Pokaż pełną wersje : Idealny EQ dla Druida
jarekins
06-02-2007, 18:14
Jakie jest wg Was najlepsze EQ dla druida?
Elwer Balus
06-02-2007, 18:17
Była masa takich tematów.
~~~~temat zamnknięty[/B] ~~~~~~~~~~
!!!!!1111oneoneone !
napisze krótko: jak najlżejsze ;p
Royal helmet
Blue Robe
Crown legs
Demon shield
Tempest Rod
AoL
Bohy
b robe bohy rod p legi i steel helmet i jakas lepsza tarcza moze byc medusa
reszte kasy lepiej jest przeznaczac na runy i mf
SowaBez0ka
06-02-2007, 22:33
robe demka bohs aol -.- wiencej nic ofc runy i mfs
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79539
To samo co tu tylko, ze zamiast wanda roda.
kkrzysiek
06-02-2007, 23:43
Jeżeli będziecie im pomagać w postaci odpowiadania na idiotycznie głupie pytania to oni będą coraz więcej zadawać takich pytań, a tak to sie może dzieci neo nauczą szukać i myśleć. SZUKANIE KUR*A NIE BOLI!!
Karoleqqq
08-02-2007, 17:00
Mi sie zdaje że takie :crown helmet,b robe,crown/golden legs,bohy,demon/crown shield,aol,rod na dany lvl i w bp pare bp sd i manasków
Hellraiser
08-02-2007, 17:32
boszki, p ammu, plate legsy, demonka, crown helm, blue robe,..
Dla wyzszego maga to zadne waste stracic cos z takiego eq, i jest chyba najbardziej lekkie z dobrych zarazem :P
Drzamich
08-02-2007, 18:01
Jak dla mnie nie ma takiego super idealnego eq.
Dajmy na przykład to:
Pancerz: Blue Robe jest lekkie ale ma malą obronę. DSM ma już dużo więcej defa, ale waży kilka razy więcej.
Bootsy: BoH'y dają przyspieszenie, ale nie mają obrony. Steel Bootsy mają aż 3 punkty obrony ale dużo ważą.
Każda częśc eq ma swoje plusy i minusy. Dla jednego eq złożone z dsm, sb i innych ciężkich rzeczy jest dobre bo mają dużo obrony, a ktoś inny nosi same lekkie, ale mniej chroniące przed uderzeniami itemy.
Likierki
08-02-2007, 18:36
MPA, G legi, Bohy, Demon Helmet, MMS, Tempest rod , AOL
kamillo-ja
08-02-2007, 18:55
c helmet/ RH, b robe, p legi/c legi, bohy/pirate boots, vampire/demon shield, rod, aol/p ammy
Kalkulator
08-02-2007, 18:57
Nie karmcie trola X(
Grabadia
09-02-2007, 20:57
@Drzamich
Musisz się jeszcze dużo nauczyć - dla postaci magicznych nie ważny jest def, ważne jest to, aby EQ zajmowało jak najmniej cap
@topic
wg mnie:
- Crown helmet,
- Blue Robe,
- Crown Legs,
- Tempest Rod,
- Demon Shield
- Boot of Haste
A w moim mniemaniu runki to już nie jest EQ :)
Dodam jeszcze, że można zmienić tytuł tematu, ponieważ odnosi się to chyba rownież do sorcererów. (Żeby trolle nie zakładały nowych topicow "najlepsze EQ dla sorca plax")
Tak naprawde od ok. 30 lvlu bije sie albo z blookerem albo potwory, które uderzają z magii więc eq nic nie pomoże.
A im wiecej capa tym wiecej mf.
@ Grabadia (http://forum.tibia.pl/member.php?u=81190)
Ty też możesz się jeszcze sporo nauczyć.
Od jakiegoś czasu [nowy system magii] eq dla sorca staje się dosyć istotne. Bijesz potwory z visa [zazwyczaj solo bo knighci chcą iść tylko na demony/wrl] więc i potwór bije ciebie, masz eq -> mniej obrywasz.
@ Xeonis
"Tak naprawde od ok. 30 lvlu bije sie albo z blookerem albo potwory, które uderzają z magii więc eq nic nie pomoże."
Ciekawe na jakie 100% magiczne potwory chodzisz na 30 lvl. Mino magi?
Bo z tego co wiem to nawet drag równo kosi po 60 hp+ z lapy więc obrona już się przydaje...
Bloker? Litości, jak jakiś knight się nudzi to może się z tobą przejść zabić parę GSów ale to chyba wszystko co możesz bić z blokerem na 30 lvlu i nie tracić ton kasy...
Blue robe
Crown Legi
Crown Helm
Demon/Medusa Shield
Bohy
Rod (zalezy od lev)
Nigdy nie bylem drutem ;( ale sondze ze te eq jest dobre jak dla DrutkaB)
Astral55
09-02-2007, 23:09
looknij na temat nizej
Drzamich
11-02-2007, 10:47
@Drzamich
Musisz się jeszcze dużo nauczyć - dla postaci magicznych nie ważny jest def, ważne jest to, aby EQ zajmowało jak najmniej cap
Taak, to może chdzić bez eq zeby bylo jak najewicej capa co? :baby:
Bez eq chodzi się np. na demony, hero z morta gdyż runy/manasy dużo ważą
Kasztaniaczek
11-02-2007, 11:08
DSM,warrior helmet,towerka,steel bootsy,giant sword,knight legi >.<
edit: Juz widze hit od hero bez eq ;s 200+ ;D?
Draggy_Slayer
11-02-2007, 11:19
Bez eq chodzi się np. na demony, hero z morta gdyż runy/manasy dużo ważą
wiesz moze malo wiem ale jak ostatni raz bylem na hero to potrafil mnie niezle skosic a jestem knightem i nosze rareseta :)
wiec raczej bez q sie tam solo nie chodzi (magowie) bo by mieli wieksze waste przez nieustanne leczenie bo KAZDY hit by wchodzil
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.