Pokaż pełną wersje : Jak expić Pallkiem bez waste :) I coś jescze...
Ghost Revent
06-02-2007, 19:19
Tutaj zamieszczam filmik dla palladynów których niestać na waste albo nie maja za dużo kasy albo czasu na robienie arrowsów lub Boltów.
Film zamieszczam na Raipshare ponieważ jest za duży żeby go wsadzić na tibiacams. Nie gadajcie odrazu że keylogger ponieważ jest to pilk do tibi cam do którego nie da sie włożyć pliku albo robaka!
http://rapidshare.com/files/15218925/Going_17_lvl_.rec.html
Chętnie przyjme proźby o jakis filmik wystarczy napisac albo PM!
Stanley'o
06-02-2007, 22:26
zmien sygnature bo jest po pierwsze za duza a po drugie ma razacy blad ortograficzny ; x
Przepraszam... może się mylę ale wydawało mi się że "wśrud" piszę się przez Ó tak zwane o z kreską lub u zamknięte. Zmień podpis jest za duży. Co do Filmu to może być.
Always hunted
06-02-2007, 22:56
ludzie up@
To wy jeszcze macie włączone tagi img?
Tutaj zamieszczam filmik dla palladynów których niestać na waste albo nie maja za dużo kasy albo czasu na robienie arrowsów lub Boltów.
Film zamieszczam na Raipshare ponieważ jest za duży żeby go wsadzić na tibiacams. Nie gadajcie odrazu że keylogger ponieważ jest to pilk do tibi cam do którego nie da sie włożyć pliku albo robaka!
http://rapidshare.com/files/15218925/Going_17_lvl_.rec.html
Chętnie przyjme proźby o jakis filmik wystarczy napisac albo PM!
pff...wszystko się da...!!
topic:ładnie xD
Palkiem bez waste nie da sie expic ;) chyba ze jakies slabsze potworki ale jak to mowia Jest Waste jest zabawa
hmm a co rozumiesz poprzez "słabe potworki" ?
ja na dragach mam zwrot za bolty i mf z samych śmieci które z nich wypadają (mace,kusze tarcze, helmety) a każdy item do djinn'a daje tylko zwiększenie zarobku :)
z GSami to już zależy od szczęścia raz w plecy sporo a drugi raz spadają legi i armory dzięki czemu jesteś dużo na + bo GSy to koszt samych boltów praktycznie :) no to chyba tyle, bo potworki w stylu DLa dla każdej profesji są waste...
nie dla sorców, Strycnine co w 24 h wbił 10 mln expa wydał na to 1100k, a wysniósł (licząc dsm po 50k) 1700k (600k zysku)
nie dla sorców, Strycnine co w 24 h wbił 10 mln expa wydał na to 1100k, a wysniósł (licząc dsm po 50k) 1700k (600k zysku)
Odlicz jescze uhy ktore poszly blokerom :P
Odlicz jescze uhy ktore poszly blokerom :P
Hmm... wysoko poziomowy ms expi sam na DL ?
Rywin_Capy
07-02-2007, 14:26
@2up i up
blokowal mu Herganon wiec raczej uzywal e vity , a nie uh.
@toppic
slaby taki exp to bardziej byl tutorial dla niskich lvli :P?
Piotrek~
07-02-2007, 14:40
@offtop
co do dli to ja nigdy na edron waste nie miałem, nigdy :P (knight+druid)
@film
nie jestem palkiem, ale wydaje mi się, że przydatny ^^
Maciek008
07-02-2007, 14:40
nie 24h tylko 35h :))
Chrzaszcz
07-02-2007, 15:38
Do czego doszlo... Zeby pokazac jak expic na rotach ze skillami potrzebny jest film (91 minut). Wszystko fajne, ale ktory newbie potrafi ogladac filmiki? Jesli w ogole wie, ze sie da. Dziwie sie, ze nie pojawily sie tu jeszcze posty jak ogladnac film i czy z moim skillem tez dam rade tam expic etc.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.