Pokaż pełną wersje : Pytanie dotycz. Death Ringa
Czy na Dreamer's Challenge Quest potrzebne są brand-new death ringi ?
Andrealfus
03-02-2007, 06:05
o ile mi wiadomo to tak, ale czy musza byc brand-new to niewiem ale np do BS quest potrzeba power ring a ja jak robilem questa to mialem minute go tylko ale do Dreamer~ niemam pojecia ale chyba raczej nie, byle by byl ten ring
Nie sadze, lizcy sie tylko numer itemu. A tak poazatym to co daje ten caly Dream
Chalange?
nie wiem dokładnie co daje ale daje członkostwo w 1 z gildii brotherhood of bones lub nightmare knights to to samo co explorer quest masz rangi na 1 masz przynieść (OMFG) 500 demonic essence
a co do tematu może być używany
Nie sadze, lizcy sie tylko numer itemu. A tak poazatym to co daje ten caly Dream
Chalange?
Dreamer's Challenge Quest daje możliwość używanie teleportów to różnych miast w zależności od rangi możesz się teleportować do :
1.Thais, Carlin, Dream Realm
2.Kazordoon, Ab'Dendriel, Fibula
3.Darashia, Ankrahmun, Mintwallin
Dreamers challenge quest daje to ze mozesz sie teleportowac do miast z poha ( poprostu wchodzimy do pewnej wiezy, a tam sa teleporty, i sign'y na ktorych pisze ktory do jakiego miasta prowadzi ;P Chyba tylko tyle daje ten quest.
@up
Byles 1st :P
A zauważyłeś, że ten temat ma 1,5 roku NOOBQ??
Tiberianus
09-08-2008, 21:02
ELO!!!
ja mam takie pytanko co do death ringa. czy naprawde szybciej skilluje sie shielding gdy ma sie go zalozonego? ktos to testowal? :)
ELO!!!
ja mam takie pytanko co do death ringa. czy naprawde szybciej skilluje sie shielding gdy ma sie go zalozonego? ktos to testowal? :)
Skille leca z normalna predkoscia. Itemy nie sprawiaja ze skill leci szybciej badz wolniej.
Czy na Dreamer's Challenge Quest potrzebne są brand-new death ringi ?Nie trzeba nowych death ring'ów.
ELO!!!
Nie testowałem, aczkolwiek słyszałem pogłoski, że ludzie skillują z nim. Zabiera on nam kilka pkt skilla obrony, więc podobno skill leci ciut szybciej. Czy to działa na prawdę - nie wiem.
@up
Jezu było juz to wałkowane 1000 razy. Żaden item nie spowalnia/podwyższa wzrostu żadnego skila!!!
Pewnie moze być używany. Quest ten daje jak ktoś wspomniał możliwość teleportacji jak również outfit z addonami, fajny shield, możliwość robienia scroli(po uzyskaniu najwyższej rangi)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.