Pokaż pełną wersje : Tibia na nowej platformie!
Siemka
Tibia już jest na oknach, na pingwinach, na komórkach.
A teraz ABSOLUTNA NOWOŚĆ! Tibia na PSP :D
Do czego to dochodzi! niedługo zrobią tibie do mikrofalówki.
http://img67.imageshack.us/my.php?image=tbiinpspcc0.jpg
Pozdro
FAKE NUMBER
- FAKE 2 - (http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1254940#post1254940)
Heh dobre ;P
Ale eq tam nie ma ani many ani hp XD
Co jeszcze?
Tibia na klozecie? xD
@topic
hmm
ciekawy pomysł i dobre wykonanie :P
Lipa że bez chatu ^^
Mudbloods
07-02-2007, 18:35
Hmm no nie wiem, a jak byś np. podnosił loot, albo pisał czary :P
TibianFake
07-02-2007, 18:55
A weś z taką informacją. Fomyliłeś. Nooby na tibia.org.pl. Tam idz.
P.S. Niedługo wymyślą Tibię na papierze toaletowym. Będziesz się podcierał swoim 60 lvl.
Całkiem niezły fake.
Ale zbyt łatwy do odgadnięcia.
Pracując na ekranie ciekłokrystalicznym to powinno emanowac lekkim światłkeim, cyzż nie? ;)
Turok_666
07-02-2007, 20:12
Hmmm niezły fake?! załosne praca na dosłownie 5 minut ... 1/10
A weś z taką informacją. Fomyliłeś. Nooby na tibia.org.pl. Tam idz.
P.S. Niedługo wymyślą Tibię na papierze toaletowym. Będziesz się podcierał swoim 60 lvl.
Nom, podsunąłeś mi wspaniały pomysł fake'u na papierze toaletowym ;]. Jak zrobię to wystawie.
Poza tym naucz się pierw pisać
@UP Turok_666
Takich dzieciaków jak ty to ja maluje w pshotoshopie na różowo.
Ja wiem ile ja to robiłem, tak trwało to z 7 minut. A Ty nawet siedząc na kiblu i wysilając swoją chudą żyłkę byś nie wymyślił, że można coś takiego zmontować. Tak jak to mówią ŻAL.PL
Thx za pozytywne komenty ;] Wiem, że fake nie jest górnych lotów. Pozatym następnym razem uwzględnię ta poświatę, by było realistyczniej.
Pozdro
Duke Dran
07-02-2007, 21:03
Uhh na PC w szczegolnosci wystarczy...
Wybacz, widzialem lepsze wykonanie na Tibianews.net ...jakies parenascie miesiecy temu, bylo wlasnie Takei cus... takze na PSP.
Tyle ze tam byl i chat, i EQ... i ekran ze spritami (czyt. Tibia).
Poprostu okienko wyswietlania graficznego pomniejszone zostalo tak, by zmiescilo sie wszystko tak jak nalezy... . Tu takze powienienes tak zrobic, a nie robiac to tak, by wygladalo jak by ktos ogladal jakies "DEMO" lub inne pliki Video.
Huh, Avager sie odezwal w dziale fake'i. Czyzby powrot?
Huh, Avager sie odezwal w dziale fake'i. Czyzby powrot?
Chyba sobie jaja robisz... Avager wpada tutaj raz na miesiąc, nawet rzadziej...
Avager, no niby tak, ale nie chciałem tracić na jakości zmniejszając bardziej ten obrazek.
najważniejsza jest postać, a nie jakieś nudne pustynie...
Pozdro
W sumie to Avager ma racje...
MOgłeś przecież wykombinować jakiąś większą fote PSP nie?
Tam byś to zmieścił ^^
P.s.
No to jak bedzie tibia na klozecie, czy sam am zrobić? xD
Chyba sobie jaja robisz... Avager wpada tutaj raz na miesiąc, nawet rzadziej...
To, że mało piszę, nie znaczy, że nic nie knuję :) .
Avager, no niby tak, ale nie chciałem tracić na jakości zmniejszając bardziej ten obrazek.
najważniejsza jest postać, a nie jakieś nudne pustynie...
Pozdro
Mogłeś zmniejszyć ROZMIAR obrazu, tak jak teraz jest...
Nie straciłbyś na jakości, wręcz przeciwnie, zwiekszyłbyś jedynie rozdzielczość itp... .
Chyba rozumiesz, nie mam teraz głowy do tłumaczenia.
OOO Avager zaczął pisać ^^ Uuu... Coś knuje xD Zaraz wyskoczy z "niekończącym się fake'iem" (bez obrazy).
@top
Hmmm... To wykonanie jest lekko banalne ( ja i tak nie umialbym tak zrobic :P ). Brakuje EQ, HP, Many i chata :/
Up:
Skąd wiesz ?
Robię teraz takie Story, osadzone w Fantasy. Wyjdzie na światło dzienne gdy ukończę cały pierwszy rozdział (czyt. ~30 odcinków, narazie jest 10 :) ).
Będzie umieszczone na osobnej stronce, we flashu (typ wyswietlania -slajdy + muzyka).
W sumie, zabiera mi to wiecej czasu niz Space Army (na zrobienie 1 odcinka...ale coz :) , to moj ostatni fake, ktory bede ciagnac, nie zabierajac sie juz za zaden inny... mam ciekawsze rzeczy do roboty :) ).
Nom, podsunąłeś mi wspaniały pomysł fake'u na papierze toaletowym ;]. Jak zrobię to wystawie.
Poza tym naucz się pierw pisać
Pozdro
Sam sie "pierw" naucz pisac.
Co do topicu, to moglaby to byc niezla reklama tibii, bo fake marny.
@UP
Ja tu nie widze żadnego błędu, co najwyżej stylistyczny. Nie wysilaj się, bo Ci nie wychodzi.
A fake, że łatwy do zrobienia to nie znaczy, że marny. Jeżeli coś Ci się nie podoba, to naucz się argumentować swoje wypowiedzi.
@DracoR
Już mówiłem, że specjalnie wyciąłem zbędne wg. mnie rzeczy. ;]
Ja nie robie tego, by to się wam podobało. Ja to robie dla siebie, by oswoić się z nowym PS CS3. Ty dla wszystkich za komenty akceptacji. Lecz jeżeli tobie się nie podoba, to bez konkretnej argumentacji nie krytykuj. A jeżeli nie wiesz o co chodzi, to bierz przykład z eeriona.
Eerion, spox następnym razem dorobię poświatę.
Postaram się także umieścić chaty i eq na papierze toaletowym ;]
@2xup
Tak teraz to dałeś...
@topic
To ja powiem tak:
TO że fake jest krótki, nie znaczy że cienki. W prawedzie jak już mówił Avager, mógł być lepiej wykonany, ale to nie znaczy że jest jakimś szmelcem.
Ludzie po prostu za bardzo przyzwyczaili sie do FakeStory i zapomnieli, że fake to nie tylko jakieś tam historyjki o gościu ratującym świat. To co zrobił kolega PaYo jest (a właściwie powino, bo nie zawsze jest) zupełnie innaczej klasyfikowane, bo jest to właściwie inny gatunek (tak samo jak są filmy pełno metrażowe i niepołnometrażowe), tak jak to nazwał pewien geniusz (ten idiota co myślał że wpadł na coś zupełnie nowego ^^) "Short Fake".
Popatrzcie na takie fora jak tibia.de lub tibia.br.com, tam nie ma żadnych fake story, tylko pojedyńcze FanArty, wyjątkiem jest stroma tibia.mx, u nich jako pierwszych (poza tibia.pl) zaobserwowałem fake story. Nie wiem czy znacie tamtejszy fake pt. "Mexicanito", w prawdzie nic nie zrozumiałem, ale spodobał mi sie :P
Hmm, sie rozpisałem...
No, to co? To tyle odemnie w tej sprawie :P
Tak jak mówiłem, zrobiłem! Oto przed wami nowy fake copy by me ;]
EDIT
Postanowiłem trochę polepszyć wizualnie papierek :] więc wstawiam wersję drugą owego fake'u.
http://img464.imageshack.us/img464/7514/dodupygh4.th.jpg (http://img464.imageshack.us/my.php?image=dodupygh4.jpg)
Pozdro
HEH Fajne
A może zrobiłbyś spodnie itp dla fanów a może cała planeta będzie tibią???
HEH Fajne
A może zrobiłbyś spodnie itp dla fanów a może cała planeta będzie tibią??? Wez sie tak nie rozpedzaj bo to sie moze wydarzyc :P poczekaj tylko cierpliwie a ktoregos dnia przy banku spotkasz goscia wsiadajacego z samochodu ktory bedzie wrzeszczal FREE ITEMS PLEASE!!
Co do papieru to powiedz gdzie go mozna dostac?? xD ukradne passy kumplowi wtedy bede mogl mowic ze ma gowniana postac xD
Albo bogacze będą dawac za free demon shieldy :evul: :D
A o różnych wcieleniach tibii to słyszałem że jest też them do okna (czyt. windy) ciekawe jak wyglada! 8o
Fajne i przypomni ludziom że tu umieszcza sie nie tylko fake-story.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.