zaloguj się

Pokaż pełną wersje : OF Quest prawie solo by 47 druid

dapolites
03-02-2007, 15:17
http://upload2.net/page/download/hZEJ8cU3aDtTMZY/Orc+Fortress+Quest.rec.html

Spoil wydarzeń z filmu poniżej na biało, jak ktoś nie chce to niech nie czyta:
Po raz kolejny dała o sobie znać jedyna wada druida - maly cap. Spokojnie bym tego questa wykonał gdybym miał o te 104+ oz. na manasy więcej. Ale na szczęście nie padłem (dałem exit i mnie wylogowało na red hp z trucizną która by mnie nie wykończyła), więc wyczyszcze questa innym charem i wezme nagrody obydwoma charami po zalogowaniu druida. Tak to jest jak się gra druidem - niby profesja o niebo lepsza od knighta pod względem obrażeń i opłacalności, ale mały cap powoduje że niektóre questy są dużo trudniejsze do zrobienia drutem niż knightem. Ja jednak tego questa dokończę na 100% i zamieszcze na tym forum film z całego questa od początku. Było co prawda bardzo ciężko i już liczyłem się nawet z możliwością śmierci, ale przecież tibia to tylko gra więc nic wielkiego by się nie stało nawet jak bym padł. "Tibia to tylko gra" - właśnie, większość z was niestety o tym zapomina, np. nudno trenując. Założe się, że wy byście mieli pełne gacie już na samą myśl o wejściu do warlordów solo.

Cytowanie powyższego tekstu napisanego na biało jest zakazane i proszę moderatorów o banowanie użytkowników którzy go zacytują. :p

BaStLeR
03-02-2007, 16:01
Hello, obejrzalem.

W sumie troche waste, ale i tak respect :D
na pewno gdybys mial jeszce 3 bp mf ~~ dalbys rade i z questem, i wrócic ;-)
W sumie to fux ze przezyles, pod koniec łupnął ci zerk jeszce ;p

Popros znajomych moze jakos Ci pomogą :P

papa

Etoric
03-02-2007, 16:06
WAŻNE!

Ban dotyczy nie konta, ale osoby. Jeśli stwierdzimy, że zbanowany user założył nowe konto, będzie ono również zbanowane. W skrajnych przypadkach uporu i trwania w głupocie, można spodziewać się bana na IP.

Dinrakit...żegnamy.

Perszing
03-02-2007, 16:47
niestety druid no powah?<smutne> moze jak bys mial utana vid to bys zrobil OF ale to czeab przeciez pomyslec nie?

Gunzo
03-02-2007, 16:47
Dinrakit wiesz ze chyba nawet obejrze ten film o.0