zaloguj się

Pokaż pełną wersje : blacklist na tibia.com?

Dimin
07-02-2007, 18:38
czy tibia.com posiada własna black listę? bo do mnie napisał jeden koleś z 8 lvl (sam mam 12 na neranie) ze jestem w niej jako thief i mówił mi żebym się wypisał z niej bo będę miał kłopoty ze będę blokowany na monsterach i będą mi loot kraść. po wejściu na nią od razy jest miejsce na wpisanie nr accont i passow ta stroka to ;
wydaje mi się nie dorobiona nie widać działów tylko puste prostokąty nie ma po prawej stronie działu screenshots. i do tego na gorze pokazały mi się polskie reklamy po polsku. I nie wiem czy była to próba hacka czy nie. chociaż mi się zdaje ze raczej tak:confused:

Mateusz Majchrzyk
07-02-2007, 18:41
Dobrze ci sie zdaje.... >,<

-Per-
07-02-2007, 18:43
Od razu jak zobaczyłem tą strone i jak napisałeś, że będą Ci loot kraść itp. Zacząłem się śmiać z tego gościa. :P Chyba na tą strone nie wszedłeś? Jak tak to se zeskanuj kompa.

Krakers
07-02-2007, 18:44
Wszedzie sa takie nooby ktore wysyalaja teksty "Czesc, czemu ejstes na black liscie? Wejdz w ten link jesli nei wierzysz > cenzura"

Spotkalem sie z tym na xerenie, i na inncyh servach
To zwykly keylogger

Dimin
07-02-2007, 18:47
czy po wejściu na te stronę mógł się ściągnąć keylogger czy tylko po wpisaniu passow? nie wpisywałem jak coś

Mateusz Majchrzyk
07-02-2007, 18:54
Jesli koles byl glupi nie wsadzil keya... Ale lepiej skana zrób ;]

Eternix
07-02-2007, 19:08
a moze to zalozyciel tematu chce rozeslac keyloggera ???

Cossma
07-02-2007, 19:18
<input name="adresat" value="[email protected]" type="hidden">

adres e-mail na który są wysyłane logi z hasłami :)
zaraz dodam ten mail na różnych brzydkich stronach
spam rox

Dimin
07-02-2007, 19:20
nie nie chce rozesłać keya :p po prostu dostałem to i się chciałem spytać czy to key.

Sir Emilio
07-02-2007, 19:32
nie nie chce rozesłać keya :p po prostu dostałem to i się chciałem spytać czy to key.

to nie key... to skrypt html do wysylania formularzy... tylko uzyty w troche innym celu... pospolity w tych bl'ach dzieci neo...