Pokaż pełną wersje : Wampiry...
Rufus1988
04-02-2007, 21:59
Witam. Użyłem opcji szukaj, wpisałem "Vampire" i znalazło mi 2 strony wyników... w których nie było nic o dojściu do wampirów. Więc zadaję pytanie: Czy dojdę na 34. levelu (master sorc) do Vampirów i gdzie? Proszę o jak najdokładniejszy opis dojścia, a najlepiej jakieś screeny lub filmik. Z góry dzięki
Oskar111
04-02-2007, 22:09
Hmmmm jedynym legalnym tutaj opisem drogi do vampa bedzie droga na pohu xD bo tak : na pohu jest na powierzchni wiec zaden spoil itp jak spojrzysz na mape spawnu tego miejsca to bedzie tam zaznaczony punkt cmentarz. tam respi sie 1 vamp. zeby nie trafic na gsa idz najpierw przez ot camp a pozniej przy dark cathedral idz troche w dol i w prawo jak pojdziesz za daleko/wysoko masz double spawn gs xD
aha na tym lvlu spokojnie dojdziesz na pohu, a jesli chodzi o spawny pod pustynia ankh do ktorych drogi tutaj nie moge ci powiedziec to spokojnie mozesz na nich expic z dsami/monkami pomagajac z woi + vis ^^
sry ze cie zawiodlem ale tutaj niby nie moge spoilowac bo nie moge ale xD
http://tibia.erig.net/Tomb
tutaj jak wejdziesz masz do wyboru tombow 7 ;P i "tarpit tomb" to miejsce gdzie bez scarab coinow mozesz isc na vampy, jest to material spoilowy oczywiscie opatrzony napisem " Warning: This article contains quest spoiling information. Read at your own risk. "
obawiam się że w tibi nieznajdziesz takiego potwora jak "wampir"
Cragmorton
05-02-2007, 00:08
Idziesz na -3 w Stone Tombie i tam masz spore respy Vampów. Najlepiej bić je z Vis'a - szybko podają i opłacalny exp. Musisz mieć trochę GFB na wszelki wypadek i najważniejsze - nie panikować jak za dużo ich leci i umieć się leczyć w odpowiednim momencie.
maszter321
05-02-2007, 00:55
Oaza tomb -2 za tp .tylko oczywiscie jesli chcesz dla sportu to tam schodzisz w dol po schodkach i tylko bije te ktore sa blisko wejscia bo wiem ze tam dalej sa green djiny i jakis inny shit bo prawie tam na 34 nie padlem ;]
Woow. Od zawsze zadawalem sobie to pytanie, az wreszcie znalazlem szukajac!!. Przyblize Ci mnie wiecej droge, tak po wiejsku ok?
No wiec tak-
Wyruszajac z Ankrahmun idizesz prosto potem w prawo potem na dol potem kopiesz potem a potem schodzisz 4 poziomy na dol i juz masz pare vampirkow. Mam nadzieje ze pomoglem.
@up
Nie pomogłeś
@topic
Myśle, że żeby troche vampów wybić dla przyjemności, nie dla hunta, to proponuje pojedynczy resp na południowej drefi(i?). Jeśli chcesz na nich expić, to polecam Tar Tomb -3 :) . Drogi ci nie podam, bo mało czasu mam :P .
CO jest englishmenje? Po polsku napisac nie mozna? Jak dla mnie mogl jeszcze wapierz napisac...
kkrzysiek
05-02-2007, 10:15
Idź do tombów na vapiry jak chcesz. Bo na Vampire hell(chyba tak to sie nazywa) na darashi to raczej napewno na tym lvl nie dasz rady.
cami firo
05-02-2007, 14:20
Wbij z 40lv i morzesz zacząć powoli expać na bw-3
Rufus1988
05-02-2007, 15:48
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pójdę sobie do tombów. Na początek do Tar Tomba :].
LOL! Huahuahuahuahua. Przecież wiem, że w grze wampiry mają nazwę "Vampire", bo to jest angielskojęzyczna gra, ale w Polsce powinno się pisać po polsku. Z resztą w pierwszym poście napisałem wampir po angielsku...
@up
Hehe, tu bym sie nie zgodził, mówisz np.: Wielki Pająk, zamaiast Giant Spider? albio Terroryzujący Ptak, zamiast Terror Bird?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez damtob
CO jest englishmenje? Po polsku napisac nie mozna? Jak dla mnie mogl jeszcze wapierz napisac...
mi by nawet Pan Netoperek nie przeszkaszało..
a swoją drogą chwała tym, którzy ostatkiem sił bronią jeszcze języka polskiego i starają się z niego korzystać także w przypadku Tibii..
pozdro
Jaracz_marichuany
05-02-2007, 19:30
Sorrry ale nieodnośnie tematu widzisz swój cytat !!!!!!!!! ty wredny polipie to były moje słowa a oprócz tego zmieniłeś ortografie cepie X( a pozatym myślę że dojdziesz powodzenia głąbie . ja ale to jest matoł wampir po angielsku fajfusie a poazatym ludzie niegadajcie z nim
jeden resp vanpira można spotkać pod ghostlandem a podrodze chyba troche banashee i gs ale nie jestem pewień :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.