PDA

Pokaż pełną wersje : Wyniki Użytkownika Roku 2006

Raul
04-02-2007, 12:37
Kilka dni temu rozpoczął się już drugi miesiąc roku 2007. Prawdopodobnie większość z Was powoli zapomina o wydarzeniach, które miały miejsce w roku poprzednim - 2006. Tak więc po raz ostatni spójrzmy w przeszłość by następnie w pełni móc się oddać teraźniejszości.
Jak wiecie miesiąc temu rozpoczęło się na naszym forum pierwsze, oficjalne i ogólnodostępne głosowanie na najlepszych użytkowników. Kategorii było 11. Tak więc przyjrzyjmy się teraz oficjalnym wynikom głosowań.

Zacznijmy może od kategorii najważniejszej, czyli na ogólnie najlepszego użytkownika. O dziwo najwięcej głosów zebrał użytkownik, który na forum zarejestrował w drugiej części grudnia. Niespotykanym jest żeby na przestrzeni całego roku zwyciężał ktoś kto uczestniczył w nim tylko 17 dni. Jednak taka była wola ludu.
W kategorii "Najlepszy Użytkownik Roku 2006" zwycięża Korektor (http://forum.tibia.pl/member.php?u=93893). Przez wielu wielbiony, przez niektórych znienawidzony. Taka jest cena sławy. ;]

Bardzo podobną kategorią do poprzedniej było głosowanie na najlepszego moderatora forum. Jak widać użytkownicy doceniają ciężką pracę i wiele godzin poświęconych forum. Nie wystarczy tylko wpisywać śmieszne powody w usuniętych tematach, trzeba jakąś część swojego życia regularnie zostawiać na tym forum.
W kategorii "Najlepszy Moderator Roku 2006" zwycięża Dwimenor (http://forum.tibia.pl/member.php?u=5229). Chyba każdy się zgodzi, że poprzez swoją pracę, głównie w supporcie, w pełni zasłużył na to wyróżnienie.

Kolejną kategorią była ta na najbardziej pomocnego użytkownika. Tylko kilka osób liczyło się w tym głosowaniu, jednak jedna z nich swoją pracą wybiła się ponad wszystkich. Wiemy jak wielce uciążliwe jest odkrywanie całej, wielkiej mapy Tibii samodzielnie. Pewien użytkownik wpadł na pomysł żeby ułatwić nam to zadanie i sam poprzez odkrywanie tych bezpiecznych jak i najstraszliwszych miejsc ukazuje nam prawdziwe oblicze Tibii.
W kategorii "Najbardziej Pomocny Użytkownik Roku 2006" zwycięża Cichy (http://forum.tibia.pl/member.php?u=9618). Jak widać ryzykowna i wyczerpująca praca z czasem zostanie doceniona. Do jego tematu zapraszam tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45509).

Jakie nudne czasami byłoby to miejsce gdyby nie ci użytkownicy, którzy przesiadują tu głównie po to, aby poprzez swoje zabawne tematy/posty lub trafne riposty nas rozśmieszać. Może przez takie działanie jakoś wielce nie przyczyniają się do rozbudowy tego serwisu, ale oprócz ciężkiej pracy musi znaleźć się też czas na rozrywkę.
W kategorii "Najśmieszniejszy Użytkownik Roku 2006" zwycięża Olorion. (http://forum.tibia.pl/member.php?u=6244). Jego wypowiedzi spodobały się zarówno tym dobrze znanym użytkownikom jak i tym, którzy na forum bawią od niedawna.

Kolejną kategorią z pewnością należącą do tych pozytywnych wyróżnień, była ta na najciekawiej piszącego użytkownika. Uważacie, że bez jego wypowiedzi to forum nie byłoby takie same, poprzez swoje tematy i posty bardzo Was nimi intryguje i zaciekawia. Wygrał tutaj użytkownik, który już zdążył zostać wyróżniony w jednej z poprzednich kategorii.
W kategorii "Najciekawiej Piszący Użytkownik Roku 2006" zwycięża Korektor (http://forum.tibia.pl/member.php?u=93893). Znów nasuwa się pytanie jak w 17 dni można nadrobić czas całego roku i wygrać w tej kategorii. Jak widać jest to wykonalne.

Pewnie wszyscy lubią gdy ktoś swoje myśli potrafi przelać na papier (klawiaturę) w sposób zrozumiały i bezbłędny. Odczytywanie wtedy jego przemyśleń jest łatwe i szybkie. W głosowaniu było paru kandydatów do tego wyróżnienia. Z pewnością jest więcej osób, które błędów nie robią ale tylko niektórzy jakoś się wyróżnili i zapadli w pamięć. Jednak zwycięzca może być tylko jeden.
W kategorii "Najpoprawniej Piszący Użytkownik Roku 2006" zwycięża Raul (http://forum.tibia.pl/member.php?u=3429). Cóż, przyszło mi nagrodzić samego siebie. Ze swojej strony mogę przekazać, że z pewnością staram się pisać bezbłędnie i w całkowicie zrozumiały sposób. Mam tylko nadzieję, że nie znajdziecie w tym podsumowaniu jakiegokolwiek błędu. ;]

Kolejna kategoria miała za zadanie wyłonić tego najbardziej kontrowersyjnego. Niestety większość z Was nie za bardzo zrozumiała pojęcie tego słowa i głosowała na kogoś, kto poprzez swoje głupie posty potrafi wywołać jak największą kłótnię. Niestety nie o to w tym chodziło. Ta kategoria miała być jak najbardziej pozytywna, dlatego też byłem zmuszony unieważnić głosy na pewnego użytkownika.
W kategorii "Najbardziej Kontrowersyjny Użytkownik Roku 2006" zwycięża Oxygane (http://forum.tibia.pl/member.php?u=1605). Jak wiemy użytkownik ten nie boi się czasami zaryzykować nawet banem by wyrazić swoje racje lub przedstawić swoje oryginalne poczucie humoru.

Przejdźmy może teraz już do ostatniej pozytywnej kategorii. Jedyna, w której nie głosowaliśmy na użytkowników ale na tematy, a dokładniej na ten najciekawszy. W tej kategorii zdecydowanie przeważała Tibia, tylko tematy ściśle z nią związane liczyły się w ostatecznym rozrachunku. Trzeba przyznać, że wiele interesujących zdarzeń miało miejsce w Tibii w roku poprzednim. Nie wygrał jednak żaden temat z filmem czy zdjęciami, a ten poświęcony wydarzeniom z pewnego świata.
W kategorii "Najciekawszy Temat Roku 2006" zwycięża temat: Wydarzenia ze świata Aurea (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=82440). Jak widać nakłonienie i poinformowanie o głosowaniu wielu kolegów z forum i gry opłacało się aby przynajmniej w pewnym stopniu rozpowszechnić i rozsławić ten temat.

Żeby trochę popsuć tą dobrą atmosferę przyszła pora na kategorie negatywne. Jedna z nich miała na celu wybranie użytkownika, który poprzez swoje wypowiedzi budzi wielkie wątpliwości co do poprawnego funkcjonowania naszego szkolnictwa, a głównie języka polskiego. Na pewno ostatnią rzeczą, na którą każdy z nas ma ochotę to marnowanie swojego czasu na rozszyfrowanie wypocin co poniektórych użytkowników. W kategorii tej wygrał pewien (jeszcze) mało znany użytkownik, który poprzez jeden ze swoich tematów podbił serca wszystkich i ma szansę na zrobienie kariery podobnej do tej znanego do dzisiaj legendarnego użytkownika o nicku slonik (http://forum.tibia.pl/member.php?u=5465).
W kategorii "Największy Dysortograf Roku 2006" zwycięża luba126 (http://forum.tibia.pl/member.php?u=42507). Swoim tematem, który można znaleźć tutaj (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=103084), pobił chyba wszystkie możliwe rekordy z tej kategorii.

Odkąd zostało wyłączone publiczne naliczanie postów wielu użytkownikom znudziło się bezsensowne nabijanie tego licznika. Jednak wytrwali pozostali. Pewnie gdyby takie głosowanie przeprowadzono rok temu bezapelacyjnie wygrałby pewien użytkownik na K. ;] Jednak czasy i ludzie się zmieniają, niektórzy odchodzą, inni przychodzą. Dlatego też wybór padł na kogoś innego.
W kategorii "Największy Nabijacz Roku 2006" zwycięża Celoz (http://forum.tibia.pl/member.php?u=50757). Można jedynie przypomnieć, że na forum oczywiście panuje wolność słowa, ale czasami lepiej nic nie pisać zamiast dorzucać w co drugim temacie swoje nic nie warte 3 grosze.

Ostatnia i chyba najbardziej negatywna kategoria na najbardziej denerwującego użytkownika. Tutaj przewodzili głównie ci zbanowani użytkownicy, którzy poprzez swoje głupie i dziecinne wypowiedzi czy działania w pewien sposób zostali zapamiętani na tym forum. Pewna osoba wpadła na pomysł aby ponabijać sobie notki u niektórych użytkowników, czego skutki można zobaczyć do dzisiaj. Tysiące notek u niektórych użytkowników, wyłączenie możliwości wystawiania nowych, to są konsekwencje tego działania.
W kategorii "Najbardziej Denerwujący Użytkownik Roku 2006" zwycięża Filthy (http://forum.tibia.pl/member.php?u=23437). Użytkownik ten jest zbanowany na zawsze, więc pewnie w tym temacie jego nick pojawia się po raz ostatni.

Tak więc wielkie podsumowanie roku zakończone. Tytuły dla laureatów zostaną wprowadzone później. Te pozytywne będą opcjonalnie do wyboru, te negatywne będą obowiązkowe. ;] Teraz ze spokojem możemy się oddać teraźniejszości i przyszłości i śledzić co nowego przyniesie nam rok 2007.

kamosblue
04-02-2007, 12:44
Jednak wytrwali pozostali. Pewnie gdyby takie głosowanie przeprowadzono rok temu bezapelacyjnie wygrałby pewien użytkownik na K. ;]

Kłaniam sie niziutko.

Bakuo
04-02-2007, 12:46
Moze za rok...

De'sH
04-02-2007, 12:52
nie zgadzam sie co do korektora... jedyny temat jaki by mu przyslugiwal to nabijacz postow... ale poki dyktatorem nie jestem to coz moge poradzic : /

brawo Ol ; ]

Laila Polka
04-02-2007, 13:03
zastaniawiam się nad tym Korektorem... jakim cudem w tak krótkim czaśie uzyskał takie wyniki?! Ale GRATULUJE wszystkim :D Nawet tym co już tego nie zobaczą 8o

Ryłek
04-02-2007, 13:06
Olorion. gratulacje!
Ze względu na szczerą nienawiść o Korektorze czy innej gumce do ścierania się nie wypowiadam.

NervGal
04-02-2007, 13:09
Gratuluję wszystkim. Dziwne, że w żadnej kategorii nie wygrał Kald lub Ghost.

Slay
04-02-2007, 13:09
Qwa ja mialem wygrac. Oxy masz deda. =<
FTSL

!!!!Tomek!!!!
04-02-2007, 13:14
Mam tylko nadzieję, że nie znajdziecie w tym podsumowanie jakiegokolwiek błędu.

A jednak xD

- Prodigy -
Korektor -

Data dołączenia: 18-12-2006

Użytkownik roku, yeah. Kongratulejszynz dla pozostałych.

-=DanieL=-
Hahahahaha, anulowali mi all głosy na kontrowersa, o fak ; ).

Quezacoatl
04-02-2007, 13:21
W kategorii "Najciekawszy Temat Roku 2006" zwycięża temat: Wydarzenia ze świata Aurea. Jak widać nakłonienie i poinformowanie o głosowaniu wielu kolegów z forum i gry opłacało się aby przynajmniej w pewnym stopniu rozpowszechnić i rozsławić ten temat.

Rotfl...
Nadal uważam, że tematy z działu "Wydarzenia ze światów" nie powinny być brane pod uwagę...

@Michoss
Przy tobie Celoz wymięka...

Rekin Master
04-02-2007, 13:33
Rotfl...
Nadal uważam, że tematy z działu "Wydarzenia ze światów" nie powinny być brane pod uwagę...
dokladnie :)

Ghost Nieudany
04-02-2007, 13:46
To ja miałem zostać największym frustratem i upierdliwcem 2k6, koperta widać nie doszła.

Oxygane
04-02-2007, 14:14
Mozecie mi teraz wszyscy possac.

Korektor
04-02-2007, 14:21
Ciekawi mnie czy Wy, zwycięzcy macie zamiar używać tych pozytywnych rang? Ja chyba nie, ale ciekawi mnie Wasza opinia na ten temat. W końcu można to odebrać jako snobizm/zadufanie/zakochanie w sobie...

Cafe
04-02-2007, 14:21
Oxy
Chyba palec ;)

Oxygane
04-02-2007, 14:24
Ciekawi mnie czy Wy, zwycięzcy macie zamiar używać tych pozytywnych rang? Ja chyba nie, ale ciekawi mnie Wasza opinia na ten temat. W końcu można to odebrać jako snobizm/zadufanie/zakochanie w sobie...

Ja swojej obecnej rangi za nic nie zmienie, MONISIA!!!! :***************

Kenixia
04-02-2007, 15:13
W kategorii "Najpoprawniej Piszący Użytkownik Roku 2006" zwycięża Raul. Cóż, przyszło mi nagrodzić samego siebie. Ze swojej strony mogę przekazać, że z pewnością staram się pisać bezbłędnie i w całkowicie zrozumiały sposób. Mam tylko nadzieję, że nie znajdziecie w tym podsumowanie jakiegokolwiek błędu. ;]

chciałes błąd - masz błąd :D

Pozatym, zgadzam sie z tym kto zostal wybrany.
Gratz Korektor :P

Zupka_Chinska
04-02-2007, 15:29
Jak dla mnie w podsumowaniu bieżącego roku nie powinno być negatywnych rang, przez to coraz więcej ludzi będzie tworzyło tematy z postawionymi celowo błędami. Co do Tematu Roku, nie powinno uwzględniać się jak dla mnie działu: Filmy, Zdjęcia, Wydarzenia ze światów. Najszczersze gratulacje dla: Dwimenora, Oloriona, Cichego i Raula, bo inni zwycięzcy dorobili się rang głupotą lub dzięki dziesiątkom napojów z wysoką zawartościa kofeiny, by móc dzielić się swoją "mondrościom" 24/7.

Milan ognia
04-02-2007, 16:04
Jeżeli ktoś wbija na ~2tyg przed końcem roku i spami (o... przepraszam - wypowiada się) na OWiONiE - to się nie dziwię, że ludzie go pamiętają.
Co do pozostałych - Dwim - ja dalej czekam na cukierka... ;<

PiXik
04-02-2007, 16:04
uu słabo elyta tylko 1 osoba zwycięska sam korektor was pogrążył , nie udało się zebrac wystarczającej ilości głosów na mnie w kategorii "analfabeta 06"
same porażki. Powodzenia w przyszłym roku
Gratulacje dla zwycięzców , nawet dla Olorionka .

Oxygane
04-02-2007, 16:06
Najszczersze gratulacje dla: Dwimenora, Oloriona, Cichego i Raula, bo inni zwycięzcy dorobili się rang głupotą lub dzięki dziesiątkom napojów z wysoką zawartościa kofeiny, by móc dzielić się swoją "mondrościom" 24/7.

Chyba komus zal scisnal tylna czesc ciala.

uu słabo elyta tylko 1 osoba zwycięska sam korektor was pogrążył , nie udało się zebrac wystarczającej ilości głosów na mnie w kategorii "analfabeta 06"
same porażki. Powodzenia w przyszłym roku
Gratulacje dla zwycięzców , nawet dla Olorionka .

Nie przepuscisz zadnej okazji, zeby sie dopieprzyc?

eerion
04-02-2007, 16:19
Z dupy contest, bo nie wygrałem nigdzie ;)
Ogólnie mam sporo zastrzeżeń, głównie związanych z Korektorem - ale jak wszyscy wiedzą jestem zawistnym pół-elytarnym dupkiem więc to dlatego...
Ale by być szczerym.
Konkurs popularności się odbył.
Ci którzy najwięcej robią i ich robota jest jak najbardziej pozytywna znów wrócą do pracy i dzięki nim wiele rzeczy będzie trzymało jeszcze w miarę sensowny poziom.
A cały tłum będzie latał za takimi co wygrali chwaląc ich pod niebiosa.
Ale ktoż powiedział że życie jest sprawiedliwe.

Ja gratuluję tym co naprawdę wygrali, nie tym na któych zagłosował motłoch.
Niektórzy was doceniają ;)

Zummer
04-02-2007, 16:35
Gratuluje wszystkim. Pierwszy raz słysze o tym Korektorze, ale gz dla niego ;p.
I dla wszystkich wygranych.

Uther92
04-02-2007, 17:02
Gdyby była kategoria "najgorszy supporter 2006" to ja bym wygrał ;)

Zupka_Chinska
04-02-2007, 17:25
#Oxygane
Chyba komus zal scisnal tylna czesc ciala.
Nie musisz już zaczynać spamować i wymyślać coraz to więcej pseudo-śmiesznych hasełek. Najwidoczniej szykujesz się, by zdobyć tą rangę również w tym roku, może nawet chcesz zabłysnąć i być "Najśmieszniejszym użytkownikiem 2oo7", jednak nie wystarczy błaznować, trzeba wysilić się i zacząć myśleć (cóż nie będę wymagał zbyt dużo).

Co do Ciebie miałem podejście neutralne, jednak teraz udowodniłeś, że nadajesz się do grupy Korektoro-podobnych.

hoomik
04-02-2007, 17:28
nie udało się zebrac wystarczającej ilości głosów na mnie w kategorii "analfabeta 06"
ale w kategorii 'najwiekszy debil all-time' wygralbys w cuglach

Czarna_Mamba
04-02-2007, 17:35
Gratuluję wszystkim człekom oraz jednemu kocurowi. Celoz - Oj mój pysi-pysi kiciaczku ;*

Celoz
04-02-2007, 17:55
Wreszcie moja ciężka praca została doceniona =D

pijany rolnik
04-02-2007, 18:47
zabrakło kategorii: najgłupszy nick, albo najśmieszniejszy nick na forum :)

PiXik
04-02-2007, 18:49
ale w kategorii 'najwiekszy debil all-time' wygralbys w cuglach
miałbym poważne problemy ,taki przeciwnik jak hoomik pewnie by wygrał ze mną
co zrobisz życie:) Twój problem że ono trwa od jednej napinki do drugiej

Korektor
04-02-2007, 19:23
Ale nie może już być dużego tematu gdzie sobie nie docinacie?

@down,
Ten temat w pewnym stopniu mnie dotyczy. Nie wiem czy zauważyłeś ale od jakiś 3 tygodniu wypowiadam się rzadziej.

Oxygane
04-02-2007, 19:41

A nie moze byc juz ani jednego tematu bez Twojego posta?

Maniack
04-02-2007, 22:20
Gratuluję wszystkim :)

Dark Sven
04-02-2007, 22:32
A nie moze byc juz ani jednego tematu bez Twojego posta?
^^

Gratuluje lubie126. On jest taki mądry ;*

No i Raulowi,Dwimowi, Olorionowi, Celozowi, Oxiemu
<kolejność przypadkowa>

Tak co do Korektora- Wszyscy co na niego głosowali. To jego inne konta :>

Eriziel
05-02-2007, 00:20
gratulacje dla wszystkich :P
szczegolnie dla slonika, ten jego poradnik wyśmienity :D

SquareHead
05-02-2007, 00:43
oO To osoba, która tak krótko na forum użytkownikiem roku Oo
~*Congratulations Korektor*~ :D

Bols
05-02-2007, 00:58
Elo jol teraz ja sie wypowiem, wiec uwazac bo zablysne...
Wszystkim ofkorz gratuluje ale mam zastrzezenie co do pana Ralula.Znalazlo by sie na niego pare "hakow". Paru(nie wymienie jakich, niczego juz nie odwroce^^)uzytkownikow pisze od niego staranniej i poprawniej (wg. mnie).

PS. Mianem najbardziej wnerwiajacego uzytkownika 2oo7 mozecie juz okreslic szpana(sz.pana- udal mi sie dowcip co?) dinrakita, o ile ten nie zostal zbanowany na kilka lat.

spider-bialystok
05-02-2007, 02:25
A jak kupujesz ubranie, to tez pytasz sie innych, czy mozesz takie nosic, bo nie chcesz zostac zle odebrnym...?
Get a life.

Shein Silvershadow
05-02-2007, 08:24

@down,
Ten temat w pewnym stopniu mnie dotyczy. Nie wiem czy zauważyłeś ale od jakiś 3 tygodniu wypowiadam się rzadziej.

A tuż po ogłoszeniu konkursu na użytkownika roku 2007, oczywiście pan Korektor wróci i zacznie się "intensywnie wypowiadać". Może należałoby zmienić nazwę tego konkursu na "Użytkownik Grudnia", albo "Użytkownik Ostatnich Dwóch Tygodni"?

janek@
05-02-2007, 08:52
Get a life.

PLax papsi. (pepsi)

Gratzjas dla wszystkich, wygranych.
Jednak mam watpliwosci co do Raul'a. Napewno sam sobie wybral ta kategorie. :p

P.S.
Niedlugo powstanie grupa "antykorektor". :D

Rybzor
05-02-2007, 08:55
@down,

Fakin szit! GrAtZ! :o

DDoS
05-02-2007, 10:15
"Silence is gold. Talk only when you have something to say."

Congratulations to the choosen ones.

DDoS

Walekifa
05-02-2007, 10:17
Userem roku dwazerozerosześć powinien zostać Matek,co wy odpier***? =='

amilold
05-02-2007, 11:58
Ciekawi mnie czy najlepszy uzytkownik forum (korektor) dostrzega to ze knight jest obecnie najbardziej udupioną profesja w tibii. Jesli dostrzega, to wielki plus dla niego. Jesli nie dostrzega to bede mial watpliwosci czy wygral zasłużenie. Pamietajcie ze to forum o tibii i najlepszy jego uzytkownik powinien sie na niej znać!

Dr.Unknown
05-02-2007, 15:34
Ciekawi mnie czy najlepszy uzytkownik forum (korektor)
Tsk, tsk. Nie najlepszy, ale wybrany na najlepszego.
dostrzega to ze knight jest obecnie najbardziej udupioną profesja w tibii. Jesli dostrzega, to wielki plus dla niego. Jesli nie dostrzega to bede mial watpliwosci czy wygral zasłużenie. Pamietajcie ze to forum o tibii i najlepszy jego uzytkownik powinien sie na niej znać!
Nie no, umieram. ROTFL =dd

Gratuluje tym, którzy zasłużyli na honory (szkoda, że tak was mało).

Xizibi
06-02-2007, 17:29
Congratulations Wszystkim Zwycięzcom!!!

Maj nejm is Bont, Dżejms Bont

Etoric
06-02-2007, 20:21
Congratulations Wszystkim Zwycięzcom!!!

mader faker thiefs of awatałs!11

Xizibi
06-02-2007, 21:48
Wiem:D

Azerus
09-02-2007, 13:42
niektorym sie to nalezalo niektorym nie...

Upierz
09-02-2007, 14:18
Lol ;fffff
Nieźle, użytkownik roku 2006 który założył konto w połowie grudnia, i najciekawszy temat - wydarzenia z czegośtam.

Gz enyłej.

Celoz
09-02-2007, 15:48
Kiedy będą rangi? Jak zauważyłem na razie tylko oxi ma rangę..

XIII
10-02-2007, 00:53
Nieźle, użytkownik roku 2006 który założył konto w połowie grudnia, i najciekawszy temat - wydarzenia z czegośtam.
Tak zdecydowali uzytkownicy.

Eragon0104
11-02-2007, 14:18
gz Dwim :D
(to ja mc:P)

i oczywiscie gz całej reszcie a jak :P a korektor poprostu miał szczęście i jak podejżewam starał się :P

Ostinio
16-02-2007, 20:02
Nie zeby cos, ale Filthy juz ogladal ten temat i ponabijal sie z moderatorow i adminow tego forum, ze nawet porzadnie nie potraficie kogos zbanowac :>

@skad to wiem? :> Kumpel z rl...

Gilu90
17-02-2007, 10:42
Coś mi się wydaje że nie słusznie Korektora dostał tytuły, kto na niego głosował, koledzy z rl? Bo to nie możliwe żeby w 2 tygodnie nabił tyle postów, wypowiadał się że aż dwie nagrody zebrał. Ja tam uważam że te nagrody powinien dostać ktoś inny np. Vil albo ktoś tam.

Gilu