PDA

Pokaż pełną wersje : 4400-Lost-Skazany na śmierć

matiiii
03-02-2007, 13:24
"4400" z Wikipedi
4400 (ang. The 4400) - amerykański serial telewizyjny science fiction, emitowany w telewizji USA Network od 11 lipca 2004.

4400 opowiada o losie ludzi zaginionych na przełomie XX wieku. Pewnego dnia wracają na ziemię statkiem kosmicznym. Mają tyle samo lat, ile mieli w chwili zaginięcia, choć ich krewni dawno poumierali. Niektórzy z nich mają paranormalne zdolności. Grupa agentów próbuje rozwikłać zagadkę.

'Lost" z Wikipedi
Na niezamieszkanej i tajemniczej wyspie rozbija się samolot. 48 pasażerów cudem uchodzi cało z katastrofy. Jeden z rozbitków, chirurg Jack Shephard organizuje pomoc medyczną dla rannych, stając się tym samym nieformalnym liderem otaczających go ludzi. Nadzieje na ratunek z zewnątrz okazują się płonne – samolot przed upadkiem zmienił kurs podążając w nieznanym kierunku. Grupa ocalałych musi porzucić swoje dotychczasowe życie zamieszkując w coraz bardziej tajemniczym i nieprzyjaznym miejscu. Jednak szybko odkryją, że na wyspie jest jeszcze ktoś inny...

"Skazany na śmierć" z Wikipedi
Skazany na śmierć (ang. Prison Break) – serial telewizyjny emitowany przez amerykańską telewizję Fox. Pierwotnie planowano 13 odcinków pierwszego sezonu, lecz w związku z sukcesem serialu zdecydowano się zwiększyć ich liczbę do 22. Od 21 sierpnia 2006 emitowane są odcinki drugiej serii. Jak na razie nie ma potwierdzonych informacji o dalszych planach z serialem (po 2 sezonie) ale w jednym z wywiadów reżyser wspominał o 6 sezonach. W Polsce od 28 stycznia 2007 serial jest emitowany w telewizji Polsat.

Wszystkie z w/w serialu podbiły serca widzów na całym świecie.
Który z nich przypadł wam do gustu?

Taka ciekawostka:
4400 osób które się zagubiło zostało skazanych na śmierć. :)

Ravent
03-02-2007, 13:26
Ani tego, ani tego, ani tego... Wolę "M jak Miłość". :p

Ghost Nieudany
03-02-2007, 13:29
Lost nie lubię, nie da się tego oglądać bez znajomości pierwszego odcinka.

4400 całkiem ciekawy, zwłaszcza, że każdy odcinek o czym innym. Ale leci o takiej porze, że nie oglądam.

Prison Break wyśmienicie rokuje po dwóch pierwszych odcinkach - ale jestem skazany na Polsat niestety, nie mam siły, czasu ani miejsca na ściąganie odcinków z neta.

Cafe
03-02-2007, 13:31
4400 Nudy, czasami cos sie dzieje.
Lost - zaczyna robić sie tasiemcowy, ale producenci dostrzegli to i ma sie chyba w obecnym sezonie zakończyć
Prison Break - Chyba najciekawszy, w USA juz leci 2 sezon. Mam nadzieje ze nie będzie taki tasiemcowy

Dlatego obecnie glosuje na PrisonBreak.

Avager
03-02-2007, 13:38
Ja zagłosowałem na 4400.

Mnie jakoś podoba się ten cały klimat, jaki się tam znajduję.

A to, że nic się nie dzieje...czy ja wiem ?
Mnie tam jakoś to pasuje :) , jest można powiedzieć, że zbalansowane... Po równo akcji i po równo "spokojnej taśmy" :) .

Lost mi jakoś nie przypadł do gustu, czasem na siłę go oglądałem...

Skazany na śmierć (Prison Break) - hmmm... Podoba mi się, ale jednak pozostanę przy 4400, wolę właśnie takie klimaty jakie są w tych "cyferkach" :P .

Times
03-02-2007, 13:42
4400- nie oglądałem ani jednego odcinka, jakoś mi się nie chce :p Koledzy mówili że straszna lipa.

Lost- jestem wielkim fanem Losta, oglądałem wszystkie odcinki czyli do 6 z 3 serii. 7 lutego wyjdzie 7 nie mogę się doczekać :D. Lost jest to bardzo fajny serial w którym wszystko jest ważne i wszystkie zdarzenia mają wpływ na przyszłość. Jest o czym dyskutować na forach. Ogólnie serial trzyma w napięciu. Ale nie podoba mi się polityka ABC ( stacji która emituje losta w USA ). Puszczają oni 6 odcinków 3 serii a potem 3 miesięczna przerwa.;/.Na necie czytałem że dalej już nie będzie przerw do 4 serii. Najlepsza była 1 seria, w 2 puszczali już odcinki " zapychacze". Zobaczymy jak będzie w 3 serii , zapowiada się bardzo dobrze.

Prison Break- Kolejny genialny serial, emitowany w Polsce na polsacie w niedziele. Oglądałem wszystkie odcinki czyli do 15 drugiej serii. PB też trzyma w napięciu ale osobiście wole Losta. Niestety w PB chyba nie będzie dużo serii. Pod koniec pierwszej zwiali z pierdla a pod koniec 2 pewnie wszyscy uciekną z USA i serial się skończy. W przeciwieństwie do Losta w każdym odcinku się coś dzieje, przez co ogląda go się bardzo dobrze

Btw. Był kiedys temat o loście ale bardzo dawno, chyba niema co do niego wracać.

Ma ktoś jakieś pytania co do Lotsa/ PB chętnie odpowiem, podyskutuję.

Pozdro :P

4 8 15 16 23 42

@edit

Głosowałem na losta.

Vekegi
03-02-2007, 13:46
Żadnego serialu nie oglądałem i nie zamierzam oglądać. ;-)

Zamor1
03-02-2007, 14:08
Lost - bardzo mi sie podoba, w kazdym odcinku pojawia sie jakas tajemnica pod koniec odcinka i byc moze to przyciaga ludzi do dalszego ogladania ;p.

Prison Break - Ogladalem caly 1 sezon i juz koncze 2, bardzo ciekawy, zaglosowalem wlasnie na ten serial.

Vanhelsen
03-02-2007, 14:08
Lubię dwa z nich - PB i LOST choć wygrał na razie PB bo aktualnie leci w TV :P
A co do info z Wiki - Ich chyba całkiem pop... 6 sezonów PB ?! TO ile on będzie z tej paki zwiewać ;]

matiiii
03-02-2007, 14:14
@Wieszok
Wszyscy i jeszcze więcej.:)

Raul
03-02-2007, 14:20
Ta, Prison Break już wszystkie możliwe odcinki obejrzała moja dziewczyna i namawia mnie cały czas żebym też zaczął to oglądać. Właśnie chyba dzisiaj przyniesie mi kilka odcinków to sobie zanalizuję. ;]

Kele
03-02-2007, 14:41
Prison Break jest świetny. Losta ani 4400 nie ogladalem. Skazanego na śmierc jak narazie obejrzałem 8 odcinków, są genialne (spoil - jak Scofield :)) Sam klimat jaki jest tworzony jest niepowtarzalny, ciężko się domyślić co będzie w następnym odcinku, po prostu majstersztyk.

Walekifa
03-02-2007, 14:49
24 godziny & Kompania braci wymiatają..

A tutaj oddam głos na skazanego na śmierć.

Viero
03-02-2007, 14:50
Lost rox...
w (prawie) każdym odcinku jakaś tajemnica...
chodź przyznaje że bez 1 odcinka źle się ogląda

Sozemego
03-02-2007, 14:57
Lost jest swietny, kazdy odcinek trzyma w napieciu, chociaz czasami denerwuje mnie to, ze nic sie nie wyjasnia do konca. Czekam na nowe odcinki.
Prison break - ogladam na biezaco, dopiero 6 lutego nastepny odcinek ;(. Musze przyznac, ze na poczatku nie podobalo mi sie tak bardzo, ale drugi sezon jest wypasiony, nie moge juz sie doczekac kolejnego epizodu ;S

Colo_2006
03-02-2007, 15:10
Zdecydowanie Skazany Na Śmierc

MixerQ
03-02-2007, 15:11
Powiem jedno... Lost & Skazany Rulez !!!

Oglądałem Skazanego jak w U.S.A. byłem a Lost jest zaje****y. Oglądałem każdy odcinek Losta & Skazanego :]

eerion
03-02-2007, 15:33
Ja tam jestem za Heroes.
Z tego cow iem tylko Prison Break może się z nim równać.
Genialna seria wciagnałem na raz :P
A teraz czekam tydzień na kolejny odcinek :/

Vil
03-02-2007, 15:40
rofl.

Lost z odcinka na odcinek zapetla sie coraz bardziej. Nie wiem na jakim etapie ogladania jestescie ale jak dla mnie _zaczecie_ wyjasniania czegokolwiek w polowie drugiej serii to stanowczo za pozno. Jest bardzo prawdopodobne ze wielu ludzi odwroci sie od serialu na etapie drugiej serii, bo zagadek przybywa i wszystko staje sie zbyt skomplikowane. I nic nie pomaga fajna realizacja ani przyzwoita gra aktorow, Lost jest po prostu ciezki do przelkniecia.

PB to dobra komedia. Po naciaganych do smiesznosci odcinkach pierwszej serii liczylem na poprawe sytuacji w drugiej. Nic z tego. W momencie pojawienia sie Mahone'a widac od razu, ze skurczybyk ukradkiem czytal scenariusz i czegoby nasi bohaterowie nie wymyslili i gdzie sie nie pojawili, on tam bedzie przynajmniej na 5 min przed ich odjazdem. Pathetic.

4400 - ponoc fajne, ze wzgledu na sesje nie mam czasu sie w to zaglebic ale slyszalem ze mozna niezle posmiac.

Z komedii oprocz PB polecam jeszcze Heroes i Day Break, z powaznych seriali Dextera i 24.

####
jako ciekawostke podam, ze na numery z Losta wygralem 150 zl ;o

Hieyan
03-02-2007, 15:53
Prison Break kopie dupy wszystkim serialom - nawet Modzie Na Sukces.
Widziałem już cały pierwszy sezon, zabieram się za ściąganie drugiego.

Times
03-02-2007, 16:41
W Loście na jedną odkrytą tajemnicę przypada 10 nowych.

Vanhelsen
03-02-2007, 16:41
####
jako ciekawostke podam, ze na numery z Losta wygralem 150 zl ;oTo odpuść sobie latanie, szczególnie na połączeniu Sydney - LA ;P

Kajulec
03-02-2007, 17:53
Btw. Prison Break jest na prawde tak bardzo ocenzurowany?
"Chetnie wychędożyłbym ten tyłeczek" czy jakos tak bylo w reklamowce.. =p

..::QRAS::..
03-02-2007, 17:58
Prison oraz lost to moje faworyty a 4400 nie przypadlo mi do gustu.

kamosblue
03-02-2007, 18:19
Kvrwa, nie mowcie "Skazany na śmierć" bo nie trawie tego zakvrwistego przetłumaczenia tytułu na polski. Nie rozumie jak można z Prison Break wyciągnąć Skazany na Śmierć.

spider-bialystok
03-02-2007, 18:27
4400 - bleeee
Lost i Prison Break - jak dla mnie najlepsze z lekkim wskazaniem na Losta, na ktorego zaglosowalem ;]

Kajulec
03-02-2007, 18:38
Kvrwa, nie mowcie "Skazany na śmierć" bo nie trawie tego zakvrwistego przetłumaczenia tytułu na polski. Nie rozumie jak można z Prison Break wyciągnąć Skazany na Śmierć.

Popatrz na tytuly filmow, ktore nie powstaly w Polsce. Bardzo rzadko zdarza sie, zeby tytul byl przetlumaczony doslownie. Wydawca w Polsce ma chyba prawo tytul zmienic.

MATI9630
03-02-2007, 18:52
rofl.

Lost z odcinka na odcinek zapetla sie coraz bardziej.
To jest w nich najlepsze :]. Chociaż też może wkurzyć...

jako ciekawostke podam, ze na numery z Losta wygralem 150 zl ;o
oO'

Lost rox...
w (prawie) każdym odcinku jakaś tajemnica...
chodź przyznaje że bez 1 odcinka źle się ogląda

1. Gdzie mam pójść? 2. Eee, ja nie obejrzałem pierwszych... sześciu? odcinków i nie oglądało mi się źle.

PB jutro obejrzę skoro tak zachwalacie - może coś zrozumiem, pominalem tylko 2 odc.:P 4400 nie mam zamiaru oglądać, a Lost jest bardzo ciekawy. Stąd mój (przedwczesny?) głos na niego.

Krzesław
03-02-2007, 19:22
4400 i PB jeszcze nie oglądałem (!). Widziałem LOST, spodobał mi się i czekam na 3 sezon (nie, nie ściągam z neta:P). Chętnie obejzał bym też Jericho ale narazie nie mam AXN...

Ghost Nieudany
03-02-2007, 20:44

Ze "Skazanym Na Śmierć" jest jak ze "Szklaną Pułapką" - idealnie pasuje do pierwszego odcinka (gdyby PB było opowieścią o życiu w pierdlu, tytuł pasowałby idealnie, tyle, że to opowieść o ucieczce z pierdla), ale potem traci jakikolwiek sens.

Jackie'Samuraj
03-02-2007, 20:49
LOST WYMIATA POPROSTU FULL WYPAS SERIAL LEPRZY OD WSZYSTKICH INNYCH Z NIECIERPLIWOSCIA CZEKAM NA NASTEPNE ODCINKI.4400 i SKAZANY NA SMIERC TEZ SA NIEZLE ALE DO LOST BEZ POROWNANIA!!!

Vanhelsen
03-02-2007, 21:19
Kvrwa, nie mowcie "Skazany na śmierć" bo nie trawie tego zakvrwistego przetłumaczenia tytułu na polski. Nie rozumie jak można z Prison Break wyciągnąć Skazany na Śmierć.OK, przetłumacz mi ten tytuł... >.<"
@down: ale nadal można czepiać się, że nie jest to odpowiednie tłumaczenie...

Vil
03-02-2007, 21:33
.. " Ucieczka " ?

Sir Emilio
03-02-2007, 21:38
.. " Ucieczka " ?

ale problemy... a moda na sukces to co? po angielsku tez inaczej brzmi... jaka roznica czy powiemy ucieczka, prison break czy skazany na smierc, w tytule chodzi o brata Scolfielda...

Koronowany rycek
03-02-2007, 22:21
Zdecydowanie Skazany na smierc ;)

Obejrzalem cala 1 serie i 2 serie i sa poprostu wysmienite ;d (plytka roxX)

Gallar
03-02-2007, 22:53
Prison Break.
Ale mi w tym porównaniu brakuje The O.C.
To jest dopiero serial.
Jestem dopiero po piątym odcinku PB - jest cudowne, ale i tak the o.c. nic u mnie nie przebije.
Pierwszy serial obok pokemonów jaki 'na poważnie' zacząłem oglądać.
Pierwszy i mimo wszystko najlepszy.
Obok PB, jedno z genialnych tworów FOXa ; )
Polecam.

M&M
03-02-2007, 23:03
Prison Break zdecydowanie. Nie chciało mi się ściągać drugiego sezonu, więc poprzestałem na 1. Oprócz PB polecam The O.C, Grey's Anatomy i Heroes.

Rafayen
04-02-2007, 00:00
4400 - Nie nie nie ...
PB - Podobno fajne sam nie wiem nie ogladałem jeszcze :p
Lost - To jest tooo :) Bardzio podoba mi sie ten serial ogladalem juz wszystkie odcinki jakie wyszły :p i jak narazie to mi sie wogle nie znudzil :P

Pozdro~~

Raul
04-02-2007, 00:14
Po obejrzeniu trzech pierwszym odcinków "Prison Break" jestem pod wrażeniem. Zaraz zabieram się za całonocny seans. ;]

Cebix
04-02-2007, 00:24
Zdecydowanie Prison Break... Dla niektórych to komedia, a dla innych do bardzo dobry serial. Należę do tych drugich.

Zupka_Chinska
04-02-2007, 00:45
Odrazu spodobał mi się serial "Prison Break", więc na niego głosuję. Muszę od kolegi wycyganić wszystkie sezony na płytkach, bo denerwujące jest to, że co tydzień leci jeden odcinek >.>.

Emily Firehair
04-02-2007, 04:41
PB, bez dwoch zdan.
Zaczelam ogladac juz dawno, ze 2 miechy temu. Stanelam na 13 odcinku 2 serii, i musze zassac reszte odcinkow ;)

Times
04-02-2007, 12:43
@up

Dużo nowych nie wyszło. Tylko 2 :D

PiXik
04-02-2007, 13:35
NIECH GENIUSZE OZNACZAJą SPOILERY!!!!!
to taki apel a co do seriali
Lost-naprawdę dobry serial,tylko tam mniej się wyjaśnia a zagadek przybywa.Wciąga na długo
Prison Break-akcja akcja i jeszcze raz akcja, nie ma mowy o nudzie , przewidzenie tego co się stanie graniczy z cudem:)
4400-najsłabszy z tych dla mnie.o ile dwa powyżej można nazwac genialnym serialami ten nie bardzo.

Gimlos
04-02-2007, 14:23
Odpowiedz nr. 4 i 5 - Heroes & Veronica Mars ; ) Z wymienionych tutaj, najbardziej lubie Lostow, byc moze dlatego, ze byl to pierwszy zagraniczny ( i nie tylko : d ) serial ktory mnie "wciagnal".

Mudbloods
04-02-2007, 14:37
Z tych tutaj biorę Prison Break a ogólnie to The OC xD

Vil
04-02-2007, 14:45
Nie no Veronica miazdzy wszystko i wszystkich.

Hellraiser
04-02-2007, 15:04
Kumpel mi dal kiedys linka Prison Breaka, ktorego sciagalem z Torrenta i przypadl mi do gustu,.. jako jedyny z tych 3.

Times
04-02-2007, 15:34
Dla fanów losta. W polskiej stacji AXN będzie leciała 3 seria. 11 lutego 2007 AXN wyemituje pierwszy odcinek 3 sezonu Zagubionych. Nawet fajna stronkę zrobili. http://www.axnpolska.pl/lost3/

Cebix
06-02-2007, 23:16
No ale po co psuć innym zakończenia odcinków? Może nie łamie to regulaminu, ale po to powstał tag spoilera(ew. "ukryty tekst"), którego połowa forum ma w sygnaturkach pod którymi są głupie teksty, a jeszcze nikt go nie wykorzystał do właściwego celu.

[ hide ] tekst [ /hide ]

Bez spacji oczywiście.

MKM
07-02-2007, 17:59
Jestem fanem losta, oglądam też 4400 który też mi się podoba, chodź moim zdaniem Lost ma lepszy klimacik i czekam na każdy nowy odcinek z większą niecierpliwością niż na jakikolwiek inny serial. Skazany na śmierć, nie oglądam, ale mam zamiar załatwić pare odcinków a resztę pościągać, słyszałem sporo dobrych komentarzy na temat tego filmu.

Calen Futh
07-02-2007, 18:26
Lost ! Szczególnie że w tym miesiacu będą emitowane kolejne odcinki trzeciej serii (Od grudnia była przerwa). 3cia seria, jest juz troche przynudnawa, jednak wciąż ten serial lubię. W Loscie podoba mi się pomysł retrospekcji.

PB jest wporządku. Jednak mam nadzieje, że twórcy PB będą rozważni i nie zrobią z tego tasiemca.

<<<DeMoNeK>>>
07-02-2007, 19:48
ja glosuje na Lost,ale cos 3 czescji nie puszczaja,chyba trzeba bedzie z neta sciagnac,bo moj brat juz obejzal xD

Gewof
07-02-2007, 19:58
Nie ogladam z reguly zadnych serialow, ale ostatnio bardzo mi sie prison break spodobal ;

Zigurraty
08-02-2007, 16:08
Oba seriale jak LOST I 4400 są zajefajne.i nie ma oczym gadac koniec kropka!X( :cup: B)

Chomiczak
08-02-2007, 16:50
Mnie uraziło to, że nie było odpowiedzi "wszystkie" bo długo nie mogłem się zdecydować na co oddać swój głos...:)

Sir-Kopek
08-02-2007, 18:09
Ja tam wole Lost podobne nowe odcinki mają się pojawić w AXN ale narazie pokazują serie 2 ;/. . 4400 też mnie wciągło ale oglądam jak mam czas. A to ostatnio "Skazany na śmierc" takie sobie. Opowiada o jakim młodym więźniu co ma plany więzienia na sobie wytatuowano, nieciekawi mnie bardzo.

Adamsik
08-02-2007, 18:15
Lost ogladalem od pierwszego odcinka i zadnego nie przegapilem :D
Chyba najlepszy serial jaki widzialem, denerwuje mnie tylko to ze zawsze przerywaja w najwazniejszym momencie.

Na poczatku myslalem ze 4400 to bedzie jakis nudnawy serial o milosci ale tez jest spoko.

Co do serialu nr 3 to dopiero sie zaczal i ciezko cokolwiek powiedziec na jego temat jak narazie ciekawy ;]

Gromnjir
08-02-2007, 23:07
Lost - 5,5/6,
Prison Break - poki co jest swietnie,
4400 - z kazdym odcinkiem robi sie coraz ciekawiej, +.

PiXik
09-02-2007, 00:35
oglądając przez 3 dni prison break a następnie włączając 7 odcinek losta odniosłem wrażenie,że w lost akcja 3x wolniejsza i czasem się nudze go oglądając,choc jak na lost był to dobry odcin!pb>lost

Pingwin
09-02-2007, 01:05
Czesc,
Lost i 4400 nie ogladalem. Juz posiadam 1 sezon Losta - w ten weekend bedzie juz obejrzany :)

Prison Break 1 seria obejrzana w calosci w praktycznie 1 dzien... :D (16h~). Serial mnie bardzo wciagnal, nie dalo sie mnie odciagnac od ekranu monitora... Nie podobalo mi sie zakonczenie pierwszej serii - chcialem zaczac juz ogladac druga, ale sie jakos powstrzymalem :D. Po obejrzeniu 1 i drugiej serii Losta mam zamiar sie wziasc za 2 serie PB (16 odcinkow juz jest... boje sie zaczac nieskonczona serie - nie lubie czekac na zakonczenie :P).

Zaciekawiliscie mnie 4400... Coz widze, ze w ferie nie bede sie nudzil :).

Swoj glos oddalem na Prison Break (skazany na smierc hahahahaha :D)... :)

Pozdrawiam
Pingwin

Pacek
09-02-2007, 01:10
nie lubie seriali z zasaday, dawo temu pochłonoł mnie tylko colombo emitowany na RTL7 (pamiętacie?) ale musze przyznać że te 3 seriale tez mają coś w sobie, nie mówie że są genialne ale od biedy możńa popatrzeć, miejscami ciekawa fabuła jest jak gdyby oderwaniem od tych schematycznych tasiemców emitowanych kilka razy w tygodniu miących po 800 i wiecej odcinków. Ja jednak wolał bym mimo wszystko żeby w miejsce tych seriali puszczano jakieś cieawe dkoumęty, programy popularno naukowe lub jakieś naprawde dobre filmy, ale jeśli już nie ma co oglądać to można i takie coś, pozdrawiam fanów tych seriali
ps.żadnen program w telewizji nie zastąpi dziewczyny, dobrej ksiazki i wyjścia z kolegami na miasto pamiętajcie o tym

Badzo
09-02-2007, 21:08
Oczywiscie Lost i PB wymiata. 4400 mimo ze zapowiadał sie fajnie, okazał się strasznym kiczem.

Polecam tez Jericho, naprawde swietny jest. Niedlugo zaczne ogladac Heroes i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozniej planuje sobie załatwić Dextera.

Bezwolakinho
09-02-2007, 22:09
Prison Break rządzi!
Początkowo myślałem, że nie może być nic lepszego od Zagubionych, ale jednak PB LOSTów bije na głowę... :p

MartwyPlod
09-02-2007, 22:13
Nie no Veronica miazdzy wszystko i wszystkich.
Veronica Mars jest zwykłą nastolatką taką jak wiele innych dziewczyn w jej wieku. Jej najlepsza przyjaciółka Lilly jest zarazem siostrą jej chłopaka Duncana Kane. Nic nie wskazywało na to, że życie Veronici zamieni się w koszmar, aż do momentu, kiedy jej przyjaciółka zostaje zamordowana w brutalny sposób. Ojciec Veronici piastując funkcję lokalnego szeryfa, oskarża ojca Lilly o dokonanie tej zbrodni. Traci w ten sposób posadę a Veronica chłopaka i przyjaciół. Na dodatek jej matka opuszcza rodzinę z niewiadomych przyczyn. Veronica po szkole pracuje w agencji detektywistycznej ojca. Rozwiązuje tam wiele spraw, lecz jej głównym celem jest ustalenie, kto jest winny śmierci Lilly Kane.

HAHAHAHA, już zabieram się za oglądanie [zief rzyg]

Z tej trójki najlepszy jest Prison Break, potem Lost (niestety strasznie się s*****ł ostatnio) i 4400, porażka imo.

Gimlos
09-02-2007, 22:27
HAHAHAHA, już zabieram się za oglądanie [zief rzyg]

Gratuluje oceny serialu jeszcze przed jego ogladnieciem. Veronica Mars jest seria calkiem inna od wymienionych w tym temacie, seria duzo bardziej "lajtowa". Akcja opiera sie na bardzo ciekawej zagadce kryminalnej, na tle ktorej rozgrywa sie rowniez 'codzienne' zycie bohaterow. Nie ma tam falszywego rozdecia, ratowania swiata, a mimo wszystko VM potrafi zaciekawic. Oczywiscie, sa gusta i gusciki, dla mnie Veronica jest bardzo milym przerywnikiem w ogladaniu przesadnie "powaznych" produkcji. No i ta Kristen Bell...
Swoja droga, finaly 1 i 2 sezonu VM sa uznawane za jedne z najlepszych episodow wszechczasow w amerykanskich serialach.

Aeglos
10-02-2007, 01:53
Ekhm... Czy to jest temat o jakieś Veronice!!!??? X( Tu się mówi o poważnych produkcjach filmowych, a nie jakichś pożeraczy czasu dla nastolatek. X( X( X(
Osobiście zagłosowałem na Losta. ;)

Dralo
10-02-2007, 23:53
Prison break 2x16 :D czekam na kolejne odcinki!! baardzo lubie ten serial i tyle:D to jest besciackeB) B) B) B)

Tiligus
11-02-2007, 00:08
Prezydentowa ich uniewinni tylko, że zebrane przez nich dowody będą za słabe, i będą musieli ją zaszantażować. =) I love spoil.

Good luck

P,S nienawidze PB ;]

PiXik
11-02-2007, 01:01
tylko ,że temat nie jest o pb tylko i wyłącznie a twoj pseudo spoiler wsadź sobie tam gdzie słońce nie dochodzi.
ciekawe forum o pb
http://www.prisonbreak.xon.pl/forum/index.php

Soulcalibur
11-02-2007, 01:15
Nie lubie 4400 to jest Shit :D też za Lost'em nie przepadam wole "Skazany na Śmierć" :D

Vil
11-02-2007, 01:28
Tu się mówi o poważnych produkcjach filmowych, a nie jakichś pożeraczy czasu dla nastolatek. X( X( X(

Powazne produkcje filmowe aka " po co ogladac skoro Scofield i tak ucieknie " albo " och, stracil akurat ta czesc tatuazu ktorej teraz potrzebuje ".

Bez jaj.

Do 2x13 przy kazdym odcinku plakalem ze smiechu. Juz nawet Hiro Nakamura jest mniej smieszny od pomyslow scenarzystow PB.

hoomik
11-02-2007, 01:38
slowkiem wtracenia:

Do 2x13 przy kazdym odcinku plakalem ze smiechu.
cut the crap, jak juz musisz koniecznie na sile jechac po PB to rob to chociaz w lepszym stylu, bo takie teksty to o kant dupy rozbic

glos oddany na PB, Losta nie widzialem zadnego odcinka, a o calej reszcie (Heroes, VM, Jericho, 4400 itd.) nawet nie slyszalem.

PiXik
11-02-2007, 11:26
Powazne produkcje filmowe aka " po co ogladac skoro Scofield i tak ucieknie " albo " och, stracil akurat ta czesc tatuazu ktorej teraz potrzebuje ".

Bez jaj.

Do 2x13 przy kazdym odcinku plakalem ze smiechu. Juz nawet Hiro Nakamura jest mniej smieszny od pomyslow scenarzystow PB.

czy nawet moderator musi spoilowac? Gdyby mi się nie podobało nie oglądałbym

Bez jaj.

Vil naprawde szkoda slow dla twojej jakze obiektywnej opinii.

@topic
Przyznaje bez bicia ze z Losta obejrzalem z 5 odcinkow i mnie nie wciagnal, 4400 jakos nie zlozylo sie ale za to PB mnie wciagnelo i to ostro. najgorszym moim bledem bylo obejrzenie tego wszystkiego i teraz bede musial czekac po 1-2tyg. na odcinek =(

ale nie votuje na nic poniewaz nie mam wyrobionej opinii o pozostalych serialach

Badzo
11-02-2007, 13:24
glos oddany na PB, Losta nie widzialem zadnego odcinka, a o calej reszcie (Heroes, VM, Jericho, 4400 itd.) nawet nie slyszalem.
Oj, żałuj. Jak sie dorwałem do Jericho to 11 odcinków w dwa dni obejrzalem. No, troche to glupie bylo, ale cóż zrobic...

jarenty77
11-02-2007, 13:59
Ja jestem wielkim fanem LOSTa!!!! Zacząłem go lubić od kiedy TVP1 zaczeło je emitować. Obejrzałem wszystkie odcinki 1, 2 sezonu. W jesieni będzie 3 sezon lost. Już nie mogę się doczekać!!!! Lost zyskało 20 mln widownię w samym USA!:cup:

hoomik
11-02-2007, 19:18
Oj, żałuj. Jak sie dorwałem do Jericho to 11 odcinków w dwa dni obejrzalem
no wlasnie sciagam pierwszego epa, zobaczymy jak to sie prezentuje... na ep-list widzialem ze na razie jest 11 odcinkow, to juz koniec sezonu czy jeszcze nie? I jesli nie to w jakie dni emitowane sa kolejne epy? South Park jest w srode, Prison Break w poniedzialek, a Jericho?

Ashlon
11-02-2007, 19:26
Ja jestem wielkim fanem LOSTa!!!! Zacząłem go lubić od kiedy TVP1 zaczeło je emitować. Obejrzałem wszystkie odcinki 1, 2 sezonu. W jesieni będzie 3 sezon lost. Już nie mogę się doczekać!!!! Lost zyskało 20 mln widownię w samym USA!:cup:

Powiem tyle - te odcinki z 3 sezonu sa lepsze niz polowa sezonu 2 ;) Duzo sie dzieje.

Maciekmon
11-02-2007, 20:30
4400 nigdy nie oglądałem ale może zobacze o co w tym chodzi.
Lost oglądam mam już 7 odcinków z 3-ciej serii i są fajne.
Skazany na śmierc również oglądam.Mam 16 odcinków z 2-giej serii

Thimburd
12-02-2007, 18:45
Jestem wielkim fanem dobrych seriali, a komputer chodzi u mnie włączony prawie non-stop (w wiadomym celu). Najlepszy jednak jest nieznany za bardzo w Polsce (jedynie kilkanaście tysięcy wiernych polskich fanów ściągających nowe odcinki z sieci), a wielki hit w USA, Kanadzie i GB, Stargate SG-1 i Stargate Atlantis. Świetne seriale, naprawdę polecam :) Obecnie leci 10 sezon sg-1 (już niestety ostatni) i właśnie skończył się 3 sezon Atlantis.
Oprócz Stargate SG-1 i Stargate Atlantis lubię też The 4400, LOST, Prison Break i Jericho.

ps Co za kretyn wymyślił tytuł "Skazany na śmierć"... (?)

Times
12-02-2007, 18:52
Jestem wielkim fanem dobrych seriali, a komputer chodzi u mnie włączony prawie non-stop (w wiadomym celu). Najlepszy jednak jest nieznany za bardzo w Polsce (jedynie kilkanaście tysięcy wiernych polskich fanów ściągających nowe odcinki z sieci), a wielki hit w USA, Kanadzie i GB, Stargate SG-1 i Stargate Atlantis. Świetne seriale, naprawdę polecam :) Obecnie leci 10 sezon sg-1 (już niestety ostatni) i właśnie skończył się 3 sezon Atlantis.
Oprócz Stargate SG-1 i Stargate Atlantis lubię też The 4400, LOST, Prison Break i Jericho.

ps Co za kretyn wymyślił tytuł "Skazany na śmierć"... (?)

Mugł byś napisać coś na temat Stargate SG-1 i Stargate Atlantis ? Też jestem fanem seriali (zagranicznych oczywiście) bo polskie sux. Może mi się spodoba Stargate i to drugie i sie wkrece.

Mudbloods
12-02-2007, 19:01
The OC rox xD

Vil
12-02-2007, 20:50
czy nawet moderator musi spoilowac?

Srednio wyrobiony intelektualnie szympans wpadnie na pomysl, ze Scofield ucieknie bo inaczej nie byloby serialu. Skonczylby sie na 34 odcinku egzekucja jego brata ? Nie sadze.

naprawde szkoda slow dla twojej jakze obiektywnej opinii

My sie tu zajmujemy obiektywnym ocenianiem ktory lepszy, czy wyrazaniem swojej, subiektywnej opinii ?

Proponuje, zeby ktos z uwazajacych PB za genialny serial umotywowal swoje stanowisko. Ja flejm z mojej strony koncze.

PiXik
12-02-2007, 20:56
No tak napewno wiedziałeś,że straci akurat tą częśc tatuażu ;]
ale skoro ktoś nie lubi serialu to pewnie uważam,że nikomu taki szczególik nie może zepsuc zabawy

kamil_unia
12-02-2007, 20:57
Zdecydowanie wole Lost jakos najbardziej przypadl mi do gustu:)

Portaknus Minusbus-farmer
12-02-2007, 20:58
Ktoś tam powiedział że lostów nieda się oglądać jak się nie obejżało pierwssego odcinka - nieprawda, ja zacząłem oglądać drugą serię, i uważam że lost jest najlepszy z wszystkich innych seriali (chociaż PB nie oglądałem...) Lost, ma to coś - adrenalinę czy tajemniczość - że trzyma w foteliku (czy sofie , jak tam chcesz) do ostatnich sekund reklamy, ponieważ po szoku tego czego oglądnąłeś przed chwilą niemożna się otrząsnąć.

czyt. głos na Lost

^^EVIL_JARO^^
12-02-2007, 21:35
krótko, zwięźle i na temat: Skazany na śmierć rlz, gloś na niego:cup: mimo iż 4400 równierz jest fajoskie, skazany bardziej mnie wciąga - jest fajniejszy etc.. :P

Szymex
13-02-2007, 14:45
Ja lubię wszystkie te seriale ;).

Portaknus Minusbus-farmer
13-02-2007, 14:58
Lost Ma 66 głosów, muahaha zuo!

;>

Veko
13-02-2007, 18:34
Genialne seriale LOST I skazany na śmierć. 4400 jeszcze nie oglądałem. Martwi mnie to że LOST bedzie miał 7 serii...mam nadzieje że skończy sie niepodziewani. Na strnie Losta przeczytałem ze pewien pisarz chiałby aby lost zakończył sie tak że Jack budzi sie ze snu. Mi to nie pasi a wam?

Bastash
13-02-2007, 18:39
LOST zafascynował mnie od początku, scenariusz 1 klasa.
Prison Break widziałem dopiero 2 odcinki i to nie pierwsze a mimo to bardzo mi się spodobał.
The 4400 najgorsze z tej trójcy. Przewidywalne jak przygody Kubusia Puchatka : /

>LOST<

matiiii
13-02-2007, 18:44
Mi to nie pasi a wam?

Wtedy to by byl najglupszy scenariusz jakikolwiek bym widzial.

LolnY
13-02-2007, 20:32
Ja zagłosowałem na 4400.

Mnie jakoś podoba się ten cały klimat, jaki się tam znajduję.

A to, że nic się nie dzieje...czy ja wiem ?
Mnie tam jakoś to pasuje :) , jest można powiedzieć, że zbalansowane... Po równo akcji i po równo "spokojnej taśmy" :) .

Lost mi jakoś nie przypadł do gustu, czasem na siłę go oglądałem...

Skazany na śmierć (Prison Break) - hmmm... Podoba mi się, ale jednak pozostanę przy 4400, wolę właśnie takie klimaty jakie są w tych "cyferkach" :P .

A mi właśnie 4400 najmniej się podoba. Głosowałem o ile dobrze pamiętam na Lost :P

Veko
15-02-2007, 20:09
Wejdzcie sobie na google i wpiszcze "Skazany na śmierć" na jakiejś stronie są fragmenty 1 i 2 serii z opisami odcinków naprawdę genialnie sie zapowiada :)

Morgaroth
16-02-2007, 21:42
Zdecydowanie Lost najlepszy. Skazany na śmierć też jest niezły, ale nie ma tego klimatu co Zagubieni. Za każdym razem kiedy chce coś zrobić ktoś mu w tym przeszkodzi i musi zaczynać od nowa... Można go nazwać filmem, który ogląda się z nudów. Zaś 4400 to już totalna klapa. Dlaczego akurat 4400, a nie 1332 ? Pozdrawiam :P

PiXik
16-02-2007, 21:46
"Dlaczego akurat 4400, a nie 1332 ?" bo odnalazło się 4400 zaginionych osób, wiesz,że do bani a nie znasz podstaw serialu?dziwne troche

Dark Sven
16-02-2007, 21:57
[Lasooch mode on] 4400 może dałoby się obejżeć, gdyby zamiast "4400" było 6660[Lasooch mode off/]

Ja nie oglądam żadnego. Żaden mnie nie interesuje, ani mnie nie wciągnął.

Imo seriale to największe zło w telewizji. Musisz oglądać żeby wiedzieć co jest w następnym odcinku ;)

Morgaroth
16-02-2007, 21:59
"Dlaczego akurat 4400, a nie 1332 ?" bo odnalazło się 4400 zaginionych osób, wiesz,że do bani a nie znasz podstaw serialu?dziwne troche

No, ale dlaczego odnalazło się 4400 ? No dobra mniejsza już z tym. Tak mi się powiedziało :P

Ashlon
16-02-2007, 22:43
No, ale dlaczego odnalazło się 4400 ?

Bo tylu niby porwano? :D

matiiii
17-02-2007, 16:19
[Lasooch mode on]
Imo seriale to największe zło w telewizji. Musisz oglądać żeby wiedzieć co jest w następnym odcinku ;)

Ale to nie jest Moda na sukces ktora ma juz ponad 3000 odcinkow w Polsce a w Kanadzie ok.4000+:D

kamosblue
17-02-2007, 17:19
Yep.
Jest takie powiedzienie, "Wszystko się kiedyś kończy..."*

* - oprócz mody na sukces

Vil
17-02-2007, 21:42
Ale to nie jest Moda na sukces

MnS to nie serial, bo od pierwszego odcinka wiadomo co bedzie w nastepnym -.-V To jest permanentne deja-vu.

Rafayen
17-02-2007, 23:08
Co do Deja-vu Lost zaczyna sie robic z troszke zamieszany :p

matiiii
18-02-2007, 10:23
@up
Tak jak ktoś powiedział: W jednym odcinku 1 zagadka się rozwiązuje ale 10 następnych pojawia.:)

Lord Dreathan
18-02-2007, 16:37
Prison Break ftw. Lost robi się zbyt zawiły a 4400 to bajeczka ;p Podobnie jak Heroes.

Dratris
18-02-2007, 16:40
Dla mnie 4400 Lost ;>

sesaj
18-02-2007, 16:49
PB jest naprawde fascynujacym serialem, ale tylko 1 sezon.
Uwazam, ze to jest bardzo ciekawie zrobiony serial, ale tylko 1 sezon.
Koncowka kazdego odcinka jest kompletnie zakrecona, ale tylko 1 sezon.
Po obejrzeniu odcinka, nie mozesz sie doczekac na kolejny, ale tylko w 1 sezonie.

Obejrzalem 1 sezon z otwarta szczeka, ale 2 sezon, to juz nie to samo, co trzymalo w napieciu wczesniej. Nuda.

A Lost...a Lost rzadzi :) Oby 3 sezon byl ostatnim, bo chce sie w koncu dowiedziec o co naprawde w nim chodzi :) A nie poznac setki kolejnych zagadek w kolejnych sezonach.

Mazur199
18-02-2007, 20:12
Skazany na smierc ma oklepana i nudna fabule,komercyjny film w pizdu ;p

ripper
18-02-2007, 21:04
komercyjny film w pizdu
O rly? A ty byś co, sztukę dla sztuki chciał?

PiXik
18-02-2007, 22:18
Skazany na smierc ma oklepana i nudna fabule,komercyjny film w pizdu ;p

oklepana i nudna?można i tak . Serial ten zachwyca nawet krytyków...
ale każdy ma prawo do swojego zdania, szkoda,że czasem aż tak absurdalnego

Avi.
18-02-2007, 23:43
PB i Lost ma się rozumieć :]

P.S: Dlaczego nie ma Jerycho :( ?

matiiii
19-02-2007, 09:38
@up
Bo one lecą w telewizji publicznej (Polsat, TVP1, TVP2)

TaifunIII
19-02-2007, 12:10
Zdecydowanie skś<---skrót
:P

Pramus
20-02-2007, 20:09
Wszystkie seriale oglądam na bieżąco i nie porównuje ich, bo za bardzo się nie da. Wszystkie są całkowicie różne.

Lostwind
20-02-2007, 21:18
Hmm...Prison Break jest IMO naprawdę świetny, non stop trzyma w napięciu i nie pozwala widzowi się znudzić, a przecież o to chodzi, nieprawdaż? The 4400 jest nawet fajny, ale widać zapożyczenia z Z Archiwum X i troszki przynudza;) , Losta niestety nie oglądam, bo gdy dowiedziałem się o tym serialu takich pochlebnych rzeczy leciała już druga seria;( , a głos swój oddałem oczywiście na PB ochrzczonego rezolutnie "Skazanym na śmierć";)

Kula29
21-02-2007, 16:29
TYLKO PRISON BREAK!! żadnch tam 4400 ani lost prsion jest najlepszy oglądałem już wszystkie 2 sezony (1sez.22 odcinki)(2sez.17 i będzie więcej) i czekam dalej

Suranos
21-02-2007, 17:50
Zagłosowałem na PB, chociaż Lost też nie jest zły, a 4400 to już totalna porażka.

Tompior
21-02-2007, 22:40
Prison break. Wlasnie obejzalem 1 sezon i byl zajebisty.
Bylo pare niezgodnosci z rzeczywistoscia i z wygladem postaci.

Nieuczesane wlosy a sekunde pozniej uczesane itp :P Rozwalona klapa ktora nagle jest cala :) Rury ktore po jednym odcinku znikaja :P

No ale serial zajebisty :D

Vil
22-02-2007, 00:10
PB od 2x15 w gore coraz bardziej poprawia poziom ;p

Diamonic
23-02-2007, 05:24
PB od 2x15 w gore coraz bardziej poprawia poziom ;p

A wiadomo kiedy będzie 2x17+? Bo wczoraj w nocy obejrzałem 9 -> 17 (zacząłem około 1 w nocy i się oderwać nie mogłem), bo 17, skończyła się trzymając w napięciu. ;)

@topic:
Nie oglądałem Losta, o 4400 nawet nie słyszałem (xD), co prawda Losta może z 10 odcinków, ale jakoś nie chciało mi się tego oglądać. :)

Colo_2006
23-02-2007, 08:57
Moj ulubiony serial prowadzi :P:D

Badzo
23-02-2007, 14:18
Wczoraj obejrzalem pilota Dextera. O fuck, nigdy wiecej.

Diamonic
23-02-2007, 17:07
Wczoraj obejrzalem pilota Dextera. O fuck, nigdy wiecej.

Co to jest? Zreszta nie o tym temat... ;p

Vil
23-02-2007, 18:39
Co to jest? Zreszta nie o tym temat... ;p

Serial zdecydowanie ostrzejszy od wyzej wymienionych, raczej nie dla dzieci. Mimo to polecam.

kamosblue
23-02-2007, 18:57
Ja ogladam wszystko. ;) 4400 i Prison Break w TV, odcinki LOST sciagam na biezaco. Powoli zaczynam zaopatrzac sie w 2 sezon Prison Break, aby miec co ogladac jak sie pierwszy w TV skonczy. 4400 tez sie zaczyna rozkrecac.

hoomik
23-02-2007, 19:01
a ja sie w Jericho wciagnalem T_T Pierwsze epy przynudzaja, ale tak od 1x4/5 zaczyna sie rozkrecac i dalej jest coraz lepiej. Tez moge polecic jak ktos jeszcze nie widzial.

Diamonic
23-02-2007, 19:32
Serial zdecydowanie ostrzejszy od wyzej wymienionych, raczej nie dla dzieci. Mimo to polecam.

Aha, to jak zrobie troche miejsca na dysku, to ściągne. ;)

Badzo
23-02-2007, 19:53
a ja sie w Jericho wciagnalem T_T Pierwsze epy przynudzaja, ale tak od 1x4/5 zaczyna sie rozkrecac i dalej jest coraz lepiej. Tez moge polecic jak ktos jeszcze nie widzial.

Oj tak, serial jest wypas. Ostatnio po półrocznej(?) przerwie pojawił sie 12 odcinek. Juz sciagnalem, tylko ze jeszcze do mojej wersji napisow nie ma.

Idk
23-02-2007, 20:07
Ogladalem 3 sezny Losta , pierwsza seria byla bardzo dobra , ale ogladajac caly drugi sezon i troche trzeciego mozna dojsc do wniosku ,ze "I pies ma tajemnice".
Z tych trzech seriali chyba najciekawszy jest PB. widzialem juz 9 odcinkow i sciagam dalej bo warte obejrzenia.

@off
ciekawy jestem czy ktos widzial Jericho ? Moze nawet jest lepszy od PB ; > a widzialem 11 odcinkow

@up
Widze ze hoomik ogladal i tez mu sie podoba :)

Bad Angel
25-02-2007, 13:16
Skazanego nie oglądam, bo w tym czasie na AXN leci Lost 3, ale i tak najlepszy jest 4400.

matiiii
25-02-2007, 14:15
@up
Ja oglądam to i to. Skazanego na Polsacie oglądam w Niedzielę. Lost 3 w poniedziałek powtórka jest o 21,00.

Diamonic
27-02-2007, 16:24
Już jest Prison Break S02E18 na torrentach, ; D właśnie skończyłem ściągać, ale polskich napisów jeszcze nie ma. ; ]

Virnik
27-02-2007, 17:23
ja uwielbiam oczywiście te 3 seriale a w sądzie niestety można tylko wybrać jeden dlatego nie głosuje bo pokrzywdze te na które nie głosowałem :D:D

Dark Sven
27-02-2007, 18:12
PISon breaka na pewno nie będe oglądać. Po tym jak trzepaczką do jajek wiercił :D

SPSP
28-02-2007, 10:36
Film Skazany na Smierc jest dla mnie najlepsze czy wiece ze ten film jest uwazany za najlepszy film w calej ameryce?Nawet jak bede go ogladac za 5 razem i tak mi sie nie zudzi 8o .

daniel40
05-03-2007, 00:25
Film Skazany na Smierc jest dla mnie najlepsze czy wiece ze ten film jest uwazany za najlepszy film w calej ameryce?Nawet jak bede go ogladac za 5 razem i tak mi sie nie zudzi 8o .

Serial człowieku serial... nie grzesz nazywajac serial filmem! W tej chwili jest uważany za najlepszy serial na świecie (Zawsze coś musi byc najlepsze, a ze akurat jest to dobry serial to wypadlo na niego :p)... ale pamietajcie o tym że wszystko się kończy... :( tylko jednego szkoda, że akurat ten serial musi sie skonczyc :(

Pozdro :(:( szkoda

Jackal
05-03-2007, 13:31
Imvho szkoda że pedofil zabił Boba (strażnika)... Miller będzie miał prze*ane jeżeli weźmie osobe która zabiła klawisza...

PauluSka
05-03-2007, 13:46
4400 widziałam tylko jeden odcinek :P nawet nie złe ale leci wtedy, gdy nie moge oglądać xD

Lost już mnie nudzi :/ najpierw, że są sami na wyspie a potem się okazuje, że znajdują "innych". To troche pomylone. Zdecydujcie się wreszcie -.-
Skazany na smierć jest świetny :D Trzyma w napięciu itd. Razem z kumpelkami postanowiłyśmy nie ściągać z neta i czekać w napięciu cały tydzień na następny odcinek :P

a tak na marginesie- wie ktoś może w którym odcinku zwieją?:>
Jeśli ktoś juz o tym pisał to sorki, ale nie chce mi się czytać tylu postów :P

Badzo
05-03-2007, 15:59
Lost już mnie nudzi :/ najpierw, że są sami na wyspie a potem się okazuje, że znajdują "innych". To troche pomylone. Zdecydujcie się wreszcie -.-

No, dziwne nie jest. Troche trudno określić czy jest sie na wyspie samotnym zaraz po wylądowaniu na niej.

Morun Kous
05-03-2007, 16:30
Osoboście muszę przyznać, że najlepszy z tych wymienionych jest "Skazany na śmierć". Sam oglądałem już 22 ocinki I serii i 16 z II serii i to jest porostu zajebiste! Tym co oglądają go w TV zdradzę, że wg mnie najlepsze odcinki (z I serii oczywiście) to bądą 3 ostatnie, czyli 20, 21 i 22 - jest tam chyba najlepsza akcja, ale więcej już niezdradze - bo po co ? ;)

LOSTów oglądałem całą I i II serię oraz 3 czy 4 odcinki III serii i musze przyznać, że z każdym odcinkiem coraz bardziej "niszczą" ten serial - wg mnie traci już swój klimat (szczególnie III seria jak narazie...).

4400 oglądałem wszystkie jakie narazie były odcink w TV i jakoś nieprzypadło mi to do gustu... .

Z w/w treści chyba łatwo wywnioskować, że swój głos oddałem na "Skazany na śmierć"

PauluSka
05-03-2007, 16:43
No, dziwne nie jest. Troche trudno określić czy jest sie na wyspie samotnym zaraz po wylądowaniu na niej.

oj ale Ty jesteś drobiazgowy :P tak czy inaczej ten serial zaczyna byc tasiemcem :/

Badzo
05-03-2007, 16:58
LOSTów oglądałem całą I i II serię oraz 3 czy 4 odcinki III serii i musze przyznać, że z każdym odcinkiem coraz bardziej "niszczą" ten serial - wg mnie traci już
swój klimat (szczególnie III seria jak narazie...).

No to widać zbyt mało oglądałeś, bo już od 9 odcinka w gore odzyskuje z powrotem swój klimat.

Bastash
05-03-2007, 17:03
No to widać zbyt mało oglądałeś, bo już od 9 odcinka w gore odzyskuje z powrotem swój klimat.

Potwierdzam. Pierwsze odcinki 3 sezonu nie były zbyt dobre ale po 8 już mi się podoba.

Co do PB to jestem mile zaskoczony. Przestałem oglądać po tym, jak Scofield wyczytał z ręki "cute poison" bo uważałem to za przesadę. Teraz już wszystko jasne ; ]

kamosblue
10-03-2007, 18:46
http://youtube.com/watch?v=mzwQ9MboXMI

mój up i napisy

Krzesław
10-03-2007, 19:02
Obejrzałem narazie 10 odcinków PB. Spodobał mi się, ale jednak nie porwał mnie to tak samo jak Lost.

@down: Czepiasz się. :P
Może bym was pobił, bo odcinki 2 - 8 oglądnąłem w dwa dni (albo nawet 1) i już miałem kontynuować maraton, ale 11 odcinek mam źle nagrany...

Bastash
10-03-2007, 20:29
Obejżałem narazie 10 odcinków PB. Spodobał mi się, ale jednak nie porwał mnie to tak samo jak Lost.

Założysz się, że nie obejżałeś..?

LOST wciąga niesamowicie na samym początku. PB zaczyna wciągać w okolicach 10 odcinka. Ja przykładowo do 10 co kilka dni oglądałem a późniejsze 11 w dwa dni o.O

kamosblue
10-03-2007, 20:31
Heh, u mnie jeszcze gorzej.

6 w TV. A potem az do 19 z 2 serii w 3 dni.

Cloy
11-03-2007, 11:29
Mi sie bardzo spodobal PB, w 2 dni obejrzalem 17 odcinkow tak mnie wciagnelo jak odkurzacz, robi sie coraz ciekawsze.

Pan Kracy
11-03-2007, 11:34
xD ja wole "NA Wspólnej" XDDDDDDDDDD

Murderer
11-03-2007, 13:25
Prison Break oczywiscie ;)

Dark Rider
12-03-2007, 15:27
Głos oddałem na Prisona, cały czas jest jakaś akcja. Nie ma odcinków nudnych i wciąga jeszcze bardziej niż Lost. A co do Lost'a to III sezonem bylem zawiedziony ale po obejrzeniu 11 odcinka śmiem twierdzić, że w końcu zaczyna się coś dziać! To są moje dwa ulubione seriale ale biorąc pod uwagę, że w Prisonie nie ma tylu zagadek i tajemnic jak w Loście i mimo to równie dobrze wciąga oddałem na niego głos.

kamosblue
12-03-2007, 15:45
Prison pod koniec drugiej serii zaczyna sie juz robic "krecony na sile", niezle naciagane watki.

Badzo
12-03-2007, 16:11
Prison pod koniec drugiej serii zaczyna sie juz robic "krecony na sile", niezle naciagane watki.

No, widać, ze chcą na sile pociągnąć jeszcze jeden sezon. Ale ja nie jestem na nich za to zły. :)

kamosblue
12-03-2007, 21:17
Kolejny moj upload z zintegrowanymi napisami. Tym razem film dotyczy wiezienia, w ktorym kreca prison breaka.

http://youtube.com/watch?v=9el5MbEv1L8