PDA

Pokaż pełną wersje : Magic lv a level

Xasagi
11-09-2004, 19:11
Hm.. Mam pytanie jestem druidem i jaki m lv powinien byc na 20 lv ? Bo niewiem czy stać i robić uhy czy Iść expować.. ;> Mam 13 lv i 40 magi :]

Qual
11-09-2004, 19:25
Ktory to juz taki temat? Wiesz co masz jak na lvl cholernie slaby mlvl wiec tak z 20 dodatkowych by ci sie jeszcze przydalo, a na 20 lvlu powinienes miec 70 mlvl.

Seban PL
11-09-2004, 19:33
Qual masz goraczke?
Na moim serweze 96 master sorcerer ma 74 mlvl i jest to mlvl lepszy niz jednego 118 Mastera na ty samym serweze sa oni w czolowce na mlvl wiec koles na kolejny mvlv przepija manasy za 500 K wiec zeby mies 70 mlvl na 20 lvlu to powodzenia!
A co do tego 40 mlvlu to na ten lvl jest wspanialy idz i exp niech mana bedzie z toba :]

Qual
11-09-2004, 19:36
Qual masz goraczke?
Na moim serweze 96 master sorcerer ma 74 mlvl i jest to mlvl lepszy niz jednego 118 Mastera na ty samym serweze sa oni w czolowce na mlvl wiec koles na kolejny mvlv przepija manasy za 500 K wiec zeby mies 70 mlvl na 20 lvlu to powodzenia!
A co do tego 40 mlvlu to na ten lvl jest wspanialy idz i exp niech mana bedzie z toba :]
Nie zrozumiales mojego przekazu. A jak uwazam ,ze to slaby mag jak na lvl to tylko i wylacznie moje zdanie.

Seban PL
11-09-2004, 20:06
Ok Quel wiem ze to twoje zdanie i szanuje to ale chlopak bedzie sleczal wieki na ten mlvl i niezrobi lvl a pozaty jak na tak malym lvl mona zrobic taki mlvl co? moze utevo luxem? :p
Dlatego powiedzialem expic i jeszcze raz expic bo mlvl zrobi sie sam jak bedzie sie pzygotowywal na hunt (tzn. robil se runki) ;)
Ale to tylko moje zdanie co nie? :] )

error błąd
11-09-2004, 20:17
bardzo dobry m lvl ja mam nieco gorszy i troche lepszy lvl... bardzo podziwiam cie choc i krytykuje bo zeby miec taki m lvl trzeba duuuuzo godzin poswiecic a expujesz jak najwiekszy nOOb :p

Qual
11-09-2004, 21:08
@ Seban pl
A niby jak mogl zdobyc taki mlvl? Stal i spalal mane proste co nie i zapewnie nie byl to utevo lux a adura vita.

Ashlon
11-09-2004, 21:34
@Qual : dobrze, wypowiedziales sie,a teraz mozesz dac sobie spokoj.Nie musisz wszystkich obrazac i z nich zartowac.
@Seban : brawo za zrozumienie w/w czlowieka
@Topic : Polecilbym expic do 20-25lvlu, nastepnie troche mlvli porobic i dalej expic.

marred
12-09-2004, 08:00
Jezeli myslimy o dalszym huntowaniu ta postacia, a nie tylko o robieniu run, to nie ma zadnego sensu robic dziure 30 miedzy lvlem a m lvlem. Przeciez z 13 m lvlem nic nei zrobisz, zsummonowac nic porzadnego nie mozesz, na mana shield masz strasznie malo many, capa tez malo. Jedyne co ci pozostaje, to expienie, expienie i jeszcze raz expienie.

Raynold
12-09-2004, 08:35
Temat jest tak samo bez sensu jak "jakie skile powinienem mieć na xx lev" albo "jak najlepiej trenować druidem, żeby mieć dobre skile".

Xasagi chciał się pochwalić swoim mlev - ok
Qual sobie zażartował - spoko
Seban w lot wszystko chwycił - jego strata

@Xasagi: jak powiedział marred: bij expa ile wlezie

Sory, ale nie ma sensu dalej tego ciągnąć