Pokaż pełną wersje : Filmik o Duskinach xD
Elmo'Kath
07-02-2007, 23:58
http://www.youtube.com/watch?v=Zi-jCgkhkaw&mode=related&search=
pewnie byl juz tu 100 razy ale walic..
Mam takie pytanie czy to sa prawdziwe zdjecia ? Taifuna etc ?
http://www.youtube.com/watch?v=yvCr-g6aRw8&NR
2 filmik bardyo ciekawy :P
MagField
08-02-2007, 00:51
Tak.To są prawdziwe mordy dussków.
Temat do zamknięcia :)
Najlepsza ta fotka tych 2 gostków xD i słowa "Ivony" :D i Ostanie słówka są zajebiste, normalnie zal.pl :D :D :D :D
"Co do tych ludzi na pierwszej fotce są oni pożądnymi obywatelami naszego kraju. Płaca podatki i pracują legalnie, ale chuj tam dajmy spokój normalnym obywatelom i przejdźmy do chorych projekcji ludzi którzy grają w Tibie. (respect XD) Otóż te kurwy które zobaczymy na nastepnym foto. Są to balasy z okręgu 13 ****i, którzy lubią fajne imprezy, ruchanie, narkotyki oraz spuszczanie wpierdolu slabszym. Tylko szkoda ze w wirtualnym swiecie te kasztany są takimi kozakami. Wielu ludzi chcialo by wiedziec gdzie mieszka ta kurwa na pierwszym miejscu (Mowa o Taifunie i jego foto ;]), a wtedy by mu sie dobrali do czarnego dupska, bo kurwa kozak to on moze jest na policji. No dobrze dzieci teraz zobaczycie jak wygladaja najpaskudniejsze chlory z Furory."
_- FOTOSIKI NASZYCH CFELI XD -_
Tera kawalek ktory mnie normalnie zabil :D :D :D
"Mi sie najbardziej podoba ten ogalek Malenstwo. Jestes zajebistą swinką. Chodzą plotki ze cie tego dnia w 12 obrocili, a po stosunku Taifun ci wylizaj psioche. Saniol, Magrami, Magik Jakapush(??) i Mastah, wy skiepszczone szmaty przez rodzicow. Taifun kiełbacho jebana (ROTFL XD) Obyś w plecy zaliczyl jak Barles Karste ja bede ci dzis zyczyl. Vision spierdoli Dusskines z prosta. Pozdrowienia od konika." I znowu fotka Taifuna :P
Widac ze tworca filmu sie boi dac swojego glosu skoro uzywa Lektora :baby:
PozrO :x:
@down a tak Sorry Barles :D
@up
oki nie obraziłem się :P
:)
Likierki
08-02-2007, 18:59
Taifun ma hunta bo twarzowego nieplaci
Najlepsza ta fotka tych 2 gostków xD i słowa "Ivony" :D i Ostanie słówka są zajebiste, normalnie zal.pl :D :D :D :D
"Co do tych ludzi na pierwszej fotce są oni pożądnymi obywatelami naszego kraju. Płaca podatki i pracują legalnie, ale chuj tam dajmy spokój normalnym obywatelom i przejdźmy do chorych projekcji ludzi którzy grają w Tibie. (respect XD) Otóż te kurwy które zobaczymy na nastepnym foto. Są to balasy z okręgu 13 ****i, którzy lubią fajne imprezy, ruchanie, narkotyki oraz spuszczanie wpierdolu slabszym. Tylko szkoda ze w wirtualnym swiecie te kasztany są takimi kozakami. Wielu ludzi chcialo by wiedziec gdzie mieszka ta kurwa na pierwszym miejscu (Mowa o Taifunie i jego foto ;]), a wtedy by mu sie dobrali do czarnego dupska, bo kurwa kozak to on moze jest na policji. No dobrze dzieci teraz zobaczycie jak wygladaja najpaskudniejsze chlory z Furory."
_- FOTOSIKI NASZYCH CFELI XD -_
Tera kawalek ktory mnie normalnie zabil :D :D :D
"Mi sie najbardziej podoba ten ogalek Malenstwo. Jestes zajebistą swinką. Chodzą plotki ze cie tego dnia w 12 obrocili, a po stosunku Taifun ci wylizaj psioche. Saniol, Magrami, Magik Jakapush(??) i Mastah, wy skiepszczone szmaty przez rodzicow. Taifun kiełbacho jebana (ROTFL XD) Obyś w plecy zaliczyl jak Barles Karste ja bede ci dzis zyczyl. Vision spierdoli Dusskines z prosta. Pozdrowienia od konika." I znowu fotka Taifuna :P
PozrO :x:
@down a tak Sorry Barles :D
Wyjebane sa te texty ;p najlepsze o malenkie mallenstwo
Alcoholic
08-02-2007, 19:05
Boze ktory to juz raz? A jak ja to dodalem kiedys to mi odrazu na nastepny dzien temat skasowali.... Ale film fajny :P
DratrisDxx
08-02-2007, 19:10
Naprawde taifun jej wylizal ;) Niektorzy mysla ze to "fake" ale to serio ^.^ Taifun jej serio zrobil to cos.. :P
@edit
A ty byś dał ? Jak by cie policja dorwała.. Za obraze i pokazanie nie swojej foty oraz za "preśladowanie" jest za to kara do 3 lat pozbawienia wolnosci. Według mnie on by dostal ~1,5 roku xD Hmm... Policja i tak moze go namiezyc po IP ale gdyby dał swoj glos.. Pozatym może ma on 10 lat i się wstydzi. :P
Mac-Graw
08-02-2007, 19:17
Ahuehueehue :D
Świetny "film" xD A te teksty.... To już w ogóle :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.