Pokaż pełną wersje : 113 MS DEAD at SELENA
113 ms pada na selenie,dobry nub.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18238
nie znasz podstaw angielskiego, a go uzywasz. podstawowy błąd 'at' stawiamy przed podaniem godziny np. at 8 o'clock.
Tiases'Master
05-02-2007, 21:21
Czy wy ludzie jesteście tacy...czy udajecie...(Bez obrazy).
@Topic: Widze, że niezły Trojan 8o
Pozdrawiam.
Tiases.
@Topic: Widze nie niezły Trojan 8o
Pozdrawiam.
Tiases.
Wyjdz.
@Topic
Najs
@Lenrock
=*
Tiases'Master
05-02-2007, 21:35
Wyjdz.
@Topic
Najs
@Lenrock
=*
Jeśli Ci coś nie odpowiada to sobie możesz "Wyjść". Ja mogę wyjść ale na Spacer a wiec mi nic nie będziesz rozkazywał. Jak dotychczas widze w twoich postach aby agresje wobec innych użytkowników tego Forum. Coś złego zrobiłem, że powiedziałem, że ten plik ma w sobie Trojana?X(
@Topic: Tak jak mówiłem, Trojan.
Pozdrawiam.
Tiases.
ta sidar zabral tylko boszki ;p nie podobalo mi sie to ze sidar robil z siebie kretyna przed zorlanem xd frag jest, dany zjebal, a miejsce wyjebiste ze się tak wyrażę ;p
@luppy
<sex>
Tylko jeden trojan?! Mi wykryło dwa duże i trzeciego malutkiego ; )
Ehh akcji to tu nie ma, typa zrobili w bambuko na początku a potem 50 minut siedzenia w dziurze.
Pozdrawiam.
Tiases.
Czlowieku gdzie tu jest trojan to normalna strona tibicams i normalny filmik...
T3H_VirUs
05-02-2007, 22:13
Pozdrawiam.
Tiases.
sam jesteś trojan -____- i to jakis niedorozwiniety :P
Tiases'Master
05-02-2007, 22:14
Wszystkich przepraszam za moją pomyłkę, przez przypadek prze skanowałem plik "Selenaa.rec" a nie "Selena.rec".
Pozdrawiam.
Tiases.
Scan taken on 05 Feb 2007 20:13:36 (GMT)
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Antywir Tiasesa
Duzy trojan taki taki paskudny za az fe =/
Fakt trojan sry nie zauwazylem =/
Wszystkich przepraszam za moją pomyłkę, przez przypadek prze skanowałem plik "Selenaa.rec" a nie "Selena.rec".
Pozdrawiam.
Tiases.
Taaaa... ja też tak mówię...
@Topic: Tak jak mówiłem, Trojan.
Ja tam niczego nie widze...
@EDIT
Pozdrawiam.
Tiases.
Nie zauwazylem tego posta, ale teraz moge powiedziec smialo - osmieszyles sie. Zrobiles z siebie lajze, moj drogi.
viper555
06-02-2007, 00:51
o co chodzi z tą miejscówą bo nie pokapowałem ;/ po co te noob chary? sie tam laly co chwile i po co rzucali fb pod nich no i wogule czemu się pozniej kilku typów zalogowało ;/
Iomer Thunderblade
06-02-2007, 03:33
tak o dla picu
Tiases'Master
06-02-2007, 08:22
Ja tam niczego nie widze...
@EDIT
Nie zauwazylem tego posta, ale teraz moge powiedziec smialo - osmieszyles sie. Zrobiles z siebie lajze, moj drogi.
Może i się ośmieszyłem ale przed takimi ludźmi jak ty. Nie będę nikogo obrażał bo to nie gra roli...
@Topic: Bardzo ładna akcja i jestem szczęśliwy, że udana. ( Szkoda, że nie mieszkam w Venore bo bym loota se zabrał :D )
P.S: To nie moja wina, że się pomyliłem, wy na pewno też się mylicie...
Pozdrawiam.
Tiases.
Ladna akcja, cieszy frag. Tylko tak jak Len~ mowil - Sidar niepotrzebnie wygadywal jakies glupoty do Zorlana. Ale chlopak wlaczy, wiec takie zachowanie sie mu wybacza ]:>
LOL. Tiases z kim ty jestes? Wiesz, wydawało mi się ze po stronie polaków ;o Film dobry, fajnie że ta menda padła, a ty tiases warna powinienieś dostac (mimo że teraz bede miał hunta xD) ale Cię reportuje... nie przeskanowałeś a pier*** o trojanach... Najs dobrze mu tak, ubił mnie pare dni temu z kumplami xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.