zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzielezy jakie miasto

Rzeznik
12-09-2004, 16:51
Witam chcialem sie dowiedzieć gdzie leży miasto Mintwallin miasto minosów bo ja szukam i nie moge znależć prosze pomóżcie mi

Wulkan
12-09-2004, 17:18
Byly tematy o mintwallin. Niedawno byl nawet film z draga do mintwallin.

@topic
Miasto minosow jest glaboko pod thais. Wejscie jest w Ancient temple.

Tomcio Kawiaczek
12-09-2004, 20:27
szczeze mowiac to sam sie chcialem o to zapytac ale jak juz kolego powiedzial to wiem :) ale mam jeszcze1 pytanko jakie niebezpieczenstwa lu botwory mam sie spodziewac po drodze do tego miasta i ile ich jest (monsterkow) ?? :/ P.S. ale jeszcze ktoredy wejsc do tego miasta w tym Thais ??

Szkodi Sunrise
14-09-2004, 08:45
szczeze mowiac to sam sie chcialem o to zapytac ale jak juz kolego powiedzial to wiem :) ale mam jeszcze1 pytanko jakie niebezpieczenstwa lu botwory mam sie spodziewac po drodze do tego miasta i ile ich jest (monsterkow) ?? :/ P.S. ale jeszcze ktoredy wejsc do tego miasta w tym Thais ??

Sa ghoule i inne potworki tego pokroju... Co do wejscia to poprzednik napisal Ci ze wejscie jest w Ancient Temple czyli starozytnej swiatyni w Thais. Wiesz gdzie to jest? Polozona jest na polnoc od Depo. Wychodzisz z depo i idzesz miedzy domkami naprzeciwko i po lewej masz temple. Tam wchodzisz no i tak coraz nizej i nizej...

Tomcio Kawiaczek
14-09-2004, 20:11
Wielkie dzieki !!!