PDA

Pokaż pełną wersje : Master HARDCORE na Rookgaardzie !!

Tom@sz
07-02-2007, 02:50
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18325

26 zrulowanych monsterów w jednym pomieszczeniu jedzie w 5 sekund 27 lvl rookslayera!

Męczyłem sie ponad 1h aby to zrulować - myślę, że będzie się Wam podobało.

Hoxiu
07-02-2007, 05:28
NIE ZRULOWANYCH TYLKO ZLUROWANYCH !

Niestety nikogo tym raczej nie ubijesz, bo w 1 sekundzie nie padnie :) Następnym razem postaraj się lurować skuteczniej

Bialas
07-02-2007, 11:15
Kurwa jaki szit... Japierdole... myslalem ze cos lurujesz i w huj ludzi pada... a ten lurnoł potwory i patrzył w ile by go zabiły... No to zeczywiscie hardcore kurwa. Szkoda gadac jak wam sie ludzie nudzi. Wogle trzeba byc tez debilem zeby miec 27 lvl na roku : /

Fpitolony w sprawe
07-02-2007, 11:40
Bialas n00bie jeden, to jest filmik dla tych co interesuja sie rookiem, a ciebie nie obchodzi rook i jest bardzo wyraznie napisane, ze to jest o rooku, wiec nie wiem na jaka cholere sciagasz te filmiki -.-, tepy jestes czy co. Rozumiem filmiki sa dla wszystkich, ale skoro od razu widzisz ze DLA CIEBIE to gowno wiec sie zastanow next razem ...

Bialas
07-02-2007, 11:51
Kurwa czy to jest normalen nobie jebany co on robi? to ten koles ma dałna od*******ając takie maniany... Co kogo kurwa mac obchodzi w ile go zabiją zlurowanie potwory... Japierdle tempoza w huj. A ty to kurwa wogle nub taki jak tamten. Tez masz 30 na roku? japierdole co za pajace (...)

@edit
Powidzenia na roku chłopcy, pojeby pierdolone, lamusy niedomyte
w*****acie ludzi od samego rana.

Tom@sz
07-02-2007, 12:55
NIE ZRULOWANYCH TYLKO ZLUROWANYCH !

Niestety nikogo tym raczej nie ubijesz, bo w 1 sekundzie nie padnie :) Następnym razem postaraj się lurować skuteczniej

Zrulowałem wszystko co się dało!! Wszysto inne już znikało !
Padły 3 osoby, które weszły na żółtej energii.

@ Bialas
Brak komentarza.
spróbuj sam zrobić coś takiego, kiedy co chwile przyjdzie ci jakiś noob i zabije potwory, które już ciągnęłem do tej wieży.

DratrisDxx
07-02-2007, 15:43
Kurwa czy to jest normalen nobie jebany co on robi? to ten koles ma dałna od*******ając takie maniany... Co kogo kurwa mac obchodzi w ile go zabiją zlurowanie potwory... Japierdle tempoza w huj. A ty to kurwa wogle nub taki jak tamten. Tez masz 30 na roku? japierdole co za pajace (...)

@edit

Zal, jak ci sie nie podoba to nie kometuj wiecej niz 1 raz.

@up
masz racje, sam gram rookslayerem i wiem jak trudno lurowac zeby kogos zabic ^.^ Ale mam sposoby ;)

@topic

Ładny film :p

Upierz
07-02-2007, 16:11

@edit
HAHAHAHA xd

Co do filmu - mało skuteczne, aczkolwiek gratuluje wytrwałości :d

DrakoOsek
07-02-2007, 16:28
BahuahBuhauha ja tak robilem na pandorii z Deejay chaos'em : D padlo pare osob.

Ale potem wzielem boxy i wszystko na 1 kratke wtedy byl hardcor :DDD !!

ale slabo cie jechali : P

Luthi
07-02-2007, 17:52
@Bialas: trzym pysk :), to jest żal co ty dajesz człowieku takim językiem.
Wyjdź i nie wracaj. ZAL.PL.

@Topic: naab ;p

Miszczu
07-02-2007, 21:37
Panowie , panowie po prostu lachon chcial zaszalec!!

Elmo'Kath
07-02-2007, 21:51
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18325

26 zrulowanych monsterów w jednym pomieszczeniu jedzie w 5 sekund 27 lvl rookslayera!

Męczyłem sie ponad 1h aby to zrulować - myślę, że będzie się Wam podobało.

Wporzo filmik , nie rozumiem dlaczego odrazu besztacie go .
Bialas tym slownictwem pokazales jaki jestes inteligentny inaczej.
Pozdro

gigoro
07-02-2007, 22:45
Zrulowałem wszystko co się dało!! Wszysto inne już znikało !
Padły 3 osoby, które weszły na żółtej energii.

@ Bialas
Brak komentarza.
spróbuj sam zrobić coś takiego, kiedy co chwile przyjdzie ci jakiś noob i zabije potwory, które już ciągnęłem do tej wieży.

zlurowalem*
ciągnąłem*

Mr.ToPleS
07-02-2007, 23:56
N/c wez ziomek nie rob takich filmikow bo to niejest sztuka wystarczy lina i troche szczenscia do respienia sie monsterow -.- lepiej bys pokazal jak lejesz te monstery -.-

Tom@sz
08-02-2007, 00:01
N/c wez ziomek nie rob takich filmikow bo to niejest sztuka wystarczy lina i troche szczenscia do respienia sie monsterow -.- lepiej bys pokazal jak lejesz te monstery -.-

Spróbuj sam zrobić coś takiego na Kyrze, gdzie jest pełno noobów i rooklayerów na roku.

Pisze się " szczęścia " a nie "szczenscia"