Pokaż pełną wersje : Master HARDCORE na Rookgaardzie !!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18325
26 zrulowanych monsterów w jednym pomieszczeniu jedzie w 5 sekund 27 lvl rookslayera!
Męczyłem sie ponad 1h aby to zrulować - myślę, że będzie się Wam podobało.
NIE ZRULOWANYCH TYLKO ZLUROWANYCH !
Niestety nikogo tym raczej nie ubijesz, bo w 1 sekundzie nie padnie :) Następnym razem postaraj się lurować skuteczniej
Kurwa jaki szit... Japierdole... myslalem ze cos lurujesz i w huj ludzi pada... a ten lurnoł potwory i patrzył w ile by go zabiły... No to zeczywiscie hardcore kurwa. Szkoda gadac jak wam sie ludzie nudzi. Wogle trzeba byc tez debilem zeby miec 27 lvl na roku : /
Fpitolony w sprawe
07-02-2007, 11:40
Bialas n00bie jeden, to jest filmik dla tych co interesuja sie rookiem, a ciebie nie obchodzi rook i jest bardzo wyraznie napisane, ze to jest o rooku, wiec nie wiem na jaka cholere sciagasz te filmiki -.-, tepy jestes czy co. Rozumiem filmiki sa dla wszystkich, ale skoro od razu widzisz ze DLA CIEBIE to gowno wiec sie zastanow next razem ...
Kurwa czy to jest normalen nobie jebany co on robi? to ten koles ma dałna od*******ając takie maniany... Co kogo kurwa mac obchodzi w ile go zabiją zlurowanie potwory... Japierdle tempoza w huj. A ty to kurwa wogle nub taki jak tamten. Tez masz 30 na roku? japierdole co za pajace (...)
@edit
Powidzenia na roku chłopcy, pojeby pierdolone, lamusy niedomyte
w*****acie ludzi od samego rana.
NIE ZRULOWANYCH TYLKO ZLUROWANYCH !
Niestety nikogo tym raczej nie ubijesz, bo w 1 sekundzie nie padnie :) Następnym razem postaraj się lurować skuteczniej
Zrulowałem wszystko co się dało!! Wszysto inne już znikało !
Padły 3 osoby, które weszły na żółtej energii.
@ Bialas
Brak komentarza.
spróbuj sam zrobić coś takiego, kiedy co chwile przyjdzie ci jakiś noob i zabije potwory, które już ciągnęłem do tej wieży.
DratrisDxx
07-02-2007, 15:43
Kurwa czy to jest normalen nobie jebany co on robi? to ten koles ma dałna od*******ając takie maniany... Co kogo kurwa mac obchodzi w ile go zabiją zlurowanie potwory... Japierdle tempoza w huj. A ty to kurwa wogle nub taki jak tamten. Tez masz 30 na roku? japierdole co za pajace (...)
@edit
Zal, jak ci sie nie podoba to nie kometuj wiecej niz 1 raz.
@up
masz racje, sam gram rookslayerem i wiem jak trudno lurowac zeby kogos zabic ^.^ Ale mam sposoby ;)
@topic
Ładny film :p
@edit
HAHAHAHA xd
Co do filmu - mało skuteczne, aczkolwiek gratuluje wytrwałości :d
DrakoOsek
07-02-2007, 16:28
BahuahBuhauha ja tak robilem na pandorii z Deejay chaos'em : D padlo pare osob.
Ale potem wzielem boxy i wszystko na 1 kratke wtedy byl hardcor :DDD !!
ale slabo cie jechali : P
@Bialas: trzym pysk :), to jest żal co ty dajesz człowieku takim językiem.
Wyjdź i nie wracaj. ZAL.PL.
@Topic: naab ;p
Panowie , panowie po prostu lachon chcial zaszalec!!
Elmo'Kath
07-02-2007, 21:51
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18325
26 zrulowanych monsterów w jednym pomieszczeniu jedzie w 5 sekund 27 lvl rookslayera!
Męczyłem sie ponad 1h aby to zrulować - myślę, że będzie się Wam podobało.
Wporzo filmik , nie rozumiem dlaczego odrazu besztacie go .
Bialas tym slownictwem pokazales jaki jestes inteligentny inaczej.
Pozdro
Zrulowałem wszystko co się dało!! Wszysto inne już znikało !
Padły 3 osoby, które weszły na żółtej energii.
@ Bialas
Brak komentarza.
spróbuj sam zrobić coś takiego, kiedy co chwile przyjdzie ci jakiś noob i zabije potwory, które już ciągnęłem do tej wieży.
zlurowalem*
ciągnąłem*
Mr.ToPleS
07-02-2007, 23:56
N/c wez ziomek nie rob takich filmikow bo to niejest sztuka wystarczy lina i troche szczenscia do respienia sie monsterow -.- lepiej bys pokazal jak lejesz te monstery -.-
N/c wez ziomek nie rob takich filmikow bo to niejest sztuka wystarczy lina i troche szczenscia do respienia sie monsterow -.- lepiej bys pokazal jak lejesz te monstery -.-
Spróbuj sam zrobić coś takiego na Kyrze, gdzie jest pełno noobów i rooklayerów na roku.
Pisze się " szczęścia " a nie "szczenscia"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.