Pokaż pełn± wersje : Pk
na rooku tak o mozliwe... to nie jest fake
http://theartillery.fm.interia.pl/pkrook
sorry ale poprzednie nie dziala wiec musiaelm zrobic nowe moze nie widac cudownie ale jest... jesli sie przyjzyciew to konstatynopol ma czache... potem moze jakos naprawie to poprzednie i wam pokaze...
Ildefons
12-09-2004, 16:08
eeeee.......?Ze co?
Dobra... ja nic nie widze..... :blazen:
ktos_tam
12-09-2004, 18:16
Zapisz to w jakim¶ innym formacie bo w bmp się strasznie długo otwiera.
Jesli to nie fake to znaczy ze ktos dostal red skulla na mainie i go zrookowano, i zostal z tym red skullem na rooku
Bialego na rooku nie mozna dostac
Zdjec nie widze
omg... jedno slowo... NOOB! moliwe jest miec red skula na rooku... pkujesz na mainie, masz red skula i rookuja Cie... sam tak zrobilem:P poza tym zadnej fotki nie widze...
Ariaruari
12-09-2004, 23:20
Nie wiem jak u was ale u mnie żadnego zdjęcia nie ma :(
omg... jedno slowo... NOOB! moliwe jest miec red skula na rooku... pkujesz na mainie, masz red skula i rookuja Cie... sam tak zrobilem:P poza tym zadnej fotki nie widze...
a myslisz ze ja o tym nie wiem ehh ludzie wiem ze dostala rooka i tyle tak to juz est jedne z wielu bugow w tibi(ja wole te co daje expa:) )a wszytkich ktorym zdjecie nie dzialal przepraszam w domu mam dwa kompu jedne lespzu drugi gorsszy na tym kepszym sie pokazuje na gorsyz nie... postaram sie to naprawic...
Super smieszne HAHAH...ech faceta zrookowali i odrazu...o jejku mnie to nie smieszy.
Gilthas :miecz:
Ja nie rozumiem dlaczego goscia wyzywacie odrazu od nooba, kazdy przeciez zaczynal grac i nie wiedzial co jest co.
Ja nie rozumiem dlaczego goscia wyzywacie odrazu od nooba, kazdy przeciez zaczynal grac i nie wiedzial co jest co.
A czy ja go wyzywam ??? Mowie tylko ze mnie to nic a nic nie smieszy...a ty odrazu kazdego osadzasz.
Gilthas :miecz:
Mefisto Er
14-09-2004, 12:20
na rooku tak o mozliwe... to nie jest fake
http://theartillery.fm.interia.pl/pkrook
sorry ale poprzednie nie dziala wiec musiaelm zrobic nowe moze nie widac cudownie ale jest... jesli sie przyjzyciew to konstatynopol ma czache... potem moze jakos naprawie to poprzednie i wam pokaze...
Faktycznie ma czache... Dlaczego?
A no dlatego że go¶ miał 8 lvl i zabijał Noobkówi Newbie i na odwrót oni zabijali go dostał skulla i spadł na rooka, a teraz ma 1 lvl i czache!
@Ksuh: omg... jedno slowo... NOOB! moliwe jest miec red skula na rooku... pkujesz na mainie, masz red skula i rookuja Cie... sam tak zrobilem poza tym zadnej fotki nie widze... .
Jak Już Co¶ To Newbie a nie NooB.
@Uffo: Ja nie rozumiem dlaczego goscia wyzywacie odrazu od nooba, kazdy przeciez zaczynal grac i nie wiedzial co jest co.
Zgadzam Się z Tob±... Każdy kiedy¶ był Newbie ale nie każdy był Noobem!!
Napewno kazdy byl kiedy poczatkujacym ale czy znamy znaczenie slowa n00b?
n00b-ktos taki ktory uwaza ze wszystko mu wolno ze jest najlepszy. To jest n00b
Gilthas:miecz:
Napewno kazdy byl kiedy poczatkujacym ale czy znamy znaczenie slowa n00b?
n00b-ktos taki ktory uwaza ze wszystko mu wolno ze jest najlepszy. To jest n00b
Gilthas:miecz:
a co do n00ba to nim nie jestem i doskonale wiem o zrokuwaniu kogos a co do gilthasa(mateusza) to dostaniesz odmnie w uho na really !!!
Kurde, kole¶ został zrookowny za PK i się takim czym¶ podniecacie:/ też to ram przeszedłem(zrookowanie z red skullem:P) Nic szczególnego...
Ehh.....Nie jedna osobe z red skullem na rooku widzialem ... poprostu ta osoba pkwala i go zrookowali ....
HEHEHE Roland Spoko ja nic nie mowie ze n00b jestes nic takiego tylko temu uffo czy komus tam wytlumaczalem Slowo n00b...a co do Mateusza tak ma na imie na realu ^^ u mam nadzieje ze w ucho nie dostane :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.