Pokaż pełną wersje : Wizav [137 master] nie w humorze przed savem? apda kilka wiekszych lvli
DaNiO149
04-02-2007, 20:36
Tytuł mówi wszystko
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18136
Enjoy~
Twoj film?
Zajebisty loocik, choć dla 137 lvla, no w sumie też :)
P.s. Fajnie loota ukrył na koniec filmu;D
Polecam
Ladny filmik no i niezły loot przede wszystkim.
Ocena 10/10.
Warto obejrzec :)
Pzdr~
Po co dawac cudze filmy? -.- Ten kto by chcial obejrzec sam by sobie na tibicams wszedl -.- Myslisz ze przez to bedziesz slawny?
Wizav ma wojne przeciwko Phoenix to rozpie*dala ich jak na msa przystalo
@Up
Po co komentujesz w ten sposob? Oooo, sorry - myslales, ze bedziesz slawny? =(((((((((((
A serio - nobody gives a shit about you.
@Topic
Spoko film, pierwszy frag fajny, gdy koles sie niczego nie spodziewal :D
ShadowSSJ2
04-02-2007, 21:15
Ten 110 palek cos refleks ma slaby, ale zdazyl sie vitnac ;) Filmik wyjebany ; ).
No, przyznam akcja piękna ;D Loocik, wcale nie gorszy ;D I kto powie że sorc jest do dupy? ^^ Zastanawia mnie tylko, dlaczego on nie ubił tego 101 i 110 pallka, sokoro miał ich na 2 ue :p
@down:
Wiesz, oni raczej starali się go trafiac z sd, a widząc że on ich nie bije raczej nie byli by przygotowani na 2 ue pod rząd :] jak by chciał to spokojnie by ich ubił :)
@up: może dlatego że mogli się leczyć?:confused:
Yunichisss
04-02-2007, 21:56
Super Filmik , Kocham akcje z Ms-ami :P
P.R.O.S.T.O.
05-02-2007, 00:06
Ładne akcje i loot tez nienajgorszy... ale w sumie to denerwóje mnie ta przewaga sorca nad innymi profesjami :/ no chyba że ma sie świetne pvp... :P
No, przyznam akcja piękna ;D Loocik, wcale nie gorszy ;D I kto powie że sorc jest do dupy? ^^ Zastanawia mnie tylko, dlaczego on nie ubił tego 101 i 110 pallka, sokoro miał ich na 2 ue :p
@down:
Wiesz, oni raczej starali się go trafiac z sd, a widząc że on ich nie bije raczej nie byli by przygotowani na 2 ue pod rząd :] jak by chciał to spokojnie by ich ubił :)
100+ rp wie kiedys sie vitnac(uhnac), a poniewaz sorc ma extahused po puszczeniu jednego ue musi odczekac pare sekund,i w tym czasie oni sie uhna. Proste, ale nie dla ciebie.
Filmik wyczesany loocik tez fajny, ale mistrzem pvp to on nie jest.
Ładnie schowal loocik z tego 70 palka do baga, nikt sie nie domyslił;p. Filmik ciekawy, loot niezly i pvp nienajgorsze.
Jedno z lepszych pk jakie ostatnio widziałem.
Gdyby używał shielda i sd, było by +4 fragi more :p
Kozacki filmik! ;p loocik.. 8o no commnet.. taki loot bym chciał xP
~PoLecam..! oglądać :P
100+ rp wie kiedys sie vitnac(uhnac), a poniewaz sorc ma extahused po puszczeniu jednego ue musi odczekac pare sekund,i w tym czasie oni sie uhna. Proste, ale nie dla ciebie.
Filmik wyczesany loocik tez fajny, ale mistrzem pvp to on nie jest.
Za to ty jetseś mistrzem pvp, i widze własnie jaki z Ciebie pro mastah sorc... Sorry, pomiędzy 2 hitami po pierwsze nie ma extahused "kilka sekund" pozatym, jesli uważasz ża tak trudne ubicie 101 rp 137 masterkiem to ja Ci współczuje...
@Down:
Wiesz, jesteś głupszy niż myślałem... Zadziwiasz mnie, jak ty potrafisz przetrwac w dzisiejszym świecie... Nigdzie nie napisałem że mam 200 msa, że gram na otsie, a tym bardziej że pomiedzy 2 ue nie ma exh~...
Napisałem tylko że nie trwa ono kilku send, a przyjzyj sie filmowi dobrze, po 1 ue tego sorca dobre pare sekund ten pall latal na yellow... Wiesz, skończmy tą dyskusje, zbędny komentarz zostaw już dla siebie, pojechałeś po mnie, teraz idę się wyżalic do mamy. Smutno mi <lol2>
Za to ty jetseś mistrzem pvp, i widze własnie jaki z Ciebie pro mastah sorc... Sorry, pomiędzy 2 hitami po pierwsze nie ma extahused "kilka sekund" pozatym, jesli uważasz ża tak trudne ubicie 101 rp 137 masterkiem to ja Ci współczuje...
Nie powiedzialem ze jestem miestrzem pvp, za to Ty napewno jestes i pokaz nam swoim 200msem 2 ue jedno po drugiem bez extahused to Ci pogratuluje. 101 rp ma jakies 1000hp przy czym best hit tego msa to bylo 600hp~. Jezeli ten rp nie kupil postaci to doskonale wiedzial kiedy ma sie uhac, malo tego mozna bylo dostrzec do na filmie-po kazdym strzale z bursta czy SD leczyl sie. W kazdej chwili mogl wrzucic utamke wtedy mialby okolo 1500 hp (licze, ze nie mialby pelnej many). Wiec jesli uwazasz, ze zabicie 101 rp z dobrym pvp jets latwe to zabij takiego rp na otsie na ktorym grasz i wstaw filmik,prosze.
Ty mistrzu zapewne spaliłbyś cała mane na 2 ue, myśląc, że palek będzie stał i tylko na to czekał. Wyjdź.
Silver Kay
05-02-2007, 08:34
Ładne akcje i loot tez nienajgorszy... ale w sumie to denerwóje mnie ta przewaga sorca nad innymi profesjami :/ no chyba że ma sie świetne pvp... :P
właśnie mają to niby zmienić ale czy na lepsze to niewiadomo
wiem że dla knighta na 100% coś się należy !!!!
Stefan Wichura
05-02-2007, 09:00
w sumie fajny film ale nie jest sztuka 137 ms zabic 75~~ jakis tam, jak by byl taki kozak to by tego110 rp zaj***; P
Filmik fajny, loot też.
Dobry sposób na zarobek: PKować 5min przed ss :D
no rzeczywiście nie był w humorze :):evul:
Klikaczz
05-02-2007, 12:09
super filmik chłopak miał szczęście z lotem też tak chce:P
Heheheh Wizav się poduczył podczas wojny, ale to wciąż dzieciak :p Bez sensu latał z tym mana shieldem i spanikował. Lol @ Stephen~
-=DanieL=-
05-02-2007, 16:37
@up
A ty co? Pewnie "dorosły weteran wojny"? Ciekawe czy byś zrobił lepiej.
Film przedni. Loot także niczego sobie. Myślałem, że troche więcej osób padnie ale i tak było ładnie.
Fajnie zmiotl z powierzchni ziemi tego paladyna z czerwona czaszka.
Nie wiem moze mam otwarte zlamanie rzepki z przemieszczeniem do mozgu ale ja tam widze tylko jak pada ten 78 druid
Nie wiem moze mam otwarte zlamanie rzepki z przemieszczeniem do mozgu ale ja tam widze tylko jak pada ten 78 druid
To zle widzisz..pall z rs'em pada jak lataja po sklepikach w ankh......
Nice ;]
@up
A ty co? Pewnie "dorosły weteran wojny"? Ciekawe czy byś zrobił lepiej.
Film przedni. Loot także niczego sobie. Myślałem, że troche więcej osób padnie ale i tak było ładnie.
Wiesz tak się składa że byłam z nim w jednej gildii i walczyliśmy w tej samej wojnie nim dostałam deleta >.> więc się nie wypowiadaj. Gość ma 13 lat więc nie będe go nazywać dziadkiem. I tak mu nieźle poszło =)
@down
lols gdybyś grał na Nova to byś wiedział, nie muszę Ci zresztą nic udowadniać bo i po co?
Wiesz tak się składa że byłam z nim w jednej gildii i walczyliśmy w tej samej wojnie nim dostałam deleta >.>
A ja mialem 250 lvl rp ale dostalem delete i nie moge ci udowodnic kurde : /
@topic
Fajny film ale mogl ubic jeszcze tamtego pala w tombie, ale troche zmulił
A ja mialem 250 lvl rp ale dostalem delete i nie moge ci udowodnic kurde : /
@topic
Fajny film ale mogl ubic jeszcze tamtego pala w tombie, ale troche zmulił
alkaph to jeden z najbardziej szanowanych przez mnie ludzi z novy, uwierz mi ze to on
Filmik świetny tylko szkoda że nie ubił tego pala :d
Dobry film!, ciekawe czy odzyskal loota pozniej?(czy znikl?:>:P:P)
Native16
07-02-2007, 11:02
Nice Pamietam wizav jak biegal z Demon Helmetem Bez aola ^.- i przy tym p secik ^
Dobra akcja na tym 70 palku chyba się nie spodziewał tego ultimeita :P
a tu macie Jego kolejne PK
3UE=3 Fragi :D
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18340
a tu macie Jego kolejne PK
3UE=3 Fragi :D
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18340
uaheuheaiuehie nice frags ;P a co do ostatniego to backpack of holding z poi xDDDD szkoda ze go schowac nie zdazyl ;P (a ciekawe co bylo w bp jak aola nie mial - boje sie pomyslec xD)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.