Pokaż pełną wersje : Jaka jest "Najbezpieczniejsza" droga do DC
Skarabeusz Pustyni
07-02-2007, 17:46
Witajcie,
Chcę się was spytać jaka jest najbezpieczniejsza droga do DC. Jeśli ktoś jest w stanie, może dać mapke, jeśli nie to tylko opis. Z góry dziękuje.
Pozdro
Skarabeusz
a Wy jeszcze nie wiecie, że w Tibii nei ma nic bezpiecznego ? :evul:
Było... SZUKAJ
Wiem że użytkownik "XIII" Dal kiedys mapke jak bezpiecznie dojsc
Guest 1900
08-02-2007, 22:56
Idz na roty albo dwary a nie sie wbijesz swoja rózga na 8 lvl 25 knightom ;[
Onionhawk
09-02-2007, 18:47
@up
i czterdziestemu -.^
Rubeus_Venon
09-02-2007, 18:57
Daj 200 gp jakiemuś knajtowi na 50-60lvlu co chodzi na poh niech cie zaprowadzi. W DC szybko ci się wruci za podróż.;)
Możesz też isc przez Outlaw Camp, ale po drodze możesz sie natknąc na mino mage, archera i dwa guardy, 2 Huntery i kilka tarantul nie wiem w dokładnie jakiej liczbie chyba nie więcej niż 3.
Teraz po nowym update, ciężko dojść do dc. Dodano reso Gs niedaleko catedry więc nie ma chyba bezpiecznej drogi na dc. A szkoda ;( ;(
jesli gsy sa nie zlurowane to jest bardzo bezpieczna droga na dc, ktorej nie podam ... a jesli chodzi o outlaw camp to mysle ze nie jest wcale bezpiecznie przechodzic tymi kolicami ;) x(
Alcadieas Lord of Spirits
11-02-2007, 03:18
Żeby droga do DC była niebezpieczna (nie licząc PK lub perfidnie lurowanych GSów), to trzeba iść środkiem Pohu. Idąc brzegiem można dostać baty od wolfów i poison spiderów. Idąc do DC, nie spotkałem nic gorszego od mino archera, którego wziąłem na 4 hity.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.