta wypowiedź aż w oczy razi swoimi błędami.Jest ona na poziomie podstawówki albo napisana przy pomocą słabego tłumacza.Mam nadzieje że kolejnym razem się bardziej wysilisz.

Lenrock
05-02-2007, 17:10
moj angielski nie jest idealny to widać, ale zrozumec sie da. nigdy nie pamietalem wszytkich czasow, ba, dalej nie pamietam. chcialem ci przytoczyc taką typową atmosfere z forum.tibia.com bo jak sam mowiles tam sie zawsze udzielasz. zamiast wytykasz mi błędy odpowiedz mi na post, chyba ze nie rozumiesz to chętnie przetlumacze na polski

Piomos
05-02-2007, 17:22
Tomek wyluzuj, nie widzisz kto tutaj pisze i jakie daje odpowiedzi? ;) Zeby mi sie to nie powtorzylo, bo skontaktuje sie z JANEM i bedziesz mial przejebane :)

Zami, gdzie tam... przeciez on nie pamieta nawet czasow Wilhelma Tella czy Tezeusza ;)

Dwik
05-02-2007, 17:46
Popieram Satora. Kiedys umiejetnosc strzelania byla podstawowym czynnikiem warunkujacym przezycie w Tibii. Nie umiales trafic runa UH w razie wyjatkowego strestu (nagly atak) to po prostu padales i kropka. Obecnie 70% ludzi uzywa do tego celu hotkeya, zas pozostale 30% osob w ogole nie uzywa UHow :)
Trafianie z SD bylo umiejetnoscia bez ktorej nawet nizszy lvlowo sorc mogl cie ubic nie bardzo sie meczac (ba sam kilka razy ubilem kilku kiepow majac 20 lvle, a ziomki ponad 30 :) ). Ostatnio poszedlem swoim 30 lvlem na pk. Ujebalem kilku typkow, przychodzi 40 elder druid i pyta sie "pk?", a ja pizd atak FD + SD typ na deep redzie wbija utamo vita. Jako ze chlopak byl zaopatrzony w troche Sd zlozylem sie bo 3 runkach jako ze bylem out of mana i brakowalo mi juz run strzelajacych. Nawet odpowiedni "taniec bitewny" czyli poruszanie sie tak aby cie nie trafil chuja dalo. Trafia sie zawsze, chyba ze gosc ucieknie wam z ekranu :D
I te kurewskie mfy ktore dodali. Obecnie 50 sork z 10 bp mf moglby obiec caly FACC mainland majac na plecach 100 knighta i na pewno by nie padl jesli probowalby go zabic sam knight. Taki knight wali z axa tudziez słorda za 50-100, a mf obecnie srednio daje jakąś 100 wiec naprawde knight musialby sie nameczyc zeby zjechac druidowi/sorkowi mane (tak naprawde musialby wyjebac niezliczone ilosc expl/gfb a skutek i tak bylby mizerny).

Thebill
05-02-2007, 17:54
masz rację wystarczy mf i mana shield i nie padniesz od knighta...

Gunzo
05-02-2007, 18:19
pierwszy raz slysze ze przyjelo sie, ze pvp to strzelanie z runek. bralem udzial w wojnie na kyrze i aldorze i kiklka razy mialem sytuacje ze bylem sam na sam z przeciwnikiem i kilkadziesat lvli odemnie wiekszym, po czym dalem rade mu zwiac przy tym mu skonczyly sie runy i mowiono o mnie ze mam pojecie o grze i dobre pvp, a wcale nie strzelalismy w siebie ciagle runkami (tibia 74-76). i pvp w duzej mierze zalezy od taktyki walki. mowisz co kurwa slyszales na forum.tibia.pl i pieprzysz mi tutaj glupoty

To wtedy chyba ci ikar pomogl jak tak szybko biegles

Lenrock
05-02-2007, 18:30
To wtedy chyba ci ikar pomogl jak tak szybko biegles

widzisz, bylem zaopatrzony w poty, m walle.

^Trial^
05-02-2007, 19:23
Pk udane :}
Offtopic@
Nie kłóćcie się o byle pierdoły :D

Vepertoon
05-02-2007, 19:23
Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.

Wlasnie pokazales ze masz jakies uprzedzenia do osob 15 i mniej lat... widzisz moja dziewczyna ma 15 lat [ja 17] no teraz wlasciwie mozeszdodac nam po roku ;> i wcale nie uwazam jej za dziecko, ba uwazam ze jest Hummm bardzo inteligentna ;>

Ma szczescie, ze z reguly nie chce mi sie tak wczesnie wstawac, zeby mu sprac dupsko.

Tak? cos mi sie zdaje panie mistrzu ze jakbyscie sie umowili na duela to bys wpadl z kolegami... jak wiekszosc osob ktore sie uwazaja za pro gammerow... sadzac po wypowiedzi on sie nie "boi" Ciebie tylko kolegow ktorzy przyleca jak po nich napiszesz....

@Sattor z twoja wypowiedzia [ z ktorej pochodzi pierwszy cytat ] zgadza sie do polowy... Pvp umarlo jesli chodzi o ucieczki ale wiesz jak juz ktos powiedzial pvp to nie tylko runy i ucieczka ale takze sprawne wykorzystanie terenu, abo byl mozliwosc zrobic trapa, sprytne wykorzystywanie bledow przeciwnika... Bo co z tego ze bede umial dobrze uciec przed trapem i trafic z sdka jesli nie bede potrafil szybko uzyc hotkeya z napisame Exura Vita.. albo bede uderzal sdkiem w przeciwnika ktory ma 1500~ hp a ja sam mam 14... i lece na hmma.... lub sytuacja odwrotna uham sie majac 600~hp zamiast uderzyc przeciwnika ktory ma 120~hp? pomysl nad tym i nie ograniczaj sie do tego "Tibia jest do dupy bo jest cip bot, nie ma pvp, faktycznie ograniczylo sie pvp ale nie umarlo calkiem po protsy cip bot zmienil wyglad wojen dla jednych na lepsze dla innych na gorsze ....

ice'soldier brzmi znajomo ale jakos nie kojarzy mi sie z czasami 6 lat temu kiedy to byl tylko 1 swiat. gracz sesja? pierwsze slysze.

Hummm jak mnie wkurza kiedy ktos gada ze gra X lat i zna wszystkich -.^ sprawdzasz wszystkich ... wiesz na wielu servach jest pelno takich - maja 50 lvl z rsem kozakuja a potem pod dp wpada 40 lvl jebnie typa z 2 FE a ten potem sapie sie mowi ze koles jest "hantet" i mimo ze rzeczywscie zna mnostwo h-lvli to dalej nie rozumie ze koles ktory go ubil nie gra w tibie tylko zabija takich kolesi co za bardzo kozakuja....

Tomek wyluzuj, nie widzisz kto tutaj pisze i jakie daje odpowiedzi? Zeby mi sie to nie powtorzylo, bo skontaktuje sie z JANEM i bedziesz mial przejebane

Zami, gdzie tam... przeciez on nie pamieta nawet czasow Wilhelma Tella czy Tezeusza

No tak Ty pewnie pamietasz wszystko bo Bubble to twoj rl wujek, grasz w tibie 25 lat [wiem ze wtedy Tibii nie bylo] a twoj char walczyl w powstaniu przeciwko cipsoftowi [bylo takowe?] i wogole jestes taki pro gamer ze Gmae Masterzy to twoje ziomki i z Xadamem na piwko hasasz ;] Powodzenia ;>

@Dwik
Prawdy Troche w Tym jest ;) Ale albo sie dostosowujesz albo nie grasz >Patrz moja wypowiedz wyzej<

Tak wiec panowie widzicie kazdy ma inne zdanie wiec czy jest sens sie klocic? tylko se narobimy wrogow nawzajem, znienawidzimy sie [Ci mniej inteligentni] a po co? lepiej uszanowac czyjes zdanie. I tak na sile go nie zmienimy ;)

Sattor
05-02-2007, 19:36
Co do twojego posta to nie jestem w stanie na niego odpowiedzieć ponieważ twój angielski jest niezrozumiały.W swojej wypowiedzi popełniłś karygodną ilość błędów i jest ona bardzo nieczytelna więc prosze o pomoc.Może nie jestem w stanie jej przecyztać dlatego że nie specjalizuje się w angielskim używanym przez "Polaczków" twojego pokroju tylko wole używać takiego jakim posługują się obcokrajowcy z którymi idzie się dogadać.Nie dziwie się że dogadujesz się z innymi osobami które prezentują podobny poziom angielskiego jak ty ponieważ "wy" zawsze się zrozumiecie.Patrząc na twoja wypowiedź na myśl przychodzi mi tytuł jednej z piosenek Kazika który świetnie oddaje twoje umiejętności a tytuł ten brzmi : "No spiking inglese".A co do tych potów to chyba jesteś sprzedawcą garnków że miałeś ich aż tak duzo przy sobie.
Vepertoon
Ale cyz ja napisałem ze osoby 15 letnie nie mogą być inteligentne?Osoby 10 letnie są inteligentne.Osobiście znam 4 latka który perfekcyjnie dodaje odejmuje i bardzo dobrze czyta.I to jest przejawa inteligencji.Każdy z nas może byc inteligentny.Ja po prostu po dzienninym zachowaniu wyżej wymienionego pana wywnioskowałem że ma 15 lat a po jego angielskim wnioskuje że ma 12 lat ale cuż nic na to nie poradze.A co do szybkiego uzywania hot keyów to raczej potrzebny jest refleks a przy uhaniu się jak ma się 14 hp zamiast walnięcie wtedy sds i padnięcia to też nie jest potrzebne PvP tylko wtedy wystarczy myśleć żeby tak uczynić.No czasami też jest potrzbeny trzeźwy umysł ale napewno tego nie nazywa sie PvP tylko racjonalnym myśleniem.
Ja się z nikim nie kłuce ja po prostu udowadniam Lenrock-owi że jest w wielkim błędzie i również staram sie jak najszybciej pokazać mu jego wady i braki w wykształceniu żeby nie zapadł w samozachwyt.

Vepertoon
05-02-2007, 19:41
Co do twojego posta to nie jestem w stanie na niego odpowiedzieć ponieważ twój angielski jest niezrozumiały.W swojej wypowiedzi popełniłś karygodną ilość błędów i jest ona bardzo nieczytelna więc prosze o pomoc.Może nie jestem w stanie jej przecyztać dlatego że nie specjalizuje się w angielskim używanym przez "Polaczków" twojego pokroju tylko wole używać takiego jakim posługują się obcokrajowcy z którymi idzie się dogadać.Nie dziwie się że dogadujesz się z innymi osobami które prezentują podobny poziom angielskiego jak ty ponieważ "wy" zawsze się zrozumiecie.Patrząc na twoja wypowiedź na myśl przychodzi mi tytuł jednej z piosenek Kazika który świetnie oddaje twoje umiejętności a tytuł ten brzmi : "No spiking inglese".A co do tych potów to chyba jesteś sprzedawcą garnków że miałeś ich aż tak duzo przy sobie.
Vepertoon
Ale cyz ja napisałem ze osoby 15 letnie nie mogą być inteligentne?Osoby 10 letnie są inteligentne.Osobiście znam 4 latka który perfekcyjnie dodaje odejmuje i bardzo dobrze czyta.I to jest przejawa inteligencji.Każdy z nas może byc inteligentny.Ja po prostu po dzienninym zachowaniu wyżej wymienionego pana wywnioskowałem że ma 15 lat a po jego angielskim wnioskuje że ma 12 lat ale cuż nic na to nie poradze.A co do szybkiego uzywania hot keyów to raczej potrzebny jest refleks a przy uhaniu się jak ma się 14 hp zamiast walnięcie wtedy sds i padnięcia to też nie jest potrzebne PvP tylko wtedy wystarczy myśleć żeby tak uczynić.No czasami też jest potrzbeny trzeźwy umysł ale napewno tego nie nazywa sie PvP tylko racjonalnym myśleniem.
Ja się z nikim nie kłuce ja po prostu udowadniam Lenrock-owi że jest w wielkim błędzie i również staram sie jak najszybciej pokazać mu jego wady i braki w wykształceniu żeby nie zapadł w samozachwyt.

Tylko powinienes wiedziec ze jesli on nie bedzie chcial zrozumiec to nie zrozumie, jesli bedzie chcial wpasc w samo zachwyt to wpadnie i Ty mu nie pomozesz... widzisz on moze myslec o tobie to samo co ty o nim, to sie nazywa roznica zdan, wiec po co sie klocic. Popatrz na na tytul tematu.. widzisz? film pk a my sie klocimy co to jest pvp, dla Ciebie to strzelanie runakami, dla niego uciekanie przed runkami, dla mnie to i to oraz trzezwe myslenie i wiem ze mojego zdania nic nie zmieni i waszego tez nie, skoro pierwsze posty i pierwsze wypowiedzi tego nie zrobily nastepne tez tego nie zrobia ;> Wiec proponuje zamknac temat, niech inni uzytkownicy komentuja film a my przestanmy sie klocic ;)

Lenrock
05-02-2007, 19:45
Vepertoon

ty juz popadles w samozachwyt. jestes pro, angielski znasz tak jak j. polski zna miodek, jestes mistrzem pvp. za to z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac ze gdyby ci ucinali obie nogi to ty i tak nie przyznasz komuś racji

ps; zaprezentuj nam swój angielski. tylko nie siedź za długo ze słownikiem ;)

Sattor
05-02-2007, 20:52
Vepertoon
Ja po prostu staram się udowodnić co niektórym że nie śa tacy super jak im się wydaje.Ja nie jestem idealnym i nie uważam siebie za takiego ale niektórzy sa skłonni tak się nazwać i jeste tu po to aby tkaim ludziom wytykać ich błędy.No i masz racje ja swojego zdania nie zmienie bo uważam że mma racje ale nie każdy musi uważać tak samo wystarczy że pdoa mi jakieś normalne i trzeźwe anty argumenty.I PvP to dla mnie umiejętność celolowania w innego i leczenia się jka i robienia uników przed dostawaniem ale nie uciekanie w dal(to tak na marginesie).
Lenrock
A co ty tak z tym pro?Nauczyłeś się jednego obcojęzycznego słowa i szpanujesz?Gratuluje kolego.Ja w samozachwyt nie wpadłem i nie planuje wpadać ponieważ wiem że nie jestem idealny i mam wiele wad.Po prostu chce ci udowodnić jakim "prostakiem" jesteś bo niestety kreujesz się na osobe wybitną ale na tą kreacje mogą się jedynie złapać tanie "Polaczki".No oczywiscie że tobie nie przyznam racji bo jesteś w błedzie ale jeśli ktoś mówi prawdziwe sentencje to oczywiście przyznam mu racje np. przyznałem racje Zamiemu jak powiedział że Lemmy jest bogiem (w sensie umiejętności muzycnzych oczywiscie bo jak to sam Lemmy stwierdził on nie jest Bogiem bo Bóg jest od niego o głowe wyższy).A ja nie msuze nic pisać po angielsku bo sam dobrze znam swoje umiejętności i nikomu nic nie msuze udowadniać w szczególności tobie.

Piomos
05-02-2007, 21:02
Vepertoon, glupota twoja nie zna granic. Przeczytaj to co napisales i pomysl nastepnym razem. Z pewnoscia wiem wiecej niz ty o tym co sie dzialo/dzieje na Antice, wiec radzilbym sie nie osmieszac tym pseudo cynicznym postem w moja strone.

Lenrock
05-02-2007, 21:08
Vepertoon
Ja po prostu staram się udowodnić co niektórym że nie śa tacy super jak im się wydaje.Ja nie jestem idealnym i nie uważam siebie za takiego ale niektórzy sa skłonni tak się nazwać i jeste tu po to aby tkaim ludziom wytykać ich błędy.No i masz racje ja swojego zdania nie zmienie bo uważam że mma racje ale nie każdy musi uważać tak samo wystarczy że pdoa mi jakieś normalne i trzeźwe anty argumenty.I PvP to dla mnie umiejętność celolowania w innego i leczenia się jka i robienia uników przed dostawaniem ale nie uciekanie w dal(to tak na marginesie).
Lenrock
A co ty tak z tym pro?Nauczyłeś się jednego obcojęzycznego słowa i szpanujesz?Gratuluje kolego.Ja w samozachwyt nie wpadłem i nie planuje wpadać ponieważ wiem że nie jestem idealny i mam wiele wad.Po prostu chce ci udowodnić jakim "prostakiem" jesteś bo niestety kreujesz się na osobe wybitną ale na tą kreacje mogą się jedynie złapać tanie "Polaczki".No oczywiscie że tobie nie przyznam racji bo jesteś w błedzie ale jeśli ktoś mówi prawdziwe sentencje to oczywiście przyznam mu racje np. przyznałem racje Zamiemu jak powiedział że Lemmy jest bogiem (w sensie umiejętności muzycnzych oczywiscie bo jak to sam Lemmy stwierdził on nie jest Bogiem bo Bóg jest od niego o głowe wyższy).A ja nie msuze nic pisać po angielsku bo sam dobrze znam swoje umiejętności i nikomu nic nie msuze udowadniać w szczególności tobie.

propropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropro.
ale ze mnie kozak. widzisz juz po twoim poscie mozna wywnioskowac ze jestes idiotą. jak mozesz powiedziec ze jestem prostakiem po tym jak wypowiedzialem sie na temat pvp w wirtualnej grze? mozesz mnie poznac na rl, jezeli stwierdzisz na podstawie rozmow ze mną, mojej wiedzy, mojego zachowania, charakteru, ubioru, ze jestem prostakiem - wtedy ok. moze i jestes 'dorosly' jak to mowiles, ale zachowujesz sie jak gowniez

Vepertoon
05-02-2007, 21:24
Vepertoon, glupota twoja nie zna granic. Przeczytaj to co napisales i pomysl nastepnym razem. Z pewnoscia wiem wiecej niz ty o tym co sie dzialo/dzieje na Antice, wiec radzilbym sie nie osmieszac tym pseudo cynicznym postem w moja strone.

nazwales mnie glupcem? tylko na wypowiedziach zwiazanych z gra internetowa tak? to ja Ci cos powiesz... prawdziwym debilem jestes Ty, skoro oceniasz w tych kategoriach, co wiecej gówno mnie obchodzi co sie dzieje na antice, hibernie, morganie czy jakim innym zafajdanym swiecie w tibii bo to jest tylko troche pikseli. Przede wszystkim interesuje mnie co sie dzieje w moim zyciu rl, niestey sa takie pustaki jak ty dla ktorych tibia to wszystko lub wiekszosc... chlopcze za bardzo sie pochlaniasz w tej grze... a to nie dobrze... i nie probuj mi odcinac mowiac ze jestem kretynem itd.. nie trafiaja do mnie slowa takich ludzi jak ty czyli mowiac po polsku "Mów do ręki bo głowa nie słucha"

Pozdrawiam ;)

Nirvy
05-02-2007, 21:38
propropropropropropropropropropropropr
opropropropropropropropropropropropro.
ale ze mnie kozak. widzisz juz po twoim poscie mozna wywnioskowac ze jestes idiotą. jak mozesz powiedziec ze jestem prostakiem po tym jak wypowiedzialem sie na temat pvp w wirtualnej grze? mozesz mnie poznac na rl, jezeli stwierdzisz na podstawie rozmow ze mną, mojej wiedzy, mojego zachowania, charakteru, ubioru, ze jestem prostakiem - wtedy ok. moze i jestes 'dorosly' jak to mowiles, ale zachowujesz sie jak gowniez

W pełni się z Tobą zgadzam.

Knight mathoff
05-02-2007, 21:48
I jeszcze troche, i kopa mu, i błotem, i... o kurcze, ale cię trafił tym surowym pierogiem, no prosto w twarz! Oddaj mu! Tak, gryzienie to dobry pomysł...

Panowie, to była dyskusja o filmie, potem o pvp... a teraz o tym, kto jest większym głupcem... co z kolei nie świadczy zbyt dobrze o was wszystkich... nie sądzicie? Wyszło 7 stron spammu.

Nie będę mówił, że z tego co wiem Zami, jeśli idzie o najstarszych Polaków na Antice... mógłby być jednak pewnym autorytetem...

Nie będę mówił, że pisanie czterech linijek słowa "pro" na złość drugiej osobie... trochę Pro~... o tej osobie świadczy...

Zacytuję prosiaczka: "Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to".

Nie mówiąc tego proponuję zakończyć dyskusję, która do niczego nie prowadzi, bo przecież nikt z was i tak nie przyzna racji drugiemu... taka ludzka natura.

</mathoff> :)

Sattor
05-02-2007, 22:23
Lenrock
Wiesz po czym uznałem że jesteś prostakiem?Nie po tym co sądzisz o Tibi i nie po tym jakie masz zdanie na temat tej gry.Wywnioskowałem to po formie twoich wypowiedzi które piszesz na tym forum.Są one niepoprawne gramatycznie i zapewne nie prezentuja poziomu twojego wieku.A po tym co napsałes w ostatnim poście śmiem stwierdzić że jesteś głupcem.I wierz mi nie musze spotykac ciebie na żywo aby stwierdzić te dwie rzeczy i również nie musze widzieć twojego ubioru bo pamiętaj "nie szata zdobi człowieka" i liczy się to co ma się w głowie a nie to jak sie wygląda.
Nirvy
Nie podlizuj mu się to ci nic nie da.

Theand
05-02-2007, 22:28
tyle stron o zwykłe pk z fartem ; ) napatoczyło mu się kilku noobków bez uhów i wszyscy tak to wychwalają .
73 EK DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16951
88 RP DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16952
74 RP DOWN
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/16953
O to moje pk choć nie solo , ale sądze , że jest bardziej ciekawsze niż to -.-
Jeżeli ktoś ma ochote wystawić commenta z o to tego pk zapraszam do mojego tematu :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111447

Thebill
05-02-2007, 22:48
Film jest dobry raczej ze względu na akcje i fragi, żadnych specjalnych zdolności pvp tam nie ma...

Drutec
05-02-2007, 23:38
@Co do filmu - widzialem wiele podobnych filmow jeszcze za czasow 7.6 wtedy to sie nazywalo pk...B) Teraz jest coraz mniej tego typu ale co jak co, ten jest ladny i przyjemny dla oka. Btw. to niezlego ten sorc co krecil mial farta, ze tyle noobow bylo w Ab~;)

@Co do topicu... n/c robicie tutaj takie bydlo, ze az przykro patrzec >_<
...

Vepertoon
06-02-2007, 09:30
Wychodze - dalsze klotnie nie maja sensu bytu... przedstawilem swoje postulaty [nie jestem od Kononowicza] i nic tu po mnie... ale powiem szczerze Sattor ze Lenrock ma wiecej rozumu niz ty ... mimo jego szorstkich odpowiedzi w twoja strone, smiem twierdzic ze wie o starej tibii wiecej niz ty i nie ocenia ludzi po 4 postach na forum, jestem pewny ze mimo iz on Cie zdenerwowal, to on siedzi przed komputerem calkowicie spokojny i sadzi ze na rl mozesz byc w porzadku... wiec sory daj se siana... mozesz pisac "komplementy" w moja strone, ja juz na pewno nie odpisze, nie bede wdawal w ta dyskusje bardziej

Pozdrawiam ;)

zoliax
06-02-2007, 10:09
08:49 Ghost Cashaul [62]: i will pwned
Piękna mieszanka dwóch czasów. ;]

08:54 Lord Krusaid [107]: 08:51 Ganzo de Antica [19]: this guy is killing people
Co tam, że 2 minuty wcześniej Ganzo pomógł dla Ghosta zabić jakąś gościówę blokują jej drogę.

09:00 Ghost Cashaul [62]: i will die
Dobre, ale prorokiem nie będziesz. :)

Całkiem fajne, na końcu się dopiero rozkręciło, bo na początku żadnej konkretnej walki nie było... raz piszący, dwa przyblokowana gościówa. ;]
Przez większośc czasu myślałem, że na Antice nie znają takiego czegoś jak UH, wszyscy exurą gran jechali. ;]
Hmm, no i faktycznie rycek wymiata. Ghost lany, ale nic sobie z tego nie robi, pisze tylko do widzów. XD

Piomos
06-02-2007, 11:09
nazwales mnie glupcem? tylko na wypowiedziach zwiazanych z gra internetowa tak? to ja Ci cos powiesz... prawdziwym debilem jestes Ty, skoro oceniasz w tych kategoriach, co wiecej gówno mnie obchodzi co sie dzieje na antice, hibernie, morganie czy jakim innym zafajdanym swiecie w tibii bo to jest tylko troche pikseli. Przede wszystkim interesuje mnie co sie dzieje w moim zyciu rl, niestey sa takie pustaki jak ty dla ktorych tibia to wszystko lub wiekszosc... chlopcze za bardzo sie pochlaniasz w tej grze... a to nie dobrze... i nie probuj mi odcinac mowiac ze jestem kretynem itd.. nie trafiaja do mnie slowa takich ludzi jak ty czyli mowiac po polsku "Mów do ręki bo głowa nie słucha"

Pozdrawiam ;)

Ocenilem cie po wypowiedzi, ktora napisales w moja strone, glupcze. Skoro interesuje cie tak bardzo zycie realne i probujesz nam to udowodnic to zabieraj dupe za pas i nie udzielaj sie na forum o grze. Jestem pewien, zes mlodszy odemnie i glupszy zarazem, bo nawet konstruktywnej krytyki nie umiesz napisac.

"bes kitu" - niezly rodzynek

Vepertoon
06-02-2007, 11:51
Ocenilem cie po wypowiedzi, ktora napisales w moja strone, glupcze. Skoro interesuje cie tak bardzo zycie realne i probujesz nam to udowodnic to zabieraj dupe za pas i nie udzielaj sie na forum o grze. Jestem pewien, zes mlodszy odemnie i glupszy zarazem, bo nawet konstruktywnej krytyki nie umiesz napisac.

"bes kitu" - niezly rodzynek

Oceniasz mnie po wypowiedziach tak? to ładnie oceniasz skoro ich nawet nie czytasz... moze powiesz ze czytasz jes dokladnie? skoro w jednym poscie wyraznie napisalem ze mam 18 lat nieskonczone.. nie wiem czy jestem mlodszy ale na pewno nie uwazam sie za glupszego... za to po twoich wypowiedziach mozna stwierdzic jaki ty jestes boski, co ty nie wiesz, jaki inteligentny... a zaczelo sie od tego ze ty i tobie podobni ocenili autora filmu jako "sierote" tylko narazie widze ze to on nakrecil bardzo ciekawy film pk a Ty sam tylko drzesz jape ze jestes boski gracz, ze znasz wszystkich, wogole jestes taki zajebisty, co to nie ty... nakrec film pk, wrzuc zobaczymy czy masz takie boskie pvp i zajebistych kolegow [nie uzywaj hotkeyow bo to przeciez nie pvp - oczywscie chcesz uzyc czaru np. exura gran to pisz to - NIE UZYWAJ HOTKEYOW bo bedziesz noob !!] zycze powodzenia w dalszym zwalczaniu wszystkiego i wszytkich ;)

Trzymaj sie Ziomus ;))) Bo ja wcale sie wrogo do Ciebie nie nastawiam ;))) moze w rl nie jest tak zle z toba... powiedz chodzisz czasem z kumplami na piwo? albo z dziewczyna do kina? czy piwo pijesz w domu przy tibii a niedziewczyny nie masz lub tez gra z toba w tibie ? ....

Pozdrawiam - Twój Vepe~ ;)

slimaczek
06-02-2007, 19:20
Film jest dobry, prezentujesz jako takie dobre PvP (co prawda teraz PvP to prawie nic, gdyż nie ma już trapów, aima runami w graczy, a i zamiast uciekać i się uleczyć to często stałeś w miejscu), a poza tym miałeś dużego farta z uwagi na loot i nooby-ofiary. Pierwsza ofiara w ogóle nie zdążyła się uhnąć, czy tak trudno jest nacisnąć na F12/F5?. Druga ofiara miała UHy w bp a w ogóle ich nie używała, nie mówiąc już o innych osobach, które zamiast exury vity / UH rune używają exury gran, albo co gorsza zwykłej exury <spada_z_krzesla>. Knight używał followa, a jak zszedłeś na niższe piętro, to mineło z 10sec zanim się połapał że nie ma cie na powierzchni, na dodatek exori uderzał na green hp.
Przypomina mi się taki filmik 80~ms z Antici, kiedy jeszcze nie było skull systemu (10~ fragów, bdb. loot), lub 15rp w Thais (20 ofiar, a na dodatek bez red skulla).

Sattor
06-02-2007, 20:40
Vepertoon
Hmmh moge ci powiedzieć że jesteś w wielkim błędzie "kolego" (pomine to że się ośmieszyłeś pisząc kontr posta na post Piomosa skoro predzej napsaiłeś że już więcej sie tutaj nie "odezwiesz").A więc po pierwsze nigdy nie stwierdziłem że wiem o starej Tibi więcej od niego bo ja tak naprawde mało wiem.Nikt nie może powiedzieć że wie dużo bo dużo wiedzą tylko twórcy tej gry którzy ja zaprojektowali.Po 2 nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nie zrozumiałeś po czym ja go oceniałem.Oceniałem go po prostackim języku jakiego używał i po jego bardzo dziecinnym zachowaniu jakie sobą prezentował.Osoba na poziomie nie zachowuje się w taki sposób.I pamietaj może ty tego również nie wiesz ale po wypowiedzi pisanej można bardzo dużo informacji wywnioskować na temat jej autora nawet nie trzeba z nim rozmawiać (jestem dosyć dobrym obserwatorem).Po 3 ja się wogóle nie denerwuje a to co pisze są to tylko moje spostrzeżenia na temat jego osoby które wywnioskowałem na podstawie suchych faktów znajdujących się w jego poscie.A teraz patrząc na twoją wypowiedź wnioskuje że jesteś bardzo słabym obserwatorem i nie potrafisz wyłapać sensu wypowiedzi i co się z tym wiąrze nie umiesz ocenić człowieka na podstawie słowa pisanego.Bo jestem pewny że Lenrock czytając moje posty strasznie sie denerwuje i mocno one go irytują i przez to jego odpowiedzi są aż tak bardzo nieskładne i dziecinne (fakt że tyle razy powtórzył słowo pro).A na zakończenie dodam że nie możesz oceniać ludzi (stwierdziłeś że Lenrock jest mądrzejszy odmenie) tylko dlatego że żekomo widzą więcej o Tibi ponieważ to jest zwykła gra i wiedza o niej wogóle się nie przyda liczy się tylko ta wiedza którą będziesz mógł wykorzystać w życiu.Patrząc na twoja "kontre" na Piomosa wypowiedź śmiem twierdzić że również nie jesteś mistrzem w formułowaniu wypowiedzi ale może spowodował to stres.

Tom@sz
06-02-2007, 21:16
Tomasz chciec wiecej

Native16
06-02-2007, 21:29
Film Jest Cool 10/10

Szkoda Ze nie Urzyles Ue or Some~~

Ale i Tak maax Gz Zwlaszcza Tamten Fuux Z Tymi 3 Typami :p

Vepertoon
06-02-2007, 21:57
Vepertoon
Hmmh moge ci powiedzieć że jesteś w wielkim błędzie "kolego" (pomine to że się ośmieszyłeś pisząc kontr posta na post Piomosa skoro predzej napsaiłeś że już więcej sie tutaj nie "odezwiesz").A więc po pierwsze nigdy nie stwierdziłem że wiem o starej Tibi więcej od niego bo ja tak naprawde mało wiem.Nikt nie może powiedzieć że wie dużo bo dużo wiedzą tylko twórcy tej gry którzy ja zaprojektowali.Po 2 nie umiesz czytać ze zrozumieniem i nie zrozumiałeś po czym ja go oceniałem.Oceniałem go po prostackim języku jakiego używał i po jego bardzo dziecinnym zachowaniu jakie sobą prezentował.Osoba na poziomie nie zachowuje się w taki sposób.I pamietaj może ty tego również nie wiesz ale po wypowiedzi pisanej można bardzo dużo informacji wywnioskować na temat jej autora nawet nie trzeba z nim rozmawiać (jestem dosyć dobrym obserwatorem).Po 3 ja się wogóle nie denerwuje a to co pisze są to tylko moje spostrzeżenia na temat jego osoby które wywnioskowałem na podstawie suchych faktów znajdujących się w jego poscie.A teraz patrząc na twoją wypowiedź wnioskuje że jesteś bardzo słabym obserwatorem i nie potrafisz wyłapać sensu wypowiedzi i co się z tym wiąrze nie umiesz ocenić człowieka na podstawie słowa pisanego.Bo jestem pewny że Lenrock czytając moje posty strasznie sie denerwuje i mocno one go irytują i przez to jego odpowiedzi są aż tak bardzo nieskładne i dziecinne (fakt że tyle razy powtórzył słowo pro).A na zakończenie dodam że nie możesz oceniać ludzi (stwierdziłeś że Lenrock jest mądrzejszy odmenie) tylko dlatego że żekomo widzą więcej o Tibi ponieważ to jest zwykła gra i wiedza o niej wogóle się nie przyda liczy się tylko ta wiedza którą będziesz mógł wykorzystać w życiu.Patrząc na twoja "kontre" na Piomosa wypowiedź śmiem twierdzić że również nie jesteś mistrzem w formułowaniu wypowiedzi ale może spowodował to stres.

Teraz to sie znow osmiesze bo mialem nie pisac ale co mi zalezy;)

Widzisz razem z Pio~ postawiliscie sie przeciwko Lenrockowi, Pio~ zawziol sie takze na mnie. Klocimy sie o pvp jakiegos gracza, wiesz o co mi chodzi? ze wy ocenilscie tego gracza, a nie jego umiejetnosci.. od razu bylo ze jest cienki ze go ubjecie itd.. ale jakby nie patrzec ten gracz ubil okolo 8~osob i nie padl o lvlach podobnych do niego... ale wy nie wjechaliscie na film tylko na niego bo z jakis powodow go nie lubicie, ja ocenilem film obiektywnie, dla mnie gracz zaprezentowal dobre "pvp" i ladnie sie rozprawil z przeciwnikami ale ty zaraz mi powiesz ze to nie bylo pvp.. Wiec moze po prostu zostawmy to? Wczesniej powiedzialem ze uwazam Cie za mnie humm madrego? od Lenrocka ale nie powiedzialem ze jestes glupi... o Pio~ to powiedzialem w jakims poscie ale wiem ze nie powinienem tego robic, nie lubie jak sie mnie ocenia po postach na forum, jednak sam ocenilem innych.. to bylo glupie zadnego z was trojga nie uwazam za glupca, bo same wypowiedzi [chodzi mi o estetyke, w miare trzymanie sie ortografii i sens] są inteligentne i na poziomie, mimo ze wszyscy sie guminy juz w tym o co biega, wiec moze zakopmy topor wojenny i dajmy sobie juz spokoj.

Pozdrawiam Vepe ~

Sattor
06-02-2007, 23:44
Na jakiej podstawie stweirdziłeś że on jest mądrzejszy odemnie?
"Polowanie" Ghosta nie uważam za jakiś niesamowity wyczyn bo zabijał on postacie około 40 lvla a on sam ma 62 lvl więc jednak jest to jakaś róznica (około 20-10 lvli wieć jest to spora różnica w dm-matematyka się kłania kolego).
Nie kłóce się o PvP ja tylko udowadniam moje racje i "pokazuje" wam że jesteście w błędzie zacytuje ciebie aby ci to udowodnić: "ubil okolo 8~osob i nie padl o lvlach podobnych do niego..." jak wyżej napsałem róznica lvli była sporo bo około 20-10 więc tu oto się mylisz kolego.

Vepertoon
07-02-2007, 09:34
Sam wiesz jak teraz wyglada "strzelanie z runek" nawet 20 lvl moze zabic 60 lvl, kiedy ten drugi wlasnie wraca z expa i nie ma manaskow zbyt duzo i uhow, a sdkow wogole [jesli to sorc drut], tak wiec wiesz biore pod uwage ze bilo go nawet w pewnym momencie 4 typa a nie wiele zrobli tylko po prostu padli.. faktycznie gracze tamci nie przejawiali specjalnych umiejetnosci gry skoro na redzie uzywa "exura gra" zamiast vity lub uha [jesli nosi]. Ale po prostu nie mam się ochoty klocic o jakiegos czlowieka ktorego nie znam, stwierdzilem ze jestes "glupszy" bo sie zachowywales tak jakbys nie chcial dopuscic jego racji jakbys chcial mu na sile wmowic co to pvp, jesli zle to odczytalem to przepraszam, ja sie potrafie przyznac do bledu. Mam swoje zdanie o pvp i nie zmienisz go, ja takze nie zamierzam zmieniac twojego.

Pozdrawiam.

gostyx
07-02-2007, 10:26
Gratulacje Ghost - zaje**sty filmik!! Gz wszystkich fragów !!