PDA

Pokaż pełną wersje : 30 knight soluje gsa

DexteroO
05-02-2007, 00:04
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18192

jest waste - jest zabawa xD

Ozii
05-02-2007, 12:39
^^.Ładnie nawet , ale duzo uhow zeszlo wg.mnie sie nie oplaca bo i tak rzadko kiedy cos poleci.No ale gz ;).
~Pozdro

d4rqu
05-02-2007, 13:01
Jak 46lv druid zabił gsa z sd to wszyscy mówili: ale waste. A z tego co ja widzę to knight ma 10x większe waste:D

Maciek008
05-02-2007, 13:03
Jak 46lv druid zabił gsa z sd to wszyscy mówili: ale waste. A z tego co ja widzę to knight ma 10x większe waste:D

46 druid a 30 knight co niewie zeby zabijac summony gsa to bendzie dostawal mniejsze hity to jest roznica ;p

Smieszek26
05-02-2007, 16:25
hmm mam pytanie :) Czy na 26 lvlu i skilami 70/70 z dobrym eq zblocze gsa ? jesli tak to ile uh mi zejdzie ????????:evul:

Maciek008
05-02-2007, 16:33
hmm mam pytanie :) Czy na 26 lvlu i skilami 70/70 z dobrym eq zblocze gsa ? jesli tak to ile uh mi zejdzie ????????:evul:

jakie eq i kto jest jako shooter(lvl prof)

d4rqu
05-02-2007, 16:57
Spokojnie zbloczysz, ale nie opłaca się. Uh waste, a loot mizerny. Ja na skillach 80/80 z wampire shieldem dostawałem mocne hity, więc nie wiem od jakiego skilla shieldingu można opłacalnie blokować gsa...

DexteroO
05-02-2007, 17:26
46 druid a 30 knight co niewie zeby zabijac summony gsa to bendzie dostawal mniejsze hity to jest roznica ;p

oo kurde :D leze na ziemi i kwicze po tym jak to przeczytalem xDDD
nim bym zabil 2 summony to dostalbym 2 hity od gsa wiecej i zeszly by 2 uhy wiecej, po chwili on zrobil by nowe summony wiec nie pier*ol jak nie masz pojecia.

@edit
i co mi zrobia 2 poison spidery hitajace po 5? >.<

Bialas
05-02-2007, 17:52
Moim zdaniem takie zabawy to strata uhów i wogle czarów:confused:

Sir'Matek
05-02-2007, 18:00
Fajny film, tylko zastanawiam sie czemu stawales na ukos od gs'a? Robiac tak pogarszasz sytuacje bo na coraz wieksza ilosc poison fieldow uciekajac sie narazasz ;p

Kasztaniaczek
05-02-2007, 18:02
nim bym zabil 2 summony to dostalbym 2 hity od gsa wiecej i zeszly by 2 uhy wiecej, po chwili on zrobil by nowe summony wiec nie pier*ol jak nie masz pojecia.

@edit

Lamia shielda gsowi i masz hity 200+

Yunichisss
05-02-2007, 18:12

@edit

nie gadaj ze nie ma on pojecia bo z tego co widze to ty chuja wiesz ...
jak cie atakuej 2 poison spider + gs to atak dostajesz na klate a nie na tarcze wiec dostajesz takie pizdy ze .... wiem cos o tym mam sam 90 + ek
wiec wiem cos troche o tym .

DexteroO
05-02-2007, 18:52
Fajny film, tylko zastanawiam sie czemu stawales na ukos od gs'a? Robiac tak pogarszasz sytuacje bo na coraz wieksza ilosc poison fieldow uciekajac sie narazasz ;p

przyzwyczajenie do dragow :/

Prowo'kator
05-02-2007, 19:10
Film fajny.
Ale jedne pytanie czemy ty zwykle butki nalozyles a zdjeles bohy??;>

Yunichisss
05-02-2007, 19:27
Film fajny.
Ale jedne pytanie czemy ty zwykle butki nalozyles a zdjeles bohy??;>

bo butki daja 1 arm a to zawsze cos ;]

Maciek008
05-02-2007, 21:31
@edit

^^ jak ktos up powiedzial dostajesz takie hity ze masakra mogles wziasc gfb na takie cos albo hmm przynajmniej ja tak robilem jak solowalem na 52 lvl chyba :P
a pojecia to ty niemasz o knighcie ^^

Yunichisss
05-02-2007, 22:04
^^ jak ktos up powiedzial dostajesz takie hity ze masakra mogles wziasc gfb na takie cos albo hmm przynajmniej ja tak robilem jak solowalem na 52 lvl chyba :P

popieram :P ale masz jeszcze czas zeby sie nauczyc ;)

zoliax
05-02-2007, 22:15
jak cie atakuej 2 poison spider + gs to atak dostajesz na klate a nie na tarcze wiec dostajesz takie pizdy ze...
Przy broni dwuręcznej aż takiej różnicy chyba nie ma... ale z drugiej strony shielding i def chyba ma wpływ na przyjmowane obrażenia... przynajmniej takie mam wrażenie... No i im więcej razy GS uderzyłby go, tym więcej poszłoby uhów... im większy waste, tym większa zabawa. Osobiście na razie bawie sie z FB. :P

W każdym razie gratulacje, ja na razie od GSów uciekam. I długo tak jeszcze będzie. ;]

Hmm... a mógłby ktoś, kto próbował, opisać jakie byłyby straty run i o ile wydłużyłby się czas zabijania, gdyby użyto broni jednoręcznej i tarczy? Zastanawia mnie to. :P

DexteroO
05-02-2007, 23:22

no dobra, nawalilem. oficjalnie Cie przepraszam!

mógłby ktoś, kto próbował, opisać jakie byłyby straty run i o ile wydłużyłby się czas zabijania, gdyby użyto broni jednoręcznej i tarczy? Zastanawia mnie to. :P

moim zdaniem ok 2 bp uh ;P

Maciek008
05-02-2007, 23:28
no dobra, nawalilem. oficjalnie Cie przepraszam!

wybaczam ci hehehe :P

Dazah
05-02-2007, 23:40
nie gadaj ze nie ma on pojecia bo z tego co widze to ty chuja wiesz ...
jak cie atakuej 2 poison spider + gs to atak dostajesz na klate a nie na tarcze wiec dostajesz takie pizdy ze .... wiem cos o tym mam sam 90 + ek
wiec wiem cos troche o tym .

K***a mać przecież on nie miał na sobie tarczy tylko dragon lacne więc te poisonki mu gówno robiły...

@down
lol... lepsze eq kupuje się żeby zmniejszyć obrażenia ogólne. Możesz wziąć 2 potworki na tarcze, reszta idzie na klate, więc dalej te poisonki mu zadawały obrażenia po 5-6 i nic więcej.

Maciek008
06-02-2007, 00:09
K***a mać przecież on nie miał na sobie tarczy tylko dragon lacne więc te poisonki mu gówno robiły...

robily robily ;p myslisz ze po co sie kupuje lepsze eq niz tylko armor i shield? zeby przyjmowac obrazenia wiecej potworow o ile sie nie myle gs walil na legs ale moge byc w bledzie kiedys to na forum wyczytalem wiec niejestem pewny co do tego :P

zoliax
06-02-2007, 09:36
moim zdaniem ok 2 bp uh ;P
A ja myślałem, że użycie broni dwuręcznej zmniejsza koszty tylko na potworach leczących się i ogólnie atakujących z magii...

Zastanawia mnie te jeszcze bardziej, bo teoretycznie z jednoręczną miałoby się atak mniejszy o jakieś 25%, ale obrona byłaby 3 razy większa. :P Hmmm... Nie znam się widocznie. :P W co nigdy nie wątpiłem. ;]

Dazah
06-02-2007, 10:38
A ja myślałem, że użycie broni dwuręcznej zmniejsza koszty tylko na potworach leczących się i ogólnie atakujących z magii...

Zastanawia mnie te jeszcze bardziej, bo teoretycznie z jednoręczną miałoby się atak mniejszy o jakieś 25%, ale obrona byłaby 3 razy większa. :P Hmmm... Nie znam się widocznie. :P W co nigdy nie wątpiłem. ;]

Masz racje.. ale przy jego skillach to by nie ubił tego gsa przez 20 minut i by chyba zeszło jeszcze więcej uh :P