Pokaż pełną wersje : Druid czy Knight???
Którą profesja grać Druidem czy Knightem?
Pacc może będę miał , ale pewny nie jestem.
Którą profesje wybrać?
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89073
Master Michak
03-02-2007, 19:53
Ja ci powiem kilka rzeczy.
1. Jest to twój wybór.
2. Druid:
- szybki exp ogólnie
- od razu możesz iść na PoH i siekać cyce
- od 27-28 idzisz na dragi i tak jaza
- z paccem lecisz na tomby i siekasz z exori vis
- druid z paccem ma fajne czary
3. Knight
- skilujesz dość długo
- ciągle lepszy eq
- od 35 idzisz na drag hunt
- kupujesz beznadziejne uhy
- z paccem lecisz na tomby i lesze respy dragów
Według mnie bierz knajta bo o wiele łątwiej z desert questem i ogólnie knajt jest super profesją która wcale nie jest NUDNA. Rób jak chcesz. Rycek jest ciekawą postacia bo jakoś fajnie widzić sieck inie ma ghoula... sieck i dragowi polecialo 250 obrażem.....
Jak kogoś rajcuje exp w okolicach 10-15k/h, to owszem, idzie.
Graj tym, kim będzie Ci wygodniej. Mimo tego, że druid jest taki superhiperuberpro, wolałem olać go na rzecz knighta. Była to jedna z najlepszych decyzji w moim tibijskim życiu - styl gry druida totalnie mi nie leżał.
Najlepszą profesją jest sorcerer, ale to którą będzie Ci się najlepiej grało zależy od Ciebie :P
Jeśli lubisz długie godziny poświęcone na skillowanie, a potem pg i szybki lv up to wybierz knighta, a jeśli lubisz cały czas expić, a umiejętności trenować w parze z twoim stanem finansowym to wybierz druta :P
1. Jest to twój wybór.
2. Druid:
- szybki exp ogólnie
- od razu możesz iść na PoH i siekać cyce
- z paccem lecisz na tomby i siekasz z exori vis
- druid z paccem ma fajne czary
3. Knight
- skilujesz dość długo
- ciągle lepszy eq
- od 35 idzisz na drag hunt
- kupujesz beznadziejne uhy
- z paccem lecisz na tomby i lesze respy dragów
Według mnie bierz knajta bo o wiele łątwiej z desert questem i ogólnie knajt jest super profesją która wcale nie jest NUDNA. Rób jak chcesz. Rycek jest ciekawą postacia bo jakoś fajnie widzić sieck inie ma ghoula... sieck i dragowi polecialo 250 obrażem.....
Widać, że znasz się na tibi...
Mam knighta i druida , ale zaczołem się zastanawiać czytajac posty "knight jest najgorszy" , "knightem się nudno gra" itd.
Poradzcie!!!!
To zrób najlepiej jeszcze paladyna i sorca do kompletu. A wybierz rookstayera.
Wszystko nt. wyboru profesji zostało powiedziane, wiele kłótni przetoczyło się z tego powodu przez forum. Wystarczy poszukać.
To już moje ostatnie pytanko , czy dam rade na 50 levelu druidem zabić solo DL'a i czy na 50 levelu knightem dam rade zabic DL'a?(bez pacc).
To już moje ostatnie pytanko , czy dam rade na 50 levelu druidem zabić solo DL'a i czy na 50 levelu knightem dam rade zabic DL'a?(bez pacc).
Paladyn.<10znakow>
W obu przypadkach owszem, wastując przy tym sporo kasy.
Już wybrałem.:D
Temat do zamknięcia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.