Pokaż pełn± wersje : Wydarzenia z Honery!
DexteroO
07-02-2007, 17:16
zalozylem temat, zeby nie spamowac w temacie z screenami, bo moga sie posypac ostrzezenia/bany i temat zostanie zamkniety...
aktualny temat - Idoneks zlodziej.
pozdro.
Niepozorny
07-02-2007, 20:03
Idonex*
Ale to i tak zlodziej ... nie zapomnijmy ze kiedys okradl szanowanego gracza z honery ... Xaton'a ... Idonex to ~~~~~... censored :S
/Niepozorny
kurwa -.-
MagField
07-02-2007, 20:05
Nicole lady też złodziej.Ukradła bp wormsów jakimu¶ nuubkowi a potem kłamała że to nie ona jak całe dp widziało swoje ;)
Wydarzenia z Honerki ?
Xaton zmienia serv (z powodu lagów)
ZeCer - Retired :D
Wiele luda "schakowanych" ;/ (o ile to prawda)
Jasion Senior - gogo 100 :D
Pozdrawiam noobka co wyrzucil mi mojego fibula lootbag oraz playera który mi pomagał (dobrowolnie)
Ogólnie nieĽle zaspamowali¶cie teat ze screenami... lubilem tam wpadać ale teraz zarówno tamten jak i pozostałe tematy ze screenami s± wła¶ciwie bezsensowne, bo wolę jak mi się zdjęcia załaduj± niżbym miał je po kolei otwierać. A szkoda...
Ogólnie nie wiem co sie dzieje na Honerce bo długo nie grałem... Aha no i jaki¶ player z bodajże Goblet of Fire skonczyl swoj± przygodę z Tibi±. Dziękuje za akcje "fri itans" i za Blue Robe któr± udało mi się dorwać...
Pozdrawiam
ZeCer
MagField
11-02-2007, 14:05
@up
Paiętasz kto dawał to free items?
@down
Napewno to był knight a nie ed?W jakim mie¶cie to free items? :P sorry że tak wypytuje ale to wazne
Knight 60 lvl (padł na czym¶) gildia ta co wyżej napisałem, nicku nie pamietam. Poleciały m.in. C legi, które prawie zlapalem, podobno bohy, b robe, t rod i inne rzeczy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.