Pokaż pełną wersje : PALL ~32 lvl na czym expic
witam na czym mozna expic ~32 palem z 70 dista prócz guardy . Cos bez duzego waste zeby sie zwracało guardy mnie nudza :S
cycopolis? cyce na poh? jest duzo mozliwosci.... guardy jak cie nudza to ja nie wiem jak to bedzie na wyzszym lvl :P
Dark_Lord_Nerin
07-02-2007, 14:18
Za nim zrobisz temat przeczytaj regulamin:
gdy temat jest oklepany i były już o nim dyskusje dziesiątki razy: 3 do 10 pkt. przykłady tematów, za które można dostać bana: "gdzie expić", "gdzie skilować", "szukam gildii"
A jeżeli chodzi o coś innego niż guardy to beholdery (ja 30 pallem z 2h na beholderach wylootowałem 3,9k i 3 q rody)
Edit@
Cos bez duzego waste zeby sie zwracało guardy mnie nudza :S
Ja jakoś z guardów nigdy nie miałem waste.
Jeszcze zawsze strzelaj z strzał do BH i guardów, bo z boltów się nie opłaca się.
Edit2@
Dodam jeszcze to:
Ostatnimi czasy kasuje 10-30 tematow DZIENNIE z jednym z ponizszych pytan:
- Gdzie expic
- Gdzie zarabiac
- Czy dam rade zabic potwora x
Koniec tego dobrego, rozpoczynam krucjate przeciwko lenistwu, kazdy temat tego typu od teraz konczy sie 10 punktowym ostrzezeniem (30 dniowy ban).
Czyli kara to 30 dni bana (ja też tak miałem,no ale się uczymy sie na własnych błędach).
down@
Się nauczyłem się, żeby więcej już bana nie dostać.
Cyce , Ghule , Demon Skieletony , Guardy , Beholdery .... Potwory na twoj level.
@Up:
To zes sie regulmin wyuczyl.
cycopolis? cyce na poh? jest duzo mozliwosci.... guardy jak cie nudza to ja nie wiem jak to bedzie na wyzszym lvl :P
chodzi o ine potwory zeby waste nei było na guradach niema waste z boltami tez ... naucz sie czytac .
Na opcji "SZUKAJ", ale bedzie waste bo jest wymagajaca,jak widac.
A na serio to mozesz sobie isc na dragi resp x2 lub guardy ew. ef albo dc, pod warunkiem ze jestes indywidualista.
babcia666
08-02-2007, 23:29
ty powinieneś expić GŁÓWNIE na guardach(np. w 5 kopalni), bo nie dosyć że fajny loot, to jeszcze dużo expa... jak sie postarasz to na luzie 6-8k expa w 2h...
@up
6-8k expa w 2h to żenujący exp... ja w labiryncie guardów w 1h zrobiłem 17k exp/h i loot na prawie 11k...
Kasztaniaczek
09-02-2007, 02:09
Ja bym polecil poexpic na poradnikach i przyklejonych tematach naprawde exp i loot boski!
Ja proponuje Orcland.
Expilem tam od 22 lub 25 lvlu od skilli ok.66 z bohami i było bez waste.
Tyle,ze jak złapie Cię lag na zerku,bądź liderze to masz wielki pech i zapoznaj się dobrze z układem krzaków,drzew itp oraz bądź ostrożny.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.