zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Pk

roland
12-09-2004, 15:49
na rooku tak o mozliwe... to nie jest fake
http://theartillery.fm.interia.pl/pkrook
sorry ale poprzednie nie dziala wiec musiaelm zrobic nowe moze nie widac cudownie ale jest... jesli sie przyjzyciew to konstatynopol ma czache... potem moze jakos naprawie to poprzednie i wam pokaze...

Ildefons
12-09-2004, 16:08
eeeee.......?Ze co?

Skraps
12-09-2004, 17:07
Dobra... ja nic nie widze..... :blazen:

ktos_tam
12-09-2004, 18:16
Zapisz to w jakim¶ innym formacie bo w bmp się strasznie długo otwiera.

Punish
12-09-2004, 18:54
Jesli to nie fake to znaczy ze ktos dostal red skulla na mainie i go zrookowano, i zostal z tym red skullem na rooku
Bialego na rooku nie mozna dostac

Zdjec nie widze

KSUH
12-09-2004, 22:00
omg... jedno slowo... NOOB! moliwe jest miec red skula na rooku... pkujesz na mainie, masz red skula i rookuja Cie... sam tak zrobilem:P poza tym zadnej fotki nie widze...

Ariaruari
12-09-2004, 23:20
Nie wiem jak u was ale u mnie żadnego zdjęcia nie ma :(

roland
13-09-2004, 13:54
omg... jedno slowo... NOOB! moliwe jest miec red skula na rooku... pkujesz na mainie, masz red skula i rookuja Cie... sam tak zrobilem:P poza tym zadnej fotki nie widze...
a myslisz ze ja o tym nie wiem ehh ludzie wiem ze dostala rooka i tyle tak to juz est jedne z wielu bugow w tibi(ja wole te co daje expa:) )a wszytkich ktorym zdjecie nie dzialal przepraszam w domu mam dwa kompu jedne lespzu drugi gorsszy na tym kepszym sie pokazuje na gorsyz nie... postaram sie to naprawic...

Gilthas
13-09-2004, 19:01
Super smieszne HAHAH...ech faceta zrookowali i odrazu...o jejku mnie to nie smieszy.

Gilthas :miecz:

Uffo
13-09-2004, 21:14
Ja nie rozumiem dlaczego goscia wyzywacie odrazu od nooba, kazdy przeciez zaczynal grac i nie wiedzial co jest co.

Gilthas
14-09-2004, 11:01
Ja nie rozumiem dlaczego goscia wyzywacie odrazu od nooba, kazdy przeciez zaczynal grac i nie wiedzial co jest co.

A czy ja go wyzywam ??? Mowie tylko ze mnie to nic a nic nie smieszy...a ty odrazu kazdego osadzasz.

Gilthas :miecz:

Mefisto Er
14-09-2004, 12:20
na rooku tak o mozliwe... to nie jest fake
http://theartillery.fm.interia.pl/pkrook
sorry ale poprzednie nie dziala wiec musiaelm zrobic nowe moze nie widac cudownie ale jest... jesli sie przyjzyciew to konstatynopol ma czache... potem moze jakos naprawie to poprzednie i wam pokaze...

Faktycznie ma czache... Dlaczego?
A no dlatego że go¶ miał 8 lvl i zabijał Noobkówi Newbie i na odwrót oni zabijali go dostał skulla i spadł na rooka, a teraz ma 1 lvl i czache!

@Ksuh: omg... jedno slowo... NOOB! moliwe jest miec red skula na rooku... pkujesz na mainie, masz red skula i rookuja Cie... sam tak zrobilem poza tym zadnej fotki nie widze... .

Jak Już Co¶ To Newbie a nie NooB.

@Uffo: Ja nie rozumiem dlaczego goscia wyzywacie odrazu od nooba, kazdy przeciez zaczynal grac i nie wiedzial co jest co.

Zgadzam Się z Tob±... Każdy kiedy¶ był Newbie ale nie każdy był Noobem!!

Gilthas
14-09-2004, 12:24
Napewno kazdy byl kiedy poczatkujacym ale czy znamy znaczenie slowa n00b?

n00b-ktos taki ktory uwaza ze wszystko mu wolno ze jest najlepszy. To jest n00b

Gilthas:miecz:

roland
16-09-2004, 15:44
Napewno kazdy byl kiedy poczatkujacym ale czy znamy znaczenie slowa n00b?

n00b-ktos taki ktory uwaza ze wszystko mu wolno ze jest najlepszy. To jest n00b

Gilthas:miecz:
a co do n00ba to nim nie jestem i doskonale wiem o zrokuwaniu kogos a co do gilthasa(mateusza) to dostaniesz odmnie w uho na really !!!

traczuu
16-09-2004, 15:57
Kurde, kole¶ został zrookowny za PK i się takim czym¶ podniecacie:/ też to ram przeszedłem(zrookowanie z red skullem:P) Nic szczególnego...

Sarunux
16-09-2004, 21:19
Ehh.....Nie jedna osobe z red skullem na rooku widzialem ... poprostu ta osoba pkwala i go zrookowali ....

Gilthas
18-09-2004, 18:00
HEHEHE Roland Spoko ja nic nie mowie ze n00b jestes nic takiego tylko temu uffo czy komus tam wytlumaczalem Slowo n00b...a co do Mateusza tak ma na imie na realu ^^ u mam nadzieje ze w ucho nie dostane :)