PDA

Pokaż pełną wersje : 85 Rp Chimera Hacked

kris82
05-02-2007, 23:10
85 rp na chimerze zhakowany.

Czysczenie chara :

http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=ad06316a1787c7736a5e1b56b304cc41

pking :

http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=2d48afc96ac637f37dee2b8523739e34

comment plx

Lotress
05-02-2007, 23:13
Not found :(

@edit
Juz dobrze ;]

Glonsher
05-02-2007, 23:13
nawet linkow nie umiesz wklejac...

Krakers
05-02-2007, 23:15
Nom, zle linki powklejal i nie dziala
Blaaah

Edit:

Juz dobrze wklejone

edit2:

fajny char, szkoda ze hackniety, az szkoda patrzec
do tego hacker widac ze low lvl bo sie jaral z zalosnego pekowania 20 lvli ..... jezeli jzu pekowac to 50+ ....

Maciek008
06-02-2007, 11:46
watpie ze to ty go hakneles bo hacker to rasowy brazol byl i nub ktory pkowac nie umie -.-"

Bialas
06-02-2007, 12:46
O kurwa LOOT przecudowny gz. ja..... tez chcem : D
Teraz biore se za ogladanie pk :)

Guivain
06-02-2007, 15:03
Loot bardzo ladny...

...idiota mógł zostawic chociaz chara bo pkowac to on nie umiał : - /

PzdR! ;<

Djkwaku
06-02-2007, 15:07
mc, boty itd jest do zniesienia ale hacki nie, szczególnie te gdzie reputacja postaci jest niszczona. Hackerzy powinni mieć jakieś zasady :]. Kradniemy itemy ale nie ruszamy postaci, w końcu to im nic nie daje.

Chrzaszcz
06-02-2007, 15:16
mc, boty itd jest do zniesienia ale hacki nie, szczególnie te gdzie reputacja postaci jest niszczona. Hackerzy powinni mieć jakieś zasady :]. Kradniemy itemy ale nie ruszamy postaci, w końcu to im nic nie daje.

Otoz daje, gdyz za pomoca hacknietej postaci moga zdobyc wiecej kasy "ajtemoof" pkujac innych.

Maggic
06-02-2007, 15:19
damn jebani hackerzy...popracuj może trochce i zrób se takiego 85 rp...chyba ze niemasz komputera w domu i musisz do kafejki chodzić za kradzione pieniadze :<
przykre ;/ xD jednym slowem zjebales mu rok pracy nad postacia i pewnie teraz zacieszasz dupe ;)...na miejscu tego zioma za kradziez skolowal bym se twoj adres, prfzyjechal do twojego miasta i cie zmasakrowal ;> ehh te dzieci ulicy

spofy
06-02-2007, 16:44

hakerzy mają swoje zasady!!byłem w takim środowisku i zapewniam w 100% że mają!!niemowie że ja jestem "hakerem"

tego co niszczy np:komputer,"chara" można nazwać tylko crakerem...

Bialas
06-02-2007, 17:02
damn jebani hackerzy...popracuj może trochce i zrób se takiego 85 rp...chyba ze niemasz komputera w domu i musisz do kafejki chodzić za kradzione pieniadze :<
przykre ;/ xD jednym slowem zjebales mu rok pracy nad postacia i pewnie teraz zacieszasz dupe ;)...na miejscu tego zioma za kradziez skolowal bym se twoj adres, prfzyjechal do twojego miasta i cie zmasakrowal ;> ehh te dzieci ulicy

Zastanow sie troszke. Jesli mu zajebale hara to koles był totalnym debilem który nie ma na kompie nawet antivira... Zajebiscie ze takich lamosow sie haczy bo idioci nie umieja zabiespieczyc harów. Na drugi raz sciagne antivira ja bedzie grał... Dla mnie tylko idiota zaczyna grac w Tego typu gry i nie ma antywira...
Bardzo super ze dostal hacka!!! i te inne cioty bez zabespieczen...
Chyba ze har został zajebany na RL, to juz nieładnie...

kris82
06-02-2007, 17:13

Ja nie jestem hakerem i nie haknalem tego goscia.Co do niego,to nie ma hunta ani nic.A ty tak nie groz,bo wygladasz na e-kozaka.I poucz sie troche polskiego,bo to ty wygladasz na dziecko ulicy.Ja haknalem ogolnie w calej tibii,tylko 1 osobe.Taki frajer chcial zemna dzielic konto,to go haknalem,bo nie lubie sharerow.

spofy
06-02-2007, 17:15
Zastanow sie troszke. Jesli mu zajebale hara to koles był totalnym debilem który nie ma na kompie nawet antivira... Zajebiscie ze takich lamosow sie haczy bo idioci nie umieja zabiespieczyc harów. Na drugi raz sciagne antivira ja bedzie grał... Dla mnie tylko idiota zaczyna grac w Tego typu gry i nie ma antywira...
Bardzo super ze dostal hacka!!! i te inne cioty bez zabespieczen...
Chyba ze har został zajebany na RL, to juz nieładnie...
...Tak podekscytowałeś się pisaniem ze o ortografi zapomniałeś:/ a głupie tłumaczenie się (sory za błędy-Dysortograf) jest na poziomie dzieciaka który ma za przyjaciela komputer...

"...totalnym debilem który nie ma na kompie nawet antivira..."pewnie pracownicy ze sklepu w którym kupiłeś kompa powiedzieli ci że przez twojego antvira nic nieprzejdzie...MYŚL!!
proponuje stworzyć strone zal.pl i wpisywać na liste top takich o to pacjętów

topic:
niezły loot xD, ale i tak szkoda mi kolesia...

pozdro

Rozwalacz^^
06-02-2007, 17:18
Loot super ale ten hacker pozal sie boze z 5 razy domqu szukal no i dp tez szukal chyba w zyciu pacc niemial pk zalosne :o

Gunzo
06-02-2007, 17:21

hahaahah ja moglbym ci zmasakrowac za to ze tak mowisz i ze laczysz gre z rl zyciem

Caruel
06-02-2007, 19:27
Znowu na chimerze? ło em gie ;ss heh hack jak hack Tylko ten hacker jakiś dziwny ;o (a może to było ze szczęścia?)

Szkoda gościa ;/ Ale takie jest życie ;/

Yebro
06-02-2007, 19:39
watpie ze to ty go hakneles bo hacker to rasowy brazol byl i nub ktory pkowac nie umie -.-"

Ciekawie okazujesz swoje emocje... to chyba byl komplement, co nie?

Mandawiers
06-02-2007, 19:45
denerwuja mnie ludzie ktorzy pierdola ze hackerzy to lamusy i ze jest gnojem ze mu zabral te itemy itd... pomysl pierw i sie zastanow bo moge powiedziec ze 99% z was gdyby miala dostep do takiego konta w niewiedzy wlasciciela okradlibyscie go
btw: co do pkowania to rzeczywiscie nieoplacalo sie ruszac, pare razy hacklem jakies 40lvle ale postaci nietykalem.

Yunichisss
06-02-2007, 19:58
denerwuja mnie ludzie ktorzy pierdola ze hackerzy to lamusy i ze jest gnojem ze mu zabral te itemy itd... pomysl pierw i sie zastanow bo moge powiedziec ze 99% z was gdyby miala dostep do takiego konta w niewiedzy wlasciciela okradlibyscie go
btw: co do pkowania to rzeczywiscie nieoplacalo sie ruszac, pare razy hacklem jakies 40lvle ale postaci nietykalem.

wyjdz i nie wracaj

Ghost Revent
06-02-2007, 20:04
Ey co macie do dzieci ulicy ? ?
Moge sie założyć że zamulasz człowieniu przy tym kompie 24/7 i nie wychodzisz z domu ani na moment bo uwierz mi że nie raz byś dostał od tych "dzieci ulicy" w pysk i moge sie założyć że nawed nie wiem co sie dzieje na twojim podwórku / ulicy / blokowisku . To więc nie obrażajcie ludzi których nie znacie.
Ponieważ jest różnica pomiędzy dziećmi ulicy a dziećmi z ulicy pomyśl... zanim coś powiesz.

Yunichisss
06-02-2007, 20:12
Podniecacie sie ze hakli jakiegos high lvl-a ... idzcie se zwalic ... wy pewnie mieliscie gora 20 lvl wiec nie macie pojecia o tej grze.
oby was kiedys hakli jak bedziecie mieli jakis wysoki lvl ( oczywiscie wy go nigdy nie bedziecie mieli )

Ghost Revent
06-02-2007, 20:14
Podniecacie sie ze hakli jakiegos high lvl-a ... idzcie se zwalic ... wy pewnie mieliscie gora 20 lvl wiec nie macie pojecia o tej grze.
oby was kiedys hakli jak bedziecie mieli jakis wysoki lvl ( oczywiscie wy go nigdy nie bedziecie mieli )

Ha bo ja to pierdole czaisz nie gram w Tibie tylko jak sie nudze.:baby:

Yunichisss
06-02-2007, 20:23
Ha bo ja to pierdole czaisz nie gram w Tibie tylko jak sie nudze.:baby:

w sumie masz racje ja juz tez rzadko wlaze na tibie :P wole se pograc w jakies fajne gierki a nie w 2 pikselowa tibie (przenosnia jak by sie ktos czepial)
np Half-Life 2 , Warcraft 3 , etc

Gunzo
06-02-2007, 20:38

uczymy sie poprawnie mowic po "polasku"

Ja bym to powiedzial w ten sposob "hackneli" moim zdaniem lepiej brzmi

Yunichisss
06-02-2007, 20:48
uczymy sie poprawnie mowic po "polasku"

Ja bym to powiedzial w ten sposob "hackneli" moim zdaniem lepiej brzmi

buhahaha i poco ty to piszesz ? hakli <mowi sie tak lajtowo panie profesorze>
jak ja widze takie posty to mam ochote wyskoczyc z okna.
Respect 4U << pewnie mi zara zwrocisz uwage ze sie pisze you nie U co ?

Yokomashaki
06-02-2007, 21:25

Wyszkocz nam nie szkodzi ;D

@do Filma

Czemu tych inych Rarow nie wziol :S?? I te Perly byly wiencej niz 10k warte ale tak to dobry hack nawet mi nie szkodzi kolesa jak w inych filmach :p:baby:

PanKracy
06-02-2007, 21:41

O kruca fuxa, co za dureń bez szkoły!

Yunichisss
06-02-2007, 21:42
Wyszkocz nam nie szkodzi ;D

@do Filma

Czemu tych inych Rarow nie wziol :S?? I te Perly byly wiencej niz 10k warte ale tak to dobry hack nawet mi nie szkodzi kolesa jak w inych filmach :p:baby:

pewnie miales 5 lvl i cie hakli <wiec sie nie dziwie ze nie przezywasz hakow bo nawet nie wiesz jak to jest grac 85 rp.>

Maggic
06-02-2007, 23:24
@Do zioma ktory pisal temat...srry spieszylem sie , niewiedzialem ze to nie ty hakowales...btw bledow raczej niezrobilem wiec niewiem czemu sie czepiasz :)

@2 sprawa co do laczenie gry z rl zyciem...dajmy na to gram, mecze sie nad postacia rok (zakładając)...i jakiś GNÓJ mnie hakuje to sie nazywa kradzież...mozesz mi wierzyc czy nie i myslec co chcesz ale za kradziez moge pojechac do typa i mu wpi****lic

Yunichisss
06-02-2007, 23:27
O kruca fuxa, co za dureń bez szkoły!

nastepny debil ... gdzie to sie rodzi ? (pewnie z banku spermy jestes ;/ przykro mi)

Chrzaszcz
07-02-2007, 16:03
@2 sprawa co do laczenie gry z rl zyciem...dajmy na to gram, mecze sie nad postacia rok (zakładając)...i jakiś GNÓJ mnie hakuje to sie nazywa kradzież...mozesz mi wierzyc czy nie i myslec co chcesz ale za kradziez moge pojechac do typa i mu wpi****lic

Smiesza mnie ludzie, ktorzy lacza RL z Tibia. Albo masz 10 lat, albo zatraciles poczucie rzeczywistosci.

@up
Prawdopodobnie to byla ironia. Btw. Uwazasz, ze ludzie, ktorzy powstali poprzez sztuczne zaplodnienie sa gorsi? Zalosne...

Yokomashaki
07-02-2007, 16:25
pewnie miales 5 lvl i cie hakli <wiec sie nie dziwie ze nie przezywasz hakow bo nawet nie wiesz jak to jest grac 85 rp.>

Widac ze go matka w szpitalu podrzucila 3 razy o zlapala raz X( X( X(

kicek123
10-03-2007, 17:34
ALE noob!!bhuehauhauhauhaahuahauhauha!!

Tiases'Master
10-03-2007, 17:54
Nie na widziałem Hacków bo kiedyś co miesiąc jakiś kumpel mi znikał przez właśnie tych Hackerów ale ostatnio Je dosyć lubiłem bo muszę jednak przyznać, że przez jakiś czas to robiłem i nadal mógł bym Hackować ale uwierzcie mi, to się w końcu nudzi. Co dziwnego zauważyłem to akurat byłem online jak jakoś dwóch moich kumpli zostało zhackowanych i każdy z nich nie był Polakiem a więc to mnie do tego zmobilizowało. Ogólnie nie robię Hacków na Polakach chociaż Rasistą, też nie jestem. No dobra sorka za mały offtop.

elton
11-03-2007, 10:59
Jednego brazola mniej B) nueahah

Tiases'Master
11-03-2007, 12:08
Jednego brazola mniej B) nueahah
Według mnie większość Brazylijczyków to są...no ale jednak są normalni też bo znam takich Brazylijczyków którzy Ci w razie potrzeby pomogą i to bardziej niż Polacy...