Pokaż pełną wersje : Magic lv a level
Hm.. Mam pytanie jestem druidem i jaki m lv powinien byc na 20 lv ? Bo niewiem czy stać i robić uhy czy Iść expować.. ;> Mam 13 lv i 40 magi :]
Ktory to juz taki temat? Wiesz co masz jak na lvl cholernie slaby mlvl wiec tak z 20 dodatkowych by ci sie jeszcze przydalo, a na 20 lvlu powinienes miec 70 mlvl.
Seban PL
11-09-2004, 19:33
Qual masz goraczke?
Na moim serweze 96 master sorcerer ma 74 mlvl i jest to mlvl lepszy niz jednego 118 Mastera na ty samym serweze sa oni w czolowce na mlvl wiec koles na kolejny mvlv przepija manasy za 500 K wiec zeby mies 70 mlvl na 20 lvlu to powodzenia!
A co do tego 40 mlvlu to na ten lvl jest wspanialy idz i exp niech mana bedzie z toba :]
Qual masz goraczke?
Na moim serweze 96 master sorcerer ma 74 mlvl i jest to mlvl lepszy niz jednego 118 Mastera na ty samym serweze sa oni w czolowce na mlvl wiec koles na kolejny mvlv przepija manasy za 500 K wiec zeby mies 70 mlvl na 20 lvlu to powodzenia!
A co do tego 40 mlvlu to na ten lvl jest wspanialy idz i exp niech mana bedzie z toba :]
Nie zrozumiales mojego przekazu. A jak uwazam ,ze to slaby mag jak na lvl to tylko i wylacznie moje zdanie.
Seban PL
11-09-2004, 20:06
Ok Quel wiem ze to twoje zdanie i szanuje to ale chlopak bedzie sleczal wieki na ten mlvl i niezrobi lvl a pozaty jak na tak malym lvl mona zrobic taki mlvl co? moze utevo luxem? :p
Dlatego powiedzialem expic i jeszcze raz expic bo mlvl zrobi sie sam jak bedzie sie pzygotowywal na hunt (tzn. robil se runki) ;)
Ale to tylko moje zdanie co nie? :] )
error błąd
11-09-2004, 20:17
bardzo dobry m lvl ja mam nieco gorszy i troche lepszy lvl... bardzo podziwiam cie choc i krytykuje bo zeby miec taki m lvl trzeba duuuuzo godzin poswiecic a expujesz jak najwiekszy nOOb :p
@ Seban pl
A niby jak mogl zdobyc taki mlvl? Stal i spalal mane proste co nie i zapewnie nie byl to utevo lux a adura vita.
@Qual : dobrze, wypowiedziales sie,a teraz mozesz dac sobie spokoj.Nie musisz wszystkich obrazac i z nich zartowac.
@Seban : brawo za zrozumienie w/w czlowieka
@Topic : Polecilbym expic do 20-25lvlu, nastepnie troche mlvli porobic i dalej expic.
Jezeli myslimy o dalszym huntowaniu ta postacia, a nie tylko o robieniu run, to nie ma zadnego sensu robic dziure 30 miedzy lvlem a m lvlem. Przeciez z 13 m lvlem nic nei zrobisz, zsummonowac nic porzadnego nie mozesz, na mana shield masz strasznie malo many, capa tez malo. Jedyne co ci pozostaje, to expienie, expienie i jeszcze raz expienie.
Temat jest tak samo bez sensu jak "jakie skile powinienem mieć na xx lev" albo "jak najlepiej trenować druidem, żeby mieć dobre skile".
Xasagi chciał się pochwalić swoim mlev - ok
Qual sobie zażartował - spoko
Seban w lot wszystko chwycił - jego strata
@Xasagi: jak powiedział marred: bij expa ile wlezie
Sory, ale nie ma sensu dalej tego ciągnąć
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.