PDA

Pokaż pełną wersje : Koniec z Owntibia

Luppy
04-02-2007, 02:25
Nareszczie proevul hacker skończył rozpowszechniać program "Owntibia" który nie wykrywał żaden any-vir oraz wall ,teraz wszyscy co zdobyli program nie mogą go używać co nareszcie zmniejszy fale crackerów na nasyzm forum. Prawdopodobnie spowodowane jest tym iż dane osobowe autora programu zostały opublikowane miejmy nadzieje że dostanie nauczkę a forum.tibia.pl pozbędzie się crackerów

Kazux
04-02-2007, 02:31
Te info już jest stare, wydaje mi się, że widziałem jej już na tym forum, a jeśli nie to http://tibia.org.pl za pomyłke przepraszam :P

XIII
04-02-2007, 02:38
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=165544

Stad info?

@down
Nie ma problemu.

Kazux
04-02-2007, 02:44
@up Taa dokładnie o to mi chodziło

Izull
04-02-2007, 11:15
Piszesz, że pro evul hacker zakończył swoją działalność, a na końcu piszesz, że forum nareszcie pozbędzie się crackerów. Chyba chciałeś być zbyt mądry B)

Upierz
04-02-2007, 11:17
@Izull: Zdarza się ;D

Luppy
04-02-2007, 11:35
Piszesz, że pro evul hacker zakończył swoją działalność, a na końcu piszesz, że forum nareszcie pozbędzie się crackerów. Chyba chciałeś być zbyt mądry B)
Bo z tego co wiem ten koleś zrobił tylko program...

Izull
04-02-2007, 11:40
@up

Zwracam honor. ;)

ShadowSSJ2
04-02-2007, 11:55
Nawet info by me ;d.

Btw. Refleks masz.

Zen
04-02-2007, 14:12
mi sie zdaje ze kolejnym czynnikiem dzieki ktoremu owntibia upadla bylo to ze autor strony sprawdzal pasy zanim one trafily do wlasciwch osob, bez co sie maxymalnie bogacil. Stad te nieustanne ataki noobchakerow, wkoncu noobchakerzy sie skapli i zaczely sie grozby i wyzwiska w strone autorai dezaktywacja strony.

Luppy
04-02-2007, 14:18
mi sie zdaje ze kolejnym czynnikiem dzieki ktoremu owntibia upadla bylo to ze autor strony sprawdzal pasy zanim one trafily do wlasciwch osob, bez co sie maxymalnie bogacil. Stad te nieustanne ataki noobchakerow, wkoncu noobchakerzy sie skapli i zaczely sie grozby i wyzwiska w strone autorai dezaktywacja strony.
Tak czy siak teraz koleś ma ciężkie życie

XIII
04-02-2007, 14:19
@2up
Okazalo sie, ze hasla lecialy zarowno do script kiddie, ktore instalowaly keyloggera po kafejkach i rozpowszechnialy na forum ( wlasciwie zaden antywirus tego nie wykrywal, ale wystarczylo doglebnie samemu sprawdzic ten plik ) jak i do autora tego programu.

Rybzor
04-02-2007, 14:21
Dobrze, ze tak sie stalo, bo to byl zbyt groźny i zbyt dobrze pomyslany keylog, autor tego mial tyle itemow, ze juz mu sie pewnie znudzilo, domyslam sie, ze hackowal paredziesiat osob na dzien.

Eric
20-03-2007, 10:26

....
n/c
Dużo ludzi hackowało 100+ lvl i jakoś zawsze były "pełne".

~Eric

DrakoOsek
20-03-2007, 12:14
Ehh teraz wyszedl chyba jakis "tibiamail07" wykrywa go tylko 3- av z jotti , nawet nod32 nie wykrywa ; d.

Kamil1000
20-03-2007, 18:59
Ehh teraz wyszedl chyba jakis "tibiamail07" wykrywa go tylko 3- av z jotti , nawet nod32 nie wykrywa ; d.
ten 3 antyvir to avast

Upierz
20-03-2007, 19:49
@Up: Czyli możemy czuć się bezpiecznie :)
Poza tym... już dawno minął czas OwnTibia, więc po co odświeżać temat? Już lepiej założyć nowy dla czegośtam.

Eric
20-03-2007, 20:40
@Up: Czyli możemy czuć się bezpiecznie :)
Poza tym... już dawno minął czas OwnTibia, więc po co odświeżać temat? Już lepiej założyć nowy dla czegośtam.
Śmieszna jesteś....
OwnTibia nadal żyje ...
Drogie Dziewczynki!
Czas się bać !!!OwnTibia wróciła i nie zamierza odejść , więc uważajcie na swoje p-sety ...

~~~~Eric Tu Był :)

Tristo
20-03-2007, 22:27
Dobrze, ze tak sie stalo, bo to byl zbyt groźny i zbyt dobrze pomyslany keylog, autor tego mial tyle itemow, ze juz mu sie pewnie znudzilo, domyslam sie, ze hackowal paredziesiat osob na dzien.

niezobowiazujace oskarzenia rox?:D

okrzesik
21-03-2007, 01:27
Hehe, Owntibia nie istnial tylko przez 2dni... Zyliscie w nieswiadomosci tego zla...
Strach powrocil i padl na wasze blade twarzyczki...

Plate Sety ludzi z tego forum naleza juz do Owntibia;) Hehe

A co do tego czy Admin kradnie, mowia tak jedynie zakompleksione dzieciaki ktore utracili swoje borad swordy:)

Jakby taki byl, to by nam 100+ podbieral prawda? I jakos to sie nie zdazylo:)

Dla wiekszosci ktora osiagnela cos na tym serwisie, sam KL jest tylko dopelnieniem czynu, tylko po to by nie bawic sie w sprawdzanie setek znakow tekstu z innych KL.

~~~~Shay tu byl:)

widac kto ma kompleks ,,, nie umiesz pisac ? borad xD iasijasasuahsuahsaushaushijasija to moze o borata ci chodzi ;> ziooom odpusc sobie zal.pl Owntibia sie skonczyla ziomek ma w rl kiepsko i jeszcze gorzej wiec -.-"

Dr._Lepper
21-03-2007, 02:08
Nareszczie proevul hacker skończył rozpowszechniać program "Owntibia" który nie wykrywał żaden any-vir oraz wall ,teraz wszyscy co zdobyli program nie mogą go używać co nareszcie zmniejszy fale crackerów na nasyzm forum. Prawdopodobnie spowodowane jest tym iż dane osobowe autora programu zostały opublikowane miejmy nadzieje że dostanie nauczkę a forum.tibia.pl pozbędzie się crackerów

crackerow?
Craker - ktos kto lamie zabezpieczenia programow (triale, cd keye, etc.)

aaa chodzilo co o haker?
te trudne nazwy :O

Skrzat
21-03-2007, 02:39
@Up

tak dla wjasnienia

Cracker (z ang., dosłownie łamacz) – osoba zajmująca się łamaniem zabezpieczeń komputerowych (crackingiem).

– osoba o bardzo dużych, praktycznych umiejętnościach informatycznych (lub elektronicznych) która identyfikuje się ze społecznością hakerską. Hakerzy odznaczają się bardzo dobrą orientacją w Internecie, znajomością wielu języków programowania, a także świetną znajomością systemów operacyjnych, w tym zwłaszcza z rodziny Unix (GNU/Linux, BSD itp.).

Uważanie kogoś za hakera jest wśród innych hakerów i osób identyfikujących się z subkulturą hakerską wyrazem wielkiego szacunku.

@Topic

Owntibia dalej jest tylko teraz trzeba za to placic 20zl (widocznie za malo kasy mail admin z p setow na allegro)

Eric
21-03-2007, 09:53
up@
Moze miał moze nie miał

Oto jakies moje hacki ;p
94 rp furora
http://i174.photobucket.com/albums/w102/Eriicc/lootz94rp.jpg
Loocik z 80 rp -Pacera
http://i174.photobucket.com/albums/w102/Eriicc/hajsik.jpg

Baj baj idzcie huncic roty bo p sety wam zabiore;p

Foto_scr
21-03-2007, 10:18
Nie wiem, czy wiecie, ale keyloggerem owntibia zarażacie się poprzez otworzenie jakiegoś pliku wykonywalnego, np. . scr tudzież *****. Więc idioci, którzy stracili swoje przedmioty i z tego powodu chcą wysadzić cały świat (bo ktoś im ludzika w Tibii okradł), sami są sobie winni. Większość myśli, że jeśli skanery milczą, to plik jest jak najbardziej czysty. Oczywiście są w błędzie. Efekty widać. Szkoda też, że wszystkie osoby z owntibia.com, którzy kupili VIPA, posiadają zdolności na poziomie: poprawna konfiguracja "krok po kroku" oraz założenie tematu na forum: ,,Bubble zabija Eternala". Jednakże kilka osób okazała się sprytniejsza, ale i tak pokrzyżowałem im szyki (Gromexorek z tego forum i ktoś tam jeszcze).

H.Lyoud
21-03-2007, 10:21
Gromexorex przerzucił sie na tibia.org.pl

Diego'Odin
21-03-2007, 10:24
Niewielu lubi script kiddie. I dobrze.
A osoby "hacknięte" płączą "Jak to było możliwe?" Tak to jest jak sie nie ma włączonych rozszerzeń, nie skanuje sie ścąganych plków(szczególnie tych związanych z Tibią)

Szkoda też, że wszystkie osoby z owntibia.com, którzy kupili VIPA, posiadają zdolności na poziomie: poprawna konfiguracja "krok po kroku" oraz założenie tematu na forum: ,,Bubble zabija Eternala"

Nie wszystkie, nie wszystkie... ale większość. Zdecydowana.

DexteroO
21-03-2007, 17:21
teraz ja sie pohfale
chaknouem usmy druida na antice
lut:

http://i10.tinypic.com/2prxjs1.jpg

pozdrawiam was

Foto_scr
21-03-2007, 17:30
I czym się tak chwalicie, przecież to tylko piksele w gierce.

Palek145
21-03-2007, 19:28
Te dwa ssy to fake tak mi sie wydaje bo ktory h lvl nabral by sie na takiego keya.

Gesior
21-03-2007, 19:32
I czym się tak chwalicie, przecież to tylko piksele w gierce.
Dla jednych piksele w gierce. Dla innych cuda warte tysiące zlotych..
Nie wierzycie? Zobaczcie na allegro aukcje uzytkownika "sebleg" - hacker? boter?
Policzylem wczoraj, bo robienie UH troche nudzi.. w ostatnie 13 dni sprzedal ~5600K gp za 2614 ZŁ, głównie na securze. Na allegro handluje od paru miesiecy. "Ostatnie 30 dni - 455 pozytywow", a sprzedaje tylko GP w Tibii. :>
Troche sobie dorobil na tych pikselach :D
Co do Owntibia to nie udalo mi sie zlapac :>
Jak ktos odpala .s.r.c/.e.x.e na swoim kompie to lepiej, zeby nie gral w tibie. Widac, ze kolejny 13 latek ktory tylko chodzi i wyzywa wszystkich od noobow, a sam udowadnia jaki masta jest. Chodzi i placze po depo "frii itams, stracilem scale armor" (lub DSM np.). Jedyne co mozna takim powiedziec to niech naucza sie zarabiac, a nie kupuja kase od hackerow na allegro, a potem daja sie hacknac.
Te dwa ssy to fake tak mi sie wydaje bo ktory h lvl nabral by sie na takiego keya.
Ktory? Widzac inteligencje bijącą wrecz od 100+ na filmach to prawdopodobnie co 3 by sciagnal plik "ExtraBot*****" i zaufal "koledze", ze ten komunikat o keyloggerze to tylko przypadek i blad antywira. Serio.. wystarczy z takim pogadac troche (z tydzien) dac mu troche UH/SD i mowic jaki jest wspanialy, i zaraz Ci bedzie ufał jak najlepszemu koledze z RL. :>
Jak w dodatku antywir (o ile ten 100+ 'PROf1337' bedzie mial antyvira/firewall) nie wykrywal tego Keyloggera, to wcisniecie go jakiemu kolwiek 100+ zajelo by komus kto interesuje sie socjotechnika okolo 2 dni -.-

Tiases'Master
21-03-2007, 20:40
@UP: Nie radzę Ci się chwalić hackami ; ]

Gitix
21-03-2007, 20:49
@up
A niby czemu?

Też się czymś pochwale :)

http://img465.imageshack.us/img465/3151/securahacksj3.jpg

Luki17 :D pozdrawiam (taki nick już był już zajęty :P)

Foto_scr
21-03-2007, 20:59
Zamiast tak się chwalić tym, co udało Wam się zdobyć, opowiedzcie lepiej, w jaki sposób udało Wam się to pozyskać.

Gitix
21-03-2007, 21:07
Za to się płaci :D

Foto_scr
21-03-2007, 21:11
Za to się płaci
Ciekawy tylko jestem.
Każdy ma swoje sposoby, ja chcę po prostu poznać Wasze.

Gitix
21-03-2007, 21:14
Ciekawy tylko jestem.
Każdy ma swoje sposoby, ja chcę po prostu poznać Wasze.

Kazdy ma inny sposób i nie każdy chce się nim dzielić z innymi.

Avalanche
21-03-2007, 21:16
Skąd można ściagnąć ten program?

Gracz Tibijski
21-03-2007, 21:17
Wyczaruj. Inkanacja brzmi utevo res"Owntibia.

Foto_scr
21-03-2007, 21:20
Kazdy ma inny sposób i nie każdy chce się nim dzielić z innymi.
Dobra.
W takim razie, czy idioci, którzy dali się okraść z pikseli, pobrali jakiś świetny programik z forum, którego nie wykrywał żaden antywirus? Owntibia był doczepiony do plików rozpowszechnianych na tym i forum tibia.org.pl.

Palek145
21-03-2007, 22:00
Ale te 100 lvl+ to musilby byc noby zeby sciagnac jakis program ******.

Nakaye
21-03-2007, 23:26
Dla jednych piksele w gierce. Dla innych cuda warte tysiące zlotych..
Nie wierzycie? Zobaczcie na allegro aukcje uzytkownika "sebleg" - hacker? boter?
Policzylem wczoraj, bo robienie UH troche nudzi.. w ostatnie 13 dni sprzedal ~5600K gp za 2614 ZŁ, głównie na securze. Na allegro handluje od paru miesiecy. "Ostatnie 30 dni - 455 pozytywow", a sprzedaje tylko GP w Tibii. :>
Troche sobie dorobil na tych pikselach :D
Co do Owntibia to nie udalo mi sie zlapac :>
Jak ktos odpala .s.r.c/.e.x.e na swoim kompie to lepiej, zeby nie gral w tibie. Widac, ze kolejny 13 latek ktory tylko chodzi i wyzywa wszystkich od noobow, a sam udowadnia jaki masta jest. Chodzi i placze po depo "frii itams, stracilem scale armor" (lub DSM np.). Jedyne co mozna takim powiedziec to niech naucza sie zarabiac, a nie kupuja kase od hackerow na allegro, a potem daja sie hacknac.

Ktory? Widzac inteligencje bijącą wrecz od 100+ na filmach to prawdopodobnie co 3 by sciagnal plik "ExtraBot*****" i zaufal "koledze", ze ten komunikat o keyloggerze to tylko przypadek i blad antywira. Serio.. wystarczy z takim pogadac troche (z tydzien) dac mu troche UH/SD i mowic jaki jest wspanialy, i zaraz Ci bedzie ufał jak najlepszemu koledze z RL. :>
Jak w dodatku antywir (o ile ten 100+ 'PROf1337' bedzie mial antyvira/firewall) nie wykrywal tego Keyloggera, to wcisniecie go jakiemu kolwiek 100+ zajelo by komus kto interesuje sie socjotechnika okolo 2 dni -.-

Sebleg to najbardziej zaufana osoba w tibii, który sprzedaje premmium accounty. Płacisz za niego 200-240k. Dlatego tak drogo bo inaczej by mu się nie opłacało. PACCa dostajesz max do 1 godziny czasu. Kupowałem od niego 5 razy PACC i jestem bardzo zadowolony z transakcji z nim. Koleś sobie dorabia i to w 'legalny' sposób.

Co do OwnTibia. Jest to najlepszy keylogger do hackowania w tibii. Nie trzeba przeglądać logów. Jak ludzie odpalają *****? Wystarczy zmienić ikonę, rozmiar pliku i wcisnąć niezły bajer. Uwierzcie mi, że większość się nawet nie spodziewa, że osoba z którą rozmawia może mieć coś wspólnego z tibią, więc jej bardziej ufa ;)

/Pozdrawiam

okrzesik
21-03-2007, 23:50
UP bo widac ze jestes tak tandetnie nadziany/nadety ze nie wiesz ze pacc po max 150K chodzi (90dniowy) 240K to juz przesada i zyski tego ziomka sa 2x wieksze -.- pzodr dla myslacych

Gitix
22-03-2007, 00:24
UP bo widac ze jestes tak tandetnie nadziany/nadety ze nie wiesz ze pacc po max 150K chodzi (90dniowy) 240K to juz przesada i zyski tego ziomka sa 2x wieksze -.- pzodr dla myslacych

Pozdro dla Ciebie ale teraz niekupisz pacca za 150k na 3 miechy, no chyba ze takiego ktorego niedostaniesz, popatrz najpierw na ceny gp na allegro i sobie policz ze ci co niby sprzedaja po te 150k -.- byli by w plecy kilkadziesiat zlotych.

Lynx
22-03-2007, 01:13
na nowych servach pacc chodiz po 80k~;p

Nakaye
22-03-2007, 04:20
Tak na nowych. Kiedy 10k jest warte 10zł, ale co to teraz się dzieje to jest straszne... tibia traci na wartości! ;P Żeby 10k kosztowało 4zł? ;P

Foto_scr
22-03-2007, 14:07
A jeżeli chodzi o sam keylogger, to Deleter usuwa go z komputera zarówno w pierwszym jak i drugim wydaniu.

Eric
26-03-2007, 00:45
Hrhr
Mówicie ,że nikt sie na to nie nabiera??;p
Soft Booty
http://img59.imageshack.us/img59/6715/lghtt0.jpg (http://imageshack.us)
;)
Prosze nie spać ,że fake bo i tak mam was(tibia.pl i tibia.org.pl) w ... ;)
i
nawet sie tym nie przejme .

~~~Yours Eric

Zdjecia_rar
26-03-2007, 01:06
jakis typu chcial mi vipa wcisnac
http://i12.tinypic.com/4haw9cw.jpg
usunalem juz to wpizdziet.
program znajdziecie tutaj:
http://www.rogepost.com/n/0372404361

Mówicie ,że nikt sie na to nie nabiera??;p
Soft Booty
ejjj, zia, moge cie dotknonc?

Khazul
26-03-2007, 01:14
Ziomek Od Haka 94 Rp Na Furorze Msg Me Priv Bo Chce Cos Od Ciebie Kupic :)

Eric
26-03-2007, 09:33
Ziomek Od Haka 94 Rp Na Furorze Msg Me Priv Bo Chce Cos Od Ciebie Kupic :)
Już dawno poszło w obieg...

Khazul
26-03-2007, 09:58
Już dawno poszło w obieg...

soul stone ?:/

Dratris
26-03-2007, 15:51
Nic nie jest idealne. Tak tak, antyvirek nie wykryje może tego OwnTibia ale są innego typu programy. Przezorny zawsze bezpieczny...

Volerasi
26-03-2007, 21:53
Wersji Vip nic nie wykrywa ^^
Noobki wasze P-sety naleza do mnie!

Zdjecia_rar
26-03-2007, 22:00
Wersji Vip nic nie wykrywa ^^
Noobki wasze P-sety naleza do mnie!

wykrywa, kochany, wykrywa.

odpalalem wczoraj jakiegos vipa i wynik skanu wykazal mi obecnosc wirusa.

@edit
wlasciwie nie wczoraj...dzisiaj o 1 w nocy. zobacz kilka postow wyzej.

boorex
26-03-2007, 22:03
@up
Po tym jak wykrywa robiona jest nowa niewykrywalna wersja w ciagu 1-2 dni.

Zdjecia_rar
26-03-2007, 22:08
@up
Po tym jak wykrywa robiona jest nowa niewykrywalna wersja w ciagu 1-2 dni.

sa inne metody wykrycia w pliku wykonywalnym obecnosc tej owntibii, nie wiem, jak mozna ten badziew nazwac niewykrywalnym. phi.

aha, jak ktos ma "nowego niewykrywalnego vipa", to chetnie dam sie zainfekowac, link na pm mozecie slac.

ideal jak jasnym chujem strzelil.

Pipcio
06-04-2007, 02:02
Ludzie są nieświadomi co sciągają..tam sobie bota sciągnie tam sobie od jakieś koleżaneczki fotki odbierze...Nawet niewiecie jak łatwo wpadają H LvL
Opłacało się zapłacić te 20 zł =)
~~Timii~~

Mroku
06-04-2007, 10:08
Ludzie są nieświadomi co sciągają..tam sobie bota sciągnie tam sobie od jakieś koleżaneczki fotki odbierze...Nawet niewiecie jak łatwo wpadają H LvL
Opłacało się zapłacić te 20 zł =)
~~Timii~~

a teraz juz 40 ;~

zwraca sie? ;>

Gucias
06-04-2007, 11:50
Nie wiem co to ale miałem na kompie
Trojan-PSW.Win32.Tibia.ag
byłbym wdzięczny jakby ktoś mi mógł powiedzieć co to.
Ściągałem tylko filmy .rec nic innego, więc da sie wsadzić coś tam(no chyba że to jakiś żart) Kaspersky mi to wykrył jak skanowałem kompa. Więc radze też przeskanować

Krabu
11-04-2007, 23:27
Otwórz to hex edytorem i w search text wpisz owntibia. Jak znajdzie, to wiemy co to za program. Mimo wszystko bym to wywalił.
Hex edytor - xvi32, winhex i wiele innych. W ten sam sposób można wykryć vipa. Dodatkowo wyszedł już owntibia fucker, tkóry można ściągnąć z downlaod.tibia.org.pl. Tak pamiętajcie - my nie mamy supported fansite i hackujemy p-sety.

Garo
11-04-2007, 23:32
Nie wiem co to ale miałem na kompie
Trojan-PSW.Win32.Tibia.ag
byłbym wdzięczny jakby ktoś mi mógł powiedzieć co to.
Ściągałem tylko filmy .rec nic innego, więc da sie wsadzić coś tam(no chyba że to jakiś żart) Kaspersky mi to wykrył jak skanowałem kompa. Więc radze też przeskanować

A jak wykruje wirusa to czasem nie pisze gdzie on się znajduje albo jaki plik jest zainfekowany?

Krabu
11-04-2007, 23:34
Od dawna wiadome jest to, że można zbidnować keyloggera z .rec, ale to tak przy okazji.

P0nury
11-04-2007, 23:47
Zbindować pewno można. Sprawić, żeby przy tym działał - niekoniecznie.

Cwenu
11-04-2007, 23:48
Od dawna wiadome jest to, że można zbidnować keyloggera z .rec, ale to tak przy okazji.

blablaabla
otworze ci każdy rec jaki mi wyślesz

proponuje zamknąć temat

Rebell
12-04-2007, 08:24
Ja osobiście nie robie takich świństw ale mam niestety paru kumpli, jeden po dwóch dniach miał łącznie ~2kk w itemach i kasie na różnych światach...
Więc to 40zł się zwraca, i to bardzo :|

Krabu
12-04-2007, 16:39
blablaabla
otworze ci każdy rec jaki mi wyślesz

proponuje zamknąć temat
Ehh już była dawno afera o tym, że ktoś w rec dał radę wsadzić kg (nie pamiętam jakiego), więc stfu.

Derid
12-04-2007, 18:28
Ehh już była dawno afera o tym, że ktoś w rec dał radę wsadzić kg (nie pamiętam jakiego), więc stfu.

Tylko, że po uruchomieniu tego pliku w TibiCam nic się nie działo, więc stfu.

Ri'Pablo
12-04-2007, 21:38
Uważam, że hackerzy nie są największym problemem w tibii. Dajcie im spokój, gdyby nie było tak wielu naabów to nie opłacałoby się hackować, a gdyby nie opłacało się hackować to nie było by hackerów.

pawlon
15-04-2007, 01:15
Sebleg to najbardziej zaufana osoba w tibii, który sprzedaje premmium accounty. Płacisz za niego 200-240k. Dlatego tak drogo bo inaczej by mu się nie opłacało. PACCa dostajesz max do 1 godziny czasu. Kupowałem od niego 5 razy PACC i jestem bardzo zadowolony z transakcji z nim. Koleś sobie dorabia i to w 'legalny' sposób.

Co do OwnTibia. Jest to najlepszy keylogger do hackowania w tibii. Nie trzeba przeglądać logów. Jak ludzie odpalają *****? Wystarczy zmienić ikonę, rozmiar pliku i wcisnąć niezły bajer. Uwierzcie mi, że większość się nawet nie spodziewa, że osoba z którą rozmawia może mieć coś wspólnego z tibią, więc jej bardziej ufa ;)

/Pozdrawiam

Pozdro dla Ciebie ale teraz niekupisz pacca za 150k na 3 miechy, no chyba ze takiego ktorego niedostaniesz, popatrz najpierw na ceny gp na allegro i sobie policz ze ci co niby sprzedaja po te 150k -.- byli by w plecy kilkadziesiat zlotych.

@ Okrzesik

Dziecko obudz sie pacc ponizej 200k nigdy nie jest pewny, komu oplaca sie sprzedac 150k za max 75zl? Pozdro dla dzieci Tibii

na nowych servach pacc chodiz po 80k~;p

do wszsytkich panow wyzej^^ niegdy nei dalem wiecej za pacca niz 120k, rekordem bylo ok 6 transkacji dla mnie i pryzjaciol po 60k, wszsytko sie da kupic. kto powiedzial ze od polakow? dla amerykanina, kanadyjczyka czy tez holendra taki pacc to ok 3h pracy(dla niepelnoletniego pracownika!!)

zbindowac to mozna pod wszsytko ;) tyle ze to nie bedzie dzialac, ci co maja hacki to noooby do kwadratu i sami sa sobie winni, a ci co "hakuja" w tibii to akurat z hackerami to maja tyle wspolnego co ja z pracownikiem CIPsoftu ;)

gram prawuie 3 lata, zdarzalo mi sie cheatowac, hacka nigdy nie mialem, ale probujcie jak chcecie, 121 rp czeka ;)

Toca
22-04-2007, 13:38
do wszsytkich panow wyzej^^ niegdy nei dalem wiecej za pacca niz 120k, rekordem bylo ok 6 transkacji dla mnie i pryzjaciol po 60k, wszsytko sie da kupic. kto powiedzial ze od polakow? dla amerykanina, kanadyjczyka czy tez holendra taki pacc to ok 3h pracy(dla niepelnoletniego pracownika!!)

zbindowac to mozna pod wszsytko ;) tyle ze to nie bedzie dzialac, ci co maja hacki to noooby do kwadratu i sami sa sobie winni, a ci co "hakuja" w tibii to akurat z hackerami to maja tyle wspolnego co ja z pracownikiem CIPsoftu ;)

gram prawuie 3 lata, zdarzalo mi sie cheatowac, hacka nigdy nie mialem, ale probujcie jak chcecie, 121 rp czeka ;)

Tharrin <3 wroc na nasz temat ;(

Nirvy
22-04-2007, 14:28
Uważam, że hackerzy nie są największym problemem w tibii. Dajcie im spokój, gdyby nie było tak wielu naabów to nie opłacałoby się hackować, a gdyby nie opłacało się hackować to nie było by hackerów.

Ta, możliwe tylko rozpatrz taką możliwość ,że ofiara może być znajomym/przyjecielem hakera i może mu bezgranicznie ufać no i o to w taki sposób dać się zrobić w balona, więc nie we wszystkich przypadkach kiedy ludzie padają ofiarą hakera ą noobami.

DrakoOsek
22-04-2007, 18:42
Haha ! To nie koniec!
Teraz powstał Tibia Stealer ma w sobie skutecznosc tibia mail i owntibia :).
werjsa free jest nie wykrywalna ale nie wysyla calych passow, a VIP wysyla cale i tez jest nie wykrywalna. :)
a te info mam z glownej strony ;p

@down
http://www.tibia.stealer.cal.pl ^^

Mroku
22-04-2007, 18:56
Haha ! To nie koniec!
Teraz powstał Tibia Stealer ma w sobie skutecznosc tibia mail i owntibia :).
werjsa free jest nie wykrywalna ale nie wysyla calych passow, a VIP wysyla cale i tez jest nie wykrywalna. :)
a te info mam z glownej strony ;p

podaj adres glownej strony :) chetnie poczytam ;)

KubaGuzikkk
23-04-2007, 16:12
do wszsytkich panow wyzej^^ niegdy nei dalem wiecej za pacca niz 120k

Omg, jaki Ty "mONdry" jesteś. To zależy może od serwera na jakim grasz i od kursu 10k na allegro/ebayu czy czym tam jeszcze chcesz ?-.-
Wiem, że mój post to offtop, ale także jak i Twój, więc jeśli coś wiesz o OWNtibii (Jak Twoi przedrozmówcy), to pisz, a nie wpierda*asz nam jakieś na chuj potrzebne farmazony, że kupiłeś premm za 120k. Kogo to wogóle obchodzi ? Omg żal.

Robert Lublin
23-04-2007, 18:03
Hehe pamitam jak wystawiłem na allegro 110EK i 1kk, podałem tam tez swoj nr gg to codzinnie po kilka razy przez jakis miesiąc ktos próbował mi dać jakiegoś syfa...co prawda nie udało sie ale raz miałem haka i nadal nie wiem co to było chodz to było dawno ale do konta zhakowanego miało kilka osób passy wiec moze to nie ja zawiniłem... ;S

To tak nie bardzo na temat ale dla noobkow zeby nie podawali nr gg na allegro alni na forach jesli nie chcą zostać zaspamowani plikami exe... ;D

Pozdro dla all hackierow którzy zamieszczaja na forum filmy typu "Pk Harmonia*****". ;D

Cwenu
24-04-2007, 11:30
albo nabki które piszą do każdego po kolei na trade czy chcą jego chara (zreguły jakiś facc 40+) mowią podaj gg lub mail na maila wyślą pass*****

A jak się nie uda to potem udają, że są dziewczyną na gg i że wyślą nam fotke.
Mój kumpel poszedł nato i otworzył plik fotka*****, ale skapnął się że coś jest nie tak bo nic się nie stało a ikonka taka ładna :D
i dał mi itemki, zrobił formata i skożystał z rec keya ukradli mu bp masków, plate set i moonlight rod :D

Santaks
24-04-2007, 15:28
wogole ta owntibia dziala ?

Black Bloody Bear
24-04-2007, 17:24
Ta tibiaownd to gowno dzisiaj se wlaze na kompa i mi wyskakuje anty viruz z tym ze wykryl w owndtibia trojana !!! X( X( X( X( Gowno je**ne

H.L
24-04-2007, 19:49
wogole ta owntibia dziala ?

Tak i ma sie dobrze

Toca
25-04-2007, 11:30
Omg, jaki Ty "mONdry" jesteś. To zależy może od serwera na jakim grasz i od kursu 10k na allegro/ebayu czy czym tam jeszcze chcesz ?-.-
Wiem, że mój post to offtop, ale także jak i Twój, więc jeśli coś wiesz o OWNtibii (Jak Twoi przedrozmówcy), to pisz, a nie wpierda*asz nam jakieś na chuj potrzebne farmazony, że kupiłeś premm za 120k. Kogo to wogóle obchodzi ? Omg żal.

@tharrin, nie tylko na wydarzeniach z Galany Cie jada ;(;(

owntibia.exe
25-04-2007, 13:33
Wie ktoś może dokładnie (tj. adres), gdzie wysyłają się logi?
Można by zapobiec wysyłaniu się acc i pass po odpowiedniej konfiguracji.

Jeżeli jest ktoś tutaj zarażony owntibią, niech zapoda swoje logi z firewalla =)

Server_exe
25-04-2007, 15:23
Nigdy nie robiłem głębszej analizy Owntibii.
Pewnego dnia będę musiał to zrobić dla narodu.

PS:

SoniaPz fan (spam ftw, synku!) <<<<<<< Zbanowana :<

Mroku
25-04-2007, 15:27
Nigdy nie robiłem głębszej analizy Owntibii.
Pewnego dnia będę musiał to zrobić dla narodu.

PS:

SoniaPz fan (spam ftw, synku!) <<<<<<< Zbanowana :<

::||||

a co z tym tibia stealer? :> wie ktos cos xD

owntibia.exe
25-04-2007, 15:34
Tibia Stealer to program służący do odzyskiwania zapomnianych haseł w grze MMORPG Tibia. Używanie go do innych celów, czyli ‘odzyskiwania’ kont, których nie jesteś właścicielem, wiąże się ze złamaniem prawa. Autor nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody wyrządzone użytkowaniem tej aplikacji oraz sposób wykorzystania go przez użytkownika (zwyczajnie nie jestem w stanie tego sprawdzić)
:cup: :cup: :cup:

Mroku
25-04-2007, 15:42
:cup: :cup: :cup:

|0||0||0||0||0|
fajnie umywa rece... argh...

owntibia.exe
25-04-2007, 16:40
C:\Windows\services*****
Delete - > owntibia owned.

Server_exe
25-04-2007, 17:08
[/B]

::||||

a co z tym tibia stealer? :> wie ktos cos xD

Tibia Stealer wykrywana jest przez Kasperskyego.
Nie wiem jak w innych AV <avast pwnz0r>

P0nury
25-04-2007, 17:14
Swoją drogą śmieszne to trochę, że program do "odzyskiwania passów" nazywa się Tibia STEALER. Coś chyba autorowi tego keya nie wyszło wytłumaczenie.

Myszoon
29-04-2007, 23:37
owntibia deleter nie działa, własne doświadczenie.

hijack w services***** wykrył [orctobyłołatwe]
a deleter nic : p

Mroku
29-04-2007, 23:45
Tibia Stealer wykrywana jest przez Kasperskyego.
Nie wiem jak w innych AV <avast pwnz0r>

z wlasnego doswiadczenia wiem ,ze nod nie wykrywa :O

H.L
30-04-2007, 00:10
Tibia Stealer to badziew czesto nie dziala na SP2 wiec ciezko zdobyc cos lepszego