Pokaż pełną wersje : sniper gloves
malyjanek
03-02-2007, 12:06
ile to jest warte na swiatach? gram na nowym wylootowalem z huntera i sprzedalem za 2,5 k to mnie na trade zjechali ze to warte z 8 k hehe
:P to takie rare jest?
Mój kumpel kupił za 10k na szybkiego ale potem za 3k dla kumpla kupił wiec różnie jest ale faktycznie trochę ciała dałeś.
Nie jest tak źle mi noobek za 300 gp sprzedał
a ma to jakieś zastosowanie wogóle? :baby:
TAAk ale nie powiem bo to chyba QS
powiem tylko ze dojakiegos addonu...
malyjanek
03-02-2007, 13:03
Qs to nie jest bo nawet na tej stronie jest opisane ze potrzeba 1 sniper gloves do addonu
natomiast ja sprzedalem za 2,5 k bo gram na nowym swiecie Uniterze i potrzebuje kasyt na promocje bo mam juz 22 lvl a kasy brak :/ wiedzialem do czego sluzy ale myslalem ze wart jest jakies 1 k max wiec jak mi koles zaoferowal 2,5 to bez gadania sprzedalem choc teraz widze ze moglem zarobic nawet 2,3 razy wiecej ale to juz niewazne :D
kkrzysiek
04-02-2007, 04:49
Na asterze kosztuje 3-4k
A jak często można je wylootować? Czy szansa jest porównywalna z dragon necklacke?
Wiesz... mi niedawno wypadły Sniper Gloves i dragon necklace naraz, ciężko określić :P Ale jak kiedys masowo huntery tłukłem, żadne nie poleciały.
kkrzysiek
04-02-2007, 14:19
Wsumie baaaaardzo żadko. Jeśli chcesz huncić huntery żeby wylootować rękawice to musisz mieć dużo cierpliwości albo szczęścia.
ulwi aladim
05-02-2007, 21:29
umnie na harmoni sniper glowies są warte 10 k :P ale mysle ze to sprawiedliwa cena nie ma na harmoni za duzo sniper glowies :P tagze sniper glowies powinny kosztowac ok. 5k :P
umnie na harmoni sniper glowies są warte 10 k :P ale mysle ze to sprawiedliwa cena nie ma na harmoni za duzo sniper glowies :P tagze sniper glowies powinny kosztowac ok. 5k :P
To dlaczego ja je ciągle za 5-6k widzę?
To dlaczego ja je ciągle za 5-6k widzę?
Bo taka jest ich wartość ^^
To ja mam dopiero fart 16 drutem zabijałem z kumplem huntery i tak się złożyło, że w dwóch miałem większość expa (tylko o kilka punktów) i z obydwu poleciały snipery :D.A pozatym to ile kosztują na Saphirze?
Zigurraty
08-02-2007, 10:28
U mnie na guardi sniper gloves chodzi od 6k-5k około B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.