Pokaż pełną wersje : Official Vision WMV movie (battle 4 Feb)
O to jedyny filmik na którym obejrzycie akcje z 4 lutego gdzie pada 4 dusków.
Inny wmv ani rec nie został wydany ^^
więc... jeżeli checie zobaczyc JAK to było zapraszam do ściągnięcia:
http://rapidshare.com/files/14964622/Vision*****.html
(jak nie wyświetla całości to końcówka Vision(kropka)wmv(kropka)html
albo skorzystajcie z przekierowania: http://rku.pl/?sF2pW)
(rehosta narazie nie ma, poniewaz mam slaby upload. Jak ktos sciagnie i wzuci gdzie indziej niech poda linka - dodam)
Jeżeli to WMV to mozna było dać na Youtube'a. Czekam aż ktoś wrzuci na You~ i editne z oceną :D
File not found. Mmmm?
"albo skorzystajcie z przekierowania: http://rku.pl/?sF2pW)"
nie zauwazylem :P
kliknijcie ten link z RKU albo zamiast gwiazdek wpiszcie Vision(kropka)*****(kropka).html
czytac !!!!!!!!
MagField
05-02-2007, 15:36
Jeżeli to WMV to mozna było dać na Youtube'a. Czekam aż ktoś wrzuci na You~ i editne z oceną :D
A co pobrać nie umiesz z rapida? ;)
edit:
@down
Też prawda ;) została mi minuta pobierania więc zaraz dam edita i skomętuje film
edit2:
Film ładny nie przesadzpny z efektami ,ale troche Ci te repley nie wyszły.Przynajmniej mi sie nie podobały.Ale ogólnie ładnie 8/10 :)
A co pobrać nie umiesz z rapida? ;)
w tym problem ze rapid ma limity :P
Jak dla mnie bardzo ciekawie zrobiony filmik... Jakos lepiej sie slucha waszego kawałka ogladajac ten filmik :D
i open battle wygralo także Vision ; d ale tafiun s*******al hahahahhha n/c posikal sie i exori vis jebnol przypadkiem ; d HAHAHAHA VISION RoX uhaushausahus z wszystkich was sie bede polewal bo kto od paczatku muwil ze to vision wygra tylko ja i jacys nieliczni a teraz co ? wzyscy muwia ze byli od paczatku za vision hahaha pozdro endi xD
-=DanieL=-
05-02-2007, 16:24
Jak lubisz oglądać filmy na youtubie mimo, że możesz je mieć w bardzo dobrej jakości na dysku to gratuluje durnoty!
MagField
05-02-2007, 16:24
@2up
No ja też od początku byłem za vision.Pamiętam jeszcze posty w dziale wydarzenia ze światów i w teacie furora jak wszyscy sie smiali z vision i ich wyzywali że sie srają etc.Było tak wystarcy poszukać w poprzednich strnoach tam :P HAIL VISION
@Daniel
Weź zrób nowego gifa jak ta buzia je kupe bo tak smutno sie robi jak ma zakaz :( (to taki mały off topic :P )
Veltaxio
05-02-2007, 16:26
L@L , ludzie ogarnijcie wojna trwa -.- , lecz za tego typu posty thx :D
Jak lubisz oglądać filmy na youtubie mimo, że możesz je mieć w bardzo dobrej jakości na dysku to gratuluje durnoty!
dokladnie, juz wyciagalem ile sie dalo zeby dobrze bylo widac a na youtube wszystko bylo by zamazane
Fajny film, zawsze miło zobaczyć jak Duski liżą glebę :P Tylko dawajcie rece, a WMV róbcie jak więcej fragów będzie :P
GL Kerston - zacznij fragować!
Fajny film, zawsze miło zobaczyć jak Duski liżą glebę :P Tylko dawajcie rece, a WMV róbcie jak więcej fragów będzie :P
GL Kerston - zacznij fragować!
narazie jest wmv i sie cieszcie :P ;-)
i open battle wygralo także Vision ; d ale tafiun s*******al hahahahhha n/c posikal sie i exori vis jebnol przypadkiem ; d HAHAHAHA VISION RoX uhaushausahus z wszystkich was sie bede polewal bo kto od paczatku muwil ze to vision wygra tylko ja i jacys nieliczni a teraz co ? wzyscy muwia ze byli od paczatku za vision hahaha pozdro endi xD
ja bylem od zawsze za Dusk~ ale potym co zrobil mi Sasho i Rebelion przeszedlem na strone Vision!
edit@
dusk~ sami sie o to prosza zeby zmieniac zdanie ...
Film sredni...
Zwolnione tempo do niczego
Napisy w stylu"Scared??" to posmiewisko tak samo jak podkład muzyczny.
Pozatym missnac sie moze kazdy a widac bylo jak sie Taifun boi biegajac saolo vs Vision bez utamo vity a gdy rzuci sie na kogos jaki odwrot jest(nie liczac spamu utamo~)
Nastepnym razem lepiej dajcie rec....Mimo waszych rozmow ze spy :/
ja bylem od zawsze za Dusk~ ale potym co zrobil mi Sasho i Rebelion przeszedlem na strone Vision!
Hurra! tak trzymaj!
Film sredni...
Zwolnione tempo do niczego
Napisy w stylu"Scared??" to posmiewisko tak samo jak podkład muzyczny.
Pozatym missnac sie moze kazdy a widac bylo jak sie Taifun boi biegajac saolo vs Vision bez utamo vity a gdy rzuci sie na kogos jaki odwrot jest(nie liczac spamu utamo~)
Nastepnym razem lepiej dajcie rec....Mimo waszych rozmow ze spy :/
ze "scared" jest brecha, bo potencjalnie to oni maja przewage (patrzac na lvle) a patrzcie, tancza tak jak my im zagramy ;-)
a co do taifuna, on ma duzo hp wiec latwo by nie zszedl ale mniejsza o to, moze faktycznie przypadkiem sie minal ale ty bys nie trzepal w porty jakby Cie vision gonilo ? :)
tibiaplayer
05-02-2007, 16:37
You have reached the download-limit for free-users.
...
moze to ktos wrzucic na cos "normalnego" ;>
potencjalnie to oni maja przewage (patrzac na lvle) a patrzcie, tancza tak jak my im zagramy ;-)
a co do taifuna, on ma duzo hp wiec latwo by nie zszedl ale mniejsza o to, moze
Tancza jak wy zagracie bo z tego co wiem to oni w nocy spia :>
Zostali w nocy i nieprzygotowani bo zaspani musieli walczyc z wami ktorzy czekaja kazde noce...
Nie mow ze Taifun ma duzo hp bo ma ich tyle co 96ek a wy skladacie 150ek~ wiec co to za problem?
Po prostu sra na was :>
H@H@H@H@ Zaspani byli ? Wyjdz niedojebi3 i sie nie odzywaj bo 10 sekund po zabiciu Magiq zalogowali i mysleli ze nas pokaraja. A tu peszek cos nie wypaliło bo od nas zalogowało jeszcze wiecej osobek. Dziwni sa ludzie ktorzy pierdol@ a tak naprawde nic nie wiedza usłyszą coś od kolegi w szkole bo tego kolegi kolega to ril znajomego kogos z Vision i pozniej zasmiecają forum. Takich ludzi trzeba wiesz@ć bo innego wyjscia dla nich juz nie ma.
dokladnie, duski byli pewni swego ale dostali. Co z tego ze maja lvle skoro maja lame leadera ktory nie potrafi porzadnej akcji z organizowac??
i tu klania sie kolejny respect dla katrili za perfekcyjne zaplanowanie akcji
dodam jescze ze na filmie predkosc logowania zostala przyspieszona tylko podwojnie wiec sami widzicie jak sie logneli tyle ze nie spodziewali sie ze my jestesmy w gotowosci ^^
i tak jak napisal tarin - nie odzywaj sie jezeli nie wiesz jak jest wewnatrz, sluchasz plot ze szkoly czy z podworka a jak jest wewnatrz to nie zdajesz sobie z tego sprawy.
@edit
ops tego na filmie nie widac ale dodam tylko ze jak padal magiq zaden z duskow nie byl online a u nas tylko Ci co lali magiqa, potem nastapil mass log 2 teamow ^^
przewaznie raczej nie komentuje filmikow, jednak teraz zrobie wyjatek.
pozwole sobie wypunktowac ;)
akcje - 7/10
muzyka - 0/10
napisy i reszta - 3/10 za checi
kiedy polacy zdadza sobie sprawe z tego, ze pomimo ich ziomale przekonuja ich ze sa fajni, to "fajni" nie sa ;) jak juz ktos kiedys napisal, z tego wlasnie powodu Furora jest stracona, podobnie jak wiele serwerow non pvp ;)
H@H@H@H@ Zaspani byli ? Wyjdz niedojebi3 i sie nie odzywaj bo 10 sekund po zabiciu Magiq zalogowali i mysleli ze nas pokaraja. A tu peszek cos nie wypaliło bo od nas zalogowało jeszcze wiecej osobek. Dziwni sa ludzie ktorzy pierdol@ a tak naprawde nic nie wiedza usłyszą coś od kolegi w szkole bo tego kolegi kolega to ril znajomego kogos z Vision i pozniej zasmiecają forum. Takich ludzi trzeba wiesz@ć bo innego wyjscia dla nich juz nie ma.
Jesli chodzi o wieszanie to powinni to robic z takimi jak Ty którzy nie potrafią zrozumieć przeczytanego tekstu.
Wytłumacze Ci to dobitnie...
W tej przesłance chodziło o to,że oni w przeciwieństwie do was w nocy śpią,a tej nocy zrobili inaczej i poczekali na was chcąc was dojechac ( co nie wyszlo ofc)
Nie trzeba być zaspanym tylko dlatego że sie dopiero z łóżka podniosło ale dlatego że zwykle w tak późnych porach sie spi...
Ty pewnie byłbyś zaspany w szkole dlatego że nie jestes do niej przyzwyczajony :>
Alexe the dark paladin
05-02-2007, 19:18
Oglądałem każdy rec Vision.Odpoczątku jestem za Katrilą i jego dream teamem.
@topic
Magrami jak zawsze pada :P Wmv całkiem , całkiem 7/10.
Tarin na kazdym recu mnie rozjebujesz ^^ te twoje texty ahh...
"moja matka sie cieszy ze koniec wojny bo nie bede japy darl"
"HAHAHAHAHAHA, Jak karton po muzynkach, Rozjebalo mnie to, HAHAHAHA"
"Barles nie zamul z utamo"
"Ale mam paruweczki pyszunia"
"Parufeczki , Parufeczki"
"Kto padl ?!?!?! -Fenix -Ja bylem po grzanki"
nic tylko pogratulowac ci xD
btw. dzieki endiemu za reca ; d
rec. plik dajcie, o ile takowy jest :P
Muzyka 0/10
Akcje 8/10
Napisy itp 2/10
Niezle ta tibia wam pozamiatala w glowach...zeby tworzyc piosenki o bohaterach tej gry...omfg >_<
Anyway....Grats fragow ;p
sallceson
05-02-2007, 20:59
błagam was dajcie na czymkolwiek tylko nie na rapidzie... wyobrazcie sobie ze nei wyszyscy maja premium na rapidzie i czekanie jest w*****ajace :/ a jak sie doczekasz to 'your ip adress is already downloading a file'
Teon_Aldorian
05-02-2007, 21:31
czlowieku jedno ci powiem tibia ci weszla zabardzo do glowy jestes jak Azeris looknijcie tego goscia
Lucky_Luke
05-02-2007, 21:38
Zeby bylo jasne jestem za Vision choc na furorce nie gram. Wole walic Z hespiosem gadow na nebuli. Jestem pod wrazeniem waszej gry na furorze, ale na milosc boska nie spiewajcie o tym. Ten u(s)twor jest ponizej czegokolwiek.
Sepleniacy slązok nie nadaje sie na Shakin Stevensa. Kiedys za namowa matki poszedlem na kurs tanca. Gosc ktory go prowadzil dal mi po 5 minutach delikatnie znac ze powinienem grac w hokeja. Posluchalem. Teraz wy posluchajcie mnie grajcie jak gracie ale ani mru mru plx. Chlopaki za wasze akcje
daje wam 30/10. Za muze 1/10 (za odwage). Film przy wylaczonych glosnikach wart jest 7/10.
Pozdrawiam
przewaznie raczej nie komentuje filmikow, jednak teraz zrobie wyjatek.
pozwole sobie wypunktowac ;)
akcje - 7/10
muzyka - 0/10
napisy i reszta - 3/10 za checi
kiedy polacy zdadza sobie sprawe z tego, ze pomimo ich ziomale przekonuja ich ze sa fajni, to "fajni" nie sa ;) jak juz ktos kiedys napisal, z tego wlasnie powodu Furora jest stracona, podobnie jak wiele serwerow non pvp ;)
Stracona to jest twoja intelignecja....człowieku po pierwsze FUROTA TO JEST PVP!!Wiesz co to jest czy mam ci wyjaśnić?Po drugie...nie wmówisz mi ,że każdy polak uważa ,żę jest the best bo według badań polacy mają straszne kompleksy (wiem jak to brzmi ;P).Furora nie jest stracona.... Valoria jest jedynym serwerem który można uważać za stracony.Na Furorze walczą 2 gildie i z tego tylko powodu ten serwer jest stracony??
akceptuje krytykę wiec ok ;-)
nie zgadzam sie tylko z Nirtem i powiem to raz, glosno i wyraznie
ZAMKNIJ SIE
skad Ty wiesz jak wyglada nasz rozklad dnia i spania ??!!
sluchasz szkolnych opowiesci a'la Vision nie spi i czaji. Takie bezsensowne pie***** mnie po prostu rozwala -.^
akceptuje krytykę wiec ok ;-)
nie zgadzam sie tylko z Nirtem i powiem to raz, glosno i wyraznie
ZAMKNIJ SIE
skad Ty wiesz jak wyglada nasz rozklad dnia i spania ??!!
sluchasz szkolnych opowiesci a'la Vision nie spi i czaji. Takie bezsensowne pie***** mnie po prostu rozwala -.^
Zdziwilbys sie jak dobrze znam plan dnia niektorych :)
Spy moze byc spyem na dwa fronty misiu :)
rec. plik dajcie, o ile takowy jest :P
sa 2 ale z wiadomcyh (lub nie) powodów ich nie posiądziesz ; d
Filmik spoko, chociaż jestem za Duskiness od początku ;). Vision ma niezłą taktykę i lidera ;). Szkoda, że Magrami po raz kolejny padł :p. Żałuję, że gram tam gdzie gram :] .
Pozdrawiam
Hehe pewnie nie widzieliscie, ze muzyka do filmiku byla zamieszczona jakis tydzien temu i nie macie zielonego pojecia, ze ta nuta byla robiona dla zbity ;]
wiec sie za bardzo nie staralismy B) wyszla jak wyszla. ;d
Co do filmu - cieszy mnie widok jak duski spie#$%^ od Vision :)
Pzdr.
Zdziwilbys sie jak dobrze znam plan dnia niektorych :)
Spy moze byc spyem na dwa fronty misiu :)
to czemu to co gadasz to 1 wielkie brednie ? :)
vision nie przejmujcie sie tymi gupimi komentarzami wasze akcje zawsze sa zaj***** moze muzyka gorsza ale czego sie nie robi dla zabicia czasu ogladam wojne na furorce od samego poczatku i chyab najwiecej razy to padl magrami hehe :p god luck wygracie ;) bo juz wygraliscie :p
nie czepiac sie ortografi
Mhm, ja na początku byłem neutralny, no ale jak się dowiedziałem czegoś i Dunikness zaczęło zabijać noobów w miastach (jak ktoś nabił se yellow skulla to bil z sd, sprawdziłem to na moim 7 lv knighcie, zabił ~~) Dlatego foch na dunnikness i byłem za Vision :S
Vision już powinno wygrać, ciekawe co zrobią duski, co do tego "open battle" to mogło być tak, że Gildia vs gildia, a było (tak wyglądało) Gildia (vision) vs jeden gracz. Po kolei ich zabijaliście :P
muwilem ze teraz kazdy jest za vision bo juz wygrali wojne ; d
oj boze pozdro dla was ale dlaczego na poczatku tyle postuw na forum jak to vision debile nie maja szans a teraz co ? vision zadzi taifun lamer ta ? n/c
tak samo na aldorce em wygrywa i lubicie em a ja wam muwie ze wygra co i tyle
alienrotfl
06-02-2007, 11:07
Your IP-address ******** is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Ke plax rehost -.- rapid jest dobry jak dziala i nic wiecej --,,--
@Up. Ortografia sie klania. OmGOmG
dzieci zacznijcie chodzić na lekcje j.Polskiego zamiast wagarowac. Giertych ma troche racji tumany (do tych ktorzy robia okropne bledy)
Lucky_Luke
06-02-2007, 11:13
muwilem ze teraz kazdy jest za vision bo juz wygrali wojne ; d
oj boze pozdro dla was ale dlaczego na poczatku tyle postuw na forum jak to vision debile nie maja szans a teraz co ? vision zadzi taifun lamer ta ? n/c
tak samo na aldorce em wygrywa i lubicie em a ja wam muwie ze wygra co i tyle
Bez nerwów. Wszyscy juz wiemy ze lizesz najdluzej. Ale badz czlowiekiem daj nowym tez troche polizac. Ustalmy jedna zasade, kazdy moze lizac co chce kogo chce ile chce a najwazniejsze w tym wszystkim ze moze zaczac kiedy chce!
po jakiego grzyba mam lizac skoro nie gram na furorze ? powiedzmy ze ich znam i mam reca a wy nie i dlatego juz mozecie mnie zaczac wyzywac ; d
mam nowa viste ( niemiecka i nie stety nie stac mnie na "u" zamkniete ) wiec sie nie czepiajcie ze mam bledy w pisowni bo nie da sie tego uniknac xD
a wy sobie lizcie a reca i tak nie posiadziecie :)
Lucky_Luke
06-02-2007, 12:02
po jakiego grzyba mam lizac skoro nie gram na furorze ? powiedzmy ze ich znam i mam reca a wy nie i dlatego juz mozecie mnie zaczac wyzywac ; d
mam nowa viste ( niemiecka i nie stety nie stac mnie na "u" zamkniete ) wiec sie nie czepiajcie ze mam bledy w pisowni bo nie da sie tego uniknac xD
a wy sobie lizcie a reca i tak nie posiadziecie :)
Z twoim charakterkiem nie dziwota ze latasz po non pvp.
zrobilem blad ze non pvp a teraz mi sie nie chce grac od nowa na nowym swiecie wiec juz gram na tej harmonijce
Teon_Aldorian
06-02-2007, 16:33
MarS na twoim miejscu bym dal normalna Moleste bo to wam troche nie wyszlo albo zrobil bym wlasny kawałek wtedy by byl nawet filmik 10/10
MarS na twoim miejscu bym dal normalna Moleste bo to wam troche nie wyszlo albo zrobil bym wlasny kawałek wtedy by byl nawet filmik 10/10
ludzie dajcie juz spokuj z ta molesta chlopcy sie starali zeby zrobic fajny kawalek a wy im wyjezdzacie z textem ze plagiat ! co molesta miala takie same slowa jak tutaj ? raczej nie , noi co ze muzyka podobna wazne ze slowa inne a kawalek jest dobry i zawiera wiele prawdy i sie odpierdolcie od niego ; d
Muza z filmu ni jest najgorsza, ale mogli wybrac kolesi ktorzy by wyrazniej spiewai :p
Adii Getes
06-02-2007, 18:49
Próbuje oglądać wszystkie filmiki z furora battle, nie będę jednak sciągał tego bo wydaje mi się podejrzany, daj go Ima~ niech umieści albo umieść na youtube.
podejrzany w jakim sensie ? ze keylogger ? plik czysciutki jak lza ; P
Próbuje oglądać wszystkie filmiki z furora battle, nie będę jednak sciągał tego bo wydaje mi się podejrzany, daj go Ima~ niech umieści albo umieść na youtube.
Wyjdź ? zal.pl
Film jak najbardziej "fajny" lecz szkoda, że momenty z muzyki nie są dopasowane do filmu a jest na "odwal sie" : (
Pozdrawiam
Sowa.
filobossek2
07-02-2007, 11:09
Film fajny, ale za ten "Wrocławski prymityw" powinieneś tu w mordę dostać, bo jakby się zebrał do kupy to Vision rządziła by na rookgaardzie ;)
zDolny Śląśk - Wrocław - Rulez
alienrotfl
07-02-2007, 12:29
REHOST PROSZE REHOST
File Not Found
skorzystaj z przekierowania albo zamiast tych gwiadek napisz .w.m.v. ( ebz tych 2 kropek w sroku >.< ;d
Stracona to jest twoja intelignecja....człowieku po pierwsze FUROTA TO JEST PVP!!Wiesz co to jest czy mam ci wyjaśnić?Po drugie...nie wmówisz mi ,że każdy polak uważa ,żę jest the best bo według badań polacy mają straszne kompleksy (wiem jak to brzmi ;P).Furora nie jest stracona.... Valoria jest jedynym serwerem który można uważać za stracony.Na Furorze walczą 2 gildie i z tego tylko powodu ten serwer jest stracony??
"Miszczu", mialem na mysli to, ze na furorze graja tacy kretyni jak na n pvp ;)
a wogole to fajny masz nick, napewno oddaje Twoje umiejetnosci grania w Tibie/pisania po naszemu/jazdy na hulajnodze.
Kasztaniaczek
07-02-2007, 15:39
a wogole to fajny masz nick, napewno oddaje Twoje umiejetnosci grania w Tibie/pisania po naszemu/jazdy na hulajnodze.
Niom, za to twoj jest jeszcze lepszy...
hahahahahahaha ale super to z hulajnogą jeszcze pod komputerem leżę....Wolę nick ,,Miszczu" bo jakoś nie chciałbym sie nazywać Ptak.Można przez to sie domyślić ,że masz jakies problemy z sobą.Wogule to o co ci chodzi z moją pisownią? Wskaż mi moje błędy oprócz Furora i to ,,żę" (szybko pisałem).Miszczu to jest ironia.....
hahahahahahaha ale super to z hulajnogą jeszcze pod komputerem leżę....Wolę nick ,,Miszczu" bo jakoś nie chciałbym sie nazywać Ptak.Można przez to sie domyślić ,że masz jakies problemy z sobą.Wogule to o co ci chodzi z moją pisownią? Wskaż mi moje błędy oprócz Furora i to ,,żę" (szybko pisałem).Miszczu to jest ironia.....ale widać tobie zrozumienie tego sprawia kłopocik.
Cos odemnie :)
Moj pierwszy WMV.
http://www.rogepost.com/n/0449853624
DarkSeer123
08-02-2007, 16:33
No chłopaki postaraliście się , mi się tam podoba :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.