zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Huntery i Ww koło femour hills?

*Vjefroon*
03-02-2007, 02:26
01:21 You lose 31 hitpoints due to an attack by a hunter.
01:21 You lose 27 hitpoints due to an attack by a hunter.
01:21 You lose 23 hitpoints due to an attack by a hunter.
01:21 You lose 61 hitpoints due to an attack by a hunter.
01:22 You lose 21 hitpoints due to an attack by a hunter.
01:22 You lose 50 hitpoints due to an attack by a hunter.
01:22 You lose 49 hitpoints due to an attack by a hunter.
01:22 You lose 14 hitpoints due to an attack by a hunter.

właśnie szedłem koło femour hills od strony ścieżki do ab i to mnie spotkało

nie wchodziłem na żadne piętro, co to kurwa jest??

i w dodatku ejszce wild warriory były

zalfik
03-02-2007, 08:45
Po pierwsze - spis potworow i mapa respawnu sie klaniaja.
Po drugie - nie jestesmy Twoimi kolegami z piaskownicy, zebys do nas k*rwami rzucal. Na ulicy tez do kogos podchodzisz i pytasz "K*rwa! Ktora godzina?"

Shein Silvershadow
03-02-2007, 10:22
Po drugie - nie jestesmy Twoimi kolegami z piaskownicy, zebys do nas k*rwami rzucal. Na ulicy tez do kogos podchodzisz i pytasz "K*rwa! Ktora godzina?"
Po trzecie, mapa respawnu nie działa, a po czwarte, jest to najazd potworów. Tak samo jak quary na plantacjach w Liberty Bay, tak i łowcy pojawiają się tam bez zapowiedzi.

*Vjefroon*
03-02-2007, 11:37

po pierwsze debilu nigdy huntery i wild warriory nie zrespiły sie na ścieżce od ab do kazz, przynajmniej kiedy przechodziłem tam 100 tys razy, a po drugie chciałem podkreślić słowem kurwa swoją irytację

Rater
03-02-2007, 11:41
po pierwsze debilu nigdy huntery i wild warriory nie zrespiły sie na ścieżce od ab do kazz, przynajmniej kiedy przechodziłem tam 100 tys razy, a po drugie chciałem podkreślić słowem kurwa swoją irytację

Kultury cię "kurwa debilu" nie uczono ; O? Nie pomyślałeś, że mogłeś nie mieć takiego "szczęścia" aby na nie trafić? Nigdy gdy tam przechodziłeś się nie zrespiły, a może teraz tak ; O

*Vjefroon*
03-02-2007, 13:12
Kultury cię "kurwa debilu" nie uczono ; O? Nie pomyślałeś, że mogłeś nie mieć takiego "szczęścia" aby na nie trafić? Nigdy gdy tam przechodziłeś się nie zrespiły, a może teraz tak ; O

czyli tobie sie ciągle respią??

morisek
03-02-2007, 13:21
One się normalnie na pewno nie respią. Kiedyś kumpel mi mówił, że spotkał tam huntery i ww, ale jakoś mu nie wierzyłem, teraz się okazuje, że to prawda.