Pokaż pełną wersje : Żółwie
Zima'Druid
05-02-2007, 22:03
Witam otuz problem jest taki.. zrobilem questa eleonore na żółwie wszytsko łądnie piekne i zrobiłem go i zaczołen na nim expic bardzo szybko i fajnie sie expi tylko :// ... Toady zabijam szybko Tortoise nie ; / wale im po 30 i szybko sie respi i pomyslałem na takim rozwiazaniem:
Bp GFB
BP HMM
BP UH
Albo sprzedac mojego Bright Sworda i Crown Shielda i kupic za to Giant Sworda
MOje skille to 60/55 lvl 28 .. ; )
Jak wiadomo Toady wala z trucizny i najbardziej to mnie wkurza ;/ bo z daleka i mnie trapuja te potworki ; )
i nie wiem czy jest sens doskillowac do 65 mam apcc i nie chce go zmarnowac ;/ mam tera ferie i chce szybko wbic 30 + lvl
I mysle na rozwiazaniem sprzedac BS i Crown Shield i kupic za to giant sworda..
Prosze o pomoc..
Jak chcesz tam na siłe expić to kup GS'a. Ale jestem pewien, że powinieneś mocno poskillować.
spawczykk
05-02-2007, 22:28
a jak myslicie od ktorego lvla mozna tam expic zeby sie zwracalo ? starczy mi 38ek 69/67 eq chujowe bo RS ?;p
gavreonien
05-02-2007, 22:30
70/70 z GS'a/Dlance/WH i jedziesz i powinno Ci się zwracać
Zima'Druid
05-02-2007, 22:31
a jak myslicie od ktorego lvla mozna tam expic zeby sie zwracalo ? starczy mi 38ek 69/67 eq chujowe bo RS ?;p
Sluchajcie ;/ czyli co mam zrobic sellnac bs i c shield i kupic gs ?
@up
ja mysle ze ty bys mogl expic na zolwiach ale brzez ze soba uhy na dluzszy hunt powinno sie zwrocic ale z gs'em exp bo z bs + tarcza sie nie pyla :p
@temat
ja ci radze doskilowac do 70/70 kupic gs'a i uh'ów trooche jak na dluzszy hunt i manasow troche zeby exna pox uzywac ale mogels nie kupowac pacca na tak marne skile :p
kkrzysiek
05-02-2007, 22:39
jeżeli będziesz miał skille ~75 meele to możesz wziąć gsa i ze 2 bp uh i ci na noc powinno wystarczyć i się zwrócić. Żółwie mają dość sporego defa więc z takimi skillami faktycznie może być ciężko nawet z gsem
Czesc.
Jechalem na zolwiach od 25 lvla, 80/80+~ + dosc dobre eq (min. sca ;])... 0 waste, czysty zarobek...
Skilluj do 70... Taka moja rada :). I wtedy lecisz bez waste ;]
Pozdrawiam
Pingwin
Ryszard111111
05-02-2007, 23:16
Na zolwie to nie ma co isc ze słabymi skillami i FSem i BSem tylko GS w łape i exp leci bardzo szybko no i zawsze miej przy sobie kilka bp uh zebys nie musial sie co chwile wracac.
Ja sam mam teraz skille 67/66 i jak dobije 70 to lece na zolwie tylko pacc kupie za tydzien i gitata gra.
Zrobcie cos podobnego to koszta powinny sie zwracac z nawiązkom.:cup:
Nie graj knightem bo jest do du*y
Kup GS'a bo bez nie go wolniej zabijasz.
Iron'knight
05-02-2007, 23:54
Do wszystkich co tu pisali. Ja tam expie od 38 lvl z GS'em i wierzcie mi - z dupnymi skillami. Ja radze Wam expic z manasami... zamiast wastowac UH czy czego wy tam uzywacie podbijcie sobie m lvl EXURUJąc sie. a jak was okrązy więcej niż 4 Toady to exori walnąc. Optymalne rozwiązanie to 2 handet weapon
Zima'Druid
06-02-2007, 01:44
Do wszystkich co tu pisali. Ja tam expie od 38 lvl z GS'em i wierzcie mi - z dupnymi skillami. Ja radze Wam expic z manasami... zamiast wastowac UH czy czego wy tam uzywacie podbijcie sobie m lvl EXURUJąc sie. a jak was okrązy więcej niż 4 Toady to exori walnąc. Optymalne rozwiązanie to 2 handet weapon
Ja tez tak robilem i na + wyszedlem ; p
Knight Patryk
06-02-2007, 02:49
Na zolwie to nie ma co isc ze słabymi skillami i FSem i BSem tylko GS w łape i exp leci bardzo szybko no i zawsze miej przy sobie kilka bp uh zebys nie musial sie co chwile wracac.
LOl kilka bp uh na zolwiach:D na twoim lvlu niewiem czy sie pyli manasy+exura.Jak mowia inni do 70 doskilluj zadlugo nie potrwa a ja na twoim miejscu bym sie dygal z BS+shield z rsem biegac.A co do broni GS ale lepiej zacznij skillowac odnowa axe xD
Andrealfus
06-02-2007, 06:26
czy ja wiem na tym lvl zolwie? :P doskilluj te 75 i bez waste jedziesz tylko zamiast uh to mana fluid,
Niewiem jak tam inni ale ja nie lubie expic z 2 reczna bronia (to chyba dlatego ze mam d-lance) ale z gs'em moglbys popiegac
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.