Pokaż pełną wersje : Fire bug może wybuchnąć?
Znalezione w polskiej Wikipedii tibijskiej:
"Istnieje szansa, że wybuchnie przy użyciu."
Co to znaczy?
PS Usiłowałem szukać, ale jest coś takiego:
"Poszukiwane słowa, które są bardzo powszechne, za długie lub za krótkie nie były brane pod uwagę.: bug" (było "fire bug" wpisane).
Słuchaj wikipedii - daleko zajdziesz.
Szczególnie polecam WIKę jako literaturę podmiotu na maturze. Niezłe miny nauczyciele robią.
No ale nie rozumiem, o co chodzi z tym wybuchem. Fire bug znika i zabiera HP? Czy co?
A jak właściwie zdobyć Fire Buga?
Wiem że to noobaskie pytanie, ale nigdy się tym nie ineresowałem, a niedawno zobaczyłem u kogoś w domku i też chce taki mieć.
Bartek153
07-02-2007, 01:05
kupuje sie w liberty bay chyba za 100 gp
w ogole do czego on jest po co jest i o co chodzi z tym wybuchem
sirpatrick
07-02-2007, 08:33
@up:
Potrzebny jest do tworzenia rumuB) ...
Za którymś razem po użyciu FB (:P) na trzcinie wyświetla Ci się czerwoa informacja i Bug znika. I tyle.
W momencie uzywania Fire Buga na polach trzciny (czy co to tam jest) moze sie zdarzyc, ze Fire Bug wybuchnie. Czyli tracimy fire buga i dostajemy doslownie malutkie obrazenia.
W momencie uzywania Fire Buga na polach trzciny (czy co to tam jest) moze sie zdarzyc, ze Fire Bug wybuchnie. Czyli tracimy fire buga i dostajemy doslownie malutkie obrazenia.
Tak jak od fireworks?
No ale nie rozumiem, o co chodzi z tym wybuchem. Fire bug znika i zabiera HP? Czy co?
Tak, tak... Po kilku użyciach na trzcinie cukrowej (Liberty Bay), fire bug wybucha, zabierając ci 10 hp i znikając.
@up:
Potrzebny jest do tworzenia rumuB) ...
I do Dream Challange Q ;]
YyyeeyIsBack
07-02-2007, 13:25
I do pewnego outfitu. Firebuga możesz kupić u NPC stojącego w Browarze nieopodal plantacji trzciny cukrowej, tego robaczka dostaniesz za niewielką sumkę 100gp, średio 1 Firebuga możesz użyć ok 10-15 razy, gdy się zużyje to po prostu wybucha, pojawia się na tobie kratka explo, zabiera ci podajże 10 czy 20 hp i pojawia się pomaraczowy napis "It have blew out." (Mogłem pominąć kilka słów).
POczebny jest do pirate outfit
yhy jak fire bug wybucha to ja jestem aniołkiem-no czyli jestem aniołkiem:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:cup:
Jak się nazywa ten NPC i gdzie się znajduje. Szukam i nie moge znalesc, a ludz wogole w tym miescie nie ma wiec zapytać też nie ma jak...
Pawelekmag
15-02-2007, 22:55
ALE Z WAS NOOBY!FIRE BUG POTRZEBA DO WYPALANIA(CZY COS TAKIEGO)TRZCINY CUKROWEJ LUB TRAWY!JAK MACIE LEPIEJ NIE UZYWAJCIE, JA MIALEM 10, SELLNELEM NOOBKOWI ZA 5K JEDEN!WIEC, SELLAJCIE FIRE BUGI, A SIE WZBOGACICIE:evul:
Korodrel
11-03-2007, 19:13
Niewiem wogole :p
Fejkowiec
11-03-2007, 19:17
Fire bug mozna kupic w sklepie na poludniowym-zachodzie Liberty Bay za 100gp. Uzywa sie go miedzy innymi w pierwszej misji w Pirate Outfit Quescie [to nie spoiler, nie? XD]. On nie wybucha, tylko powoduje wybuch, nieszkodliwy.. nie znika.
yhy jak fire bug wybucha to ja jestem aniołkiem-no czyli jestem aniołkiem:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:cup:
A wybucha, głupcze
Klawiatura
12-03-2007, 23:42
@up
No właśnie, czytanie ze zrozumieniem nie boli:P
@Topic
Czyli jeśli będę miał 10hp, użyje fire buga, on wybuchnie to jest szansa że mnie zabije?:P Jak tak to co, na tibia.com będzie Killed at lvl~ by fire bug?:P
szpigiel001
13-03-2007, 18:00
Niewiem wogole :p
Jak nie wiesz to po co się odzywasz??
@all po co powtarzacie to co jest już napisane??
tomektrz
13-03-2007, 19:03
A tobie POTRZEBNA jest chyba ta strona: www.ortografia.pl
Ja tam te fire bugi traktuje jako ozdobe i tyle ;P
SzYnEk_13
29-04-2007, 11:23
Nie wiem czy on może wybuchnąć ale wiem gdzie go zdobyć :] .
Idziemy do Liberty Bay (miasta Pacców) i kupujemy w sklepie za 100gp.
Twoj_Miszcz
29-04-2007, 18:43
Nie wiem czy on może wybuchnąć ale wiem gdzie go zdobyć :] .
Idziemy do Liberty Bay (miasta Pacców) i kupujemy w sklepie za 100gp.
Możemy dzięki Fire Bugowi zrobić rum
Oto recepta:
Potrzeba
Sickle
Fire Bug
Vial
Idziemy na pole trzciny cukrowej i wylewamy Fire Bug na nią.
Potem kosimy trzcinę za pomocą Sickle.Idziemy do specjalnej maszyny (w tym sklepie co kupiliśmy Fire Bug). Używamy to zielsko na tej maszynie a potem vial na tej samej maszynie.I mamy rum :cup:
P.S
Receptę na rum wzięłem z innego tematu (więc proszę nie brać mnie za złodzieja)
Zuuuuuoooodziej !!1!!oneonejedenascie!1!1
Malywariorek
07-05-2007, 19:52
Znalezione w polskiej Wikipedii tibijskiej:
"Istnieje szansa, że wybuchnie przy użyciu."
Co to znaczy?
PS Usiłowałem szukać, ale jest coś takiego:
"Poszukiwane słowa, które są bardzo powszechne, za długie lub za krótkie nie były brane pod uwagę.: bug" (było "fire bug" wpisane).
NIE NIEWYBUCHA
TEMAT DO ZAMKNIECIA
Runesten
07-05-2007, 21:47
@up
A wybucha żebyś wiedział. czytaj ze zrozumieniem na przyszłość
moze zrobi bum i zginiesz uwazaj
Fire Bug jest potrzebny do Pirate outfit
Tam wybucha :)
Slonik90
21-06-2007, 09:38
Tak dokladnie to racja, FIre Bug do Pirate Outfit... ale jezeli wybucha to znaczy ze mozna sie nim zabic :D
Np. w Thais jest Guard stojacy przy zamku, hi -> fa** you = podpala nas ... :P ale ja tak chara rookowalem i padalem od ognia wiec fire bug pwenie tez bedzie pisac cos ale niepadam knightem tylko zeby miec 100% pewnosci co pisze...
Zaraz poplyne na Liberty Bay i sprawdze czy to rl dziala ;)...
No i poszedlem na Liberty~ robilem use na pola trzciny cukrowej ...i? i nic, na 100% niepodpala ludzi, wypalilem te pola cale i nic :P xD
Moral fire bug dziala jak "scythe" na zwykle siano, a na pirate quescie sie z niego strzela ale napewno mnie nie podlalil :P
Szybki'lols
21-06-2007, 10:03
NIE NIEWYBUCHA
TEMAT DO ZAMKNIECIA
Ty sie zamknij.
Stephiroth
03-02-2008, 20:28
jeśli można go kupić tylko na liberty bay a nie mam PACCa a chce wykonać Tales Quest: Tower Defence to skąd moge go wziąść;(
Lord_Piterek
03-02-2008, 20:34
To bardzo proste - podpalasz buga spod Carlin (koniecznie!) fire fieldem. Zapalonego buga szybko łapiesz do viala i masz. ;)
dzieci, dzieci....:(
Potrzebny* :]
:baby::baby::baby:
FryzjerZenon
04-02-2008, 16:44
jeśli można go kupić tylko na liberty bay a nie mam PACCa a chce wykonać Tales Quest: Tower Defence to skąd moge go wziąść;(
:F Rusz GLOWA PAJACU!
Moze popros kolege zeby ci kupil?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.